Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Naruto latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
11573 replies to this topic

#6586 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2.833 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Μάρτιος 2010 - 17:04

Danzo?, κοντα στον Sarutobi?, μπορει οταν ηταν μωρα, ο Danzo απεχει πολλα χιλιομετρα απο τον Sarutobi.

OK δεκτό, αλλά με τις προσθήκες των sharingans και hashirama cells πιστεύω πως τον είχε.

O Guy ξερει πως να πολεμισει Sharingan-user, λες να μη ξερει "He who was hailed as the god of shinobi" ?

Δεν είπα ότι αυτοί που δεν έχουν bijuu ή blood limit δεν μπορούν να δυσκολέψουν ή να παλέψουν πολύ κοντά σε αυτούς που έχουν, αλλά δεν νομίζω πως μπορούν να τους ξεπεράσουν (μιλώντας πάντα για top rate shinobi που εκπαιδεύονται συνεχώς και σε ίδιες περιόδους).

ο Weak Form Orochimaru επεξες με τον 4-Tailed Kyuubi σαν να ηταν κατικιδιο.

Καταρχάς δεν νίκησε (τον 4-tails), πιο πολύ ισοπαλία μου φάνηκε, κατά δεύτερο ο Naruto δεν ήταν στο full της δύναμής του, ούτε ήξερε να την ελέγχει... αν βρισκόταν στο επίπεδο του Killerbee και μπορούσε να ελέγχει και τις 9 ουρές, ο Orochimaru θα έβλεπε ραδίκια ανάποδα στο τέλος. Ξαναλέω πως μιλάω πάντα για shinobi που έχουν εκπαιδευτεί για τον ίδιο καιρό/χρόνια πάνω κάτω... τους δίνει ένα σίγουρο πλεονέκτημα/διαφορά δύναμης (το bijuu ή limit). Μετά εννοείται πως ένας άπειρος και μικρός shinobi με limit ή bijuu θα χάσει από έναν έμπειρο χωρίς αυτά.

αφου ξερουμε οτι Sarutobi (Prime) > 1st Hokage (Prime).

Αυτό από που το ξέρουμε;

Αν αναφέρεσαι στην μάχη που τους ανέστησαν, ο Saru δεν θα είχε νικήσει χωρίς να θυσιάσει την ζωή του, δεν το λες και πλήρη νίκη νομίζω αυτό (επίσης είχε τον enma που τον έσωσε αρκετά).

Πολυ απο τouς πιο δυνατους χαρακτιρες δεν εχουν τπτ απο τα δυο, μην αφινεις την αγαπη σου για τον Itachi να σε τυφλωσει, το οτι Part II = Sharingan Circus, δεν θα πει οτι αυτοι που δεν το εχουν σταματανε να ειναι καπιοι...

Γι' αυτό και πάω πολύ τους περισσότερους Akatsuki members, χωρίς bijuu ή limit κατάφεραν να γίνουν όλοι τους τόσο δυνατοί, αυτοί ήταν πραγματικοί ninja.

Σίγουρα όλοι τους μπορούσαν να παιδέψουν πάρα πολύ τους jinchuurikis (άλλωστε πιάσαν πάνω από τους μισούς) και blood limit users, αλλά αντικειμενικά μιλώντας, αν είχαν και οι 2 πολεμιστές την ίδια πείρα δεν θα είχαν καταφέρει να τους αιχμαλωτίσουν/νικήσουν imo (λίγο ειδική περίπτωση/εξαίρεση ήταν ο Kisame μόνο, λόγω της ιδιότητας του σπαθιού του, που κανονικά νίκησε και τον killer bee).

Παραμένει γεγονός όμως πως οι δυνατότεροι στο Akatsuki group ήταν ο Itachi και/ή ο Pein, χρήστες με 2 από τα δυνατότερα blood limits. Αυτό νομίζω τα λέει όλα.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Zoro: 06 Μάρτιος 2010 - 17:09

#6587 Toriko

Toriko

Toriko

• Members
  • 708 Δημοσιεύσεις:
  • LocationFUCKING SPACE!!!

Καταχωρήθηκε 06 Μάρτιος 2010 - 17:16

Aπο το κακο στο χειροτερο.Δεν μου κανει εντυπωση.Ετσι πως εχει γινει πλεον το Naruto,το μονο που θα δω ειναι ενα τελος με νεκρη την Sakura kaι τον Sasuke,τον Naruto να κλαιει για τον νεκρο Sasuke και να ξανακανει εμετο(gay).
Kαι ναι στο προσφατο ειδαμε την Karin να παραμενει ****** του Sasuke μεχρι το τελος,"Ι wanted to see that kind of face again"....yeah......Toν δε Madara να εχει μεγαλυτερη συλλογη με ματια απο τον Danzo(και μιας που λεμε για ματια το ολο θεμα εχει γινει πλεον κουραστικο με τα Sharingan σε σημειο να λες "Τι θα κανει μετα;Genjutsu.Και μετα;Μα φυσικα Genjutsu.",wheres the hype in that -_-?)
Το ολο θεμα πηγε οριστικα κατα διαολου με βαση χαρακτηρων κυριως μετα απο την μαχη του Sasuke Itachi,που τον βγαλαν και καλο στο τελος τον Itachi πολλη λαθος αυτο.Και να γινεται μετα εκδικιτης ο Sasuke και να λεει "Feel my hatred.A little of my darkness.DARKNEEEESS",οκ αποφασισες να γινεις κακος....good job δεν με πειθεις....Ο Naruto ΑΚΟΜΑ το σκεφτεται αν θα εναντιωθει στον Sasuke,αν δεν σταματησει να σκεφτεται ετσι θα ειναι μεγαλο μειον ακομα περισσοτερο.Και τελος η Sakura....Number 1 Bitch....

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από iristella: 06 Μάρτιος 2010 - 18:06
Πιπέρι :P

header.jpg?t=1485907896

#6588 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Μάρτιος 2010 - 17:50

"Ι don't fall for the same jutsu twice" - Ειναι κατι που χαρακτιριζε τον Kakashi ολο αυτον τον καιρο.

Την ατάκα αυτή την παίρνεις κυριολεκτικά και δεν θα έπρεπε. Αυτό που εννοούσε σε εκείνη την φάση ο Kakashi έχει περισσότερο το πνεύμα του "δεν πρόκειται να πέσω στην ίδια παγίδα δεύτερη φορά (αναφερόμενος στον τρόπο με τον οποίο ο Zabuza κατόρθωσε να τον βάλει στο water prison) παρά ότι από εδώ και στο εξής έχει κάποιου είδους ανοσία στην συγκεκριμένη επίθεση σαν να ανέβηκε level. Γιατί αν ίσχυε αυτό που λες ο Kakashi θα έπρεπε να είναι άτρωτος και να μπορεί να αντικρούσει chidori επιθέσεις από τον Sasuke any time of the day, να μην μπορούσε ο Pain να τον χτυπήσει για πάνω από μία φορά με το Shinra Tensei και αν για κάποιον λόγο ο Itachi τον συναντούσε (in person) για δεύτερη φορά το Tsukuyomi να μην μπορεί να πιάσει επάνω του. Πράγμα που δεν είναι και λογικό γιατί θα δημιουργούταν ένας εντελώς imbalanced χαρακτήρας.

Για να μην μακρυγορώ (επειδή βλέπω έχουν πέσει όλοι πάνω σου XD). Σε αυτά που λες για το πως χρησιμοποιεί ο Kakashi το MS του συμφωνώ (δίνοντας εν μέρη το ελαφρυντικό ότι προσπαθεί να το κρατήσει ως λύση έκτακτης ανάγκης γιατί τον στέλνει νοσοκομείο κάθε φορά) αλλά αυτό δεν αναιρεί πιστεύω ότι ακόμη και με το χρόνο προετοιμασίας που ήθελε και την δυσκολία της τεχνικής και πάλι από την στιγμή που θα ενεργοποιούταν έκανε την δουλειά της και εξαφανιζόταν. Ακόμη και έτσι δηλαδή δεν συγκρίνεται ενδεχομένως με τον συνεχή έλεγχο που απαιτούσε η Amaterasu και το Susannoo που βλέπουμε να κάνει ο Sasuke.

#6589 Gio

Gio

Rurouni

• Members
  • 47 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Μάρτιος 2010 - 17:52

OK δεκτό, αλλά με τις προσθήκες των sharingans και hashirama cells πιστεύω πως τον είχε.

-You don't know math.

Καταρχάς δεν νίκησε (τον 4-tails), πιο πολύ ισοπαλία μου φάνηκε, κατά δεύτερο ο Naruto δεν ήταν στο full της δύναμής του, ούτε ήξερε να την ελέγχει... αν βρισκόταν στο επίπεδο του Killerbee και μπορούσε να ελέγχει και τις 9 ουρές, ο Orochimaru θα έβλεπε ραδίκια ανάποδα στο τέλος. Ξαναλέω πως μιλάω πάντα για shinobi που έχουν εκπαιδευτεί για τον ίδιο καιρό/χρόνια πάνω κάτω... τους δίνει ένα σίγουρο πλεονέκτημα/διαφορά δύναμης (το bijuu ή limit). Μετά εννοείται πως ένας άπειρος και μικρός shinobi με limit ή bijuu θα χάσει από έναν έμπειρο χωρίς αυτά.

Δεν το νικησε γιατι το σωμα που εχει εικεινη τη στηγμη δεν ειναι αρκετα "Compatible", και ηδη ειχαν περασει αρκετα χρονια ετσι ωςτε να τον χριαζεται καινοθργιο σωμα, παραολα αυτα, απεξε μαζι του. Aμα δεν μπορεις να καταλαβεις, το οτι ο Orochimaru του τοτε δεν ηταν τπτ σε συγκριση με αυτο που ηταν κανονικα, τοτε δε φταιω εγω. Εσυ εισαι ο τυφλος.

Αυτό από που το ξέρουμε;

Αν αναφέρεσαι στην μάχη που τους ανέστησαν, ο Saru δεν θα είχε νικήσει χωρίς να θυσιάσει την ζωή του, δεν το λες και πλήρη νίκη νομίζω αυτό (επίσης είχε τον enma που τον έσωσε αρκετά).

- Κανε μου μια χαρη, και ξαναδιαβασε το manga απο την αρχη, γιατι ειτε δε το διαβασες ποτε και απλα ειδες το anime μεχρι ενα σημεριο, και επειτα συνεχισες απο το manga, ειτε δε θυμασαι και πολλα απο το manga, και δεν εχω την ωρεξη ουτε το χρονο να βρω το καθε τι, που μπορει ο καθε ενας απο εσας να εχει ξεχασει, και να το ποσταρω. "God of Ninja", "Strongest of all Hokage", "The professor", "Master of all Jutsu that exist Konoha". Ολα αυτα τα εχουνε πει για τον Sarutobi μεσα στο manga. Δεν σε καλιπτουν?.
-O Sarutobi, σε υπενθυμιζω, εκανε το Jutsu διοτι αυτα τα σωματα δε θα πεθαναν υπο κανονικες συνθηκες, ενω κρατουσαν τις ιδιες τεχνικες και επιπεδο Chakra, δεν ψοφαγανε, εξαλλου, πεθανε με την τριτη ψηχη που ρουφιξε, οχι με την πρωτη, ουτε με την δευτερη.

Γι' αυτό και πάω πολύ τους περισσότερους Akatsuki members, χωρίς bijuu ή limit κατάφεραν να γίνουν όλοι τους τόσο δυνατοί, αυτοί ήταν πραγματικοί ninja.

Σίγουρα όλοι τους μπορούσαν να παιδέψουν πάρα πολύ τους jinchuurikis (άλλωστε πιάσαν πάνω από τους μισούς) και blood limit users, αλλά αντικειμενικά μιλώντας, αν είχαν και οι 2 πολεμιστές την ίδια πείρα δεν θα είχαν καταφέρει να τους αιχμαλωτίσουν/νικήσουν imo (λίγο ειδική περίπτωση/εξαίρεση ήταν ο Kisame μόνο, λόγω της ιδιότητας του σπαθιού του, που κανονικά νίκησε και τον killer bee).

Παραμένει γεγονός όμως πως οι δυνατότεροι στο Akatsuki group ήταν ο Itachi και/ή ο Pein, χρήστες με 2 από τα δυνατότερα blood limits. Αυτό νομίζω τα λέει όλα.

-Υποτιμας τον Sasori μεχρι αηδειας, Sasori could kick the crap out of Pein. Με τον Itachi (με κανονικη ηγεια), μαλλον θα ηταν ισοπαλια η μαχη. Itachi και Sasori, ηταν κανονικα οι δυνατοτεροι Akatsuki, χωρις να λαμβανουμε υποψην τον Madara. Ο Pein, ηταν απλα και sorry για την εκφραση, η ******* του Madara, απο αρχη μεχρι τελος.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#6590 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Μάρτιος 2010 - 18:03

Χωρίς να θέλω να εμπλακώ στο ευρύτερο πλαίσιο της συζήτησης περί Sarutobi Akatsuki etc.

-O Sarutobi, σε υπενθυμιζω, εκανε το Jutsu διοτι αυτα τα σωματα δε θα πεθαναν υπο κανονικες συνθηκες, ενω κρατουσαν τις ιδιες τεχνικες και επιπεδο Chakra, δεν ψοφαγανε, εξαλλου, πεθανε με την τριτη ψηχη που ρουφιξε, οχι με την πρωτη, ουτε με την δευτερη.

Actually o Sarutobi έκανε το jutsu για τρείς ψυχές, του πρώτου του δεύτερου και του Orochimaru. Από την στιγμή που το jutsu θα τελείωνε είτε μία είτε τρείς οι ψυχες ο Sarutobi ήταν νεκρός either way.

chapter 124 p 4

Κατά τ άλλα Gio tone it down a bit will ya? Όσο και να διαφωνούμε με τον άλλο ας μην το κάνουμε προσωπικό.:gotit:

Επίσης One piece mind your language a bit.

#6591 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2.833 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Μάρτιος 2010 - 18:14

-You don't know math.

And you do? Give us proof.

Υποθέσεις είναι όλα αυτά, εγώ πιστεύω το ένα και εσύ το άλλο, δεν νομίζω πως υπάρχει σωστό και λάθος.

Δεν το νικησε γιατι το σωμα που εχει εικεινη τη στηγμη δεν ειναι αρκετα "Compatible", και ηδη ειχαν περασει αρκετα χρονια ετσι ωςτε να τον χριαζεται καινοθργιο σωμα, παραολα αυτα, απεξε μαζι του. Aμα δεν μπορεις να καταλαβεις, το οτι ο Orochimaru του τοτε δεν ηταν τπτ σε συγκριση με αυτο που ηταν κανονικα, τοτε δε φταιω εγω.

Indeed, και όπως είπα κι εγώ ο Naruto δεν ήταν (ακόμη και τώρα δεν είναι βασικά) στο top της δύναμής του.

Με 8 ουρές και χωρίς αυτοέλεγχο κατάφερε σχεδόν να ξεφύγει από το chibaku tensei του Pein. Τον Orochimaru με full health, αν ήταν ικανός jinchuuriki σαν τον killer bee, τον έτρωγε λάχανο (imo πάντα).

Κανε μου μια χαρη, και ξαναδιαβασε το manga απο την αρχη, γιατι ειτε δε το διαβασες ποτε και απλα ειδες το anime μεχρι ενα σημεριο, και επειτα συνεχισες απο το manga, ειτε δε θυμασαι και πολλα απο το manga,

Δεν έχω πάνω από 2-3 μήνες που τέλειωσα το manga, και πριν είχε προηγηθεί το anime.

Σου απάντησα σε όσα λες με τις απόψεις μου απλά, δεν βλέπω που φαίνεται ότι δεν έχω παρακολουθήσει προσεκτικά την σειρά.

και δεν εχω την ωρεξη ουτε το χρονο να βρω το καθε τι, που μπορει ο καθε ενας απο εσας να εχει ξεχασει, και να το ποσταρω. "God of Ninja", "Strongest of all Hokage", "The professor", "Master of all Jutsu that exist Konoha". Ολα αυτα τα εχουνε πει για τον Sarutobi μεσα στο manga. Δεν σε καλιπτουν?.

Και να τα είπανε τι πάει να πει; Υποκειμενικές απόψεις αυτού/ων που τα ανέφερε/αν ήταν, που πιθανώς δεν γνώριζε/αν τις ικανότητες των Pein/Itachi κλπ. Δεν μου λέει πολλά.

O Sarutobi, σε υπενθυμιζω, εκανε το Jutsu διοτι αυτα τα σωματα δε θα πεθαναν υπο κανονικες συνθηκες, ενω κρατουσαν τις ιδιες τεχνικες και επιπεδο Chakra, δεν ψοφαγανε, εξαλλου, πεθανε με την τριτη ψηχη που ρουφιξε, οχι με την πρωτη, ουτε με την δευτερη.

Το θέμα είναι ότι το shiki fuujin ήταν κάτι παρόμοιο με την αυτοκαταστροφή του Deidara, πολύ αποτελεσματικό αλλά και πολύ "ακριβό". Δεν το θεωρώ τόσο απόδειξη skill/δύναμης, αλλά πιο πολύ last minute/desperate solution. :canthelp:

-Υποτιμας τον Sasori μεχρι αηδειας, Sasori could kick the crap out of Pein.

The boss of Akatsuki?

Δεν νομίζω πως θα είχε αρκετές ζωές για να το κάνει: counter στα puppets με summons, ανάσταση θυμάτων και καθάρισμα τελικού σώματος με combo banshou tenin και shinra tensei.

Sakura & Chiyo did it, δεν βλέπω γιατί ο Pein όχι.

Με τον Itachi (με κανονικη ηγεια), μαλλον θα ηταν ισοπαλια η μαχη.

Ο Itachi είχε την δυνατότερη άμυνα (susanoo) και επίθεση (amaterasu + sword of totsuka). Παρ' ότι δεν μπορούσε να τα χρησιμοποιεί για όση ώρα ήθελε, πιστεύω ήταν αρκετή για να τον καθαρίσει, ενώ όλα του τα puppets κατέληγαν καμμένα (και ούτε καν με amaterasu) ή blocked με susanoo.

Itachi και Sasori, ηταν κανονικα οι δυνατοτεροι Akatsuki, χωρις να λαμβανουμε υποψην τον Madara. Ο Pein, ηταν απλα και sorry για την εκφραση, η ******* του Madara, απο αρχη μεχρι τελος.

ΟΚ δέχομαι πως εφόσον μιλάμε υποθετικά δεν αποκλείονται και αυτά που λες, αλλά ο Pein, όποιου τις διαταγές και να ακολουθούσε δεν νομίζω πως επηρεάζει τις ικανότητές του, που ήταν αδιαμφισβήτητα από τις πιο δυνατές.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Zoro: 06 Μάρτιος 2010 - 18:40

#6592 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4.499 Δημοσιεύσεις:
  • LocationArah

Καταχωρήθηκε 06 Μάρτιος 2010 - 18:22

Gio, εγω και ο Zoro καθομαστε και σου αναλυουμε εδω και ποση ωρα ικανοτητες απο jutsu μεχρι το ποσο chakra εχει ο καθενας, και εσυ το μονο που κανεις ειναι να μας λες o sarutobi Ηταν ο πιο δυνατος βασισμενος μονο και μονο στο γεγονος οτι ο orochimaru τον ειπε ο "Θεος τον Ninja", Και πας και να μας την πεις και απο πανω.

Μια απλη ερωτηση.
Μας κοροιδευεις?

qzMHWHd.png

#6593 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3.599 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Μάρτιος 2010 - 20:08

Based on what we know o 1oς τους είχε όλους....εκτός από τον rikudo που δεν μετράει.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#6594 Pain_GodRealm

Pain_GodRealm

against the odds.

• Members
  • 187 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Μάρτιος 2010 - 04:48

αυτο που δεν μπορω να καταλαβω σχετικα με τον Madara/tobi/obito whatever... ειναι πως... στην αρχη μπηκε σαν trial στους akatsuki και μαλιστα κατω απο τις φτερουγες του Deidara... Ο οποιος του την ελεγε συνεχεια και τον απειλουσε να τον σκοτωσει. Ξαφνικα ο tobi/obito γινεται Madara και "αρχηγος" των ΑKatsuki... Μεχρι εκεινη την στιγμη ολοι μας δεν ξεραμε οτι αρχηγος ειναι ο Pain?
WTF?
plot hole once again?
Μηπως ειναι και αυτος (οπως και ο Zetsu) διχασμενη προσωπικοτητα? Μηπως ειναι οντως ο Madara στο σωμα του Obito που κατα καποιο τροπο κραταει ακομα consiousness? Αλλα και παλι... οσο εχουμε δει και διαβασει... ο Obito δεν ηταν tard... Γιατι σαν tobi οταν τον πρωτογνωρισαμε ηταν τελειως retard...
"A ninja who couldn't save his friend can never be hokage. Isn't that right, Sasuke?"
Δημοσιευμένη  εικόνα
click em και βοηθηστε να μεγαλωσουν plz :)

#6595 S.T.P.K.

S.T.P.K.

.

• Members
  • 156 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Μάρτιος 2010 - 12:34

Based on what we know o 1oς τους είχε όλους....εκτός από τον rikudo που δεν μετράει.

these are just rumors...εχουμε δει κανεναν απο ολους αυτους τους τους "παλιους" να πολεμαει(εκτος απο madara που και αυτον τον εχουμε δει να κανει μονο 2-3 jutsu για να ξεφευγει???

#6596 GreekTeo

GreekTeo

DI

• Members
  • 20 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Μάρτιος 2010 - 14:40

αυτο που δεν μπορω να καταλαβω σχετικα με τον Madara/tobi/obito whatever... ειναι πως... στην αρχη μπηκε σαν trial στους akatsuki και μαλιστα κατω απο τις φτερουγες του Deidara... Ο οποιος του την ελεγε συνεχεια και τον απειλουσε να τον σκοτωσει. Ξαφνικα ο tobi/obito γινεται Madara και "αρχηγος" των ΑKatsuki... Μεχρι εκεινη την στιγμη ολοι μας δεν ξεραμε οτι αρχηγος ειναι ο Pain?
WTF?
plot hole once again?
Μηπως ειναι και αυτος (οπως και ο Zetsu) διχασμενη προσωπικοτητα? Μηπως ειναι οντως ο Madara στο σωμα του Obito που κατα καποιο τροπο κραταει ακομα consiousness? Αλλα και παλι... οσο εχουμε δει και διαβασει... ο Obito δεν ηταν tard... Γιατι σαν tobi οταν τον πρωτογνωρισαμε ηταν τελειως retard...

Υπάρχει όμως και το ενδεχόμενο να μην ήθελε ο Madara να φανερώσει εξ' αρχής την πραγματική του υπόσταση.:smokingg: Ο Deidara και γενικά όλα τα μέλη των Akatsuki δεν πρέπει να γνώριζαν ότι ο Tobi είναι ο Madara. Θυμίσου και την έκπληξη του Kisame όταν έμαθε ποιος κρύβεται πίσω από την μάσκα. Ο μόνος που γνώριζε την αλήθεια ήταν ο Pain και λογικά και η Konan (πάνε πακέτο αυτοί:lovulovu:) και απλά τον είχε θέσει ως αρχηγό αυτόν ο Madara.
Όλο αυτό το Tobi-tard thing ήταν απλά ένα stealth-having-fun mode:8): του Madara για να μην διαρρεύσει πριν το καθορίσει ο ίδιος, ότι είναι ακόμα ζωντανός.

Τώρα αυτό που λες ότι o Madara είναι στο σώμα του Obito θα διαφωνήσω λέγοντας δύο πράματα.
1) Μήπως παραείναι γερασμένο το σώμα του για κάποιον που αν είναι ο Obito έχει την ίδια ηλικία με τον Kakashi? Μέσα στην ρυτίδα και το δέρμα του πρασίνισε από την πολυκαιρία.:uhh:

2) Ton Obito δεν θα τον έλεγες ως παιδί retard, να έγινε πιο μετά όταν μπήκε στο σώμα του ο Madara? Meh...
Δημοσιευμένη  εικόνα

#6597 Gio

Gio

Rurouni

• Members
  • 47 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Μάρτιος 2010 - 15:13

Την ατάκα αυτή την παίρνεις κυριολεκτικά και δεν θα έπρεπε. Αυτό που εννοούσε σε εκείνη την φάση ο Kakashi έχει περισσότερο το πνεύμα του "δεν πρόκειται να πέσω στην ίδια παγίδα δεύτερη φορά (αναφερόμενος στον τρόπο με τον οποίο ο Zabuza κατόρθωσε να τον βάλει στο water prison) παρά ότι από εδώ και στο εξής έχει κάποιου είδους ανοσία στην συγκεκριμένη επίθεση σαν να ανέβηκε level. Γιατί αν ίσχυε αυτό που λες ο Kakashi θα έπρεπε να είναι άτρωτος και να μπορεί να αντικρούσει chidori επιθέσεις από τον Sasuke any time of the day, να μην μπορούσε ο Pain να τον χτυπήσει για πάνω από μία φορά με το Shinra Tensei και αν για κάποιον λόγο ο Itachi τον συναντούσε (in person) για δεύτερη φορά το Tsukuyomi να μην μπορεί να πιάσει επάνω του. Πράγμα που δεν είναι και λογικό γιατί θα δημιουργούταν ένας εντελώς imbalanced χαρακτήρας.

Μου φενεται, πως η ατακα ηταν ακριβως αυτο που καταλαβα, "αφου ειδα ενα Jutsu, δε θα ξαναδουλεψει πανω μου", Ειναι κατι που χρησημιποιηται αρκετα στο κοσμο των Shonen, δε βγαζει καμια λογικη να εννοουσε ο Kakashi μονο και μονο Hydro Prison.

Για να μην μακρυγορώ (επειδή βλέπω έχουν πέσει όλοι πάνω σου XD). Σε αυτά που λες για το πως χρησιμοποιεί ο Kakashi το MS του συμφωνώ (δίνοντας εν μέρη το ελαφρυντικό ότι προσπαθεί να το κρατήσει ως λύση έκτακτης ανάγκης γιατί τον στέλνει νοσοκομείο κάθε φορά) αλλά αυτό δεν αναιρεί πιστεύω ότι ακόμη και με το χρόνο προετοιμασίας που ήθελε και την δυσκολία της τεχνικής και πάλι από την στιγμή που θα ενεργοποιούταν έκανε την δουλειά της και εξαφανιζόταν. Ακόμη και έτσι δηλαδή δεν συγκρίνεται ενδεχομένως με τον συνεχή έλεγχο που απαιτούσε η Amaterasu και το Susannoo που βλέπουμε να κάνει ο Sasuke.

Sure, αλλα κοιτα εδω κατι, αμα εχουμε υπψην την ταχητητα και accuracy με την οποια χρησημιποιει τωρα το MS (που δε θα επρεπε να μπορει να το κανει με τετια ταχητητα, αλλα anyways).
Spoiler:

Ups, Pein's head could be gone in less than a sec there.
Spoiler:
Ups, Pein just used his technique, 5secon cooldown now... omg his head could be off again?!
Spoiler:
Sasuke's Head could've just been blown out there.
Spoiler:
And Again...

και θα μπορουσα να συνεχισω, αλλα φανταζομαι καταλαβενεις τι εννοω.

Gio, εγω και ο Zoro καθομαστε και σου αναλυουμε εδω και ποση ωρα ικανοτητες απο jutsu μεχρι το ποσο chakra εχει ο καθενας, και εσυ το μονο που κανεις ειναι να μας λες o sarutobi Ηταν ο πιο δυνατος βασισμενος μονο και μονο στο γεγονος οτι ο orochimaru τον ειπε ο "Θεος τον Ninja", Και πας και να μας την πεις και απο πανω.

Μια απλη ερωτηση.
Μας κοροιδευεις?

Εγω σας κοροιδευω? Εσεις κανετε σαν μικρα παιδια, "Εχει ταδε Jutsu, που μπορει να κανει για να νικισει", δεν ειμαι εδω για να κανω φανταστικες μαχες κανενος, αν ηθελα κατι τετιο θα εγραφα ενα Fanfic. Οταν θες να μιλησεις σοβαρα για το αν ενας χαρακτιρας μπορει να κερδισει η οχι καποιον αλλον, σε οποιοδηποτε Shounen Manga, η διαδικασια δεν ειναι κατι τοσο ανωριμο οσο "Εχει την super-powa τεχνικη, και νικαει, gtf", η σωστη διαδικασια στην περιπτωση που οι χαρακτιρες δεν εχουν πολεμισει στα ισα, ειναι μια σειρα απο αναλισεις των διαφορων Statement pου εχουνε γινει μεσα στο Manga, μαζι με την προσπαθια να βρεις εναν τροπο για αμεση συγκρηση, πραγμα που ουτε εσυ, ουτε ο Zoro kανετε.

Δε ξερο κατα ποσο καλα ξερεις αγγλικα, αλλα αυτο που λεει ο Orochimaru einai "εσυ που ονομαστικες θεος των Shinobi". Δεν τον καλεσε ο Orochimaru, Ονομαστικε απο τον κοσμο τον Shinobi ετσι. Για να ονομαστει καποιος ετσι, αφου ηδη ειχε περασει απο τα εδαφη της Konoha και του πολεμου ο Πρωτος και ο Δευτερος, προφανως ειναι ο μονος που πιρε τετιο nickname, και προφανως δε το νικισε με lotto, αλλα με πραξεις. Το ιδιο για το πως ονομαστικε, "Greatest of all Hokage", αφου ειχαν ηδη περασει αλλοι δυο, ειναι ευκολο για οποιονδηποτε μη Fanboy να καταλαβει οτι ο Sarutobi, στο prime του, τουλαχιστον ξεπερεασε τους αλλους δυο.

Ακομα, απο την ιδια σελιδα, με λιγο παραπανω αναληση, ο Orochumari λεει:
"Υοu've grown old, haven't you... I've never seen you Strain so much. Even you who was Hailed as the God of the Shinobi cannot defeat age. Its so pityful, you know"
Δειχνει πως ο Orochimaru, περιμενε περισσοτερα απο τον Sarutobi, απο τα λεγομενα του, περιμενε τον Sarutobi να ελεξει την κατασταση χωρις να ιδρωσει, σαν τον δασκολο που καποτε ηξερε. Αυτο θα πει, πως οντως, ο Orochimaru που καποτε ηδη τον Sarutobi στα νιατα του, ηξερε πως αν ηταν λιγο πιο νεος, θα ειχε νικησει τη μαχη (αλλωστε ειναι και ενα απο τους λογους που περιμενε τοσο, αλλιως δε θα μπορουσε να νικησει τον δασκαλο), και αναφερω πως ο Orochimaru, δεν ειχε ιδα της υπαρξης του Sealing Jutsu που χρησημιποιηθικε στο τελος. Σαφως λοιπον, ο νεος Sarutobi, θα ειχε νικησει, χωρις να ιδρωση και χωρις να θισιαζει την ζωη του. Πραγμα που αποδιχνιει για ακομη μια φωρα, το οτι ηταν ανωτερος του 1st & 2nd Hokage.

Αμα τραβαμε λιγο ακομα την αναλαηση,
Spoiler:

O Εnma, anaφερει πως ο Sarutobi δεν ειναι ο ιδιος που ξερει, αυτο μαζ βγαζει στο συμπερασμα οτι ο Sarutobi ακομα και τωρα, δυσταζει να μαχεται με ολη την δυναμη του, εναντια στον αγαπημενο του μαθητη, και των δυο ανθρωπων που καποτε ηταν οι δασκαλοι του. Επομενως, οχι μονο απο το θεμα ιλικιας, αλλα και απο δυσταγμος, το performance του Sarutobi ηταν αρκετα Gimped.

Αν λοιπον, δεν ειναι κανεις Fanboy, καταλαβενει με ευκολια το γεγονος οτι Sarutobi > 1st, και αφου συμφωνα με τα λεγομενα της ιστοριας, ο 1st νικησε τον Madara (ο Οποιος ηταν και πολυ πιο δυνατος στο παρελθον απο αυτο που ειναι τωρα), και ο Pein, δεν ηταν ποτε τπτ παραπανω απο το παιχνιδακι του Madara (στην αδηναμη μορφη του), τοτε λοιπον, αμα δεν κλινεις να ματια σου, και θες να δεις την αληθεια, ειναι προφανως ευκολο να βγαζει κανεις σαν συμπερασμα οτι Sarutobi > Pein.

And you do? Give us proof.

Υποθέσεις είναι όλα αυτά, εγώ πιστεύω το ένα και εσύ το άλλο, δεν νομίζω πως υπάρχει σωστό και λάθος.

Proof? εννοεις να κανω μαχι μεταξυ τους οπως παριστανετε εσεις?, Sorry, δεν βλεπω τοσο ανωριμα τα Manga μου.

Indeed, και όπως είπα κι εγώ ο Naruto δεν ήταν (ακόμη και τώρα δεν είναι βασικά) στο top της δύναμής του.

Με 8 ουρές και χωρίς αυτοέλεγχο κατάφερε σχεδόν να ξεφύγει από το chibaku tensei του Pein. Τον Orochimaru με full health, αν ήταν ικανός jinchuuriki σαν τον killer bee, τον έτρωγε λάχανο (imo πάντα).

1st Hokage > Kyuubi
Sarutobi > 1st Hokage
=>
Sarutobi > Kyuubi

Thats a way of doing math ^^. (Πριν ασχολιασεις αυτο το κωματι, διαβασε την αναληση που εκανα λιγο πιο πανω, και ασε το fanboyism εξω).

Δεν έχω πάνω από 2-3 μήνες που τέλειωσα το manga, και πριν είχε προηγηθεί το anime.

Σου απάντησα σε όσα λες με τις απόψεις μου απλά, δεν βλέπω που φαίνεται ότι δεν έχω παρακολουθήσει προσεκτικά την σειρά.

Και να τα είπανε τι πάει να πει; Υποκειμενικές απόψεις αυτού/ων που τα ανέφερε/αν ήταν, που πιθανώς δεν γνώριζε/αν τις ικανότητες των Pein/Itachi κλπ. Δεν μου λέει πολλά.

Το δευτερο κωματι που λες, αποδιχνιει οτι καπου δεν εδωσες αρκετη προσοχη, διοτι δεν ειναι το τι ειπανε απλα, ειναι το τι ειναι facts, δεν υπαρχει υποκιμενικοτητα στα facts. Και ξερεις να διαβαζεις Manga, και δινεις την προσοχη που πρεπει, καταλαβενεις ποτε ο Mangaka, προσπαθει να σου πει τι ειναι Fact, και τη οχι. To oτι δεν δινεις σημασια σε τετοια μινιματα, και ο μονος τροπος με τον οποιο συγκρινεις εικανοτητες, ειναι μεσα απο μαχες, η Fictional μαχες, δε θα πει οτι αυτα τα μινιματα σταματανε να ειναι σημαντικα για να βγαζει καποιος σωστα αποτελεσματα, μερικες φωρες και πιο σημαντικα απο τις ιδιες τις μαχες (λογω διαφωρων παραγοντων).

The boss of Akatsuki?

Δεν νομίζω πως θα είχε αρκετές ζωές για να το κάνει: counter στα puppets με summons, ανάσταση θυμάτων και καθάρισμα τελικού σώματος με combo banshou tenin και shinra tensei.

Sakura & Chiyo did it, δεν βλέπω γιατί ο Pein όχι.

Τελειωσες το Manga, πριν δυο μινες?, μαλλον διαβαζομαι διαφωρετικα Manga, στο Manga που εγω διαβαζω
Madara = Akatsuki Leader
Pein = Madara's Dog

Εδω για αλλη μια φωρα πας να υποτιμισεις αλλο εναν χαρακτιρα ακομα, την Chiyo. Δεν λαμβανεις υποψην αρκετα πραγματα πανω σε αυτα που λες, οπως το γεγονος οτι η Chiyo ηξερε τα παντα για τον Sasori, και τον Kazekage που ειχε σαν κουκλα, απο την αρχη της μαχης, ουτε οτι η εμπειρια της Chiyo ειναι τουλαχιστον 10 φωρες μεγαλητερη απο αυτην που ειχε οποιοδηποτε Akatsuki Memmber (εκτος του Madara, και του Kakuzu), συν το γεγονος οτι το combo Sakura + Chiyo, ηταν μια απο τις καλητερες ενδειξεις Team Work στο Manga, kaι τελος, δεν λαμβανεις υποψην το γεγονος οτι ο Sasori, δεν εχασε, τους αφισε να νικησουν.

Επισης, ψαξε αρκετα βαθια, και καπου θα βρεις μια αναφωρα σε μαχι Itachi vs Sasori, που εγινε αρκετα χρονια πριν (Oταν ο Itachi λογικα δεν ηταν τοσο αρωστος), η μαη ηρθε σε ισοπαλια. Απο τοτε, ειναι λογικο ο Sasori να εχει γινει λιγο δηνατοτερος. Ειναι αρκετα ασφαλεις να πει καποιος μη fanboy οτι Sassory = Itachi (Full Health), η τουλαχιστον βρισκονται αρκετα κοντα.

Αλλα, ξερουμε απο τα λεγομενα του Madara, οτι Itachi > Pein...

ΟΚ δέχομαι πως εφόσον μιλάμε υποθετικά δεν αποκλείονται και αυτά που λες, αλλά ο Pein, όποιου τις διαταγές και να ακολουθούσε δεν νομίζω πως επηρεάζει τις ικανότητές του, που ήταν αδιαμφισβήτητα από τις πιο δυνατές.

Ο Pein, δεν ειναι τοσο δυνατος οσο προαπαθησαν να μας κανουν να πιστεψουμε, αμα εχεις διαβασει αρκετα Shonen Manga, θα εχεις προσεξει πως η Konoha ηταν Victim, toυ Gimped φενομενο για να φανει καλητερος ο Pein (Κατι σαν αυτο που εγινε με τον Kakuzu vs Naruto, και το ποσο Gimped εγινε ο Kakuzu ξαφνικα).

Δε μπορω να καταλαβω το γιατι.Οταν ο Nagato Ηταν σε full power (aka με το κανονικο του σωμα και οχι με τα 6 realms) γιατι ειναι αδικο να μη τους συγκρινουμε και τους 2 σε top shape ειχε
1)Ιmmunity σε ολλα τα ninjutsu.
2)Απειρα summons Για καθε κατασταση.
3)Με μια λαβη εβγαζε την ψυχη του αλλου, κατι για το οποιο ο sarutobi επρεπε να θυσιασει τη ζωη του.
4)Shinra tensei-bansho tennin
5)Ολλα τα elemental affinities
6)Chakra αρκετο για να καταστρεψει το ισχυροτερο shinobi ψωριο, να το αναγεννηση (lol, ακομα γελαω με αυτη τη *******) και να κλεισει το 6tails kuyybi σε ενα φεγγαρι.

On top of that ειχε μαθει καθε Jutsu Που του διδαξε ο jirayia σε ηλικια οση ο naruto στο Part1.
Moreover Οταν ο sarutobi εριξε ενα explosive tag στον 2ο hokage, αυτος εχασε το ποδι του.ο nagato εφαγε μια 20αρια ολλες στα ποδια απο τον Hanzo Και ουτε καν γονατισε.....
In other words στο τομεα Ninjutsu και taijutsu ειναι ανικητος και δε θυμαμε τον sarutobi χρηστη genjutsu.

Spoiler:

Δε κρατιθικα, επρεπε να τα βαλω. Ναι, διπλασιασε την λιστα αν θες, αλλα δεν αλλαζεις το γεγονος, ενα-προς-ενα ητηθικαν απο το πιο γελιο τροπο στο Naruto-verse. Kagebunshin + Rasengan xD! Pein Should take the Chuunin Exam with Konohamaru next time ~

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Nighteyes: 07 Μάρτιος 2010 - 15:29
spoiler tags added for ease of reading

Δημοσιευμένη  εικόνα

#6598 Nighteyes

Nighteyes

Thinking backwards.

• Retired Staff
  • 1.667 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Μάρτιος 2010 - 15:23

Όλο αυτό το Tobi-tard thing ήταν απλά ένα stealth-having-fun mode:8): του Madara για να μην διαρρεύσει πριν το καθορίσει ο ίδιος, ότι είναι ακόμα ζωντανός.

Bασικά όλο αυτό έγινε για να εκπλαγούμε εμείς και από κει που τον είχαμε για κλόουν να μαθαίνουμε σταδιακά ότι είναι παραπάνω απ' ότι φαινόταν και να αγωνιούμε για το ποιος είναι πραγματικά, αλλά αυτό είναι άλλο θέμα.
Αν το εξηγήσει παρακάτω ότι στο σώμα του υπάρχουν 2 προσωπικότητες ή κάτι τέτοιο και ότι δεν ήταν θέατρο η συμπεριφορά του ως Tobi, θα το βρω πιο πειστικό πάντως. Αλλιώς είναι αδυναμία του σεναρίου.

Εdit
Όταν βάζετε πολλές και μεγάλες εικόνες, βάλτε και κανένα spoiler tag. Είναι ευκολότερο να διαβαστεί έτσι το ποστ.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Nighteyes: 07 Μάρτιος 2010 - 15:31

Δημοσιευμένη  εικόνα

Δημοσιευμένη  εικόνα

#6599 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4.499 Δημοσιεύσεις:
  • LocationArah

Καταχωρήθηκε 07 Μάρτιος 2010 - 16:14

Ups, Pein's head could be gone in less than a sec there.

Επισης ολλα τα κοκαλα του kakashi θα μπορουσαν να ειχαν σπασει σε ενα sec, αν χρησιμοποιουσε την shinra tensei (και ξερεις οτι μπορει να το κανιε αυτο, ολοκληρο gamabunta εχωσε μονοHito).Η ακομα καλυτερα ολλη η Konoha θα μπορουσε να ειχε διαλυθει πριν καλα καλα προλαβει η tsunade να καλεσει το σαλιγκαρι της και να αρχισει να healarei.

Sasuke's Head could've just been blown out there.

Επισης ο kakashi θα μπορουσε με 2 απανωτα tsukiyomi να ειναι στο Λιποθυμος στο πατωμα.

Θα σου αρεσε απο εδω και μπρος οι μαχες του Naruto να ειναι καουμποικες, δηλαδη οποιος θα κανει πιο γρηγορα την unavoidable Κινηση του να ειναι ο νικητης, και απο πισω να πεζει η μουσικη του For a fistfull of dollars?Εγω παντως αν και φιλος των western δε θα το ηθελα.Δεν ειναι κανενος λαθος εκτος απο του mangaka για αυτες τις τρυπες στις δυναμεις.

Εγω σας κοροιδευω? Εσεις κανετε σαν μικρα παιδια, "Εχει ταδε Jutsu, που μπορει να κανει για να νικισει", δεν ειμαι εδω για να κανω φανταστικες μαχες κανενος, αν ηθελα κατι τετιο θα εγραφα ενα Fanfic. Οταν θες να μιλησεις σοβαρα για το αν ενας χαρακτιρας μπορει να κερδισει η οχι καποιον αλλον, σε οποιοδηποτε Shounen Manga, η διαδικασια δεν ειναι κατι τοσο ανωριμο οσο "Εχει την super-powa τεχνικη, και νικαει, gtf", η σωστη διαδικασια στην περιπτωση που οι χαρακτιρες δεν εχουν πολεμισει στα ισα, ειναι μια σειρα απο αναλισεις των διαφορων Statement pου εχουνε γινει μεσα στο Manga, μαζι με την προσπαθια να βρεις εναν τροπο για αμεση συγκρηση, πραγμα που ουτε εσυ, ουτε ο Zoro kανετε.

To θεμα οπως ειναι ποσο αξιοπιστοι ειναι αυτοι που κανουν αυτα τα statements?Για παραδειγμα ο τοτε shinobi Κοσμος που ονομασε τον sarutobi θεο, δεν ειχε ιδεα τις δυναμεις των:
1)Juubi
2)Rikudou sennin
3)Nagato
4)Madara, καθως αυτος μπορει να εχει αναπτυξει στα 100 χρονια της φυγης του Δυναμεις περα απο καθε shinobi Που ξερουμε.

Αν το παμε ετσι μπορω και εγω να πω Οτι "καθε γενια ξεπερνα την προηγουμενη" Που μας το παπαγαλιζουν ολλοι απο την αρχη του manga, αρα jirayia>sarutobi και Pein>Jirayia, αρα Pein>Sarutobi, αλλα διαφωνω καθετως με αυτη την σκεψη.

Σε μια μαχη εγω παντα πιστευα, και θα εξακολουθω να πιστευω οτι για να βρεις πιος ειναι πιο δυνατος ειναι να συγκρινεις δυνατοτηες και ιδιοτητες, aka Taikutsu,ninjutsu genjutsu, και παλι δε θα μπορεσεις να μιλησεις με βεβαιοτητα γιατι υπαρχουν παραγοντες οπως μυαλο και τυχη.
Εσυ μπορει να το λες αυτο ανωριμοτητα, εγω το λεω λογικη.Παντα κρινω βαση αυτο που βλεπω.Για παραδειγμα ο Kishimoto Σε ενα databook ειχε γραψει οτι ο Itachi ηταν shinobi εξαιρετηκης εφυιας.Εγω αυτο δεν προκειτε ποτε να το παραδεχτω, γιατι δεν ειδα ποτε κατι τετοιο στον manga, και θα πιστευω στον αιωνα τον απαντα οτι Shikamaru,kakashi ειναι πιο εξυπνοι απο τον Itachi.
Ετσι, συγνωμη αλλα θα πιστω για το αν ο Sarutobi ειναι ο δυνατοτερος ολλων μονο οταν δω τις δυναμεις του.Ακομα και σε συνεντευξη να μου πει ο Kishi οτι ο 1ος ηταν δυνατοτερος του sarutobi, αν εχω δει το αντιθετο θα τον Γραψω κυριολεκτικα.

Τωρα αν εσυ θεωρεις εμενα και τον Zoro ανωριμους επειδη βαζουμε το μυαλο μας να σκεφτει και δε δεχομαστε οτι μασημενη τροφη μας δεινει ο Κυριος kishi, δεν εχω να πω κατι.

Αν λοιπον, δεν ειναι κανεις Fanboy, καταλαβενει με ευκολια το γεγονος οτι Sarutobi > 1st, και αφου συμφωνα με τα λεγομενα της ιστοριας, ο 1st νικησε τον Madara (ο Οποιος ηταν και πολυ πιο δυνατος στο παρελθον απο αυτο που ειναι τωρα), και ο Pein, δεν ηταν ποτε τπτ παραπανω απο το παιχνιδακι του Madara (στην αδηναμη μορφη του), τοτε λοιπον, αμα δεν κλινεις να ματια σου, και θες να δεις την αληθεια, ειναι προφανως ευκολο να βγαζει κανεις σαν συμπερασμα οτι Sarutobi > Pein.

Πρωτα απο ολλα μου συγκρινεις τον Pein στην αδυναμη μορφη του, με τον sarutobi στο Prime του, aka ο ενας να ειναι σε handicap και ο αλλος οχι.Επισης το οτι ο Pein Υπακουγε διαταγες του madara δε σημαινει σε καμια περιπτωση οτι ηταν πιο αδυναμος του.Να σου πω μερικα παραδειγματα:
1)Ο Zabuza υπακουγε εναν λεφτα στο 1ο ark, ο οποιος ηταν κυριολεκτικα αχρηστος.
2)O haku υπακουγε τον Zabuza, την ωρα που ο ιδιος ο zabuza Ειχε παραδεχτει οτι ο haku τον ειχε ξεπερασει στη μαχη του με τον kakashi.(Εκτος και αν υπηρχε λαθος στη ματαφραση του anime)
3)Ο kakashi,naruto υπακουνε την tsunade, η οποια ειναι πιο αδυναμη τους και δεν εχει τροπο να αντιμετωπισει ουτε το kamui (ετσι δε λεγετε το mangeku του kakashi?) ουτε το sage mode.
4)Ολλοι οι jounins υπακουσαν τον fire daimyo, ο οποιος δε φαινετε να ειναι πανω απο chunin lvl.
Anyway, for that reasons i disagree with your logic.

Επισης, ψαξε αρκετα βαθια, και καπου θα βρεις μια αναφωρα σε μαχι Itachi vs Sasori, που εγινε αρκετα χρονια πριν (Oταν ο Itachi λογικα δεν ηταν τοσο αρωστος), η μαη ηρθε σε ισοπαλια. Απο τοτε, ειναι λογικο ο Sasori να εχει γινει λιγο δηνατοτερος. Ειναι αρκετα ασφαλεις να πει καποιος μη fanboy οτι Sassory = Itachi (Full Health), η τουλαχιστον βρισκονται αρκετα κοντα.

Αλλα, ξερουμε απο τα λεγομενα του Madara, οτι Itachi > Pein...

Συγνωμη αλλα δε θυμαμε αυτα τα αποσπασματα δυστυχως.Anyway ειμαι αρκετα μεγαλο fanboy του sasori και ξερω παρα πολυ καλα ποσο underated ειναι η δυναμη του, και ισως υπαρχει ισοδυναμια sasori-itachi, αλλα με τον Pein?Πρωτα πρωτα πες μου γιατι ο Madara να επελεγε τον Pein Σαν αρχηγο, εαν υπαρχουν 2 μελη δυνατοτερα του.
Πιο κατω, ο fukasaku ειχε πει

Even one of the elder toads, Fukusaku, stated that without understanding Pain's power, no one could beat him

Και καταλαβαινεις ποσο δυσκολο ειναι να καταλαβεις τις δυναμεις του pein, για τις οποιες ξερουν μονο 3 ατομα (konan, madara jetsu) και να σου μεινει chakra και κολπα στο μανικι για να νικησεις.

Επισης, και ο itachi και o sasori αναγνωρισαν τον Pein ως αρχηγο, γιατι να τον κανουν αυτο, ειδικα καποιος οσο εγωιστης οσο ο sasori αν ηταν οντως δυνατοτεροι του?

Θα μπορουσα να σου γραψω πως καθε δυναμη του itachi πλην του sysanoo ειναι αχρηστη μπροστα στον Pein, αλλα μιας και δεν συμφωνεις με αυτον τον τροπο σκεψης τσαμπα κοπο θα κανω :(

Δε κρατιθικα, επρεπε να τα βαλω. Ναι, διπλασιασε την λιστα αν θες, αλλα δεν αλλαζεις το γεγονος, ενα-προς-ενα ητηθικαν απο το πιο γελιο τροπο στο Naruto-verse. Kagebunshin + Rasengan xD! Pein Should take the Chuunin Exam with Konohamaru next time ~

Το πως εφαγε το 2ο rasengan ειναι ενα απο τα plotholes Της σειρας.Για παραδειγμα πριν απο 9 δευτερα ο Pein αποφυγε ενα rasenshuriken απο το μισο μετρο σκοτωνωντας 2 clones ταυτοχρονα, και εδω δε μπορεσε να αποφυγει τον πολυ πιο αργο naruto που τον ειδε να ερχετε απο τα 20 μετρα....Mr kishimoto it doesnt make any f*cking sense.
Παντως τα chuunin exams, ισως πρεπει να τα δωσει, εκανε ουκ ολιγες πιπες, οπως το πολυ κακο συνειθιο να μην ελεγχει αν οι αντιπαλοι του ειναι νεκροι(ffs) που ειναι αυτο που στην ουσια του κοστισε ολλη τη μαχη:hahaha:.

qzMHWHd.png

#6600 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2.473 Δημοσιεύσεις:
  • LocationBus 142

Καταχωρήθηκε 07 Μάρτιος 2010 - 17:03

Proof? εννοεις να κανω μαχι μεταξυ τους οπως παριστανετε εσεις?, Sorry, δεν βλεπω τοσο ανωριμα τα Manga μου.

1st Hokage > Kyuubi
Sarutobi > 1st Hokage
=>
Sarutobi > Kyuubi

Thats a way of doing math ^^. (Πριν ασχολιασεις αυτο το κωματι, διαβασε την αναληση που εκανα λιγο πιο πανω, και ασε το fanboyism εξω).

αν το πας ετσι. σου δινω ενα παραδειγμα...

inter-panathinaikos = 0-1...
OSFP- PAO = 2-0... αρα
osfp >inter...

δεν παει ετσι...υπαρχουν πολλοι παραγοντες που θα καθορισουν μια μαχη...

2bbd14fc.jpg