Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Naruto latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]
Καταχωρήθηκε 09 Μάρτιος 2010 - 15:05
Καταχωρήθηκε 09 Μάρτιος 2010 - 15:35
Καταχωρήθηκε 09 Μάρτιος 2010 - 18:36
Καταχωρήθηκε 09 Μάρτιος 2010 - 19:53
Btw . No comment for the 6 pages full of aggressive crap ...
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από iristella: 09 Μάρτιος 2010 - 21:36
spoiler tag inserted
Καταχωρήθηκε 10 Μάρτιος 2010 - 17:18
Spoiler:
Full script:

Καταχωρήθηκε 10 Μάρτιος 2010 - 17:32
Καταχωρήθηκε 10 Μάρτιος 2010 - 18:50
Καταχωρήθηκε 10 Μάρτιος 2010 - 23:26
ρε μονο σε μενα αργουσε να kανει load το mangastream? :S
Καταχωρήθηκε 10 Μάρτιος 2010 - 23:38
ψιλο lame..αλλα μου αρεσε η αποφαστιτικοτητα του naruto...
ρε μονο σε μενα αργουσε να kανει load το mangastream? :S
Πλακα με κανεις, εδω και μιση ωρα το διαβαζω και ακομα δεν το εχω τελιωσει.Κοντευω βεβαια, 3 σελιδες εμειναν αρα υπολογιζω κανα 10λεπτο.
Θα κανουν ποτε κανα upgrade στον server τους?
Στα του chapter
Kishimoto im disapointed (once again).Το μονο που μου αρεσε ηταν που εδωσε δειγματα του οτι θα σοβαρευτουν τα πραγματα.
Το chapter με λιγα λογια:
sasuke:why are you stalking me?
naruto:Im gonna beat some sence into you!
Same boring things, αντε καντε κατι που να αξιζει να το διαβασουμε επιτελους.
Καταχωρήθηκε 10 Μάρτιος 2010 - 23:39
Ο τίτλος είναι "Fists". Δηλαδή, tsidori και rasengan τώρα μετριούνται για γροθιές; Αυτό κι αν είναι καινούριο.
Ο Kakashi καλύτερα να παρατήσει τη καριέρα του ως ninja. Είναι κομμένος και ραμμένος για τερματοφύλακας στο ποδόσφαιρο. ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΡΟΥΕΙ!
O Zetsu έγινε μαξιλάρι για τον Sasuke. Τον αγκαλιάζει όταν πάει να κοιμηθεί, αναρωτιέμαι;
Ο Madara συνεχίζει να είναι troll βγάζοντας τη μάσκα, αλλά κρύβοντας το πρόσωπό του. Επίσης, σχεδιάζει να πάει στο μαγαζί της γειτονιάς για Rinnegan. Να βρίσκονται, βρε αδερφέ...!
Ο Sasuke έχει εμφανή γκαβομάρα. Πού κοιτάς, ρε Καραμήτρο...!
Ο Madara τα κάνει μαντάρα σε σχέση με τη μάχη. Ατυχία...
O Aloe Vera έφερε τα άλλο προϊόντα. Κρεμοσάπουνο για τα χέρια, σαμπουάν, αποσμητικό... έχει ο κατάλογος.
Ο Sasuke θα πάρει στο κυνήγι τον Naruto;;;;;;; Οι ρόλοι αντιστρέφονται!!!!
Ο Kisame βλέπει τα ραδίκια στο ύψος του ματιού του, άσχετε.
Αφήστε τα παιδιά να μιλήσουν, παλιοενήλικες!
Φαίνεται ότι οι αναμνήσεις είναι ακόμη κοντά στον Sasuke... τώρα πώς στη κόλαση κατάλαβε ότι εκεί αναφέρεται ο Naruto, θα σας γελάσω και δε το θέλω. Plus, είναι στη φύση του Sasuke να θυμάται ποιητικά λόγια για τριτοδιαστατικές εμπειρίες.
Οι ρόλοι ξαναντιστρέφονται. Τώρα ο Νaruto ρωτάει αυτό που ρώτησε ο Sasuke πριν. ΜΗ ΜΕ ΜΠΕΡΔΕΥΕΙΣ, KISHIMOTO!
Τώρα ο Naruto έγινε και μέντιουμ. Τί πολύπλευρο ταλέντο, αυτό το παιδί... Φτφτφτφτφτ...
"Κοίτα κύριε προδότη, άπαξ και επιτεθείς στα Φύλλα, την έχουμε και οι δύο βαμμένη, μιας και εγώ θα σε αντιμετωπίσω." ~ Naruto. Δηλαδή, ο Naruto θα πάει να προπονηθεί ενώ θα περιμένει τον Sasuke να επιτεθεί... ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΡΟΛΟΙ ΑΝΤΙΣΤΡΑΦΗΚΑΝ ΕΤΣΙ;;;!!!
Άλλαξε το τροπάρι τώρα. Δεν είναι πλέον "Είσαι φίλος μου", αλλά "είμαι φίλος σου".
The only way you and I can communicate properly is with our fists! ~ Naruto. Ώπα, προσοχή... θα γλιστρήσω στην τεστοστερόνη που ξεχειλίζει εδώ πέρα...
Κατανόηση μέσω μπουνιών. Και όταν έρθει η κατανόηση (μετά από πολλές μπουνιές) θα επέλθει και η ειρήνη. Θαυμάσια ιδέα!!
"I shouldn't be lecturing anyone." ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ ΚΑΙ ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΣΤΟ NARUTO;;;;
Βεβαίως και δε θα είστε ούτε Uchiha, ούτε μπιζουδάκια. Πτώματα θα είστε.
Τα λέμε στη κόλαση! Τριακοσιοστό εξηκοστό πέμπτο καζάνι στα δεξιά, φιλάρα!
O Sasuke παραμένει μωρουδάκι. Άχου το μου. Γούτσου.
Θα παλέψετε τώρα, ή θα κάνετε την υποχώρηση; Να ξέρω, πότε να βγάλω το ποπ-κορν.
Εν τέλει.
ΤΕΡΜΑ ΤΟ ΚYΝHΓΙ ΤΟΥ SASUKE, ΝΑΙ!!!

Καταχωρήθηκε 10 Μάρτιος 2010 - 23:50
ΥΓ : O server του mangastream δεν είναι τόσο άσχημος αλλά φυσιολογικό είναι να έχει τεράστιο traffic μόλις βγάινει το chapter. Εγώ ήμουν τυχερός αφού έτυχα να κανω refresh στην αλλαγή και το διάβασα απο τους πρώτους.