Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Naruto latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
11573 replies to this topic

#5821 Hyuuga_Nikorasu

Hyuuga_Nikorasu

Cine Iubeste Si Lasa

• Members
  • 374 posts
  • LocationΠάτρα

Posted 02 November 2009 - 18:23

Ναρουτο: Λετε ξεματα μανδαμ... Ακομη και στον εαυτο σας!!!
Σακουρα: Μα τι λες τωρα συνελθε!!!
Ναρουτο: Και εμεις αγαπησαμε αλλα δεν καναμε ετσι!!!
Σακουρα: Το ξερω ομως και εγω τωρα σε αγαπω με κερδισες βρε σαρδαναπαλε...!!!
Ναρουτο: Να φυγετε να πατε αλλου να αγαπησετε και εμεις αγαπησαμε αλλα πραγματικα οχι σαν τα ufo του Χαρδαβελα!!!
Σακουρα: ....Μα....
Ναρουτο: Εισαι ακομη Sasukefangirl μονον οι pure beauty γυναικες γουσταρουν τον true hero και οχι ενα plot no jutsu!!!
Σακουρα: Πια αυτη η με τα μωβ ματια??? Σιγα την γκομενα ρε ενα μπουκετο την εχω...
Ναρουτο: Sureee......
Σακουρα: Τωρα θα δεις.....(φευγη)
Ναρουτο: Καλα Κακασι ξυπνα την την Τσουναντε καπιο candygirl θα χρειαστη ραματα!!!

:hahaha::hahaha: Kαλα πεθανα απο το γελιο!! Δεν υπαρχει αυτο!! Θεικο!!!
Να φυγετε να πατε αλλου!!

Posted Image

#5822 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2,491 posts

Posted 02 November 2009 - 19:57

Κάποια νέα για το volume 48 που μόλις εκδόθηκε στην Ιαπωνία:

Spoiler:

Spoiler:

Τα σημαντικά νέα από εδώ είναι ότι τελικά, το manga δε θα τελειώσει και τόσο γρήγορα.

:byejg9:

Posted Image

#5823 Ptomahawk

Ptomahawk

Σενιορ Ρεσερτσερ στα ΒeeTas

• Members
  • 701 posts

Posted 02 November 2009 - 23:54

E δεν είναι και τόσο καλό αυτό.
Γιατί θα βγάλουμε καρκίνο αν συνεχίσει έτσι.

ΤΟ τελευταίο chapter ήταν αδιάφορο, τουλάχιστον θα μπορούσε να είχε δείξει λίγο από Sasuke γιατί για πρώτη φορά εδώ και καιρό είναι πράγματι ενδιαφέρουσα η ύπαρξή του.
Posted Image

#5824 Nessaj

Nessaj

Chaos lord

• Members
  • 110 posts

Posted 03 November 2009 - 12:49

για σας εγω ειμαι καινουργιοσ στο σιτε εγω περιμενο να γινει η δευτερη μαχη του ναρουτο νς σασουκε και ναρουτο να τον σαπισει στο κσιλο του το χροσταει απο τιν προτι μαχη τους

#5825 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3,599 posts

Posted 04 November 2009 - 13:55

Spoiler:

Spoiler:

Spoiler:

Posted Image

#5826 Goggeta SSJ6

Goggeta SSJ6

Anime Professional

• Members
  • 742 posts

Posted 04 November 2009 - 17:14

Κλαψε τωρα!!!
Αχαριστη και αλητισα Sakura!!

Καραρχας χαιρομαι για τις 21 σελιδες!!
Καλα τωρα υληκρινα τι πλοκη θελει να κανει ο kishi??

Μπραβο ετσι οπως τα εχει κανει μονον αυτον τα βαζει σε σειρα μπραβο του εγω με την καμια δεν θα μπορουσα τοοοση πλοκη να χω....!!!

Spoiler: Sakurafan

Posted Image
Στα 20 μου εγηνα και αδερφος.... ο παλιογερος.... τι επαθα ο αμοιρος με τους γεροντοερωτες!!!

#5827 Nessaj

Nessaj

Chaos lord

• Members
  • 110 posts

Posted 05 November 2009 - 08:23

Απο οτι κατλαβα στα τελευτεα σποιλερς
Spoiler:

Edited by iristella, 05 November 2009 - 10:56.

#5828 S.T.P.K.

S.T.P.K.

.

• Members
  • 156 posts

Posted 05 November 2009 - 15:41

μπορειτε να μου πειτε πιο site με μανγκα βγαζει πιο γρηγορα τα νεα τσαπτερ του ναρουτο???

#5829 manuel

manuel

Anime Fan

• Members
  • 144 posts

Posted 05 November 2009 - 18:16

http://www.onemanga.com/Naruto/470/01/

guys the chapter is out...το onemanga τα βγαζει πρωτο απ οτι ξερω...
Posted Image

#5830 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3,599 posts

Posted 05 November 2009 - 19:10

Ωραίο κεφάλαιο ευελπιστώ σε νίκη του Kisame φυσικά...και η Σάκουρα να πάει στο καλό.
Και ένα επίκαιρο αστείο που βρήκα. :hihi2:
Posted Image
Posted Image

#5831 S.T.P.K.

S.T.P.K.

.

• Members
  • 156 posts

Posted 05 November 2009 - 19:11

χμμ οκ απλα γιατι στο one piece που ηταν το πρωτο που τελειωσα το one manga ηταν απο τα τελευταια που τα εβγαζε

#5832 S.T.P.K.

S.T.P.K.

.

• Members
  • 156 posts

Posted 05 November 2009 - 19:25

αποτι καταλαβα δεν νομιζω να γινεται το alliance αφου αποτι ειπε ο γερος να σκοτοσουν τον ναρουτο και τον ραπερ με τις 8 ουρες,σιγουρα δεν θα συμφονισει ο bro του ραπερ,ο gaara δεν νομιζω να προδοσει ετσι τον naruto και ο danzo δεν τον εχω για τοσο μ.......α ωστε να συνμφωνισει,το βλεπω να γινετε konohagakure,sunagakure,kumogakure vs kirigakure,tsuchigakure vs akatsuki

θα γινει χαμος!

#5833 8tails

8tails

アニメ マスター

• Members
  • 406 posts

Posted 05 November 2009 - 19:38

αποτι καταλαβα δεν νομιζω να γινεται το alliance αφου αποτι ειπε ο γερος να σκοτοσουν τον ναρουτο και τον ραπερ με τις 8 ουρες,σιγουρα δεν θα συμφονισει ο bro του ραπερ,ο gaara δεν νομιζω να προδοσει ετσι τον naruto και ο danzo δεν τον εχω για τοσο μ.......α ωστε να συνμφωνισει,το βλεπω να γινετε konohagakure,sunagakure,kumogakure vs kirigakure,tsuchigakure vs akatsuki

θα γινει χαμος!

ο Tsuchikage δεν ειπε κατι τετοιο, ισα ισα που είναι εναντιον μιας τετοιας πραξης. http://www.onemanga.com/Naruto/470/09/

Edited by 8tails, 05 November 2009 - 20:39.

#5834 croco~boy

croco~boy

Dark Banquet

• Members
  • 895 posts

Posted 05 November 2009 - 20:21

Παιδια τι αισχος katana ειναι αυτο...σαν δεντρο μοιαζει :blurah5: κ με την σακυρα πολυ το ευχαριστηθηκα :kakaka:.

Posted Image

#5835 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 05 November 2009 - 20:50

H Samehada δεν είναι katana :3.

Ωραίο chapter!

Τα συγχαρητήρια μου στον Naruto που κατάλαβε ότι κάτι δεν πάει καλά με όσα του λέει η Sakura και ότι δεν θα μπορούσε να του κουβαληθεί ως εκεί μόνο γι αυτόν τον λόγο. Και μπράβο του που παραδέχεται ότι έχει τους δικούς του λόγους που θέλει τον Sasuke πίσω. Από την άλλη η Sakura πάει να αντιμετωπίσει τον Sasuke. Να του κάνει τι ήθελα να ήξερα.... Και από όλο το σκηνικό ο κακομοίρης ο Kiba την έφαγε την κλωτσιά που δεν έφταιγε σε τίποτα.

Eντύπωση μου έκανε το ότι ο Kakashi προσπάθησε να σταματήσει τον Naruto από το να πει τι έμαθε από τον Madara. Είχε ένα δίκιο στο ότι δεν ξέρουν τι αληθεύει από αυτά που τους είπε ο Madara (ελπίζω να μην κάνει καμιά βλακεία ο mangaka και καταστρέψει μια πανέμορφη πτυχή της ιστορίας με το να αποδειχθούν όλα ψέμματα - αλλά δεν νομίζω γιατί μέχρι στιγμής σε γενικές γραμμές φαίνεται ότι ένα 70% όσων λέει είναι αλήθεια και το υπόλοιπο 30 μια εναλλακτική εκδοχή της για να το θέσω κομψα) αλλά από την άλλη θα είναι άδικο αν όντως ισχύουν αυτά ο Itachi και η προσφορά του αλλά και το κατά πόσο ο θυμός του Sasuke είναι δικαιολογημένος να παραγνωριστούν και να στιγματιστούν και τα δυο αδέρφια ως παράλογοι εγκληματίες.

Ωραίο ήταν και το σκηνικό με το εναλλακτικό σχέδιο που περιελάμβανε την εξουδετέρωση Hachibi και Kyuubi. Δείχνει ακριβώς την νοοτροπία των Shinobi και το ότι γενικά οι ανταγωνισμοί κρατών είναι μια "big fish eats little fish" υπόθεση.Δείχνει όμως παράλληλα ότι σε περιπτώσεις μεγάλου κινδύνου επικρατεί μια πιο ουσιαστική ενότητα η οποία επέτρεψε στον ιδεαλισμό του Gaara να βρει πρόσφορο έδαφος. (υπό αυτήν την οπτική αρχίζω και σκέφτομαι ότι η όλη φιλοσοφία του Pain δεν ήταν τελείως ανεδαφική, όντως το ανθρώπινο μεγαλείο φαίνεται σε περιόδους κρίσεως).

Η μάχη με τον Kisame προβλέπεται εξαιρετικά ενδιαφέρουσα. Ο Killerbee θα δυσκολευτεί αρκετά. Και πάνω από όλα poor Ponta. xD Αλλά αν γίνεται ο δάσκαλος του τραγουδιού θέλω να ψοφήσει αργά και βασανιστικά. He creeps me out!!!