Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Naruto latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
11573 replies to this topic

#6256 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Ιανουάριος 2010 - 20:54

Αισθάνομαι ντροπή να βλέπω κορίτσια να είναι fan αυτού του κομπλεξικού, δειλού, τεμπέλικου, κατευθυνόμενου, ψωνισμένου, emo μυξιάρικου εν ονόματι Sasuke... μόνο επειδή είναι ωραίος. Η δικαιολογία ότι "είναι το ίδιο αποφασιστικός με τον Naruto αλλά με άλλους στόχους" με αηδιάζει.

Εμείς που τον αγαπάμε ακριβώς γιατί εξελίχθηκε στον μπάσταρδο που από μικρό υποψιαζόμασταν ότι θα γίνει, σας κάνουμε περήφανους ή και εμείς στην πυρά με τις
ξενέρωτες?

Κατά τ άλλα και εγώ θα ξενερώσω την ζωή μου αν η Karin δεν αποκτήσει λίγο backbone και δεν τον βρισει, και γενικά αν οι Taka μετά το σκηνικό που τους έπαιξε, που λίγο πολύ τους γείωσε κυριολεκτικά και αδιαφόρησε για το αν ζουν ή ψοφήσανε εξακολουθήσουν να τον υπακούν σαν να μην συνέβη τίποτα.

Και νομίζω είχε αφήσει να εννοηθεί ότι ο Sasuke (ή με ευθύνη του αλλά δεν νομίζω ότι έχει τόση διαφορά) είχε ξεπαστρέψει έναν shinobi από το Cloud Village που τους είχε εντοπίσει.

#6257 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2.491 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Ιανουάριος 2010 - 21:06

Εμείς που τον αγαπάμε ακριβώς γιατί εξελίχθηκε στον μπάσταρδο που από μικρό υποψιαζόμασταν ότι θα γίνει, σας κάνουμε περήφανους ή και εμείς στην πυρά με τις ξενέρωτες?

:hahaha::hahaha::hahaha: Όχι. Τουλάχιστον δεν εθελοτυφλείτε. Γι'αυτό σ'αγαπώ Iri... έχεις το γνώθι σ'αυτόν!

Νομίζω ότι η ιστορία του Sasuke με τους Taka έφτασε στο τέλος της. Μη πω ότι περιμένω να τους δω να συμμερίζονται τις ίδιες απόψεις με τους Konohιώτες "Μα δεν είναι αυτός ο Sasuke, πρέπει να τον σταματήσουμε κτλ". Εκτός κι αν μπουν στο πάνθεο των δευτερευόντων-χαρακτήρων-που-θα-αφεθούν-στην-άκρη-γιατί-ο-δημιουργός-τους-έπλασε-για-έναν-λόγο-αλλά-όταν-τον-εξυπηρέτησαν-ήταν-πολύ-κότα-(ή-απλά-είμαστε-σε-shounen)-για-να-τους-βγάλει-από-τη-μέση,-ή-πολύ-τεμπέλης-για-να-τους-δώσει-τις δικές-τους-ιστορίες. (Χμμ... μεγάλο όνομα :dazed:)

Δημοσιευμένη  εικόνα

#6258 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3.599 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Ιανουάριος 2010 - 21:08

Η εγκατάλειψη του Sasuke από τους Taka πρέπει να θεωρείται δεδομένη. Είχε γίνει και αναφορά σε αυτό από τον Κίσι στο jump festival...
Δημοσιευμένη  εικόνα

#6259 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4.499 Δημοσιεύσεις:
  • LocationArah

Καταχωρήθηκε 31 Ιανουάριος 2010 - 21:10

Νομίζω ότι η ιστορία του Sasuke με τους Taka έφτασε στο τέλος της. Μη πω ότι περιμένω να τους δω να συμμερίζονται τις ίδιες απόψεις με τους Konohιώτες "Μα δεν είναι αυτός ο Sasuke, πρέπει να τον σταματήσουμε κτλ".

Ποτε μην υποτιμας την ηλιθιοτητα και ελειψη αξιοπρεπειας ενος χαρακτηρα στο sasuke naruto.Εκει που λες δε γινετε χειροτερα, παντα σε εκπλησουν δυσαρεστα........

qzMHWHd.png

#6260 matassos

matassos

Anime Professional

• Members
  • 623 Δημοσιεύσεις:
  • LocationThessaloniki-Ksanthi

Καταχωρήθηκε 31 Ιανουάριος 2010 - 22:36

Ποτε μην υποτιμας την ηλιθιοτητα και ελειψη αξιοπρεπειας ενος χαρακτηρα στο sasuke naruto.Εκει που λες δε γινετε χειροτερα, παντα σε εκπλησουν δυσαρεστα........

μη μπερδευεις το sasuke naruto με το bleach, δεν λεω σε αρκετα σημεια ειναι απογοητευτικο αλλα σε αλλα ο κισι δεινει σημασια περισοτερο αποτι αξιζει σε ενα σονεν, πως αλλιως θα γινοταν οι προηγουμενες επικες σηζιτισεις με ποστ ισω 2 σελιδων.
Spoiler:

#6261 CuttyFlam

CuttyFlam

Supeeeeeeeeeeeeer

• Members
  • 70 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Ιανουάριος 2010 - 22:44

Η εγκατάλειψη του Sasuke από τους Taka πρέπει να θεωρείται δεδομένη. Είχε γίνει και αναφορά σε αυτό από τον Κίσι στο jump festival...

Καλά έτσι κι αλλιώς κάτι χαμμένα κορμιά ήταν :P Απ την στιγμή που πέθανε ο μόνος αξιόλογος χαρακτήρας του μανγκα δεν τους χρειαζόταν άλλο εκτός της καριν.
Ace: You idiot, how could i leave my own brother and die? I promise. I'll never die. :nanana:

#6262 ev0ulini

ev0ulini

Starting...

• Members
  • 4 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Φεβρουάριος 2010 - 01:02

παιδια η Καρι μια χαρα ειναι!Οσο για τον Sasuke....εγω δεν τον καταλαβαινω καθολου τωρα ειναι ενα πληγωμενο παιδακι που θελει εκδικηση....βασικα εχει παρει την κατω βολτα το Ναruto
εγω προσωπικα βαρεθηκα να βλεπω τον Naruto να κυνηγαει τον Sasuke και ο Sasuke παντα να τυφλωνεται απο το μισος....Kαι τι γινεται μετα filler??ΠΑλι αρχισε καινουριο filler erc....δεν θα τελειωσει ποτε ετσι πως....ξερει κανεις γιατι αρχισαν τα fillers Παλι??

#6263 HeLLBoiS

HeLLBoiS

Sasuke Hater

• Members
  • 323 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Φεβρουάριος 2010 - 01:40

Το απολυτο τρολ παντως θα ειναι το οτι μετα την μαχη με τον danzou ξυπνησε και αλλη μια τεχνικη των sharingan που γιατρευει ολες τις πληγες για να σωσει τν Καριν:uhh::uhh::uhh:

#6264 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Φεβρουάριος 2010 - 01:41

.Kαι τι γινεται μετα filler??ΠΑλι αρχισε καινουριο filler erc....δεν θα τελειωσει ποτε ετσι πως....ξερει κανεις γιατι αρχισαν τα fillers Παλι??

Γιατί μειώθηκε αισθητά η διαφορά με το manga μετά τα τελευταία ομολογουμένως πυκνά επεισόδια.

Για συζήτηση σχετικά με το anime ίσως θα ήταν καλύτερο να απευθυνθείς στο Naruto latest episode discussion [επιτρέπονται spoilers ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΙΜΕ]

#6265 Hyuuga_Nikorasu

Hyuuga_Nikorasu

Cine Iubeste Si Lasa

• Members
  • 374 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΠάτρα

Καταχωρήθηκε 02 Φεβρουάριος 2010 - 11:23

Παει και ο Danzo ψοφησε και αυτος, αν και θα θελα να πεθανει απο Naruto, για να περασει το πραγματικο will of fire (του πρωτου Hokage)!!

Καλα πολυ παιζουν αυτα τα κυτταρα και το DNA του Hokage, ωραια φυλανε τους ταφους στην Konoha!

Η Karin πρεπει να ειναι ζωντανη, πρεπει να απεφυγε να χτυπησει vitals, γι αυτο της ειπε να κατσει ακουνητη, αν ηθελε να την σκοτωσει δεν θα τον ενδιεφερε να κουνιεται...
Αλλωστε με τις νεκραναστασεις στο Naruto εχουμε συνηθισει...

Τελικα αποδειχτηκε οτι ο Danzo ηταν ενα ερειπιο των αλλων ninja της Konoha, δεν μου αρεσαν οι τεχνικες του, τις περιμενα καλυτερες. Οσο για την καινουργια τεχνικη του sharingan, τι να πω... Ειναι πολυ imbalanced τα χουμε πει χιλιες φορες. Γιαυτο θα το ευχαριστηθω αρκετα οταν θα νικησει ο Naruto τον Sasuke (αν και οποτε γινει αυτο), για να χασει επιτελους το sharingan...

Τωρα για την συνεχεια να δουμε που θα το παει ο Sasuke, τωρα που σκοτωσε τον προσωρινο εστω Hokage της Konoha σιγουρα πρεπει να τον κυνηγησουν οι Κονοχιτες, να δουμε και πως θα αντιδρασει ο Naruto σε αυτο και τι θα κανει τωρα ο Kakashi ως ο καινουργιος (μαλλον) Hokage

Δημοσιευμένη  εικόνα

#6266 S.T.P.K.

S.T.P.K.

.

• Members
  • 156 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Φεβρουάριος 2010 - 14:52

πολυ το ευχαριστηθηκα που ψοφισε ο danzo απο τη μια αλλα απο την αμαν πια με αυτον τον σασκε,δεν παθενει τπτ απο κανεναν...για το izanagi κατα τη γνωμη μου αλλη μια imbalanced δυνατοτητα του sharingan...τωρα περιμενουμε να δουμε ποιος θα ειναι ο hokage που νμζ θα ειν ο κακασι,εκτος και αν κανει και αυτος κανα κουλο οπως ο jiraya και πει δεν ειν τοσο υπευθεινος για hokage και αρχισουν να ψαχνουν την rin(που δεν ξερουμε αν εχει πεθανει η οχι)οπως ψαχναν για την tsunade

#6267 CuttyFlam

CuttyFlam

Supeeeeeeeeeeeeer

• Members
  • 70 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Φεβρουάριος 2010 - 15:04

Δεν είμαι και τόσο σίγουρος ότι πέθανε ο Danzo, κυρίως λόγω Kishimoto. Άλλους τους σκοτώνει χωρίς λόγο και άλλους με τπτ. + Ότι είχε μια τεχνική ακόμα να δείξει.
Ace: You idiot, how could i leave my own brother and die? I promise. I'll never die. :nanana:

#6268 Aeria_Gloris

Aeria_Gloris

Safe in a dream

• Members
  • 94 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Φεβρουάριος 2010 - 15:13

Τωρα για την συνεχεια να δουμε που θα το παει ο Sasuke, τωρα που σκοτωσε τον προσωρινο εστω Hokage της Konoha σιγουρα πρεπει να τον κυνηγησουν οι Κονοχιτες, να δουμε και πως θα αντιδρασει ο Naruto σε αυτο και τι θα κανει τωρα ο Kakashi ως ο καινουργιος (μαλλον) Hokage

Κατα την ταπεινη μου αποψη δεν εχει πεθανει κανεις.Ουτε Κarin(που οταν πρωτοεμφανιστηκε ηταν πολλα υποσχομενος χαρακτηρας για μενα τουλαχιστον),ουτε Danzo.

Αλλα οκ στο ενδεχομενο που ο Danzo μας αφηνει χρονους,η περιπτωση η Tsunade να γινει ξανα Hokage το αποκλειουμε?Ειναι ακομα σε κωμα?Aν ναι το λογικο θα ναι Kakashi για hokage,γιατι γενικα αργοτερα θα εχει πιο πολυ νοημα το background αυτο με την αλλοτε team 7 να συγκρουεται.(Ο σασουκε του στυλ παντα "Και εσυ τεκνο Κακασι?" κλπ).Και εκει ισως δουμε πραγματικα evil Sasuke.I mean τωρα αντε και σκοτωσες εναν που συνδεοταν αμεσα με τον αδερφο σου,εχεις λογους,μετα θα ειναι αλλιως.Pure avenge for everything.Ακομα και για τις μυγες που πετανε πανω απο τη konoha.:wis:

Stray Dogs Howling in the Dark

Τρελαμενη Πυξιδα
MyAnimeList

#6269 S.T.P.K.

S.T.P.K.

.

• Members
  • 156 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Φεβρουάριος 2010 - 19:54

το ενδχομενο να ξαναγινει η tsunade hokage μολις σηκωθει,εγω προσωπικα το αποκλειω,γιατι δεν εβγαλαν ενα βοηθιτικο ας το πουμε υπο-hokage που ειναι για τετιες περιπτωσεις αλλα εναν αλλο μονιμο hokage

#6270 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2.153 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Φεβρουάριος 2010 - 20:56

Με βάση μιας συνέντευξης του Κισιμότο, αυτήν την χρονιά θα δείξει πολύ Κακάσι και λογικά αυτός θα γίνει ο Χοκάκγε, άλλωστε το έδειξει και στο ίδιο το μάνγκα.

Για τις τεχνικές του Σαρίνγκαν,πχ το Ιζανάγκι, μια και το έφερε η κουβέντα θα έπρεπε να χαιρόμαστε που δεν το έκανε αλλιώς. Είπαμε αγάπη αγάπη, αλλά το μέτρο το κρατάει. Μια τέτοια κίνηση, απαγορευμένει από τους Ουτσίχα, τι περιμέναμε να δούμε; Κάτι άλλο σίγουρα. Να χάνεις το μάτι σου για αυτό είναι μεγάλο τίμημα και κατά την γνώμη μου η κίνηση τοποθετήθηκε σωστά.

Τώρα εγώ για την συνέχεια έχω αμφιβολίες... Είμαστέ σε σημείο καμπή και τώρα πρέπει να αφεθούμε στα "μαξιλαράκια" Ναρούτο:kakaka:

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.