Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Naruto latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
11573 replies to this topic

#5266 RiDeLub

RiDeLub

- ΡίΝΤεΛουμπ -

• Members
  • 1,010 posts

Posted 17 August 2009 - 17:07

Faaaaaake (παίζει να το γράφει και κάπου στο script που βαριέμαι κατά τα άλλα να διαβάσω).

Τα πιστευτά spoiler (με εικόνες) συνηθίζονται όταν υπάρχει WSJ double issue. Αυτή την εβδομάδα είχε μόνο Akamaru οπότε οι fakers είχαν χρόνο να δημιουργήσουν.

Βέβαια από την άλλη ως την Παρασκευή θα έχουμε chapter οπότε αρχίστε να κοιτάτε και για κανονικά (σήμερα βράδυ- αύριο το πρωί).

- Επέζησα και εγώ από το φαγητό του Κ.Ε.Τ.Θ Αυλώνας -

Posted Image

#5267 Hyuuga_Nikorasu

Hyuuga_Nikorasu

Cine Iubeste Si Lasa

• Members
  • 374 posts
  • LocationΠάτρα

Posted 17 August 2009 - 18:02

Παει και το Byakugan το καβατζωσανε και αυτο... γυρευε ποιον loser Hyuuga θα σκοτωσε ο αχρηστος... Κανονικα πρεπει να βγει κανας Hiashi (πατερας Hinata) και να του τα βγαλει και τα δυο τα ματια

Πλακα-πλακα τσαμπα η θυσια του πατερα του Neji για να σωσει το kekkei genkai της clan, μαλλον πρεπει να το μαθει ο Neji αυτο... θα ηταν ωραια μαχη

Για το πως ξεφτιλιστικαν τα doujutsu (eye techniques) τα χουμε πει χιλιες φορες, δεν θα σχολιασω

Πολεμος δεν το κοβω να γινεται παντως, κατι ακυρο που δεν περιμενει κανεις θα γινει παλι και θα μας πεσουν τα μαλλια...

ΥΓ1. Αν βρισκομουν σε τετοιο χαος παντως, θα αρπαζα την mizukage και θα το σκαγα για κανα εξωτικο νησι, και ας τους αλλους να σφαζονται!!!

YΓ2. Η ικανοτητα του sharingan του Danzo ειναι πολυ χυμα. Θελω απαντησεις
- Γιατι δεν την χρησιμοποιουσε για να γινει kage νωριτερα?
- Μπορει να τους ξεγελασει/πεισει ολους? μερικους? και απο τι εξαρταται αυτο?

ΥΓ3. Ειδα ενα thread που εκλεισε με τιτλο "Θελετε ο Ναρουτο να παει με τους Ακατσουκι?":OMG3::OMG3: γιατι να παει? Για να πιασει τον εαυτο του???:deadga6:. Τελος παντων αυτο το thread ηταν τοσο αστειο (χωρις παρεξηγηση στον συντακτη του) που επρεπε να μεινει ανοικτο μονο και μονο για αυτον τον λογο!!

Edited by Hyuuga_Nikorasu, 17 August 2009 - 18:27.
added some PSs

Posted Image

#5268 manuel

manuel

Anime Fan

• Members
  • 144 posts

Posted 17 August 2009 - 20:44

Spoiler:

Posted Image

#5269 Ichigo_hollow

Ichigo_hollow

Tensai_Sora

• Members
  • 138 posts

Posted 18 August 2009 - 00:04

Παντως αν γινοτανε ετσι τοτε κανεις δν θα εμενε απογοητευμενος. Αν το naruto γυρισει σε dragonball μπορει να ξεοερασει και το one piece.

Posted Image

#5270 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 18 August 2009 - 00:11

Eάν το να κερδίσει σε δημοτικότητα η σειρά σημαίνει το να χάσει την όποια υποψία υπόθεσης και βάθους έχει, character development, και να γίνει ένα σύνολο από εκρήξεις και κλωτσομπουνίδια τότε προτιμώ το naruto να το παρακολουθώ εγώ και άλλοι πέντε.Σίγουρα το naruto έχει στοιχεία από dragonball όπως και τα περισσότερα shonen από το μέσα/τέλη των 80s και μετά αλλά έχει κατορθώσει να αναπτύξει και τομείς πέρα από αυτούς που ανέπτυξε η συγκεκριμένη σειρα.

Εdit γιατί για άλλο ξεκινησα να το γράφω το post. :P

Παει και το Byakugan το καβατζωσανε και αυτο... γυρευε ποιον loser Hyuuga θα σκοτωσε ο αχρηστος... Κανονικα πρεπει να βγει κανας Hiashi (πατερας Hinata) και να του τα βγαλει και τα δυο τα ματια

Πλακα-πλακα τσαμπα η θυσια του πατερα του Neji για να σωσει το kekkei genkai της clan, μαλλον πρεπει να το μαθει ο Neji αυτο... θα ηταν ωραια μαχη

Να υπενθυμίσω σε αυτό το σημείο ότι δεν είναι απαραίτητο να ήταν loser o Hyuuga του οποίου το μάτι πήρε ο εν λόγω shinobi. Μπορεί απλά ο νικητής να είναι καλύτερος. Στο κατω κάτω δεν είναι τυχαίος Shinobi. Από τους δύο που επιλέχθηκαν για να προστατεύουν την Mizukage είναι.Σίγουρα ήταν από το main branch πάντως (το οποίο τώρα που το ξανασκέφτομαι δεν λέει και πολλά γιατί και η Hinata από το main branch είναι και σαν ικανότητα είναι σε ελάχιστα καλύτερη μοίρα από τις Ino και Ten Ten).

Πάντως έχει διαφορά το να πάρει κανείς ένα doujutsu το οποίο λογικά απέκτησε με μεγάλη δυσκολία (και μάλλον και επιπτώσεις ανάλογες με αυτές του Sharingan του kakashi) και να το χρησιμοποιεί μόνο αυτός, και άλλο να πέσει εκτεταμμένος πειραματισμός και κατά κάποιο τρόπο αντιγραφή του doujutsu και να βγεί ένας στρατός byakugan users εκτός Konoha. Αυτό ήθελε ο Hiashi να αποφύγει.

Edited by iristella, 18 August 2009 - 00:23.

#5271 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 18 August 2009 - 01:06

Και ναι, το sharingan εγινε και ματι της χιλιετιας, μπορει να κοιταζει στα μυαλα των αλλων, να τα ελεγχει κλπ.......Ειχε παντως καποιο ενδιαφερων στο τελος το chapter, ειδικα εκει που πεταγετε ο zetsu στο τελος.Ο naruto Κλασικος, sasuke,sasuke,sasuke, η sakura-ino μυξοκλαινε, χιλιοειπωμενα βαρετα πραγματα.Παντως εχω καλο προαισθημα για το επομενο chapter, μακαρι να πει κατι σοβαρο.

qzMHWHd.png

#5272 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1,409 posts

Posted 18 August 2009 - 04:52

Και ναι, το sharingan εγινε και ματι της χιλιετιας, μπορει να κοιταζει στα μυαλα των αλλων, να τα ελεγχει κλπ........

Μα δεν το ειχε ηδη κανει ο Sasuke σε εναν τυπα οταν εψαχναν τον Killer Bee? Δεν ειναι κατι καινουριο αυτο... Αν θυμαμαι καλα κιολας :Ρ Εχω να διαβασω το μανγκα 2 μηνες τωρα :hot:

Posted Image

ΧΙΝΑΤΑ, και τι δεν θα έδινα να σκύψεις να πιάσεις τη ΚΑΝΑΤΑ....:: LiveJournal ::. = DeviantArt = \o/MADAOmon FanSubs :3 \o/
Spoiler: Υφυπουργός Γαστρονομιας και Επίσημος Κρατικός Μπαρτέντερ

#5273 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 18 August 2009 - 14:43

Spoilers as confirmed by mangahelpers
Spoiler: jap text

Spoiler: μετάφραση

Edit:

Spoiler: personal opinion

Ridelub gomenasai. :333333

Για το pilot θα πω ότι και μένα μου άρεσε περισσότερο όπως έγινε το Naruto τελικά αλλά είχε κάποια αρκετά καλά σημεία. Όπως πχ το ότι έδειχνε πιο ξεκάθαρα το σύμπαν και την χρονολογία από τεχνολογικής αποψης.

Edited by iristella, 18 August 2009 - 14:56.

#5274 RiDeLub

RiDeLub

- ΡίΝΤεΛουμπ -

• Members
  • 1,010 posts

Posted 18 August 2009 - 14:43

Μόλις διάβασα το Naruto Pilot chapter (one shot που προώθησε το Naruto ώστε να γίνει ότι είναι).

Ήταν αρκετά περίεργο και δεν μου άρεσε. Μόνο μερικά σημεία στο σχέδιο άξιζαν (όπως το chibi fox που είχε πλάκα).
Γενικά ευτυχώς που το πρώτο chapter ήταν αρκετά αλλαγμένο και βασικά ήταν πιο ninja από το pilot.

Πάρτε και τα σημερινά confirmed spoilers:
Edit: Ninja'd by iristella :P

About them:
Έχει μια αρκετά ενδιαφέρουσα σκηνή...

- Επέζησα και εγώ από το φαγητό του Κ.Ε.Τ.Θ Αυλώνας -

Posted Image

#5275 Gilmaru

Gilmaru

Daydreaming

• Members
  • 507 posts

Posted 18 August 2009 - 14:57

Holy ***t !!

Αυτά είναι!! Τώρα δεν μπορώ να κρατηθώ με τπττπτπτ θέλω το chapter τώρα :madtodeath:

Ο Madara μου κινεί όλο και πιο πολύ το ενδιαφέρον πάντως. Πολύ μυστήριος χαρακτήρας και προσωπικά μου είναι κάπως συμπαθής σαν κακός μέχρι στιγμής.

#5276 Goggeta SSJ6

Goggeta SSJ6

Anime Professional

• Members
  • 742 posts

Posted 18 August 2009 - 17:13

iristella
personal opinion = προσωπικη αποψη/γνωμη....

Εσυ εκανες personal questions = προσωπικες ερωτησεις!!!:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:

Περαν της πλακα thanks για τις spoilerιες!!!
Spoiler:

Edited by iristella, 18 August 2009 - 17:14.
spoiler tag inserted

Posted Image
Στα 20 μου εγηνα και αδερφος.... ο παλιογερος.... τι επαθα ο αμοιρος με τους γεροντοερωτες!!!

#5277 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 19 August 2009 - 02:48

Μα δεν το ειχε ηδη κανει ο Sasuke σε εναν τυπα οταν εψαχναν τον Killer Bee? Δεν ειναι κατι καινουριο αυτο... Αν θυμαμαι καλα κιολας :Ρ Εχω να διαβασω το μανγκα 2 μηνες τωρα :hot:

genjustu/tsukiomi δεν ηταν αυτο?Ουτε εγω θυμαμε καλα, αργει να τα δειξει και το anime να μας τα θυμισει :(

τωρα για τα spoilers

Spoiler:

qzMHWHd.png

#5278 Ptomahawk

Ptomahawk

Σενιορ Ρεσερτσερ στα ΒeeTas

• Members
  • 701 posts

Posted 19 August 2009 - 14:20

Βγήκαν και οιι pics, πάνω κάτωω αυτά που έλεγαν τα spoilers έχουν.

Ας τις ανεβάσει κανείς, εγώ βαριέμαι
Posted Image

#5279 Gilmaru

Gilmaru

Daydreaming

• Members
  • 507 posts

Posted 19 August 2009 - 15:03

Spoiler: personal opinion

Spoiler:

Edited by iristella, 19 August 2009 - 15:19.
spoiler tag inserted

#5280 °•πίΟu-πίΟu•°™

°•πίΟu-πίΟu•°™

I'm just one hell of a butler :)

• Members
  • 1,306 posts

Posted 19 August 2009 - 15:59

Το pilot ειναι αυτο που τον ειχε στειλει ο τριτος να κανει φιλους; Καλο ηταν αν μιλαμε για αυτο εμενα μου ειχε αρεσει αρκετα.

Τωρα για τα σποιλερς, αναρωτιεμαι τι μαυρη κακια μπορει να επιασε τον Σασκε..

yoJC2iXiB8biWL8b9S.gif

Spoiler: