Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Naruto latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]
Posted 17 August 2009 - 17:07
Τα πιστευτά spoiler (με εικόνες) συνηθίζονται όταν υπάρχει WSJ double issue. Αυτή την εβδομάδα είχε μόνο Akamaru οπότε οι fakers είχαν χρόνο να δημιουργήσουν.
Βέβαια από την άλλη ως την Παρασκευή θα έχουμε chapter οπότε αρχίστε να κοιτάτε και για κανονικά (σήμερα βράδυ- αύριο το πρωί).
Posted 17 August 2009 - 18:02
Πλακα-πλακα τσαμπα η θυσια του πατερα του Neji για να σωσει το kekkei genkai της clan, μαλλον πρεπει να το μαθει ο Neji αυτο... θα ηταν ωραια μαχη
Για το πως ξεφτιλιστικαν τα doujutsu (eye techniques) τα χουμε πει χιλιες φορες, δεν θα σχολιασω
Πολεμος δεν το κοβω να γινεται παντως, κατι ακυρο που δεν περιμενει κανεις θα γινει παλι και θα μας πεσουν τα μαλλια...
ΥΓ1. Αν βρισκομουν σε τετοιο χαος παντως, θα αρπαζα την mizukage και θα το σκαγα για κανα εξωτικο νησι, και ας τους αλλους να σφαζονται!!!
YΓ2. Η ικανοτητα του sharingan του Danzo ειναι πολυ χυμα. Θελω απαντησεις
- Γιατι δεν την χρησιμοποιουσε για να γινει kage νωριτερα?
- Μπορει να τους ξεγελασει/πεισει ολους? μερικους? και απο τι εξαρταται αυτο?
ΥΓ3. Ειδα ενα thread που εκλεισε με τιτλο "Θελετε ο Ναρουτο να παει με τους Ακατσουκι?":OMG3:

Edited by Hyuuga_Nikorasu, 17 August 2009 - 18:27.
added some PSs
Posted 17 August 2009 - 20:44

Posted 18 August 2009 - 00:04
Posted 18 August 2009 - 00:11
Εdit γιατί για άλλο ξεκινησα να το γράφω το post.

Παει και το Byakugan το καβατζωσανε και αυτο... γυρευε ποιον loser Hyuuga θα σκοτωσε ο αχρηστος... Κανονικα πρεπει να βγει κανας Hiashi (πατερας Hinata) και να του τα βγαλει και τα δυο τα ματια
Πλακα-πλακα τσαμπα η θυσια του πατερα του Neji για να σωσει το kekkei genkai της clan, μαλλον πρεπει να το μαθει ο Neji αυτο... θα ηταν ωραια μαχη
Να υπενθυμίσω σε αυτό το σημείο ότι δεν είναι απαραίτητο να ήταν loser o Hyuuga του οποίου το μάτι πήρε ο εν λόγω shinobi. Μπορεί απλά ο νικητής να είναι καλύτερος. Στο κατω κάτω δεν είναι τυχαίος Shinobi. Από τους δύο που επιλέχθηκαν για να προστατεύουν την Mizukage είναι.Σίγουρα ήταν από το main branch πάντως (το οποίο τώρα που το ξανασκέφτομαι δεν λέει και πολλά γιατί και η Hinata από το main branch είναι και σαν ικανότητα είναι σε ελάχιστα καλύτερη μοίρα από τις Ino και Ten Ten).
Πάντως έχει διαφορά το να πάρει κανείς ένα doujutsu το οποίο λογικά απέκτησε με μεγάλη δυσκολία (και μάλλον και επιπτώσεις ανάλογες με αυτές του Sharingan του kakashi) και να το χρησιμοποιεί μόνο αυτός, και άλλο να πέσει εκτεταμμένος πειραματισμός και κατά κάποιο τρόπο αντιγραφή του doujutsu και να βγεί ένας στρατός byakugan users εκτός Konoha. Αυτό ήθελε ο Hiashi να αποφύγει.
Edited by iristella, 18 August 2009 - 00:23.
Posted 18 August 2009 - 01:06
Posted 18 August 2009 - 04:52
Και ναι, το sharingan εγινε και ματι της χιλιετιας, μπορει να κοιταζει στα μυαλα των αλλων, να τα ελεγχει κλπ........
Μα δεν το ειχε ηδη κανει ο Sasuke σε εναν τυπα οταν εψαχναν τον Killer Bee? Δεν ειναι κατι καινουριο αυτο... Αν θυμαμαι καλα κιολας :Ρ Εχω να διαβασω το μανγκα 2 μηνες τωρα

Posted 18 August 2009 - 14:43
Edit:
Ridelub gomenasai. :333333
Για το pilot θα πω ότι και μένα μου άρεσε περισσότερο όπως έγινε το Naruto τελικά αλλά είχε κάποια αρκετά καλά σημεία. Όπως πχ το ότι έδειχνε πιο ξεκάθαρα το σύμπαν και την χρονολογία από τεχνολογικής αποψης.
Edited by iristella, 18 August 2009 - 14:56.
Posted 18 August 2009 - 14:43
Ήταν αρκετά περίεργο και δεν μου άρεσε. Μόνο μερικά σημεία στο σχέδιο άξιζαν (όπως το chibi fox που είχε πλάκα).
Γενικά ευτυχώς που το πρώτο chapter ήταν αρκετά αλλαγμένο και βασικά ήταν πιο ninja από το pilot.
Edit: Ninja'd by iristella

About them:
Έχει μια αρκετά ενδιαφέρουσα σκηνή...
Posted 18 August 2009 - 14:57
Αυτά είναι!! Τώρα δεν μπορώ να κρατηθώ με τπττπτπτ θέλω το chapter τώρα

Ο Madara μου κινεί όλο και πιο πολύ το ενδιαφέρον πάντως. Πολύ μυστήριος χαρακτήρας και προσωπικά μου είναι κάπως συμπαθής σαν κακός μέχρι στιγμής.
Posted 18 August 2009 - 17:13
personal opinion = προσωπικη αποψη/γνωμη....
Εσυ εκανες personal questions = προσωπικες ερωτησεις!!!

Περαν της πλακα thanks για τις spoilerιες!!!
Edited by iristella, 18 August 2009 - 17:14.
spoiler tag inserted

Στα 20 μου εγηνα και αδερφος.... ο παλιογερος.... τι επαθα ο αμοιρος με τους γεροντοερωτες!!!
Posted 19 August 2009 - 02:48
genjustu/tsukiomi δεν ηταν αυτο?Ουτε εγω θυμαμε καλα, αργει να τα δειξει και το anime να μας τα θυμισειΜα δεν το ειχε ηδη κανει ο Sasuke σε εναν τυπα οταν εψαχναν τον Killer Bee? Δεν ειναι κατι καινουριο αυτο... Αν θυμαμαι καλα κιολας :Ρ Εχω να διαβασω το μανγκα 2 μηνες τωρα

τωρα για τα spoilers
Posted 19 August 2009 - 14:20
Ας τις ανεβάσει κανείς, εγώ βαριέμαι

Posted 19 August 2009 - 15:03
Spoiler: personal opinion
Edited by iristella, 19 August 2009 - 15:19.
spoiler tag inserted
Posted 19 August 2009 - 15:59
Τωρα για τα σποιλερς, αναρωτιεμαι τι μαυρη κακια μπορει να επιασε τον Σασκε..