Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Naruto latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
11573 replies to this topic

#4186 ssj2sanji

ssj2sanji

This is suicide season!

• Members
  • 723 posts

Posted 04 April 2009 - 11:00

όσο για την αντιστροφη μέτρηση έλπιζα να μην τελειώσει το chapter εκεί γιατί θα έσκαγα,ευτυχώς όμως έγινε.τελικά αποτέλειωσε τον pain????αν τον αποτέλειωσε θα προτιμούσα το όδομα rasengan παρα το απλό rasengan.Η το απλό rasengan ήθελε να δώσει έμφαση ότι τον σκότωσε από την τεχνική του δασκαλου του

Edited by ssj2sanji, 13 April 2010 - 19:42.

#4187 sgouver

sgouver

One Piece Maniac

• Members
  • 540 posts

Posted 04 April 2009 - 11:31

οσο για την αντιστροφη μετρηση ελπιζα να μην τελειωσει το chapter εκει γιατι θα εσκαγα,ευτιχος ομως εγεινε.τελεικα αποτελειωσε τον pain????αν τον αποτελειωσε θα πρωτημουσα το odoma rasengan παρα το απλο rasengan.H το απλο rasengan ηθελε να δωσει εμφασει οτι τον σκοτωσε απο την τεχνηκη του δασκαλου του

Kανεναν δεν θα σκοτωσει... ο pein ειναι μια χαρα και εκπεμπει απο το βουνο.

Ουσιαστικα ο naruto παλευει με εναν ζωντανο-νεκρο.
Ενδεχομενος ο pein να ειναι μια εξεληγμενη εκδοχη του puppet master-- Sasori αλλα σε wireless edition.

ψηφιζω και εγω hinata !! Αντε να χαθει η ψηλομυτα η sakura μας ειχε σπασει τα νευρα με τον sasuke.
Ολα αυτα τα χρονια εκλεγε και φωναζε ''sasuke-kun,sasuke-kun...sasuke-kun'' .
Αι σιχτιρια !!

#4188 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3,599 posts

Posted 04 April 2009 - 13:46

Τα ερωτήματα που αναμένεται να απαντηθούν στα chapter, προσεχώς είναι
Πέθανε τελικά ο Κακάσι ?
Τι θα γίνει τώρα με την πόλη της Κονόχα ?
Θα προσπαθήσει ο Danzou να γίνει Hokage μετά από όλα αυτά ?
Τι επιπτώσεις θα έχει ο θάνατος της Shizune στην Tsunade ?
Πως θα αντιδράσει ο Sasuke και οι akatsuki , στην ήττα του Pain ?
Θα γίνει τίποτα επιτέλους ανάμεσα στον Naruto και την Hinata ? (Αν τυχόν πέθανε ο Κακάσι αυτό αναβάλλεται)
Ποιά θα είναι η επόμενη κίνηση του Kabuto ?

#4189 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 04 April 2009 - 15:26

Σαν chapter ήταν αρκετά καλό. Προσωπικά μου άρεσε που τελείωσε η μάχη με τα Realms με Rasengan. Ακόμη και μετά από πολλές νέες τεχνικες, εκπαίδευση και γενικότερη βελτίωση ο Naruto παραμένει ο ίδιος κατά βάση όπως και ο τρόπος σκέψης του (περικύκλωση του εχθρού, tajuu kage bunshin - rasengan). παρόλαυτά κάθε φορά βρίσκει έναν αρκετά πρωτότυπο τρόπο για να την υλοποιήσει..

Σχετικά με το ότι ο Neji και η Sakura ¨ηταν τόσο προβληματισμένοι για τις πράξεις της Hinata μια πρώτη εξήγηση ήταν ότι μεν ο πρώτος αν και ήξερε και θυμόταν τα συναισθήματα της Hinata για τον Naruto δεν περίμενε ότι ήταν τόσο δυνατά ώστε να την οδηγήσουν να διακινδυνεύσει και την ίδια της την ζωή για να τον προστατεύσει. Το ίδιο ισχύει και για την Sakura (αν και η συγκεκριμένη το έμαθε τώρα) προσθέτοντας σε αυτό το γεγονός ότι η ίδια δεν είχε ποτέ την ευκαιρία να κάνει κατι τόσο θαραλλέο ούτε για τον Naruto αλλά ούτε και για τον Sasuke.

Kαι αναφορικά με τον Nagato ούτε και εγώ περίμενα ότι θα είχε κοκκινο μαλλί (ξαδερφάκι της Karin ίσως?). Δεν με χαλάει αν και τα μαύρα μου άρεσαν εξίσου.

#4190 manuel

manuel

Anime Fan

• Members
  • 144 posts

Posted 04 April 2009 - 17:41

εχω την εντυπωση οτι στην σακουρα την ετσουξε λιγο για την χινατα και το ναρουτο..βασικα πιστευω οτι οπως πολυ καλα ειπατε ολοι..η σακουρα σκεφτηκε οτι ενω αυτη ειναι γενικα πιο δυνατα οχι μονο σωματικα αλλα και ψυχολογικα οπως και κλ φαινοταν..τωρα ερχεται δευτερη και καταυδρωμενη..τοσο καιρο χωρισ τον σασουκε νομιζω οτι εχει ερωτετυει λιγο τον ναρουτο και τωρα οπως ειναι λογικο τωρα την τσουζει και με το παραπανω...τωρα μαλλον λογικα σκεπτομενος παντα..η σακουρα θα κανει ενα γερο come back για να κερδισει το χαμενοσ εδαφος..
πιστευω πως ο ναρουτο λιγο πριν το τελος της ολης μαχης και γενικα του αρκ..θα πεσει κατω καταπονεμενος και καποιος αλλος θα δωσει το τελειωτικο χτυπημα..ετσι μονο και μονο για να μην
παρει ο ναρουτο και καλα ολη την δοξα..και να τον πουν ολοι για αλλη μια φορα
kakashi..tsunade..sakoura...ktl :Naruto..you surely are the most unprodictable ninja in the world...
:oo::oo::oo::tensai:
Posted Image

#4191 D.Dragon

D.Dragon

• Members
  • 3,599 posts

Posted 04 April 2009 - 18:25

Ο Κίσι η θα αφήσει την Χινάτα με τον Ναρούτο, με την Σάκουρα να μην έχει αντίρρηση, η θα έχουμε ερωτικό τρίγωνο έτσι για πλάκα !

#4192 ssj2sanji

ssj2sanji

This is suicide season!

• Members
  • 723 posts

Posted 04 April 2009 - 19:13

ΤΟ "ναρουτο"("ανιμε")δεν βρίσκετε σε κατάσταση για έρωτες,χωρίς "κοναχα",χωρίς κακασή(θα δούμε),χωρίς σχίζουνε,xwris frogs(who cares about them anyway....just kiding)

Edited by ssj2sanji, 13 April 2010 - 19:44.

#4193 Robin-Chwan

Robin-Chwan

Anime Professional

• Members
  • 564 posts

Posted 04 April 2009 - 20:39

ΤΟ ναρουτο(ανιμε)δεν βρισκετε σε κατασταση για ερωτες,χωρις κοναχα,χωρις κακασι(θα δουμε),χωρις shizune,χωρις frogs(who cares about them anyway....just kiding)

Δεν θα το ελεγα. Ισα ισα μεσα σε ολη αυτη τη μαυριλα της καταστροφης ενας ερωτας ειναι αυτο ακριβως που μας χρειαζεται.(Αλλιως θα ημασταν μαυρη μαυριλα πλακωσε, μαυρη σαν καλιακουδα)Ακομα και αν δεν ηταν καιρος για ερωτες δεν νομιζω οτι η Hinata και ο Naruto θα μπορεσουν να αντικρισουν ο ενας τον αλλον σαν να μην εγινε τιποτα,οποτε μας αρεσει δεν μας αρεσει την ερωτικη μας ιστοριουλα θα την εχουμε.

#4194 pervy sage

pervy sage

Give me cookies!!!

• Members
  • 67 posts

Posted 04 April 2009 - 21:08

Δεν θα το ελεγα. Ισα ισα μεσα σε ολη αυτη τη μαυριλα της καταστροφης ενας ερωτας ειναι αυτο ακριβως που μας χρειαζεται.(Αλλιως θα ημασταν μαυρη μαυριλα πλακωσε, μαυρη σαν καλιακουδα)Ακομα και αν δεν ηταν καιρος για ερωτες δεν νομιζω οτι η Hinata και ο Naruto θα μπορεσουν να αντικρισουν ο ενας τον αλλον σαν να μην εγινε τιποτα,οποτε μας αρεσει δεν μας αρεσει την ερωτικη μας ιστοριουλα θα την εχουμε.

Mα εμένα μου αρέσουν τα ερωτικά σενάρια στα shoynen και μονο!Επειδη εκεί δεν κουράζουν αλλα είναι ευχάριστες πινελιές στο όλο στόρι ...πχ.η εξομολόγηση της hinata πήρε κατι χρόνια μέχρι να πραγματοποιηθεί....γιατι εγώ όμως νομίζω οτι πέρα απο καταλύτης για το ξέσπασμα του ναρούτο θα είναι και καταλύτης για την σχέση της σάκουρα και του ναρούτο^^:wooi2:

#4195 ssj2sanji

ssj2sanji

This is suicide season!

• Members
  • 723 posts

Posted 04 April 2009 - 21:17

η agree....but....σίγουρα η χανάτα δεν θα κάνει την πρώτη κινήσει άρα εξαρτάται από τον naruto που σημαίνει ότι θα περάσει μερικώς χρόνος μέχρι ο naruto να ασχοληθεί με τον kakshi,τους frogs.

Edited by ssj2sanji, 13 April 2010 - 19:45.

#4196 Robin-Chwan

Robin-Chwan

Anime Professional

• Members
  • 564 posts

Posted 05 April 2009 - 15:11

i agree....but....σιγουρα η hanata δεν θα κανει την πρωτη κεινισει αρα εξαρτατε απο τον ναρουτο που σιμαινει οτι θα περασει μερικος χρονος μεχρι ο ναρουτο να ασχολιθει με τον kakashi,τους frogs.

Εγω παλι πιστευω οτι θα ασχοληθει πρωτα με την Hinata γιατι μας εδειξε στο 441 οτι σκεφτηκε πρωτα την Hinata και μετα τους αλλους για το αν τους ειχε τραυματισει. Νομιζω οτι ο πρωτος που θα ασχοληθει με το θεμα Kakashi θα ειναι ο Gai. Και οσο για τους frogs η Ma ειναι ζωντανη και κλαιει ηδη τον Pa. Βεβαια μπορει να εχεις και δικιο... ποιος ξερει τι θα γινει? Ο Kishi παντα βρισκει ενα τροπο να μας εκπλιζει!!

#4197 ssj2sanji

ssj2sanji

This is suicide season!

• Members
  • 723 posts

Posted 05 April 2009 - 15:25

only one way to find out....just wait:canthelp:

#4198 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2,153 posts

Posted 05 April 2009 - 20:10

Γεια σας παιδια ας μιλησω και εγω λιγο περι του τσαπτερ.Πολυ καλο μου αρεσε πολυ ο τροπος σκεψεις του ναρουτο και η απαντηση που εδωσε στο τελος,γιατι αν το σκεφτητε εχει μια συγγενια με τα της"αλλης γενιας",αλλα κατα τα αλλα πολυ ωραιο...
Τωρα να πω και για το θεμα που συζητατεμε την σακουρα και την χινατα.Λοιπον εω λεω οτι ειναι βλακιες και σιγουρα δεν υπαρχει ουτε ζηλια ουτε διαμαχες θα υπαρξουν.Ολα αυτα που σκεφτηκε η σακουρα ηταν για τν σασουκε 1000%...1ον η σακουρα σκεφτεται που μπορει να φτασει ο ερωτας δυο ανυρωπων ,αν σκεφτητε και τοτε που θα εφευγε ο σασουκε και εκανε σαν υστερικια η σακουρα ,τωρα εδω ειναι και ενας αντιπαλος που εχει καταστρεψει σχεδον ολο το κονοχα και που ΘΥΣΙΑΣΤΗΚΕ το τονιζω για να σωσει αυτον που αγαπει.Δν ειναι τοσο απλα τα πραγματα για να πουμε οτι θα ζηλευει η μια για την αλλη γιατι κατι τετοιο κατα την γνωμη μου το κανει γελιο και shoujo...

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#4199 jedimastermaniac

jedimastermaniac

METAL POWER!!!!!

• Members
  • 252 posts

Posted 06 April 2009 - 09:56

Όοοοπα , σιγά σιγά τα πράγματα, γιατί προτρέχετε στο μέλλον τόσο πολύ;

Μέχρι στιγμής η μάχη δεν έχει τελειώσει , Ξεχνάμε ακόμα τον Nagato και την Konan ;
Η μάχη ακόμα δεν έχει τελειώσει αν κ αμφιβάλλω αν θα γίνει μάχη άλλο πια στα επόμενα chapters μέχρι να δούμε την "συζήτηση" Naruto - Nagato . Εκεί θα πέσει πολύ ζουμί και εκεί είναι που θέλω πολύ να δω τι θα γίνει με τον Nagato.

Όσον αφορά το κουτσομπολίστικο ...:riiight: :kakaka:
Posted Image
Thanks for the sig Snivelili
Last Chancer Platoon - Paintball team

#4200 D.Dragon

D.Dragon

• Members
  • 3,599 posts

Posted 07 April 2009 - 18:23

Spoilers και μπορεί να είναι αληθινά Naruto 443 Spoiler Pics and Summaries, Naruto Spoiler 443 Raw - ~Naruto Spoiler Pics and Summaries 443
Η εικόνα στο 2ο spoiler tag μακάρι να είναι fake.
Spoiler:

Spoiler: