Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Naruto latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
11573 replies to this topic

#5881 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2,054 posts

Posted 13 November 2009 - 01:01

Kαλο τσαπτερακι απο πλευρας δρασης.Τουλαχιστον εδειξε σε αρκετα μεγαλο βα8μο την μαχη kisame kai kb και αυτο ηταν ιδιαιτερα καλο.Εκει ομως που απογοητευτηκα πραγματικα ηταν οταν ειδα την νεα μορφη του kisame οταν γινεται fuse με το samehada.Ειναι κα8αρη κοπια του John Jones(ακα martian manhunter) με δοσεις του tερατος απο την ταινια black lagoon.Eκει για μενα τα χαλασε ο κισιμοτο.
Martian manhunter(true form an kai fanmade)
Spoiler:

Kοιταχτε το 1 επεισοδιο jla και 8α με 8υμη8ειτε.

ΥΓ Μπορει να μου εξηγησει καποιος το τι εγινε με το byuakugan user.Τις σκηνες του και στα 2 chapter τις περασα λιγο στο φλου και δεν εχω παρει χαμπαρι γρι.

Posted Image

#5882 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 13 November 2009 - 01:13

Εκει ομως που απογοητευτηκα πραγματικα ηταν οταν ειδα την νεα μορφη του kisame οταν γινεται fuse με το samehada.Ειναι κα8αρη κοπια του John Jones(ακα martian manhunter) με δοσεις του tερατος απο την ταινια black lagoon.Eκει για μενα τα χαλασε ο κισιμοτο.
Martian manhunter(true form an kai fanmade)

Spoiler:

Kοιταχτε το 1 επεισοδιο jla και 8α με 8υμη8ειτε.

Όντως, στην αρχή μου άρεσε πολύ ο Kisame και τα absorb κόλπα που έκανε με το Samehada (ένα από τα καλύτερα όπλα της σειράς φαίνεται), ειδικά εκεί που χρησιμοποίησε το chakra που είχε απορροφήσει για να θεραπευτεί και είπε ότι γι' αυτό τον φωνάζουν "Tailed Beast without a tail" τον βρήκα πολύ cool... όπως και όταν ο Bee έβγαλε τις 7 ουρές αλλά διατηρήθηκε σε human form!

Πιο κει με ψιλοχάλασε όχι μόνο η fused μορφή του όμως, αλλά και γενικά το γεγονός ότι ενώθηκε με το σπαθί... το είχα διαβάσει παλιά σε spoiler και νόμιζα ήταν fake, αλλά τελικά τζάμπα χάρηκα... :sadist: Έχασε μερικούς πόντους ο Kisame προς το παρόν για μένα, μακάρι να είναι καλύτερος στο επόμενο και να αλλάξω γνώμη!

ΥΓ Μπορει να μου εξηγησει καποιος το τι εγινε με το byuakugan user.Τις σκηνες του και στα 2 chapter τις περασα λιγο στο φλου και δεν εχω παρει χαμπαρι γρι.

Απ' όσο κατάλαβα ο Fuu (ή όπως λέγεται ο ninja που μπήκε μέσα στον Ao), ακριβώς όπως η Ino όταν μπαίνει στους άλλους, θα έχανε το μάτι του αν το έβγαζε σε αυτόν, αλλά ήταν προετοιμασμένος για κάτι τέτοιο (άλλωστε είναι μέλος του root). Παρ' όλα αυτά ο Ao είχε ήδη βάλει από πριν ένα seal που τον εμπόδιζε να αγγίξει το μάτι (ακριβώς για τέτοια περίπτωση, άλλωστε το byakugan βλέπει πίσω από ότι υλικό και να βάλεις μπροστά του)... οπότε ο Fuu αποφάσισε να αυτο-αποκεφαλιστεί αλλά να "εγκαταλείψει" το σώμα την τελευταία στιγμή, ώστε να πεθάνει μόνο ο Ao και να έρθει να συλλέξει το κεφάλι του αργότερα.

Ο Ao του είπε όμως ότι, αν κάνει λάθος και αφήσει το σώμα πρόωρα, θα προλάβει να αποφύγει το χτύπημα και να σώσει το κεφάλι του, αποκτώντας πλεονέκτημα μετά, μιας και ο Fuu δεν θα γνωρίζει αν πέθανε ή όχι αυτός και ίσως πέσει θύμα ambush.

Και στο επόμενο μένει να δούμε τι έγινε!

Edited by Zoro, 13 November 2009 - 01:19.

#5883 tsintori

tsintori

Dmc rocks

• Members
  • 514 posts

Posted 13 November 2009 - 10:33

ωραίος ο Κisame. Εμένα πάντως μου άρεσε η ένωση του με το σπαθί και επίσης μάθαμε και την πραγματική δύναμη του samehada. Να δούμε τι μπορεί να κάνει ο bee τώρα...
Posted Image

#5884 S.T.P.K.

S.T.P.K.

.

• Members
  • 156 posts

Posted 13 November 2009 - 23:51

ωραίος ο Κisame. Εμένα πάντως μου άρεσε η ένωση του με το σπαθί και επίσης μάθαμε και την πραγματική δύναμη του samehada. Να δούμε τι μπορεί να κάνει ο bee τώρα...

κατι θα βρει ο ραπερ να κανει...αλλα πρεπει να κανει κατι με το 8tails για να δυναμωθει η να κανει κατι για να βγαλει το σπαθι

#5885 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3,599 posts

Posted 14 November 2009 - 00:49

Νομίζω πως υποτίθεται πως υπάρχει μια κόντρα ανάμεσα στον Gai και τον Kisame και θέλω να πιστεύω ότι το τέλος του Kisame να έρθει από την μάχη αυτών των 2....
Posted Image

#5886 jedi_fillis

jedi_fillis

Son of White Fang

• Members
  • 132 posts

Posted 14 November 2009 - 02:11

Τα τελευταία chapters είναι αρκετά καλά, ειδικά η μάχη με τον Killerbee και τον Kisame τα σπάει μέχρι στιγμής. Το μόνο παράπονο μου είναι ότι όλα τα πάει πολύ γρήγορα. Μέσα σε ένα chapter έβγαλε όλες του σχεδόν τις ουρές, ο Kisame άλλαξε μορφή και στο επόμενο chapter τελειώνει η μάχη.. Πάντως αυτή η μάχη δεν έχει προσδωκόμενο απoτέλεσμα για μένα. Αν κερδίσει ο Killerbee και πεθάνει ο Kisame, οι Akatsuki πλέον έχουν καταστραφεί ολοσχερώς. Μένοντας έτσι μόνο ο Tobi και ο Zetsu.

Αντίθετα αν νικήσει ο Kisame, ο Killerbee πεθαίνει, οι Akatsuki ισχυροποιούν την θέση τους, ο raikage δεν θα χρειάζεται να είναι αρχηγός της alliance και χάνεται η περίπτωση προπόνησης του Naruto από τον Killerbee για τον έλεγχο του Kyubi. Προσωπικά θεωρώ πιο σωστή επιλογή να χάσει ο Kisame και να δούμε τον Killerbee με την alliance και τον Naruto.

Από την άλλη θα ξενερώσω απίστευτα αν επιζήσουν και οι δύο από την μάχη. Και νομίζω ότι αυτό θα γίνει στο τέλος για να δούμε Killerbee με alliance και Kisame VS Gai..

#5887 Tenshi

Tenshi

Murciélago

• Members
  • 1,256 posts
  • LocationEl Salonica

Posted 14 November 2009 - 18:55

O Kishame θα πεθανει....
και αυτο ειναι σιγουρο...

Γιατι??

Γιατι εβγαλε ( του βγηκε το ΑΚΑΤΣΟΥΚΙ ΚΛΟΚ ) ....αυτο εγινε με ολους τους Akatsuki που παλευαν....( εβγαζαν ή σκιζοταν ή κλπ το Κλοκ τους ).... και μετα πεθεναν...
(και καλα σαν σημαδι του θανατου τους)

Καλα δικο μου συμπερασμα...so... ¨)

Tiger-stock-blog-header.jpg

#5888 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 14 November 2009 - 19:12

O Kishame θα πεθανει....
και αυτο ειναι σιγουρο...

Γιατι??

Γιατι εβγαλε ( του βγηκε το ΑΚΑΤΣΟΥΚΙ ΚΛΟΚ ) ....αυτο εγινε με ολους τους Akatsuki που παλευαν....( εβγαζαν ή σκιζοταν ή κλπ το Κλοκ τους ).... και μετα πεθεναν...
(και καλα σαν σημαδι του θανατου τους)

Καλα δικο μου συμπερασμα...so... ¨)

+απειρο και ακομα παραπερα

Εβγαλες τα ρουχα σου=νεκρος.

Τιποτα δε σε σωνει.

Αντε στη καλυτερη περιπτωση να καθυστερηση το αναποφευκτο οπως με τον hidan για λιγα chapters, αλλα στο τελος του arc θα ειναι νεκρος.

It is inevitable, κατι σα το deathnote ενα πραγμα.

qzMHWHd.png

#5889 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 14 November 2009 - 20:50

Lol about the cloak comments. Αν και όντως έχει παρατηρηθεί ότι αυτό συμβαίνει. xD

Πέρα από αυτά το ότι ρέει γρήγορα η ιστορία προσωπικά μου φαίνεται πάρα πολύ καλό σημάδι. Δεν μένει για κανα χρόνο στην ίδια μάχη (ονόματα δεν λέμε οικογένειες δεν θίγουμε :P).

Aπό εκεί και πέρα να τονίσω ότι κάτι έχει πάθει ο Kishimoto με το ξαντέριασμα τώρα τελευταία. Δεύτερη φορά που ξεκοιλιάζεται κάποιος σε μάχη με τον Killerbee.

#5890 S.T.P.K.

S.T.P.K.

.

• Members
  • 156 posts

Posted 14 November 2009 - 21:17

για τη μαχη kb και kisame...απτη μια θελω να νικησει ο κb αλλα απτην αλλη αν ψοφισει και ο καρχαριας μετα τι θα απομεινει για την akatsuki??δεν θα εχουμε τοση ανταγωνιστηκοτητα οσο τωρα και δεν θα λεει...εκτος και αν φτανει προς το τελος του(που και αυτη η εκδοχη υπαρχει)αλλα δεν νομιζω γιατι ο ναρουτο ειναι ακομα genin μεχρι να γινει hokage μεχρι να ψοφησει εχουμε ακομα...

#5891 Sacrous

Sacrous

Ghost Hunter

• Members
  • 231 posts

Posted 15 November 2009 - 11:30

Μπααα δεν τελειώνει ακόμα... Θα μας θάψει όλους αυτός...!!
Όσο για τη μάχη κάτι θα έχει σκεφτεί ο Kishi σε ότι αφορά τη συνέχεια...

Posted Image

#5892 sirQuackly

sirQuackly

Ανεμιστήρας

• Members
  • 99 posts

Posted 15 November 2009 - 14:38

Μετά το τελευταίο τσάπτερ έγινα φανατικόε θαυμαστής του kisame.Την έχει άσχημα ο Killer Bee τώρα που ενώθηκε με το Samehada.
Posted Image
Posted Image
Posted Image
Posted Image

#5893 Nobody

Nobody

Anime Fan

• Members
  • 195 posts

Posted 15 November 2009 - 22:38

Μετά το τελευταίο τσάπτερ έγινα φανατικόε θαυμαστής του kisame.Την έχει άσχημα ο Killer Bee τώρα που ενώθηκε με το Samehada.

Spoiler:

Posted Image

#5894 S.T.P.K.

S.T.P.K.

.

• Members
  • 156 posts

Posted 16 November 2009 - 20:12

κατσε να φυγει ο γερος και να γινει ο Kb στην τελευταια μορφη και παει ο καρχαριακιας...

#5895 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 17 November 2009 - 14:03

I really didint expected that....

Spoiler: script

Spoiler: σχολια

qzMHWHd.png