Την ατάκα αυτή την παίρνεις κυριολεκτικά και δεν θα έπρεπε. Αυτό που εννοούσε σε εκείνη την φάση ο Kakashi έχει περισσότερο το πνεύμα του "δεν πρόκειται να πέσω στην ίδια παγίδα δεύτερη φορά (αναφερόμενος στον τρόπο με τον οποίο ο Zabuza κατόρθωσε να τον βάλει στο water prison) παρά ότι από εδώ και στο εξής έχει κάποιου είδους ανοσία στην συγκεκριμένη επίθεση σαν να ανέβηκε level. Γιατί αν ίσχυε αυτό που λες ο Kakashi θα έπρεπε να είναι άτρωτος και να μπορεί να αντικρούσει chidori επιθέσεις από τον Sasuke any time of the day, να μην μπορούσε ο Pain να τον χτυπήσει για πάνω από μία φορά με το Shinra Tensei και αν για κάποιον λόγο ο Itachi τον συναντούσε (in person) για δεύτερη φορά το Tsukuyomi να μην μπορεί να πιάσει επάνω του. Πράγμα που δεν είναι και λογικό γιατί θα δημιουργούταν ένας εντελώς imbalanced χαρακτήρας.
Μου φενεται, πως η ατακα ηταν ακριβως αυτο που καταλαβα, "αφου ειδα ενα Jutsu, δε θα ξαναδουλεψει πανω μου", Ειναι κατι που χρησημιποιηται αρκετα στο κοσμο των Shonen, δε βγαζει καμια λογικη να εννοουσε ο Kakashi μονο και μονο Hydro Prison.
Για να μην μακρυγορώ (επειδή βλέπω έχουν πέσει όλοι πάνω σου XD). Σε αυτά που λες για το πως χρησιμοποιεί ο Kakashi το MS του συμφωνώ (δίνοντας εν μέρη το ελαφρυντικό ότι προσπαθεί να το κρατήσει ως λύση έκτακτης ανάγκης γιατί τον στέλνει νοσοκομείο κάθε φορά) αλλά αυτό δεν αναιρεί πιστεύω ότι ακόμη και με το χρόνο προετοιμασίας που ήθελε και την δυσκολία της τεχνικής και πάλι από την στιγμή που θα ενεργοποιούταν έκανε την δουλειά της και εξαφανιζόταν. Ακόμη και έτσι δηλαδή δεν συγκρίνεται ενδεχομένως με τον συνεχή έλεγχο που απαιτούσε η Amaterasu και το Susannoo που βλέπουμε να κάνει ο Sasuke.
Sure, αλλα κοιτα εδω κατι, αμα εχουμε υπψην την ταχητητα και accuracy με την οποια χρησημιποιει τωρα το MS (που δε θα επρεπε να μπορει να το κανει με τετια ταχητητα, αλλα anyways).
Ups, Pein's head could be gone in less than a sec there.
Ups, Pein just used his technique, 5secon cooldown now... omg his head could be off again?!
Sasuke's Head could've just been blown out there.
And Again...
και θα μπορουσα να συνεχισω, αλλα φανταζομαι καταλαβενεις τι εννοω.
Gio, εγω και ο Zoro καθομαστε και σου αναλυουμε εδω και ποση ωρα ικανοτητες απο jutsu μεχρι το ποσο chakra εχει ο καθενας, και εσυ το μονο που κανεις ειναι να μας λες o sarutobi Ηταν ο πιο δυνατος βασισμενος μονο και μονο στο γεγονος οτι ο orochimaru τον ειπε ο "Θεος τον Ninja", Και πας και να μας την πεις και απο πανω.
Μια απλη ερωτηση.
Μας κοροιδευεις?
Εγω σας κοροιδευω? Εσεις κανετε σαν μικρα παιδια, "Εχει ταδε Jutsu, που μπορει να κανει για να νικισει", δεν ειμαι εδω για να κανω φανταστικες μαχες κανενος, αν ηθελα κατι τετιο θα εγραφα ενα Fanfic. Οταν θες να μιλησεις σοβαρα για το αν ενας χαρακτιρας μπορει να κερδισει η οχι καποιον αλλον, σε οποιοδηποτε Shounen Manga, η διαδικασια δεν ειναι κατι τοσο ανωριμο οσο "Εχει την super-powa τεχνικη, και νικαει, gtf", η σωστη διαδικασια στην περιπτωση που οι χαρακτιρες δεν εχουν πολεμισει στα ισα, ειναι μια σειρα απο αναλισεις των διαφορων Statement pου εχουνε γινει μεσα στο Manga, μαζι με την προσπαθια να βρεις εναν τροπο για αμεση συγκρηση, πραγμα που ουτε εσυ, ουτε ο Zoro kανετε.
Δε ξερο κατα ποσο καλα ξερεις αγγλικα, αλλα αυτο που λεει ο Orochimaru einai "εσυ που ονομαστικες θεος των Shinobi". Δεν τον καλεσε ο Orochimaru, Ονομαστικε απο τον κοσμο τον Shinobi ετσι. Για να ονομαστει καποιος ετσι, αφου ηδη ειχε περασει απο τα εδαφη της Konoha και του πολεμου ο Πρωτος και ο Δευτερος, προφανως ειναι ο μονος που πιρε τετιο nickname, και προφανως δε το νικισε με lotto, αλλα με πραξεις. Το ιδιο για το πως ονομαστικε, "Greatest of all Hokage", αφου ειχαν ηδη περασει αλλοι δυο, ειναι ευκολο για οποιονδηποτε μη Fanboy να καταλαβει οτι ο Sarutobi, στο prime του, τουλαχιστον ξεπερεασε τους αλλους δυο.
Ακομα, απο την ιδια σελιδα, με λιγο παραπανω αναληση, ο Orochumari λεει:
"Υοu've grown old, haven't you... I've never seen you Strain so much. Even you who was Hailed as the God of the Shinobi cannot defeat age. Its so pityful, you know"
Δειχνει πως ο Orochimaru, περιμενε περισσοτερα απο τον Sarutobi, απο τα λεγομενα του, περιμενε τον Sarutobi να ελεξει την κατασταση χωρις να ιδρωσει, σαν τον δασκολο που καποτε ηξερε. Αυτο θα πει, πως οντως, ο Orochimaru που καποτε ηδη τον Sarutobi στα νιατα του, ηξερε πως αν ηταν λιγο πιο νεος, θα ειχε νικησει τη μαχη (αλλωστε ειναι και ενα απο τους λογους που περιμενε τοσο, αλλιως δε θα μπορουσε να νικησει τον δασκαλο), και αναφερω πως ο Orochimaru, δεν ειχε ιδα της υπαρξης του Sealing Jutsu που χρησημιποιηθικε στο τελος. Σαφως λοιπον, ο νεος Sarutobi, θα ειχε νικησει, χωρις να ιδρωση και χωρις να θισιαζει την ζωη του. Πραγμα που αποδιχνιει για ακομη μια φωρα, το οτι ηταν ανωτερος του 1st & 2nd Hokage.
Αμα τραβαμε λιγο ακομα την αναλαηση,
O Εnma, anaφερει πως ο Sarutobi δεν ειναι ο ιδιος που ξερει, αυτο μαζ βγαζει στο συμπερασμα οτι ο Sarutobi ακομα και τωρα, δυσταζει να μαχεται με ολη την δυναμη του, εναντια στον αγαπημενο του μαθητη, και των δυο ανθρωπων που καποτε ηταν οι δασκαλοι του. Επομενως, οχι μονο απο το θεμα ιλικιας, αλλα και απο δυσταγμος, το performance του Sarutobi ηταν αρκετα Gimped.
Αν λοιπον, δεν ειναι κανεις Fanboy, καταλαβενει με ευκολια το γεγονος οτι Sarutobi > 1st, και αφου συμφωνα με τα λεγομενα της ιστοριας, ο 1st νικησε τον Madara (ο Οποιος ηταν και πολυ πιο δυνατος στο παρελθον απο αυτο που ειναι τωρα), και ο Pein, δεν ηταν ποτε τπτ παραπανω απο το παιχνιδακι του Madara (στην αδηναμη μορφη του), τοτε λοιπον, αμα δεν κλινεις να ματια σου, και θες να δεις την αληθεια, ειναι προφανως ευκολο να βγαζει κανεις σαν συμπερασμα οτι Sarutobi > Pein.
And you do? Give us proof.
Υποθέσεις είναι όλα αυτά, εγώ πιστεύω το ένα και εσύ το άλλο, δεν νομίζω πως υπάρχει σωστό και λάθος.
Proof? εννοεις να κανω μαχι μεταξυ τους οπως παριστανετε εσεις?, Sorry, δεν βλεπω τοσο ανωριμα τα Manga μου.
Indeed, και όπως είπα κι εγώ ο Naruto δεν ήταν (ακόμη και τώρα δεν είναι βασικά) στο top της δύναμής του.
Με 8 ουρές και χωρίς αυτοέλεγχο κατάφερε σχεδόν να ξεφύγει από το chibaku tensei του Pein. Τον Orochimaru με full health, αν ήταν ικανός jinchuuriki σαν τον killer bee, τον έτρωγε λάχανο (imo πάντα).
1st Hokage > Kyuubi
Sarutobi > 1st Hokage
=>
Sarutobi > Kyuubi
Thats a way of doing math ^^. (Πριν ασχολιασεις αυτο το κωματι, διαβασε την αναληση που εκανα λιγο πιο πανω, και ασε το fanboyism εξω).
Δεν έχω πάνω από 2-3 μήνες που τέλειωσα το manga, και πριν είχε προηγηθεί το anime.
Σου απάντησα σε όσα λες με τις απόψεις μου απλά, δεν βλέπω που φαίνεται ότι δεν έχω παρακολουθήσει προσεκτικά την σειρά.
Και να τα είπανε τι πάει να πει; Υποκειμενικές απόψεις αυτού/ων που τα ανέφερε/αν ήταν, που πιθανώς δεν γνώριζε/αν τις ικανότητες των Pein/Itachi κλπ. Δεν μου λέει πολλά.
Το δευτερο κωματι που λες, αποδιχνιει οτι καπου δεν εδωσες αρκετη προσοχη, διοτι δεν ειναι το τι ειπανε απλα, ειναι το τι ειναι facts, δεν υπαρχει υποκιμενικοτητα στα facts. Και ξερεις να διαβαζεις Manga, και δινεις την προσοχη που πρεπει, καταλαβενεις ποτε ο Mangaka, προσπαθει να σου πει τι ειναι Fact, και τη οχι. To oτι δεν δινεις σημασια σε τετοια μινιματα, και ο μονος τροπος με τον οποιο συγκρινεις εικανοτητες, ειναι μεσα απο μαχες, η Fictional μαχες, δε θα πει οτι αυτα τα μινιματα σταματανε να ειναι σημαντικα για να βγαζει καποιος σωστα αποτελεσματα, μερικες φωρες και πιο σημαντικα απο τις ιδιες τις μαχες (λογω διαφωρων παραγοντων).
The boss of Akatsuki?
Δεν νομίζω πως θα είχε αρκετές ζωές για να το κάνει: counter στα puppets με summons, ανάσταση θυμάτων και καθάρισμα τελικού σώματος με combo banshou tenin και shinra tensei.
Sakura & Chiyo did it, δεν βλέπω γιατί ο Pein όχι.
Τελειωσες το Manga, πριν δυο μινες?, μαλλον διαβαζομαι διαφωρετικα Manga, στο Manga που εγω διαβαζω
Madara = Akatsuki Leader
Pein = Madara's Dog
Εδω για αλλη μια φωρα πας να υποτιμισεις αλλο εναν χαρακτιρα ακομα, την Chiyo. Δεν λαμβανεις υποψην αρκετα πραγματα πανω σε αυτα που λες, οπως το γεγονος οτι η Chiyo ηξερε τα παντα για τον Sasori, και τον Kazekage που ειχε σαν κουκλα, απο την αρχη της μαχης, ουτε οτι η εμπειρια της Chiyo ειναι τουλαχιστον 10 φωρες μεγαλητερη απο αυτην που ειχε οποιοδηποτε Akatsuki Memmber (εκτος του Madara, και του Kakuzu), συν το γεγονος οτι το combo Sakura + Chiyo, ηταν μια απο τις καλητερες ενδειξεις Team Work στο Manga, kaι τελος, δεν λαμβανεις υποψην το γεγονος οτι ο Sasori, δεν εχασε, τους αφισε να νικησουν.
Επισης, ψαξε αρκετα βαθια, και καπου θα βρεις μια αναφωρα σε μαχι Itachi vs Sasori, που εγινε αρκετα χρονια πριν (Oταν ο Itachi λογικα δεν ηταν τοσο αρωστος), η μαη ηρθε σε ισοπαλια. Απο τοτε, ειναι λογικο ο Sasori να εχει γινει λιγο δηνατοτερος. Ειναι αρκετα ασφαλεις να πει καποιος μη fanboy οτι Sassory = Itachi (Full Health), η τουλαχιστον βρισκονται αρκετα κοντα.
Αλλα, ξερουμε απο τα λεγομενα του Madara, οτι Itachi > Pein...
ΟΚ δέχομαι πως εφόσον μιλάμε υποθετικά δεν αποκλείονται και αυτά που λες, αλλά ο Pein, όποιου τις διαταγές και να ακολουθούσε δεν νομίζω πως επηρεάζει τις ικανότητές του, που ήταν αδιαμφισβήτητα από τις πιο δυνατές.
Ο Pein, δεν ειναι τοσο δυνατος οσο προαπαθησαν να μας κανουν να πιστεψουμε, αμα εχεις διαβασει αρκετα Shonen Manga, θα εχεις προσεξει πως η Konoha ηταν Victim, toυ Gimped φενομενο για να φανει καλητερος ο Pein (Κατι σαν αυτο που εγινε με τον Kakuzu vs Naruto, και το ποσο Gimped εγινε ο Kakuzu ξαφνικα).
Δε μπορω να καταλαβω το γιατι.Οταν ο Nagato Ηταν σε full power (aka με το κανονικο του σωμα και οχι με τα 6 realms) γιατι ειναι αδικο να μη τους συγκρινουμε και τους 2 σε top shape ειχε
1)Ιmmunity σε ολλα τα ninjutsu.
2)Απειρα summons Για καθε κατασταση.
3)Με μια λαβη εβγαζε την ψυχη του αλλου, κατι για το οποιο ο sarutobi επρεπε να θυσιασει τη ζωη του.
4)Shinra tensei-bansho tennin
5)Ολλα τα elemental affinities
6)Chakra αρκετο για να καταστρεψει το ισχυροτερο shinobi ψωριο, να το αναγεννηση (lol, ακομα γελαω με αυτη τη *******) και να κλεισει το 6tails kuyybi σε ενα φεγγαρι.
On top of that ειχε μαθει καθε Jutsu Που του διδαξε ο jirayia σε ηλικια οση ο naruto στο Part1.
Moreover Οταν ο sarutobi εριξε ενα explosive tag στον 2ο hokage, αυτος εχασε το ποδι του.ο nagato εφαγε μια 20αρια ολλες στα ποδια απο τον Hanzo Και ουτε καν γονατισε.....
In other words στο τομεα Ninjutsu και taijutsu ειναι ανικητος και δε θυμαμε τον sarutobi χρηστη genjutsu.
Δε κρατιθικα, επρεπε να τα βαλω. Ναι, διπλασιασε την λιστα αν θες, αλλα δεν αλλαζεις το γεγονος, ενα-προς-ενα ητηθικαν απο το πιο γελιο τροπο στο Naruto-verse. Kagebunshin + Rasengan xD! Pein Should take the Chuunin Exam with Konohamaru next time ~
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Nighteyes: 07 Μάρτιος 2010 - 15:29
spoiler tags added for ease of reading