Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Naruto latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]
Posted 07 August 2009 - 12:46
Βασικά οι Hyuga αν θυμάμαι καλά έχουν το seal που διαλύει το byakugan αφού πεθάνουν, άρα ο Ao πρέπει να πήρε το μάτι από μέλος τους first branch. Quite good.
Τώρα για τον Shisui, τί eye technique είναι αυτή; Από όσο ξέρουμε το saringan στην απλή του κατάσταση δεν δίνει τέτοιες δυνατότητες, από MS και πάνω αποκτάς τέτοια περίεργα πράγματα, wtf δηλαδή.

Posted 07 August 2009 - 12:47
Oι Kages προβλέπεται να σφαχτούν άγρια μεταξύ τους. Να δω τι διάολο συμμαχία θα κρατήσουνε εάν δεν μπορούν ούτε να συζητήσουν ήρεμα.

Από την άλλη στα του Konoha μου αρέσει πολύ ο τρόπος με τον οποίο σκέφτεται ο Shikamaru. Έχει δίκιο σε αυτά που λέει μεν και μιλάει πολύ ώριμα. Από την άλλη η Sakura είναι για πολλές σφαλιάρες. Όσο για τον Naruto πραγματικά έχω περιεργια να δώ πως θα αντιδράσει όταν μάθει τον λόγο για τον οποίο ο Sasuke έχει φάει φρίκη. Θα το πάρει ψύχραιμα και στωικά όσο όλα τα άλλα (αν και μου φαίνεται έχει anger repressing issues και φοβάμαι μην κάνει κανά μπαμ και τον μαζέψει ο Sasuke μετά και γελάμε).?
All in all ξαναδιάβαζα μαζεμένα τα τελευταία 3-4 chapters και η ιστορία ρέει πολύ ομορφα. Σαν pacing δεν πάει πολύ γρήγορα μεν αλλά εχει πολύ καλή δομή.
Τώρα για τον Shisui, τί eye technique είναι αυτή; Από όσο ξέρουμε το saringan στην απλή του κατάσταση δεν δίνει τέτοιες δυνατότητες, από MS και πάνω αποκτάς τέτοια περίεργα πράγματα, wtf δηλαδή.
Aυτό θα σημαίνει ότι ένας Itachi με απλό Sharingan νίκησε έναν Shisui με MS? wooow Itachi.
Posted 07 August 2009 - 13:46
Edited by aXxXeL, 07 August 2009 - 14:02.
That is not dead which can eternal lie. And with strange aeons
Even Death may die
Posted 07 August 2009 - 18:36

Αυτή η ιστορία με τα μάτια έχει παρατραβήξει. Σοβαρά, το συγκεκριμένο Byakugan το βρήκα γελοίο. Εάν οι δυνατότητες των ματιών δίνονται τόσο εύκολα, γιατί οι συγκεκριμένες clan δεν γίνονται δωρητές;

Πότε πήρε τα μάτια αυτουνού ο Danzo; Μήπως η όλη σφαγή των Uchiha έγινε και για άλλους λόγους; Λέω εγώ τώρα.
Δύο + δίνω εδώ: Sai για την παρατηρητικότητά του και την ευστροφία του (δε μπήκε στους root στο έτσι ο τύπος!) και Shikamaru για την ωριμότητά του. Πρέπει οι ίδιοι να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα που λέγεται Sasuke, ειδάλλως θα καταλήξει νεκρός και αυτοί εκδικητές (ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΡΟΛΟ!!!!

Αναρωτιέμαι τί αποφάσισε η Sakura... Μια φορά αποδέχεται τα συναισθήματα του Naruto, o οποίος δείχνει υψηλό IQ διαπιστόνωντας ότι δε καταλαβαίνει τον Sasuke. Κι εις ανώτερα...
Μια χαρά το καλό παιδί, ο Tobi τον πρόδωσε τον Sasuke. Πραγματικά, γέλασα με την είσοδο του Aloe Vera: "Sasuke's comin' yo!":hahaha: Πώς θα το πάρει άραγε ο υπερευαίσθητος Sasuke μας; Θα κλάψει πάλι το μπεμπέκι;
Posted 07 August 2009 - 18:53

Παντως δεν μπορω να πω οτι μου την σπαει ο sasuke.Κανει ο,τι γουσταρει, ποτε ειπε οτι κανει πραγματα για το καλο της Konoha? Αρα τι τον νοιαζει αν προκαλεσει πολεμο? :S Ουτε καν τους ζητησε να τον προστατευσουν.
Μονο αυτη τη #$%#$^#$^ τη sakura δεν αντεχω, που και καλα τοσο καιρο δεν ειχε παρει χαμπαρι τι γινεται. Τελικα θα αλλαξει η εκφραση και δεν θα αναφερομαστε πλεον σε ξανθιες, αλλα σε pink haired chicks.

Posted 07 August 2009 - 20:06

Posted 07 August 2009 - 20:32
Εγώ πάλι θα ήθελα να δείρουν όλοι ομαδικώς τον Danzo, γίνεταιιιι ??

Ο Naruto πάντως δεν γνωρίζει τπτ για τον Itachi και τον ρόλο που έχει παίξει ο Danzo στον παρελθόν (αν εξαιρέσουμε όσα του είχε πει ο Nagato για τον Danzo, όχι ότι εμείς γνωρίζουμε πολλά), διαφερετικά πιστεύω θα τον καταλάβαινε καλύτερα σ' αυτήν τη φάση. Πέρα από αυτό μια χαρά τον καταλάβαινε μέχρι πριν λίγο καιρό και είναι ίσως ο μόνος που μπορεί πραγματικά να τον καταλάβει και πάλι.
Και πάλι δεν μπορώ να κρατηθώ από το να σκεφτώ ότι όλη αυτή η ιστορία με τον Sasuke να επιτίθεται τώρα κάθησε και πάλι πολύ βολικά για τον Danzo που την είχε κάτσει άσχημα στη φάση αυτή. Χάος πάνω στην ώρα που θα αποκαλυπτόταν η απάτη του. Τρομερά βολικό.

Edited by Gilmaru, 07 August 2009 - 20:42.
Posted 07 August 2009 - 20:32
παρατηρησε κανεις σε μια σελιδα οταν σκεφτεται ο ναρουτο για τον σασουκε... φαινεται λες και αυτος διαβαζε? ακουγε? τις σκεψεις του Ναρουτο.
Πολυ καλο τσαπτερ all in all. Μετα απο καιρο περιμενω παλι με αγωνια το επομενο τσαπτερ!

click em και βοηθηστε να μεγαλωσουν plz

Posted 07 August 2009 - 20:37
Δεν ξέρουμε ακόμη σίγουρα αν ο Zetsu πρόδοσε τον Sasuke, θα μπορούσε να είναι προσχεδιασμένο και να είναι όλο μέρος του σχεδίου του ίδιου του Sasuke για το πως θα πραγματοποιήσει την επίθεση.
Άλλωστε το πιο πιθανό είναι ότι ο Zetsu γνωρίσει ακριβώς που βρίσκεται ο Sasuke, γιατί δεν το λέει και λέει απλά είναι εδώ γύρω κάπου? Mήπως απλώς στόχος του είναι να προκαλέσει χάος?
Anyway μπορεί και να κάνω λάθος.
Aφού ένα δυο chapters πριν έλεγαν για το πως θα επιτεθούν στον Danzo αφού γυρνάει από την συνάντηση των Kage και όχι πριν για να μην στείλουν ενισχύσεις οι υπόλοιποι. Ποιο το νόημα να επιτεθεί ο Sasuke και στους 5 Kages μέσα στο στόμα του λύκου? Επίσης ο Zetsu εξαφανίζεται εκεί που δεν το περιμένουν οι Taka οπότε σίγουρα αυτό δεν είναι κόμμάτι κάποιου σχεδιου. Ο λόγος για τον οποίο δεν λέει μάλλον την ακριβή τοποθεσία του Sasuke είναι επειδή ο Madara πιθανόν θέλει να χρησιμοποιήσει τον Sasuke ως αντιπερισπασμό σε κάτι που θέλει να κάνει ο ίδιος οπότε τον χρειάζεται για να κερδίσει χρόνο.
Posted 07 August 2009 - 20:41
Aφού ένα δυο chapters πριν έλεγαν για το πως θα επιτεθούν στον Danzo αφού γυρνάει από την συνάντηση των Kage και όχι πριν για να μην στείλουν ενισχύσεις οι υπόλοιποι. Ποιο το νόημα να επιτεθεί ο Sasuke και στους 5 Kages μέσα στο στόμα του λύκου? Επίσης ο Zetsu εξαφανίζεται εκεί που δεν το περιμένουν οι Taka οπότε σίγουρα αυτό δεν είναι κόμμάτι κάποιου σχεδιου. Ο λόγος για τον οποίο δεν λέει μάλλον την ακριβή τοποθεσία του Sasuke είναι επειδή ο Madara πιθανόν θέλει να χρησιμοποιήσει τον Sasuke ως αντιπερισπασμό σε κάτι που θέλει να κάνει ο ίδιος οπότε τον χρειάζεται για να κερδίσει χρόνο.
Άκυρο, δίκιο έχεις, τώρα που το διάβασα καλύτερα ξανά, φαίνεται ξεκάθαρα αυτό που λες πιστεύω.
btw: Έκανα edit το ποστ μου
Posted 07 August 2009 - 20:53
Μετά την αθλιότητα fb του Πέιν, ο Κίσι δείχνει να έχει τον πλήρη έλεγχο της ιστορίας. Έχω βέβαια σκυλοβαρεθεί το δραμαρικό τρίο Sasuke-Sakura-Naruto αλλά ούτως ή άλλως δεν ασχολείται κανείς μαζί του. Τώρα περιμένω να δω πως θα εξελιχθεί η υπόθεση. Ποιό είναι το σχέδιο του Madara ?, γιατί το σχέδιο αυτό περιλαμβάνει τον Sasuke ?, τι σχέση έχει με τον Danzo (είναι ο ίδιος, ή χρησιμοποιείται ?) , υπάρχουν πολλά ερωτήματα που πρέπει να απαντηθούν. Όσο αφορά τις μάχες είναι σίγουρο ότι θα γίνει χαμός, μόνο από το γεγονός ότι ο βοηθός της Mizukage είχε Byakugan και ο Kankuro έχει όπλο τον Sasori, καταλαβαίνουμε τι έχει να γίνει. Επίσης είναι πιθανό το rematch Sasuke vs Gaara.
Για το σχέδιο του Madara εγώ κατέληξα στο εξής. Λοιπόν...
Πιστεύω πως ο Madara ελέγχει έναν εκ των subordinates του Danzou. Και ο Danzou είναι μέρος του σχεδίου του. Λογικά ο Madara στοχεύει στον δολοφονηθούν μερικοί kage από τον Sasuke ώστε να ενοχοποιηθεί η Konoha, να υπάρξει ένας νέος πόλεμος των κρατών και να ανδειχθεί ο ίδιος ως ηγέτης στο τέλος. Η εμπλοκή και οι διάφορες π***στιες του Danzou μπορεί να εντείνουν της εχθρικότητα ανάμεσα στους kage.
Μένει να δούμε της συνέχεια λοιπόν.......,
Με τον Naruto τι έγινε, γυρίζει στο σπιτάκι του μετά την αποτυχημένη προσπαθειά του να πείσει τον Raikage ?
Posted 07 August 2009 - 22:12
Θυμάστε τι είπε ο Itachi στον Sasuke για να αποκτησει το MS?
Oτι σκοτωσε τον καλυτερο του φιλο "SISHUI"
O Itachi αυτο το εμαθε απο τον MADARA που ηταν ο μονος που το ηξερε....
ΟΜΩΣ ΤΩΡΑ ΕΔΩ ΒΛΕΠΕIΣ ΕΝΑ Danzo να εχει αυτο το συγκεκριμένο μάτι απο το συγκεκριμένο άτομο που έτυχε να ειναι ο καλυτερος φιλος του Itachi και να τον έβαλε / παρότρινε ο Madara τον Itachi να το κανει αυτο....(ΒΑΣΙΚΑ να λαβουμε υποψη ότι ο Itachi δουλευε για τους elders ομως και ακολουθουσε και δικες τους εντολές....δηλαδη του DANZO....o οποιος εχει το ΜS.....
KATI ΔΕΝ ΜΟΥ ΚΟΛΛΑΕΙ ΚΑΛΑ ΣΕ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΤΟΡΥ ΜΕΤΑΞΥ ( MADARA-DANZO )......
για σκεφτειτε το λιγο....

ελπιζω να καταλαβατε τι θελω να πω....
Posted 08 August 2009 - 01:00
Posted 08 August 2009 - 01:48
Posted 08 August 2009 - 02:01
Ναι είναι υπόθεση ακόμα, αλλά είναι περίεργο να μπορεί να ξεχωρίσει ο Ao τεχνική που σχετίζεται άμεσα με τα μάτια.