^ LOL, καλό...
H Karin ζει, kthnxb. Ας τα βάλω σε ένα τσουβάλι...
Ως τώρα, μας
έλεγαν ότι ο Sasuke έγινε κακός, είναι στα σκοτάδια, κουλουπου... To θέμα είναι ότι ο Kishimoto δεν τον
έδειξε να είναι evil μέχρι τώρα. (1)
Αυτή είναι η απόδειξη που μας δίνει ο δημιουργός, ότι ο Sasuke έχει χάσει τον εαυτό του: να καρφώσει την Karin μετά από ένα δισέλιδο παράνοιας (το οποίο με κάνει και γελάω, btw). Ο Kishimoto θέλει να πιστέψουμε ότι αυτό που κάνει ο Sasuke είναι τερατώδες. Και ενώ είχε τη Sakura στο κατόπι να πάει εκεί, και θα μπορούσε κάλλιστα να τη χρησιμοποιήσει, ο Kishimoto έβαλε την Karin να παίξει αυτόν τον ρόλο. Κατ'αρχάς, αυτό δείχνει ότι μέσα στην ιστορία, η Karin είναι το πιο κοντινό πρόσωπο του Sasuke αυτή τη στιγμή, μιας και έχει έτσι μεγαλύτερο αντίκτυπο, απ'οτι ένας χαρακτήρας (Sakura) τον οποίο δοκίμασε να καρφώσει και στο παρελθόν ( περσινά, ξινά σταφύλια, που λέμε...

). Είναι ο χαρακτήρας που χρησιμοποιείται για να μας δείξει πού μπορεί να φτάσει ο Sasuke στο όνομα της εκδίκησης. (1)
Από τη μία, ο θάνατός της ταιριάζει με το θέμα "ο Sasuke έχει χάσει τον εαυτό του στο σκοτάδι, μπίρι-μπίρι" αλλά έτσι, καταστρέφονται όλες οι πιθανότητες του Sasuke για άφεση αμαρτιών. Εάν ζήσει η Karin, η ζημιά δεν θα είναι ανεπανόρθωτη, οπότε έχει πιθανότητες για εξιλέωση. Ό,τι πάθει η Karin τώρα, θα το πάθει και ο Sasuke αργότερα. Εκτός κι αν ο Sasuke συνεχίζει να καρφώνει χαρακτήρες με όνομα δεξιά κι αριστερά, οπότε η Karin θα είναι η αρχή. Αλλά δε το βλέπω... (1)
Και εδώ μπαίνει στο παιχνίδι το μεγαλύτερο (ίσως) θέμα του Naruto: "Η επόμενη γενιά, πάντα θα προσπερνά τη προηγούμενη". O Naturo (η επόμενη γενιά) θα επιτύχει (θα "γιατρέψει" τον Sasuke) εκεί που η προηγούμενη γενιά (ο Jiraiya) απέτυχε (να "σώσει" τον Orochimaru από το λάκκο). Για να συνεχίσει το θέμα αυτό, ο Sasuke δε πρέπει να περάσει μια συγκεκριμένη γραμμή, ειδάλλως η "επιστροφή" είναι αδύνατη. Βάλτε και το "μη κουνηθείς... Karin" και το αναμμένο Mangekyo και η Karin θα ζήσει. Συλλυπητήρια στους haters, αλλά μία σας και μία μου: μισώ τη Hinata.
... αλλά θέλω να τον βρίσει η Karin. Δόξα σοι ο Θεός, τον έχει πει και "Σκάσε!" και "Αδύναμε!" στο παρελθόν. Βέβαια, ο Kishimoto μου κάνει για μισογυνιστής ("μια κοπέλα εγωίστρια είναι ρεαλιστική για μένα" αναφερόμενος στη Sakura) και στα shounen σοβαρή κουβέντα μεταξύ αρρένων και θηλέων δεν υπάρχει, μόνο μεταξύ αρρένων. Ανάθεμα...
(1) Ναι, ξέρω για τους έρμους τους Samurai που ξεπάστρεψε... δυστυχώς, μιας και δεν είχαν όνομα, ο Kishimoto δε το έκανε να μετρήσει και πολύ, οπότε και ο "λόγος" του Gaara στο μετέπειτα. Έμφαση στο "δυστυχώς", παρακαλώ...
Edited by Tea-chan, 31 January 2010 - 16:38.