Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Naruto latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
11573 replies to this topic

#5851 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 07 November 2009 - 15:32

Εγώ από την άλλη υποψιάζομαι ότι αν η Sakura και ο Sasuke παίξουν ξύλο, μόνο και μόνο για τις σφαλιάρες που θα φάει η Sakura o Sasuke παίζει να γίνει ένας από τους πιο δημοφιλείς χαρακτήρες της σειράς :P.

Πάντως για να είμαι ειλικρινής δεν θεωρώ τις σελίδες με την Sakura ανούσιες. Είναι πολύ νωρίς για να κρίνουμε κάτι τέτοιο αφενός (και είμαι σίγουρη ότι μπήκαν για να δικαιολογήσουν κάτι που θα γίνει στο μέλλον), αφετέρου έδειξαν πάρα πολλά πράγματα για τους χαρακτήρες ,το σκεπτικό τους, αλλά και τις μεταξύ τους σχέσεις..

Μπορει να ειναι ο KillerB ganster της δεκαρας, και ασχετος στη Rap, αλλα σκουπισε ευκολα το πατωμα με τον darth σασκε.
btw η μαχη πιστευω οτι θα διακοπει στη μεση.

Kαλά δεν θα το έλεγα και τόσο εύκολα. Αφενός ο Sasuke λίγο έλειψε να σερβίρει χταποδάκι στα κάρβουνα αφετέρου και ο ίδιος ο Killerbee παραδέχτηκε ότι ο Sasuke ήταν ο δυνατότερος αντίπαλος που είχε αντιμετωπίσει μέχρι στιγμής. Τώρα ίσως ο Kisame τον δυσκολέψει λίγο περισσότερο αλλά αυτό μένει να το δούμε.

Edited by iristella, 07 November 2009 - 15:39.

#5852 S.T.P.K.

S.T.P.K.

.

• Members
  • 156 posts

Posted 07 November 2009 - 16:00

Εγώ από την άλλη υποψιάζομαι ότι αν η Sakura και ο Sasuke παίξουν ξύλο, μόνο και μόνο για τις σφαλιάρες που θα φάει η Sakura o Sasuke παίζει να γίνει ένας από τους πιο δημοφιλείς χαρακτήρες της σειράς :P.

Πάντως για να είμαι ειλικρινής δεν θεωρώ τις σελίδες με την Sakura ανούσιες. Είναι πολύ νωρίς για να κρίνουμε κάτι τέτοιο αφενός (και είμαι σίγουρη ότι μπήκαν για να δικαιολογήσουν κάτι που θα γίνει στο μέλλον), αφετέρου έδειξαν πάρα πολλά πράγματα για τους χαρακτήρες ,το σκεπτικό τους, αλλά και τις μεταξύ τους σχέσεις..

Kαλά δεν θα το έλεγα και τόσο εύκολα. Αφενός ο Sasuke λίγο έλειψε να σερβίρει χταποδάκι στα κάρβουνα αφετέρου και ο ίδιος ο Killerbee παραδέχτηκε ότι ο Sasuke ήταν ο δυνατότερος αντίπαλος που είχε αντιμετωπίσει μέχρι στιγμής. Τώρα ίσως ο Kisame τον δυσκολέψει λίγο περισσότερο αλλά αυτό μένει να το δούμε.

μπα δεν νμζ να σηκωσει χερι ο σασουκε σε γυναικα νμζ πως θα παλεψει με την karin η sakura...για τον killerB νμζ πως τον εχουμε υποτιμησει ολιγον...εξαλου ειδαμε με ποση ευκολια πηγε να ξεφυγει απο τον sasuke,αν δεν ηταν η καριν με αδεια χερια θα γυρισε ο σασουκε

#5853 S.T.P.K.

S.T.P.K.

.

• Members
  • 156 posts

Posted 07 November 2009 - 16:01

παιδια,κατι ακουσα οτι δεν εχει τσαπτερ την αλλη βδομαδα...ισχυει?

#5854 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 07 November 2009 - 16:08

Όχι δεν ισχύει. Ή μάλλον για να το θέσω πιο σωστά σύμφωνα με όσα διαβάζω μέχρι στιγμής το One piece είναι αυτό το οποίο δεν θα έχει chapter την επόμενη εβδομάδα καθώς ο Oda πήρε και άλλο διάλειμμα.

Όσο για τον Sasuke νομίζω έχει ξεπεράσει το στάδιο του δεν σηκώνω χέρι σε γυναικά. xD Plus i am not sure that Sakura even counts as one. :P

#5855 S.T.P.K.

S.T.P.K.

.

• Members
  • 156 posts

Posted 08 November 2009 - 14:53

Όχι δεν ισχύει. Ή μάλλον για να το θέσω πιο σωστά σύμφωνα με όσα διαβάζω μέχρι στιγμής το One piece είναι αυτό το οποίο δεν θα έχει chapter την επόμενη εβδομάδα καθώς ο Oda πήρε και άλλο διάλειμμα.

Όσο για τον Sasuke νομίζω έχει ξεπεράσει το στάδιο του δεν σηκώνω χέρι σε γυναικά. xD Plus i am not sure that Sakura even counts as one. :P

ναι τωρα που τ λες για τον σασουκε δν σηκωνει χερι κτλ. εχεις δικιο,αλλα νομιζω πως η karin θα παλεψει με την σακουρα..."Plus i am not sure that Sakura even counts as one"lol τις εχει μαθει και αυτες τις μπουνιες η τσουναντε και ειναι σαν αντρας...:hahaha:

#5856 croco~boy

croco~boy

Dark Banquet

• Members
  • 895 posts

Posted 08 November 2009 - 17:24

ναι τωρα που τ λες για τον σασουκε δν σηκωνει χερι κτλ. εχεις δικιο,αλλα νομιζω πως η karin θα παλεψει με την σακουρα..."Plus i am not sure that Sakura even counts as one"lol τις εχει μαθει και αυτες τις μπουνιες η τσουναντε και ειναι σαν αντρας...:hahaha:

Οντως εχει αντρικο στυλ η σακυρα σαν την tsunade αλλα δεν ειναι τοσο ομορφη σαν την granny tsunade LOL:blingeye2:.....

Posted Image

#5857 8tails

8tails

アニメ マスター

• Members
  • 406 posts

Posted 08 November 2009 - 17:54

Για τη μαχη Σασουκε εναντιον ΚιλλερΜπι φαινοτανε ο καθαρα οτι σε μαχη ενα προς ενα ο Σασουκε ειχε χασει απο νωρις νωρις κιολας. Ηταν η ομαδα του που κυριολεκτικα τον αναπλασε απο τα χτυπηματα του Μπι, διαφορετικα αματερασου δε θα προλαβαινε να κανει.
Στη μαχη τωρα με το Κισαμε, δεν τον εχουμε δει τον Κισαμε να κανει κατι το εκπληκτικο. Εκτος απο το ότι το 30% του τσακρα του ηταν αρκετα να αφησει με ανοιχτο το στομα το Νετζι ( http://www.onemanga.com/Naruto/256/02/ ) όλα τα αλλα πλανονται στον αερα, και απλά αφηνει να εννοηθει ότι είναι πολυ δυαντός.Τουλαχιστον απ'όσο θυμαμαι. Οσον αφορα το τσακρα ειναι κατι που δε νομιζω να τον απασχολει τον Κιλλερμπι αφου το Hachibi λογικα θα χει αρκετα περισσοτερο από τον Κισαμε.

Αλλα το Shamehada είναι αυτο που θα κλεψει την παράσταση λογικά. Ηδη εχει γίνει χριστουγεννιατικο δεντρο και μολις ξεκινησε η μαχη..

#5858 Tenshi

Tenshi

Murciélago

• Members
  • 1,256 posts
  • LocationEl Salonica

Posted 08 November 2009 - 18:22

Εεε ναι...γιατι ως γνωστον ο Sasuke δεν ειναι SANJI ( να μη χτυπησει γυναικα )
:P

Τωρα συμφωνω με τον 8tails σχετικα με αυτα που λεει περι τσακρα κλπ....
το Samehada ειναι αυτο που θα κανει την διαφορα!
Αι να δουμε τι μας περιμενει στο επομενο τσαπτερ.

Tiger-stock-blog-header.jpg

#5859 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 08 November 2009 - 18:32

Για τη μαχη Σασουκε εναντιον ΚιλλερΜπι φαινοτανε ο καθαρα οτι σε μαχη ενα προς ενα ο Σασουκε ειχε χασει απο νωρις νωρις κιολας. Ηταν η ομαδα του που κυριολεκτικα τον αναπλασε απο τα χτυπηματα του Μπι, διαφορετικα αματερασου δε θα προλαβαινε να κανει.

Koίτα σε μάχη ένας προς έναν δεν θα ήμουν τόσο σίγουρη ότι θα γινόταν αυτό που λες. Γιατί μπορεί και ο ίδιος ο Sasuke ξέροντας ότι δεν έχει την ομάδα από πίσω του για να τον στηρίξει να χρησιμοποιούσε κάποια πράγματα ευθύς εξαρχής και να ήταν προσεκτικότερος. Επίσης σκέψου ότι σε εκείνη την φάση ο μεν Killerbee πολέμαγε με την προοπτική να σκοτωσει τους Taka και οι δε Taka με την προοπτική να τον πιάσουν ζωντανό. Not exactly my definition of fair fight. Και με δεδομένες τις ικανότητες που επέδειξε αργότερα ο Sasuke στην μάχη με τον Raikage δεν θα ήμουν τόσο σίγουρη ότι δεν θα προλάβαινε να κάνει κατι. Αλλά εν πάση περιπτώση το να μιλάμε για μια εντελώς υποθετική κατάσταση δεν ξέρω κατά πόσο έχει νόημα.

Αυτό το οποίο θέλω να πω είναι ότι ο Killerbee με τον Kisame θα δυσκολευτεί ακόμη περισσότερο. Όχι τόσο από την άποψη του ότι ο Kisame θα έχει κάποιο τρομερό άσσο στο μανίκι του (που σίγουρα θα έχει) αλλά από την άποψη του ότι ο Killerbee δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει τις δικές του ικανότητες λόγω της Samehada. Mόνο και μόνο αυτό αρκεί για να υποθέσουμε ότι έχει μπλέξει για τα καλά.

#5860 8tails

8tails

アニメ マスター

• Members
  • 406 posts

Posted 08 November 2009 - 20:35

Περα απο την προοπτική του καθενος συμφωνα με αυτα που εδειξε στο μανγκα ο Σασουκε σε 10 καρε ειχε ανοιγμενο θωρακα. Οι αλλοι τον βοηθησανε. Και στη φαση του συγκεκριμενου χτυπηματος μονος του ενήργησε. Δεν ειναι και τοσο υποθετικη κατασταση. Δεν εχω ιδεα τι θα γινοταν αν ο Σασουκε ειχε την προοπτική να το σκοτωσει παντως τη μαχη αυτη τη γλιτωσε χαρη των συντοφων του. Όπως ειπε και ο Σουιγκετσου αν δεν πανε με την προοπτικη του να τον σκοτωσουν δε θα βγουν ζωντανοι.

Παντως σιγουρα ο Κισαμε πρεπει να εχει κατι που θα κανει τη διαφορα. Αν η Σαμεχαντα ειναι μονο για να τραβαει τσακρα αναρωτιεμαι αν εχει καποιο οριο. Το Τσακρα του 8ταιλς είναι ένα κλικ πίσω απο του kyuubi..
Νομιζω οτι ο Κιλλερμπι θα αρχισει να παλευει αποτελεσματικα όταν συνεργαστει με το hachibi όπως στη μαχη με σασουκε και εχοντας στο νου του να μην ερχεται σε επαφη με τη samehada.

#5861 croco~boy

croco~boy

Dark Banquet

• Members
  • 895 posts

Posted 08 November 2009 - 21:17

Περα απο την προοπτική του καθενος συμφωνα με αυτα που εδειξε στο μανγκα ο Σασουκε σε 10 καρε ειχε ανοιγμενο θωρακα. Οι αλλοι τον βοηθησανε. Και στη φαση του συγκεκριμενου χτυπηματος μονος του ενήργησε. Δεν ειναι και τοσο υποθετικη κατασταση. Δεν εχω ιδεα τι θα γινοταν αν ο Σασουκε ειχε την προοπτική να το σκοτωσει παντως τη μαχη αυτη τη γλιτωσε χαρη των συντοφων του. Όπως ειπε και ο Σουιγκετσου αν δεν πανε με την προοπτικη του να τον σκοτωσουν δε θα βγουν ζωντανοι.

Παντως σιγουρα ο Κισαμε πρεπει να εχει κατι που θα κανει τη διαφορα. Αν η Σαμεχαντα ειναι μονο για να τραβαει τσακρα αναρωτιεμαι αν εχει καποιο οριο. Το Τσακρα του 8ταιλς είναι ένα κλικ πίσω απο του kyuubi..
Νομιζω οτι ο Κιλλερμπι θα αρχισει να παλευει αποτελεσματικα όταν συνεργαστει με το hachibi όπως στη μαχη με σασουκε και εχοντας στο νου του να μην ερχεται σε επαφη με τη samehada.

To samehada γτ ειναι ουδετερο:canthelp:
Ον τοπικ τωρα:νομιζω οτι θα χασει ο κιλλερ γτ το εργο των akatsuki θα δυσκολεψει αν χασουν ακομα ενα μελος σε τετοιο καθοριστικο σημειο:drink:.

Posted Image

#5862 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 08 November 2009 - 21:17

Και το τι έγινε όταν ο Sasuke aποφάσισε να πολεμήσει με προοπτική να τον σκοτώσει τον Killerbee το έδειξε στο manga. Ενεργοποίησε Αmaterasu και η μάχη έληξε σε λεπτά. Και την παραδοχή του Killerbee ότι ήταν δύσκολος αντίπαλος επίσης την έδειξε το manga. Ούτε και αυτά είναι τόσο υποθετικές καταστάσεις. Γιατί λοιπόν να πιάνουμε αποσπασματικά κάποια πράγματα?

Στο ότι αν δεν είχε την υπόλοιπη ομάδα ο Sasuke ενδεχομένως να μην τα είχε καταφέρει συμφωνώ και εγώ στο μέτρο που η μάχη θα γινόταν με διαφορετικούς όρους από τις δύο πλευρές (aka o Killerbee να είναι ελεύθερος να χρησιμοποιήσει όλο το φάσμα των δυνάμεών του και ο Sasuke να πρέπει να το περιορίσει σε μη θανατηφόρο επίπεδο). Αλλά το να λάβεις αυτό υπόψιν είναι σαν να λαμβάνεις υπόψιν την νίκη σε ένα αγώνα όπου ο χαμένος έχει δεμένα τα χέρια και ο νικητής έχει σιδερογροθιά. H παρουσία των υπόλοιπων μελών ήταν εξισορροπητική στο handicap του περιορισμού της έκτασης των χτυπημάτων, και ας μου επιτραπεί να πω ότι βοήθησε και στο ρεαλισμό κιόλας του αποτελέσματος της μάχης.

Αλλά μια ιδανική κατάσταση στην οποία θα είχαμε one on one και μάχη μέχρι θανάτου εξαρχής είναι κάτι το οποίο ανήκει στην σφαίρα του φανταστικού, τουλάχιστον μέχρι στιγμής. Και για να είμαι ειλικρινής δεν βρίσκω και νόημα στο να μετράμε τους χαρακτήρες έτσι γιατί στην συγκεκριμένη σειρά οι παράγοντες που χαρίζουν την νίκη σε μια μάχη δεν περιορίζονται ποτέ στεγνά στη δύναμη και τις ικανότητες του αντιπάλου.

Aναφορικά με τον Killerbee δεν νομίζω να πιαστεί αιχμάλωτος . Δεν βάζω το χέρι μου στην φωτιά για το τι θέλει να κάνει ο Kishimoto αλλά είχε αναφέρει σε συνέντευξή του
Spoiler:

Edited by iristella, 08 November 2009 - 21:28.

#5863 8tails

8tails

アニメ マスター

• Members
  • 406 posts

Posted 08 November 2009 - 22:55

Ok lets move on then:)

Spoiler: Για τo σποιλερ με τη συνεντευξη

Edited by 8tails, 08 November 2009 - 23:02.

#5864 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 08 November 2009 - 23:08

Σιγουρα ειναι αληθινη?Γιατι παραειναι χοντρα spoilers για συνεντευξη.

Spoiler:

qzMHWHd.png

#5865 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 08 November 2009 - 23:20

Kοίτα τα σχόλια από κάτω είναι κάπως αμφιλεγόμενα. Αλλά η αλήθεια είναι ότι την έχω δει αρκετές φορές σε διάφορα site την συγκεκριμένη, και μάλιστα πολύ πριν πάρουμε κάποια hint για τα γεγονότα τώρα και πολλά από όσα αναφέρει έχουν πραγματοποιηθεί. Οπότε υποθέτω μένει μόνο να δούμε τι θα πραγματοποιηθεί από εδώ. Βέβαια δεν αποκλείεται ο mangaka nα αποκλίνει των αρχικών του σχεδίων.

Γενικά όπως είπα και πριν δεν βάζω το χέρι μου στην φωτιά.