Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Naruto latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]
Καταχωρήθηκε 10 Απρίλιος 2009 - 09:42
Καταχωρήθηκε 10 Απρίλιος 2009 - 11:31
Καταχωρήθηκε 10 Απρίλιος 2009 - 11:35
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από D.Dragon: 10 Απρίλιος 2009 - 12:13
Καταχωρήθηκε 10 Απρίλιος 2009 - 12:06
Αν και πραγματικά γίνεται να κάνει small talk με τον pain ύστερα απο όλα αυτά που του έκανε??....ο orochimaru....μοιάζει παναγία μπροστά στο pain παντα οσο αφορά οσα του έχει κάνει.....εντάξει ο kishi θελει να μας δείξει την ωρίμανση του αλλα πάει πολύ ακόμα και cool kakashi δεν θα μπορουσε να συζητησει μαζί του.
Καταχωρήθηκε 10 Απρίλιος 2009 - 12:16
επιτέλους ξέσκισε όλους τους κλώνους....
είμαι πολύ περίεργη να δώ τι θα πούν!!!!
(κάπου εδώ ίσως εμφανιστεί και ο Sasuke)

''Ολοι κάποτε σκοντάφτουμε.
Το τι κάνει κανείς μετά είναι αυτό που του φτιάχνει ή του καταστρέφει τη ζωή.
Η αξία του ανθρώπου φαίνεται στο τι κάνει μετά την πτώση''
Liza Unger, 'black out'
Καταχωρήθηκε 10 Απρίλιος 2009 - 12:18
Καλό το chapteraki άλλα μικρό, δe με χόρτασε μπορώ να πω, πάντως ανυπομονώ να δω τι θα συμβεί τώρα.
Οντος ήταν μικρό άλλα έδειξε και κάποια καλά πράγματα...όπως τον Νaruto να νικάει
και τον τελευτέω pain και τιν hinata να είναι καλά τελικά...
Στο επόμενο μάλλον θα μιλάει ο pain με τον naruto για την ειρήνη ή κάτι τέτοιο..
Καταχωρήθηκε 10 Απρίλιος 2009 - 12:24
Και το οτι ξερουμε οτι η ιστορια αρχιζει και προχωραει ειναι πολυ καλο.
Τωρα για αυτα που ειπε ο ναρουτο ,επειδη και εμενα λιγο παραξενα μου φανηκαν,πιστευω οτι κατι εχει στο μυαλο του,μαλλον την απαντηση που ελεγε ο μινατο,αλλα το σιγουρο ειναι οτι κατι σημαντικο εχει να πει ...
Και στο συγκεκριμενο σημειο εχει δικιο ο ναρουτο γιατι το μονο μεσο δεν ειναι ο πολεμος (υπτηθειτε οτι εδω προσαπθουμε να καταλαβουμε κατι ππου δν ξερουμε και ετσι θα δωθει η απαντηση)ή οπως με τα λογιατου σικαμαρου που σκεφτοταν ο μπαμπας του ο σικακου.
Αλλα κατα τα αλλα μια χαρα
Καταχωρήθηκε 10 Απρίλιος 2009 - 13:10
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από ssj2sanji: 13 Απρίλιος 2010 - 19:20
Καταχωρήθηκε 10 Απρίλιος 2009 - 13:14
Καταχωρήθηκε 10 Απρίλιος 2009 - 13:15
O Naruto ειδε τις αναμνησεις του Pain οταν καρφωσε αυτο το μαυρο πραγμα στο χερι του.Και εκτός αυτού μου φάνηκε ψιλοαταίριαστο το γεγονός ότι με τον στύλο chakra είδε αναμνήσεις του Pain (πχ τον θάνατο του Jiraiya και του Kakashi(?)) στις οποίες δεν ήταν παρών.
Καταχωρήθηκε 10 Απρίλιος 2009 - 14:10

Καταχωρήθηκε 10 Απρίλιος 2009 - 14:18
Δε νομιζω οτι τα ειδε, απλα ο κισι εβαλε τις σκηνες σαν flashback μαζι με τους διαλογους και αυτα, για να φτιαξει ατμοσφαιρα (?)
δεν νομιζω ουτε για ατμοσφαιρα....απλα ο ανθρωπος ηθελε να το βαλει ετσι για να γεμιζει η σελιδα...just kiding:hahaha:
στο flashback naruto just wanted to know how it feels pain:canthelp:
kakashi's death=naruto's pain
jiraiya's death=naruto's pain
αυτό ήθελε να δείξει η σκοινί
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από ssj2sanji: 13 Απρίλιος 2010 - 19:21
Καταχωρήθηκε 10 Απρίλιος 2009 - 14:25
Eμένα να πω την αλήθεια δεν με ενθουσίασε το chapter. Για να είμαι ακριβής δεν μου άρεσε το ηθικολογικό μπλαμπλά του Naruto. Προσωπικά αδυνατώ να καταλαβω σε τι θα εξυπηρετήσει η κουβεντούλα με τον Nagato σε αυτό το σημείο. Και εκτός αυτού μου φάνηκε ψιλοαταίριαστο το γεγονός ότι με τον στύλο chakra είδε αναμνήσεις του Pain (πχ τον θάνατο του Jiraiya και του Kakashi(?)) στις οποίες δεν ήταν παρών. Κατά τ άλλα God Realm pain looks beautiful when finally dead. Η Hinata αναρρωσε υπερβολικά γρήγορα για άτομο το οποίο χτυπήθηκε σε ζωτικό όργανο αλλά δεν με ενόχλησε τόσό αυτό. Μου άρεσαν τα Neji πλάνα όμως. Καιρό είχαμε να τον δούμε....
και θα εξυπηρετουσε πιο πολυ δηλαδη αν απλα τον σκοτωνε ? το θεμα ειναι πριν τον σκοτωσει να κερδισει και κατι παραπανω .
εντιτ
τελικα ο κακασι βρισκεται στα ελλυσια πεδια ?
Καταχωρήθηκε 10 Απρίλιος 2009 - 14:29
ειδικα οταν
και οταν
και ειδικα εκει
Καταχωρήθηκε 10 Απρίλιος 2009 - 14:30
συμφωνώ και επαυξάνω. μα καλά πως γίνετε ούτος η άλλος να αφήσουν κάτι jounin ένα παιδάκι 15-16 χρόνον σα το naruto, ΌΣΟ δυνατός και να είναι να μην πιάσει τον πέιν για να του κάνει πρώτα ερωτήσεις. δεν βγάζει νόημα αυτό. first captured alive then we make the questions έτσι δουλεύει το όλο πράγμα omfg είναι τελείως ψεύτικοEμένα να πω την αλήθεια δεν με ενθουσίασε το chapter. Για να είμαι ακριβής δεν μου άρεσε το ηθικολογικό μπλαμπλά του Naruto. Προσωπικά αδυνατώ να καταλαβω σε τι θα εξυπηρετήσει η κουβεντούλα με τον Nagato σε αυτό το σημείο. Και εκτός αυτού μου φάνηκε ψιλοαταίριαστο το γεγονός ότι με τον στύλο chakra είδε αναμνήσεις του Pain (πχ τον θάνατο του Jiraiya και του Kakashi(?)) στις οποίες δεν ήταν παρών. Κατά τ άλλα God Realm pain looks beautiful when finally dead. Η Hinata αναρρωσε υπερβολικά γρήγορα για άτομο το οποίο χτυπήθηκε σε ζωτικό όργανο αλλά δεν με ενόχλησε τόσό αυτό. Μου άρεσαν τα Neji πλάνα όμως. Καιρό είχαμε να τον δούμε....

Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.