Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
- - - - -

Naruto latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]


  • Please log in to reply
11573 replies to this topic

#6061 8tails

8tails

    アニメ マスター

  • Members
  • 407 posts

Posted 10 December 2009 - 15:03

Ο Μαντάρα εβγαλε το χέρι του και το κλώτσησε... Λες και ξεκρεμασε το παλτό απο την κρεμαστρα..
Μία που χαμε τον Ραικάγκε εχουμε και αυτον τώρα.

Κατα τα αλλα ωραίο το τσαπτερ. ο Σασουκε το σκυλάκι του μανταρα. Τον κανει summon οποτε θελει και του λεει "να παιξε τωρα".
Επίσης..στο χερι του Ντανζο.. όλα είναι Mangekyo Sharingan!!

#6062 D.Dragon

D.Dragon

    kaido worldomination loll

  • Members
  • 3,599 posts

Posted 10 December 2009 - 15:12

Η τελευταία ατάκα του Danzo παίζει να ήταν η καλύτερη σε όλο το manga:hehehe:. Θέλω να δω με τι κωλοφαρδία θα κερδίσει ο Sauce.
Posted Image

#6063 The Tragic Prince

The Tragic Prince

    心消えたこのせかいに 

  • Members
  • 1,344 posts

Posted 10 December 2009 - 15:36

Θεωρητικά αν κατάφερνες και του έκοβες το χέρι απο τη ριζά θα ταν βολικό

#6064 Gilmaru

Gilmaru

    Daydreaming

  • Members
  • 507 posts

Posted 10 December 2009 - 18:40

Επίσης..στο χερι του Ντανζο.. όλα είναι Mangekyo Sharingan!!


Κανονικά εμένα μου φάνηκαν.
Τώρα για τον Madara, και να ξεφύτρωνε ξανά το χέρι του δεν θα μου έκανε εντύπωση..

#6065 jedimastermaniac

jedimastermaniac

    METAL POWER!!!!!

  • Members
  • 252 posts

Posted 10 December 2009 - 19:07

Όχι και εμένα Mangeko Sharingan μου φάνηκαν . Η πρώτη σκέψη μου ήταν η εξής: .. Τελικά ΠΟΣΟΙ είχαν ξεκλειδώσει αυτό το συγκκριμένο sharingan
Posted Image
Thanks for the sig Snivelili
Last Chancer Platoon - Paintball team

#6066 Pirate King

Pirate King

    Anime Freak

  • Members
  • 429 posts

Posted 10 December 2009 - 19:53

μπαα... δεν νομίζω να είναι να Mangekyō Sharingan, γιατί όσα Mangekyō Sharingan έχουμε δει μέχρι τώρα έχουν διαφορετικά σχήματα το ένα απο το άλλο.
Spoiler:

Edited by Pirate King, 10 December 2009 - 20:21.


#6067 Gilmaru

Gilmaru

    Daydreaming

  • Members
  • 507 posts

Posted 10 December 2009 - 20:02

Βασικά κοιτάξτε το sharingan του Sasuke στην αμέσως προηγούμενη σελίδα για να συγκρίνετε (όχι πως αποκλείεται να γίνουν και mangekyou μετά..).

#6068 Neuro

Neuro

    Anime Professional

  • Members
  • 730 posts

Posted 10 December 2009 - 20:12

Πο ποοο ένα έχω να πω αυτό δεν το περίμενα με τίποτα ... τελικά κύκλωπας μας βγήκε ο Danzo!!! Τώρα όντως φέρνουν σε mangeku sharingan αλλά μάλλον είναι τα απλά και λόγο του σχέδιο φαίνονται έτσι...επειδή άμα είναι κάποιος τα έχει σκούρα εδώ (ο κλαψουκε δηλαδή). Αλλά νομίζω ότι ο Madara απλός παίζει και θέλει να δει πόσο δυνατός είναι ο Sasuke και πως θα τα καταφέρει με τον Danzo ... αυτό που θέλω να δω είναι το πρόσωπο του. Δεν θα με εκπληζε άμα ήταν το πρόσωπο του Itachi ή κάποιου αλλού π.χ. τον πατερά του(συγγενικά πρόσωπα του Sasuke). Ώμος δεν μπορούμε να το ξέρουμε ... άδω ήμουν 100% σίγουρος ότι Danzo=Madara και τώρα φαίνετε ξεκάθαρα ότι είναι διαφορετικό άτομο!

#6069 Sadman

Sadman

    The one that's forever away

  • Members
  • 531 posts

Posted 10 December 2009 - 20:56

Xμ...εμένα κανονικά μου φένονται(αλλά δεν αποκλείετε να γίνονται και mangekyou μετά,αλλώστε ένα να ξεκλειδώσει,θα γίνουν όλα θεωρητηκά)
Να υποθέσω ότι το καλό το μάτι το κρατάει για το eMS?

#6070 The Tragic Prince

The Tragic Prince

    心消えたこのせかいに 

  • Members
  • 1,344 posts

Posted 10 December 2009 - 22:01

Βασικά άμα έχει MS επειδή είναι σε άκυρο σημείο του σώματος λογικό δεν θα είναι να μην το νοιαζει αμα ''χαλασει'' το ματι οποτε μπορει να κανει οσο abuse θέλει τις ικανότητες του

#6071 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

    名前のない怪物

  • Review Team
  • 2,153 posts

Posted 10 December 2009 - 22:32

Το τσάπτερ όντως ήταν πολύ ωραίο,συμφωνώ με τον D.Dragon.Είχε δράση και οι σκηνές με τους Στρατιώτες του Danzo ήταν το κάτι άλλο.Ό ένας από την φατριά που είναι η Ίνο και ο άλλος από του Σίνο.

Ωραίες δυνάμεις.Ειδικά ο εντομάκιας.Θέλω να πώ δεν έχουν όλοι τις ίδιες δυνάμεις και αυτό είναι καλό.Τώρα ο μαντάρα μπορώ να πώ ότι σοβαρεύει και ότι μου δείχνει κάτι,μάλλον ανέβηε λίγο στο μάτι μου και το παίζει και έξυπνα το παιχνίδι.
Spoiler:

Ήρθε και ο Σάσουκε να δούμε πως θα γίνει το πράγμα,Sharingan with Sharingan with x100 Sharingan.:hahaha:.
Μου άρεσε ο μαντάρα στην σκηνή που συμβουλέυει την Κάριν.(Πραγματικά πολύ ωραία κατοικίδια :hahaha:).
Τώρα ως αναφορά τον Danzo απλά πρέπει να περιμένουμε.Η βλακεία είναι ότι γενικώς ο Κίσιμότο μας έκανε αμάν αμάν για να μας εξηγήσει το σαρίνγκαν,σιγά σιγά,δηλαδή πιο imba μάτι δεν υπάρχει και έρχεται και η Τσουτσού με 122 σαρίνγκαν στο χέρι.
Σαν ιδέα δεν μου πολύ άρεσε,γιατί ή θα έχει σκοτώσει πολλούς ουτσίχα ή κάτι θα έκανε με το χέρι του φίλου του Ιτάτσι (όπως είχε δεί εκείνος ο μπράβος της Μιζουκάγκε).

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.


#6072 super sayian

super sayian

    Anime Fan

  • Members
  • 183 posts

Posted 11 December 2009 - 01:24

sorry παιδες αλλα μονο εμενα χαλαει το γεγονος οτι το εχουν μαμησει με αυτα τα σαρινγκαν ,ειπαμε του στραβου να χεσει κ πεθανε!πλεον ολοι χαρακτηρες τα εχουν για το καλημερα?στικερς που τα κολλας οτι ωρα να ναι ωπου να ναι?
ας βαλουν κ στο πισινο τους να εχουν κ στο κωλο ματια που λεμε
ξενερωσα με την επαναληψημοτητα του συγγραφεα πανω σε αυτο το ματι κ φυσικα την πλοκη ολου μανγκα που ειναι καθαρα ο σασουκε

#6073 D.Dragon

D.Dragon

    kaido worldomination loll

  • Members
  • 3,599 posts

Posted 11 December 2009 - 01:29

Ρε παιδιά πάχυνε ο Naruto:hahaha: http://www.onemanga.com/Naruto/475/13/
Πάντως το ντου του Sasuke στο Kage συμβούλιο αποδείχτηκε άσχετο αφού μπορεί και του προσφέρει τον Danzo στο πιάτο.
Posted Image

#6074 Ptomahawk

Ptomahawk

    Σενιορ Ρεσερτσερ στα ΒeeTas

  • Members
  • 702 posts

Posted 11 December 2009 - 01:57

Η απορία μου είναι. Τελικά πόσο χαζοί είναι οι Uchihas; Με τόσα Sharingan θα έπρεπε να είχε ξεπαστρέψει κάμποσους και δεν τον πήραν χαμπάρι, γιατί δεν νομίζω να τον άφηναν να παίρνει τα μάτια αν είχαν αυτοί τους νεκρούς.
Posted Image

#6075 iristella

iristella

    Heelchou!

  • Administrators
  • 10,437 posts

Posted 11 December 2009 - 02:05

ΟMG someone kill that freakshow. >W<...Τα Sharingans πάντως στο χέρι του Danzo μέχρι στιγμής είναι κανονικά. Δεν είναι MS. Τώρα το πως τα πήρε είναι ένα μεγάλο ερώτημα. Πιθανότατα μετά την σφαγή μιας και τα πτώματα ήταν άφθονα και δεν είχε και κανέναν για να τον ελέγξει και να του ζητήσει λογαριασμό (chibi sasuke doesnt count) πήρε 5-6 ζευγάρια να έχει να αλλάζει :P

O Madara έδωσε μια ενδιαφέρουσα μάχη αλλά μου έκανε εντύπωση η ευκολία με την οποία ξεφορτώθηκε το χέρι του. Και δεν είδαμε και αίμα or smth. Οπότε προσωπικα μου φάνηκε κάπως περίεργο.

Για να δούμε τώρα τι θα κάνει ο Sasuke.... Ελαφρώς τσαντισμένο τον κόβω αλλά μπορεί να είναι και η ιδέα μου. :P

EDIT: Kishimoto should lay off NGE btw. :P Έχει αρχίσει και τον πειράζει

Spoiler: Εnd of Evangelion spoilers

Edited by iristella, 11 December 2009 - 06:27.