Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Naruto latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
11573 replies to this topic

#4216 jedimastermaniac

jedimastermaniac

METAL POWER!!!!!

• Members
  • 252 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Απρίλιος 2009 - 09:42

Εμένα μου άρεσε αρκετά το chapter πάντως :D...

Spoiler:

Δημοσιευμένη  εικόνα
Thanks for the sig Snivelili
Last Chancer Platoon - Paintball team

#4217 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Απρίλιος 2009 - 11:31

Eμένα να πω την αλήθεια δεν με ενθουσίασε το chapter. Για να είμαι ακριβής δεν μου άρεσε το ηθικολογικό μπλαμπλά του Naruto. Προσωπικά αδυνατώ να καταλαβω σε τι θα εξυπηρετήσει η κουβεντούλα με τον Nagato σε αυτό το σημείο. Και εκτός αυτού μου φάνηκε ψιλοαταίριαστο το γεγονός ότι με τον στύλο chakra είδε αναμνήσεις του Pain (πχ τον θάνατο του Jiraiya και του Kakashi(?)) στις οποίες δεν ήταν παρών. Κατά τ άλλα God Realm pain looks beautiful when finally dead. Η Hinata αναρρωσε υπερβολικά γρήγορα για άτομο το οποίο χτυπήθηκε σε ζωτικό όργανο αλλά δεν με ενόχλησε τόσό αυτό. Μου άρεσαν τα Neji πλάνα όμως. Καιρό είχαμε να τον δούμε....

#4218 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3.599 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Απρίλιος 2009 - 11:35

Καλό το chapteraki άλλα μικρό, δe με χόρτασε μπορώ να πω, πάντως ανυπομονώ να δω τι θα συμβεί τώρα.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από D.Dragon: 10 Απρίλιος 2009 - 12:13

#4219 pervy sage

pervy sage

Give me cookies!!!

• Members
  • 67 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Απρίλιος 2009 - 12:06

To θετικό είναι πως δείχνει οτι ο Naruto εχει πάρει το δρόμο του να γίνει Hokage...είναι πιο ώριμος χειρίζεται τις καταστάσεις ήρεμα και με καθαρό μυαλό.Μέχρι τώρα όπως είχαν τα πράγματα ο ναρούτο πιο πολύ έδειχνε οτι θα ακολουθήσει τον δρόμο του J. παρα ενος hokage.

Αν και πραγματικά γίνεται να κάνει small talk με τον pain ύστερα απο όλα αυτά που του έκανε??....ο orochimaru....μοιάζει παναγία μπροστά στο pain παντα οσο αφορά οσα του έχει κάνει.....εντάξει ο kishi θελει να μας δείξει την ωρίμανση του αλλα πάει πολύ ακόμα και cool kakashi δεν θα μπορουσε να συζητησει μαζί του.

#4220 endless_inspiration

endless_inspiration

Anime Professional

• Members
  • 535 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Απρίλιος 2009 - 12:16

καλό το καινούργιο chapter!!!
επιτέλους ξέσκισε όλους τους κλώνους....
είμαι πολύ περίεργη να δώ τι θα πούν!!!!
(κάπου εδώ ίσως εμφανιστεί και ο Sasuke)

Δημοσιευμένη  εικόνα
''Ολοι κάποτε σκοντάφτουμε.
Το τι κάνει κανείς μετά είναι αυτό που του φτιάχνει ή του καταστρέφει τη ζωή.
Η αξία του ανθρώπου φαίνεται στο τι κάνει μετά την πτώση''
Liza Unger, 'black out'

#4221 Trafalgar

Trafalgar

Law

• Members
  • 13 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Απρίλιος 2009 - 12:18

Καλό το chapteraki άλλα μικρό, δe με χόρτασε μπορώ να πω, πάντως ανυπομονώ να δω τι θα συμβεί τώρα.

Οντος ήταν μικρό άλλα έδειξε και κάποια καλά πράγματα...όπως τον Νaruto να νικάει
και τον τελευτέω pain και τιν hinata να είναι καλά τελικά...:wooi2:

Στο επόμενο μάλλον θα μιλάει ο pain με τον naruto για την ειρήνη ή κάτι τέτοιο..:tensai:

#4222 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2.153 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Απρίλιος 2009 - 12:24

Θα συμφωνησω,το τσαπτερ ηταν ωραιο πολυ ωραιο για την ακριβεια και τωρα αρχιζει το καλο...
Και το οτι ξερουμε οτι η ιστορια αρχιζει και προχωραει ειναι πολυ καλο.
Τωρα για αυτα που ειπε ο ναρουτο ,επειδη και εμενα λιγο παραξενα μου φανηκαν,πιστευω οτι κατι εχει στο μυαλο του,μαλλον την απαντηση που ελεγε ο μινατο,αλλα το σιγουρο ειναι οτι κατι σημαντικο εχει να πει ...
Και στο συγκεκριμενο σημειο εχει δικιο ο ναρουτο γιατι το μονο μεσο δεν ειναι ο πολεμος (υπτηθειτε οτι εδω προσαπθουμε να καταλαβουμε κατι ππου δν ξερουμε και ετσι θα δωθει η απαντηση)ή οπως με τα λογιατου σικαμαρου που σκεφτοταν ο μπαμπας του ο σικακου.
Αλλα κατα τα αλλα μια χαρα:)

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#4223 ssj2sanji

ssj2sanji

This is suicide season!

• Members
  • 723 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Απρίλιος 2009 - 13:10

καλο το chapter ευτυχώς που ο naruto πήγε μονος του στον Pain.Νομίζω δεν θα χρειαστεί back up γιατί ο αληθινός Pain δεν μπορεί να παλέψει.Λέτε να δούμε την konan in action,η θα δούμε καμια εμφανίσει του madara

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από ssj2sanji: 13 Απρίλιος 2010 - 19:20

#4224 laraska

laraska

Self imposed ban

• Members
  • 1.875 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Απρίλιος 2009 - 13:14

ωραιο τσαπτερ . μας πηγε πολυ γρηγορα στα ζητουμενα .
Δημοσιευμένη  εικόνα
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
[IMG]http://www.anime.gr/forums/%5Burl=http://dragcave.net/view/yrOI%5D%5Bimg%5Dhttp://dragcave.net/image/yrOI.gif%5B/img%5D%5B/url%5D[/IMG]

#4225 Robin-Chwan

Robin-Chwan

Anime Professional

• Members
  • 564 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Απρίλιος 2009 - 13:15

Διαβασα το μανγκα 2 φορες για να καταλαβω οτι στην τελευταια σελιδα ο Naruto ειναι σε sage mode! Παντως κι εμενα μου φανηκε καπως μικρο ή μαλλον με πολλες λεπτομεριες. Αλλα αν υπαρχει ενα πραγμα για το οποιο χαιρομαι ειναι για τι η Hinata ζει, μιλαει, καθεται κανονικα...σε λιγο θα αρχισει και να χορευει!!! :Ρ

Και εκτός αυτού μου φάνηκε ψιλοαταίριαστο το γεγονός ότι με τον στύλο chakra είδε αναμνήσεις του Pain (πχ τον θάνατο του Jiraiya και του Kakashi(?)) στις οποίες δεν ήταν παρών.

O Naruto ειδε τις αναμνησεις του Pain οταν καρφωσε αυτο το μαυρο πραγμα στο χερι του.

#4226 Dxs

Dxs

Nothingness Incarnate...

• Members
  • 513 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Απρίλιος 2009 - 14:10

Δε νομιζω οτι τα ειδε, απλα ο κισι εβαλε τις σκηνες σαν flashback μαζι με τους διαλογους και αυτα, για να φτιαξει ατμοσφαιρα (?)

Δημοσιευμένη  εικόνα

#4227 ssj2sanji

ssj2sanji

This is suicide season!

• Members
  • 723 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Απρίλιος 2009 - 14:18

Δε νομιζω οτι τα ειδε, απλα ο κισι εβαλε τις σκηνες σαν flashback μαζι με τους διαλογους και αυτα, για να φτιαξει ατμοσφαιρα (?)

δεν νομιζω ουτε για ατμοσφαιρα....απλα ο ανθρωπος ηθελε να το βαλει ετσι για να γεμιζει η σελιδα...just kiding:hahaha::hahaha:
στο flashback naruto just wanted to know how it feels pain:canthelp::canthelp:
kakashi's death=naruto's pain
jiraiya's death=naruto's pain
αυτό ήθελε να δείξει η σκοινί

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από ssj2sanji: 13 Απρίλιος 2010 - 19:21

#4228 laraska

laraska

Self imposed ban

• Members
  • 1.875 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Απρίλιος 2009 - 14:25

Eμένα να πω την αλήθεια δεν με ενθουσίασε το chapter. Για να είμαι ακριβής δεν μου άρεσε το ηθικολογικό μπλαμπλά του Naruto. Προσωπικά αδυνατώ να καταλαβω σε τι θα εξυπηρετήσει η κουβεντούλα με τον Nagato σε αυτό το σημείο. Και εκτός αυτού μου φάνηκε ψιλοαταίριαστο το γεγονός ότι με τον στύλο chakra είδε αναμνήσεις του Pain (πχ τον θάνατο του Jiraiya και του Kakashi(?)) στις οποίες δεν ήταν παρών. Κατά τ άλλα God Realm pain looks beautiful when finally dead. Η Hinata αναρρωσε υπερβολικά γρήγορα για άτομο το οποίο χτυπήθηκε σε ζωτικό όργανο αλλά δεν με ενόχλησε τόσό αυτό. Μου άρεσαν τα Neji πλάνα όμως. Καιρό είχαμε να τον δούμε....

και θα εξυπηρετουσε πιο πολυ δηλαδη αν απλα τον σκοτωνε ? το θεμα ειναι πριν τον σκοτωσει να κερδισει και κατι παραπανω .

εντιτ
τελικα ο κακασι βρισκεται στα ελλυσια πεδια ?
Δημοσιευμένη  εικόνα
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
[IMG]http://www.anime.gr/forums/%5Burl=http://dragcave.net/view/yrOI%5D%5Bimg%5Dhttp://dragcave.net/image/yrOI.gif%5B/img%5D%5B/url%5D[/IMG]

#4229 Sora

Sora

Gintama Hype

• Members
  • 682 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Απρίλιος 2009 - 14:29

ΠΟλυ ωραιο chapter
ειδικα οταν
Spoiler:

και οταν
Spoiler:

και ειδικα εκει
Spoiler:

#4230 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1.136 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Απρίλιος 2009 - 14:30

συμφωνώ και επαυξάνω. μα καλά πως γίνετε ούτος η άλλος να αφήσουν κάτι jounin ένα παιδάκι 15-16 χρόνον σα το naruto, ΌΣΟ δυνατός και να είναι να μην πιάσει τον πέιν για να του κάνει πρώτα ερωτήσεις. δεν βγάζει νόημα αυτό. first captured alive then we make the questions έτσι δουλεύει το όλο πράγμα omfg είναι τελείως ψεύτικο

Posted ImagePosted ImagePosted Image
Spoiler:

Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.