Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Naruto latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
11573 replies to this topic

#5146 HeLLBoiS

HeLLBoiS

Sasuke Hater

• Members
  • 323 posts

Posted 16 July 2009 - 00:24

Spoiler:

EDIT:
Spoiler:

#5147 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3,599 posts

Posted 16 July 2009 - 14:29

Βγήκε το νέο Chapter http://www.onemanga.com/Naruto/456/17/
Spoiler:

Edited by D.Dragon, 16 July 2009 - 14:35.

Posted Image

#5148 Gilmaru

Gilmaru

Daydreaming

• Members
  • 507 posts

Posted 16 July 2009 - 16:22

Φαίνεται να αποκτάει πολύ ενδιαφέρον το summit και η υπόθεση προχωράει με καλό ρυθμό!

Mizukage ftw!! :nbleed:

#5149 jedimastermaniac

jedimastermaniac

METAL POWER!!!!!

• Members
  • 252 posts

Posted 16 July 2009 - 16:39

σχετικά ήρεμο chapter μου μας προετοιμάζει για την εξέλιξη .. όποια κ αν είναι αυτή ... ας ελπίζουμε να αξίζει η υπομονή μας :)
main character event ήταν ο Sai πάλι με τις αντιδράσεις του :P
Posted Image
Thanks for the sig Snivelili
Last Chancer Platoon - Paintball team

#5150 Sora

Sora

Gintama Hype

• Members
  • 682 posts

Posted 16 July 2009 - 19:38

Εχει παρει γρηγορο ρυθμο, και αυτο ειναι καλο. Σε μια φαση δν καταλαβα τι γινοτανε απο τις εναλλαγες των σκηνων.
Spoiler:

#5151 HeLLBoiS

HeLLBoiS

Sasuke Hater

• Members
  • 323 posts

Posted 17 July 2009 - 01:40

Εγω δεν βλεπω να κραταει ο Danzo την θεση του για πολυ ακομα..Αν καταλαβα καλα πρεπει να τον αναγνωρισουν και οι αλλοι kages που μας αφηνει να κανουμε υποθεσεις:orly::orly:.Ισως σε αυτο το summit να μαθουμε για το παρελθον και τα εγκληματα του danzo:wooi2::wooi2:.
BTW για ακομα μια φορα η Mizukage τα σπαει!!

#5152 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 17 July 2009 - 07:14

Μια χαρά την κρατάει την θέση του ο Danzo. Μέχρι στιγμής όλα φαίνονται να βαίνουν βάση σχεδίου γι αυτόν. Στο κάτω κάτω αυτή ακριβώς είναι η περίσταση για την οποία προετοιμαζόταν εδώ και αρκετό καιρό.

Αnw λόγω τρεξίματος διάβασα τα τελευταία δύο chapters μαζί. Μου άρεσε πολυ το πως εξελισσόταν η δράση. Προχωράει μεν αργά σχετικα μέχρι ενός σημείου αυτό είναι αληθεια αλλά φαίνεται να δίνεται προσοχή στα κίνητρα και τις πράξεις των χαρακτήρων προϊδεάζοντας μας για την συνέχεια (όπως πχ ότι η ώρα του Sai να διαλέξει στρατόπεδο φτάνει όλο και πιο κοντά). To ότι ο Danzo είχε Sharingan είναι μεν κάτι το οποίο το υποψιάζονταν πολλοί αλλά δεν νομίζω ότι ισχύει η αναμενόμενη εκδοχή (η οποία ήταν ότι Danzo = Madara). Ο Μadara είναι κανονικός Uchiha με EMS οπότε δεν θα χρειαζόταν να καλύπτει το μάτι του όπως κάνει ο Kakashi ή να αποφύγει επιθέσεις εναντίον του.

Μέχρι στιγμής πάντως το Arc στήνεται πολύ ωραία. Ας ελπίσουμε να συνεχίσει έτσι. Μοναδική μου ένσταση το γεγονός ότι ο naruto συνειδητοποίησε ότι ο Kakashi ήξερε για τον Yondaime και δεν του είπε τίποτα και παρόλαυτα δεν πετάρισε το ματάκι του. Δηλαδή είμαι παράλογη που πιστεύω ότι αυτό είναι αρκετό έστω για να τσαντίσει κάποιον? Υποτίθεται ότι είναι μία ομάδα και υπάρχουν δεσμοί εμπιστοσύνης και δεν αποκαλύπτει μια τόσο σημαντική λεπτομέρεια?

#5153 Ptomahawk

Ptomahawk

Σενιορ Ρεσερτσερ στα ΒeeTas

• Members
  • 701 posts

Posted 17 July 2009 - 13:32

Ναι αλλά στη συζήτηση για τον Yondaime, ο 4ος του είπε ότι αν ήξεραν ότι ήταν γιος του θα υπήρχαν προβλήματα και ως ninja κατάλαβε πως ο Kakashi έπρεπε να καταπιεί τη γλώσσα του σε αυτό το σημείο.

Βασισμένος ότι γύρω από την κόρη του ματιού του Madara το χρωμα του ματιού είναι σκούρο και το ίδιο συμβαίνει και στου Danzo πιστεύω ότι μιλάμε για το ίδιο πρόσωπο.

Το ότι έχει EMS δεν σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να καλύπτει το μάτι του, αλλιώς γιατί καλύπτει το δεξί του; Να ισχύει το τέως αναμενόμενο Obito's body=Madara είναι αδύνατο για μένα.
Posted Image

#5154 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 18 July 2009 - 00:14

Συμφωνώ ότι το αν μάθαιναν πολλοί άνθρωποι θα υπήρχε πρόβλημα αλλά εγώ μιλάω για τον ίδιο τον Naruto και μόνο. Eίναι μέλος μιας κοινότητας για αρκετό καιρό, έχει αποδείξει την ωριμότητα του και την αφοσίωσή του προς το χωρίο και κανείς από αυτούς που ήξεραν την αλήθεια δεν είχε την ευγενή καλοσύνη να τον πληροφορήσει για ένα τόσο σημαντικό στοιχείο της ταυτότητας του.

Οι πραγματικοί Uchihas από όσο έχω παρατηρήσει μπορούν και ελέγχουν το Sharingan τους στο να ενεργοποιείται και όχι. Αντίθετα ο Danzo φαινεται να μην μπορεί (αλλιώς ποιος ο λόγος να το κρύβει?). Φαίνεται επίσης και να έχει κάποιο πρόβλημα με το μάτι του πράγμα το οποίο δεν ξέρω κατά πόσο συμβαίνει στο EMS (εκτός και αν στην περίπτωση που όντως Madara=Danzou το πρόβλημα αυτό ήταν ο λόγος για τον οποίο ο Itachi αναφερόταν σε αυτόν ως empty shell). Γενικά θέλω να πιστεύω ότι σε αυτό το σημείο ο mangaka έχει στο νου του κάτι πρωτότυπο και διαφορετικό από τις τετριμμένες θεωρίες που ακούγονται τόσο καιρό.

#5155 stark-sama

stark-sama

The devil wants to play

• Members
  • 135 posts

Posted 19 July 2009 - 13:13

Λοιπον..... το chapter ειχε πολυ ωραια εξελιξη καθως ολοι πλεον αρχιζουν να μαζευονται για την πολυαναμενομενη συναντηση των kages. Ειμαι περιεργος να δω τι θα πει ο Naruto στον Raikage για να τον μεταπεισει να μην κυνηγησει τον Sasuke. Αν και μετα απο χιλια ζορια, απ' οτι φαινεται θα τον καταφερει οπως εκανε και με τον Nagato. Τουλαχιστον αν δεν τον μεταπεισει ολοκληρωτικα, να του μετριασει καπως την αποψη του για τον Sasuke.

Επισης πολυ ωραιο διαλειμματακι ηταν η tete-a-tete συναντηση Naruto & Κοnahamaru και η αναγνωριση που ηρθε απο τον Naruto για τη μαχη που εδωσε εναντιον του Pein.

Οπως παντα Mizukage θεα... Τι φροντιδα και ναζι ειναι αυτο για το παιδι αν εχει πυρετο??? Πολυ γουτσουγουνιστικη κατασταση επεφτε εκεινη τη στιγμη......

Spoiler:

Το μονο σιγουρο ειναι πως το arc θα εχει ακομα περισσοτερο ενδιαφερον οσο προχωραει.

#5156 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 21 July 2009 - 18:13

Spoilers

http://naruto-spoilers.blogspot.com/

Εχουν βγει εδω και ωρα, αλλα για καποιο περιεργο λογο δε μπορουσα να τα κανω copy paste.

qzMHWHd.png

#5157 manuel

manuel

Anime Fan

• Members
  • 144 posts

Posted 21 July 2009 - 21:38

Spoiler:

Posted Image

#5158 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 21 July 2009 - 21:55

Spoiler:

#5159 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3,599 posts

Posted 23 July 2009 - 16:43

PICS + SCRIPT
Spoiler:

Spoiler:

Posted Image

#5160 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2,491 posts

Posted 24 July 2009 - 08:40

Βγήκε το chapter... (πρωί-πρωί...)

Λοιπόν, δεν έγιναν και πολλά. Οι σκηνές με τον Sucksuke δε θα μπορούσαν να με κοιμήσουν περισσότερο. Σοβαρά, είναι απίστευτα κουραστικός.

Αλλά άλλο τόσο έγινε κι ο Naruto σ'αυτό το chapter. Βέβαια, ούτε κι εγώ είμαι σίγουρη για το πώς πρέπει να χειριστεί αυτή η κατάσταση. Και για άλλη μια φορά, τα λόγια του Raikage έδειξαν ότι για να σταματήσει αυτός ο κύκλος του αίματος, μια είναι η λύση: η απόλυτη καταστροφή του κόσμου των ninja. Αν και πραγματικά, δεν έχω ιδέα πώς διάολο μπορεί να συμβεί αυτό. :wet2:

Τον Mifune (Samurai 7;;;; :oo:) γιατί δεν τον έδειξε στο τέλος; Θα παίξει κανένα ρόλο;

Και τελευταίο...

Αυτά:
http://www.onemanga.com/Naruto/457/11/
http://www.onemanga.com/Naruto/457/12/

συν αυτό:
http://www.onemanga.com/Naruto/457/16/

Ισούται:

Ο Sai ματρυράει στη Sakura το πώς νοιώθει ο Naruto γι'αυτήν... :OMG3: Ρε Sai, τί σκοπεύεις να επιτύχεις με το να γίνεις καρφί;;;;;
Hinata's confession was SO pointless in the end... XD

Edited by Tea-chan, 24 July 2009 - 12:33.
Καλύτερη έκφραση... (ναι, αυτό μας μάρανε!)

Posted Image