Μια περίληψη των δύο τελευταίων τσάπτερ. Ήταν πραγματικά πολύ ωραία. Η ιστορία πήρε στην κυριολεξεία μπρός, και είδαμε για λίγο τον Καμπουτόμαρου, που σαν χαρακτήρας έχει αρχίσει να μου αρέσει. Εξωτερικά τουλάχιστον είναι μια χαρά

.
Chapter 489.
Επανήλθε για τα καλά ο Ναρούτο. Ευτυχώς αρχίζει και εμφανίζεται το θέμα με τα τσάκρα της Αλεπούς. Για τα μελλοντικά σχέδια του Ναρούτο τώρα, έχω αμφιβολίες.
Οι τελευταίες σελίδες είναι και ****. Πρώτον η συζήτηση που κρύβει άλλα τόσα από αυτά που λένε. Και με το Edo Tensei μπορώ να πώ ότι έμεινα. Είπαμε έχει ικανότητες ο Καμπούτο, αλλά σίγουρα πέρασε και τον ίδιο τον Οροτσιμάρου. Κατα πολύ μάλιστα. Τώρα που αναγέννησε και τους ακατσούκι είναι ακόμα πιο σκατά τα πράγματα.
Τώρα θα έχουν τις δυνάμεις που είχαν όταν ήταν ζωντανοί. Δηλαδή πάλι τα ίδια. Και όντως είναι δυαντοί. Αλλά έπρεπε να βγάλει και τον Ιτάτσι; Καλά να πάθουν που αφήνουν τα πτώματα από εδώ και εκεί.
Chapter 490.
Με αυτό το τσάπτερ ήρθε και έδεσε το γλυκό. Ακόμα περισσότερο μπλα μπλά από τον Μαντάρα και τον Καμπούτο. Σε αυτό το σημείο θα συμφωνήσω με τον φίλο μου τον adamsbankai.
Off Topic/ Μετα απο πολυ καιρό αποφασισα να συμμετασχω και εγω...
On topic τωρα:
Το σωμα που βρισκοταν στο φερετρο εγω πιστευω ότι είναι εκείνο του Madara. Υπάρχουν πολλά στοιχεία που μπορεί να οδηγούν σε αυτο το συμπέρασμα.
Πως εξηγείται η ηλικία του Madara? Υπαρχει πιθανότητα να θυσιασε το σώμα του για την αθανασία (οr something like that)
Oπως και ο Ιtachi ειπε: Today Madara is a pathetic shell of his former self.
Τι ακριβώς εννοουσε τότε ο Itachi? η λέξη που με ενδιαφερει περισσότερο ειναι το shell...
Ποιο σώμα μπορει να κρυβεται που θα μπορούσε να αναγκαζε τον Madara να παει με τα νερα του Kabutorochimaru?
Δεν πιστέυω να είναι αυτό του rikoudou sage. Δεν θα μπορούσε να πείσει τοσο γρηγορα τον Madara με αυτο το σώμα επειδή δεν θα είχε καμια χρησιμοτητα καθώς βρήκε ήδη τρόπο να ενώσει όλα τα biju.
Αυτό πιστεύω είναι και το πιό πιθανό σενάριο. Για τον Ομπίτο νομίζω είναι πολύ αόριστο να μιλάμε. Έκανε τον Μαντάρα να σταματήσει και εκεί ήταν που τον πήγα ακόμα περισσότερο τον Καμπουτόμαρου. Αυτό που συζητούσαν οι νίντζα από το Κονόχα με προβλημάτισε επίσης. Μπορεί ο Καμπουτόμαρου να θέλει να χρησιμοποιήσει τον Μαντάρα. Only Kishimoto Knows.
Για τον Ναρούτο άλλη μια εκπαίδευση και επιτέλους να μάθει και αυτό το πράγμα. Καιρός ήταν. "Μεγάλωσε" και ο Σάσουκε
.
Τέλος πήρε φόρα και η Συμμαχία. Πραγματικά ανυπομωνώ να δώ την συνέχεια. Και με όλα αυτά τα τσάπτερ εγώ έχω μίνει κάγκελο.