Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Naruto latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
11573 replies to this topic

#6871 Omoikane

Omoikane

Victim of Random Injustice

• Members
  • 483 posts

Posted 14 April 2010 - 23:38

Τιποτα καινουριο σε αυτο το chapter.Ελπιζω τουλαχιστον στα επομενα να ριξουμε λιγο γελιο με Naruto k Killerbee.
"If life should treat you bad,don't get even,get mad."

#6872 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,136 posts

Posted 15 April 2010 - 00:24

oh gawd, αυτό και αν ήτανε βαρετό chapter :Ø ελπίζω να δούμε κάτι ενδιαφέρον στο επόμενο. ξαναλέω πως θέλω να μάθω εδώ και τώρα παραπάνω πράγματα για τον μαντάρα.

i am sure Night wizard seal loved the chapter thå :P

Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.

#6873 Punisher_P.E.F.

Punisher_P.E.F.

Manga Fan

• Members
  • 369 posts

Posted 15 April 2010 - 01:41

Το τσαπτερ αυτο ουτε 2 λεπτα στο anime δεν θα ειναι μαλλον.Τελος παντων,το μονο ενδιαφερον ειναι οτι θελουν να κρυψουν τους 2 παλαβους,ενω πιστευω ειναι ξεκαθαρο οπως λεει και η tsunade πως χωρις αυτους δεν εχουν πολλες ελπιδες..
let's see

#6874 HeLLBoiS

HeLLBoiS

Sasuke Hater

• Members
  • 323 posts

Posted 15 April 2010 - 01:53

Πολυ μπλα μπλα και μικρη εξελιξη στην ιστορια..Αν εδειχνε και λιγο kabuchimaru θα ηταν πολυ καλυτερο:if::if:..Η ειρωνια ηταν που ο παππους tsuchikage την ειπε στην Tsunade-sama για την ηλικια της:sigh2::sigh2::sigh2::sigh2:.. Μαλλον οταν μιλησουν Bee & Naruto ο πρωτος θα ολοκληρωσει τον στιχο που αρχισε εδω και θα δεχτει να τον προπονησει :kakaka::kakaka:

#6875 darkfaith

darkfaith

狂銀 影狐

• Members
  • 49 posts

Posted 15 April 2010 - 02:13

Κ μένα μου φάνηκε βαρετό αυτό το chapter, δεν έδειξε και κάτι σημαντικό! τουλάχιστον έβγαλε γέλιο, η αρχή μου φάνηκε πολύ αστεία! :hihi2:

Ανυπομονώ να δω τι παίζει με τον Madara! Έχω μεγάλη περιέργεια.
Posted Image

#6876 jedimastermaniac

jedimastermaniac

METAL POWER!!!!!

• Members
  • 252 posts

Posted 15 April 2010 - 10:11

I loled so much while reading this chapter :P όχι τόσο πολύ αστείο αλλά πέρασε ευχάριστα η ώρα ... ειδικά όταν ο Ναρούτο έκανε καταμέτρση πλοκαμιων λες και ήταν στο δημοτικό :P :P :P
Posted Image
Thanks for the sig Snivelili
Last Chancer Platoon - Paintball team

#6877 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2,491 posts

Posted 15 April 2010 - 10:17

-KillerBee στο εξώφυλλο. Black Power FTW!
-Κι εγώ έχω την ίδια απορία με το Naruto. Γιατί από το στόμα; Και πού πηγαίνει μετά; Ώπα... δε γίνεται να βάλω λογική στο Naruto, θα πάω από εγκεφαλικό κλονισμό.
-Ο Naruto έγινε και celebrity. Πότε θα πάρει image maker και ατζέντη; Ο Ψινάκης πάντως, θα προτιμούσε τον Sasuke, οπότε πρέπει να πάμε σε άλλον...
-Τώρα έχουμε ΔΥΟ γκόμενες στο συμβούλιο. Χαίρομαι πολύ και θέλω να δω τη Hokage και τη Mizukage να περπατάνε πλάι-πλάι. Έχω μια σύγκριση στήθους να κάνω...
-Τώρα σοβαρά, Tsunande, δεν είσαι και στο άνθος της ηλικίας σου... για την ακρίβεια, εδώ έχει την ίδια ηλικία με τη μάνα μου.
-Ναι Tsunande, ξέρουμε. Πιστεύεις στο Naruto. Άκου τώρα τους μεγαλύτερούς σου... ώπα κάτσε.
-Μπορώ να μάθω γιατί δεν έκαναν τον Gaara αρχηγό; Α ναι, τον θεώρησαν πολύ νέο και όχι αρκετά εμπνευστή. Μια χαρά με εμπνέει εμένα, πάντως.
-Ο Naruto απολαμβάνει μια κρουαζιέρα με προορισμό ένα παραδεισένιο νησί. Όταν λέμε celebrity, το εννοούμε.
-Είναι όντως ο παράδεισος... των εφιαλτών. Εξαρτάται από το πώς το βλέπει κανείς, I guess...
-O άλλος από την ομίχλη, γιατί συνεχώς κλείνει το μάτι; Naruto, αγόρι μου, να πάρεις προφυλάξεις όταν κοιμάσαι. Surprise buttseks is always a threat.
-Καλαμάρι; Το ούζο πού είναι; Μη κάνεις μισές δουλειές, Kishimoto! Τώρα σοβαρά... αυτό στα κάρβουνα θα ήτανε μιαμ.
-Ταυροχτάποδο vs καλαμάρι, σημειώσατε ένα. Αυτό επίσης είναι ένα κι ένα για tentacle hentai (Ιιιιιιουυ).
-Λυπάμαι τον μεταφραστή που θα πρέπει να κάθεται να βρίσκει στίχους για ραπ.

Το βλέπω από τώρα να γίνεται:

KillerBee: *raps with his usual stupid lyrics*
Karui: Sensei, please, stop this!
Naruto: What are you doing?
KillerBee: These are my masterpieces! :raps*
Naruto: WOW! These are AWESOME!
Karui: Great, we got another idiot... >_>;

Posted Image

#6878 jedimastermaniac

jedimastermaniac

METAL POWER!!!!!

• Members
  • 252 posts

Posted 15 April 2010 - 12:27

Το βλέπω από τώρα να γίνεται:

KillerBee: *raps with his usual stupid lyrics*
Karui: Sensei, please, stop this!
Naruto: What are you doing?
KillerBee: These are my masterpieces! :raps*
Naruto: WOW! These are AWESOME!
Karui: Great, we got another idiot... >_>;

LOL !!!!
nice one tea-chan :P:kakaka:
Posted Image
Thanks for the sig Snivelili
Last Chancer Platoon - Paintball team

#6879 DoB

DoB

Gintamaniac

• Members
  • 875 posts

Posted 15 April 2010 - 13:02

-Ο Naruto έγινε και celebrity. Πότε θα πάρει image maker και ατζέντη; Ο Ψινάκης πάντως, θα προτιμούσε τον Sasuke, οπότε πρέπει να πάμε σε άλλον...

Μόλις με σκότωσες...:hihi2::hihi2::hihi2: Απ' τα γέλια!!!!

Ούτε να φανταστώ δε μπορώ την προπόνηση Bee/Naruto. Πάλι καλά που θα γελάσουμε λιγάκι, ο Κισιμότο ξαναθυμήθηκε ότι έχει και χιούμορ η σειρά κατά τα φαινόμενα.

#6880 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3,599 posts

Posted 15 April 2010 - 13:07

Σε καλό δρόμο είναι το μάνγκα.
Posted Image

#6881 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2,153 posts

Posted 15 April 2010 - 14:14

Συμφωνώ με το προλαλήσαντα. Το τσάπτερ ήταν Ωραίο και μεταβατικό. Πρέπει να δείξει κάποτε τέτοια τσάπτερ για να προχωρήσει και η ιστορία.

Πολύ γελεία όλη η σκηνή με το καράβι και πάλι περιμένουμε για το επόμενο που θα είναι καταπληκτικό.
Και ευτυχώς ή δυστυχώς μου άρεσε το τελευταίο πάνελ.

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#6882 DarkElf

DarkElf

ラブレス

• Members
  • 611 posts

Posted 15 April 2010 - 16:37

Κι εμένα μου άρεσε το chapter.Μπορεί να μην είχαμε κάποια αποκάλυψη για Madara ή Kabutomaru,αλλά γελάσαμε και λιγάκι.
1,2,3,4,5,6....:hihi2:

Edited by DarkElf, 15 April 2010 - 22:35.

Posted Image
Does this darkness have a name?

#6883 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 15 April 2010 - 22:23

Ναι και για μένα πέρασε πολύ ευχάριστα το chapter. O Νaruto θα πρέπει να μάθει να κρατάει το στόμα του κλειστό. Πολλά πράγματα μπαίνουν εκεί μέσα τώρα τελευταία (κοράκια, βατράχια). Αυτό δεν θα είναι στομάχι, η κιβωτός του Νώε θα καταλήξει αν συνεχίσει.

Κατά τ άλλα συνέβησαν και κάποια πραγματάκια όπως η συνέλευση των Kage, δεν το λες και τελείως άδειο το chapter. ΠΟυ και εγώ θεωρώ ότι είναι τεράστιο λάθος αυτό που κάνουν γιατί ο Madara θα κατέβει με 7 bijuudάκια και αυτοί τα δύο τα δικα τους δεν τα αξιοποιούν αλλά anw.

Κάτι μου λέει όμως ότι ο Νaruto πέρα από τον killerbee θα συναντήσει και τον Kisame. Και όλοι ξέρουμε τι παθαίνουν οι δάσκαλοι του Naruto. ΧD (ας ετοιμάσουμε τον επικήδειο του Killerbee από τώρα). Και Lol για το πόσο χαζός και αφελής μπορεί να είναι ώρες ώρες ο Naruto. Και για την αριθμητική το λέω και για το πόσο ανυποψίαστος είναι. Τον χρησιμοποίησε πολύ τον εγκέφαλο στα προηγούμενα chapters φαίνεται και τώρα κάνει cool down το skill.

#6884 DiEZ

DiEZ

Anime Fan

• Members
  • 172 posts

Posted 16 April 2010 - 18:38

εγω ξενερωσα λιγο που δεν θα πανε πολεμο kb και nrt αλλα απτην αλλη αυτοι οι 2 ειναι ο στοχος και μπορουν ανετα να τους αρπαξουν αν εχουν στην διαθεση τους madara(αν και δεν ξερουμε δυναμεις)kabutochimaru,zetsu,kisame και me edo tensei itachi,deidara,kakuzu,sasori +το αλλο σωμα που δεν ειδαμε και απτην αντιδραση του madara νμζ οτι ειναι πολυ σημαντικο

#6885 Patatokeftes6

Patatokeftes6

Ηλεκτρονικός Ανεμιστίρας

• Members
  • 6 posts

Posted 16 April 2010 - 19:38

Εμένα μου φάνικε λιιιιιιίγο pointless το τελευταίο manga...αν και δε λέω αστείο αλλά κάτι του 'λειπε. Θέλω να μά8ω τι θα γίνει με Kabuto/Sasuke και σα καλό anti-Sasuke άτομο αναμένω μια καλή εξέλιξη :kakaka: Μουχαχαχαχααααά (Αν και ξέρω οτι η πιθανότητες να τον σκοτώσει ο Masashi είναι τόσο λίγες που καταντάει ελεϊνο και απίθανο)
Posted Image