EDIT:
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Naruto latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]
Καταχωρήθηκε 16 Ιούλιος 2009 - 14:29
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από D.Dragon: 16 Ιούλιος 2009 - 14:35
Καταχωρήθηκε 16 Ιούλιος 2009 - 16:22
Mizukage ftw!!

Καταχωρήθηκε 16 Ιούλιος 2009 - 16:39

main character event ήταν ο Sai πάλι με τις αντιδράσεις του

Καταχωρήθηκε 16 Ιούλιος 2009 - 19:38
Καταχωρήθηκε 17 Ιούλιος 2009 - 01:40

BTW για ακομα μια φορα η Mizukage τα σπαει!!
Καταχωρήθηκε 17 Ιούλιος 2009 - 07:14
Αnw λόγω τρεξίματος διάβασα τα τελευταία δύο chapters μαζί. Μου άρεσε πολυ το πως εξελισσόταν η δράση. Προχωράει μεν αργά σχετικα μέχρι ενός σημείου αυτό είναι αληθεια αλλά φαίνεται να δίνεται προσοχή στα κίνητρα και τις πράξεις των χαρακτήρων προϊδεάζοντας μας για την συνέχεια (όπως πχ ότι η ώρα του Sai να διαλέξει στρατόπεδο φτάνει όλο και πιο κοντά). To ότι ο Danzo είχε Sharingan είναι μεν κάτι το οποίο το υποψιάζονταν πολλοί αλλά δεν νομίζω ότι ισχύει η αναμενόμενη εκδοχή (η οποία ήταν ότι Danzo = Madara). Ο Μadara είναι κανονικός Uchiha με EMS οπότε δεν θα χρειαζόταν να καλύπτει το μάτι του όπως κάνει ο Kakashi ή να αποφύγει επιθέσεις εναντίον του.
Μέχρι στιγμής πάντως το Arc στήνεται πολύ ωραία. Ας ελπίσουμε να συνεχίσει έτσι. Μοναδική μου ένσταση το γεγονός ότι ο naruto συνειδητοποίησε ότι ο Kakashi ήξερε για τον Yondaime και δεν του είπε τίποτα και παρόλαυτα δεν πετάρισε το ματάκι του. Δηλαδή είμαι παράλογη που πιστεύω ότι αυτό είναι αρκετό έστω για να τσαντίσει κάποιον? Υποτίθεται ότι είναι μία ομάδα και υπάρχουν δεσμοί εμπιστοσύνης και δεν αποκαλύπτει μια τόσο σημαντική λεπτομέρεια?
Καταχωρήθηκε 17 Ιούλιος 2009 - 13:32
Βασισμένος ότι γύρω από την κόρη του ματιού του Madara το χρωμα του ματιού είναι σκούρο και το ίδιο συμβαίνει και στου Danzo πιστεύω ότι μιλάμε για το ίδιο πρόσωπο.
Το ότι έχει EMS δεν σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να καλύπτει το μάτι του, αλλιώς γιατί καλύπτει το δεξί του; Να ισχύει το τέως αναμενόμενο Obito's body=Madara είναι αδύνατο για μένα.

Καταχωρήθηκε 18 Ιούλιος 2009 - 00:14
Οι πραγματικοί Uchihas από όσο έχω παρατηρήσει μπορούν και ελέγχουν το Sharingan τους στο να ενεργοποιείται και όχι. Αντίθετα ο Danzo φαινεται να μην μπορεί (αλλιώς ποιος ο λόγος να το κρύβει?). Φαίνεται επίσης και να έχει κάποιο πρόβλημα με το μάτι του πράγμα το οποίο δεν ξέρω κατά πόσο συμβαίνει στο EMS (εκτός και αν στην περίπτωση που όντως Madara=Danzou το πρόβλημα αυτό ήταν ο λόγος για τον οποίο ο Itachi αναφερόταν σε αυτόν ως empty shell). Γενικά θέλω να πιστεύω ότι σε αυτό το σημείο ο mangaka έχει στο νου του κάτι πρωτότυπο και διαφορετικό από τις τετριμμένες θεωρίες που ακούγονται τόσο καιρό.
Καταχωρήθηκε 19 Ιούλιος 2009 - 13:13
Επισης πολυ ωραιο διαλειμματακι ηταν η tete-a-tete συναντηση Naruto & Κοnahamaru και η αναγνωριση που ηρθε απο τον Naruto για τη μαχη που εδωσε εναντιον του Pein.
Οπως παντα Mizukage θεα... Τι φροντιδα και ναζι ειναι αυτο για το παιδι αν εχει πυρετο??? Πολυ γουτσουγουνιστικη κατασταση επεφτε εκεινη τη στιγμη......
Το μονο σιγουρο ειναι πως το arc θα εχει ακομα περισσοτερο ενδιαφερον οσο προχωραει.
Καταχωρήθηκε 21 Ιούλιος 2009 - 18:13
http://naruto-spoilers.blogspot.com/
Εχουν βγει εδω και ωρα, αλλα για καποιο περιεργο λογο δε μπορουσα να τα κανω copy paste.
Καταχωρήθηκε 21 Ιούλιος 2009 - 21:38

Καταχωρήθηκε 24 Ιούλιος 2009 - 08:40
Λοιπόν, δεν έγιναν και πολλά. Οι σκηνές με τον Sucksuke δε θα μπορούσαν να με κοιμήσουν περισσότερο. Σοβαρά, είναι απίστευτα κουραστικός.
Αλλά άλλο τόσο έγινε κι ο Naruto σ'αυτό το chapter. Βέβαια, ούτε κι εγώ είμαι σίγουρη για το πώς πρέπει να χειριστεί αυτή η κατάσταση. Και για άλλη μια φορά, τα λόγια του Raikage έδειξαν ότι για να σταματήσει αυτός ο κύκλος του αίματος, μια είναι η λύση: η απόλυτη καταστροφή του κόσμου των ninja. Αν και πραγματικά, δεν έχω ιδέα πώς διάολο μπορεί να συμβεί αυτό.

Τον Mifune (Samurai 7;;;;

Και τελευταίο...
Αυτά:
http://www.onemanga.com/Naruto/457/11/
http://www.onemanga.com/Naruto/457/12/
συν αυτό:
http://www.onemanga.com/Naruto/457/16/
Ισούται:
Ο Sai ματρυράει στη Sakura το πώς νοιώθει ο Naruto γι'αυτήν...

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Tea-chan: 24 Ιούλιος 2009 - 12:33
Καλύτερη έκφραση... (ναι, αυτό μας μάρανε!)