Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Naruto latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
11573 replies to this topic

#3886 Gilmaru

Gilmaru

Daydreaming

• Members
  • 507 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Μάρτιος 2009 - 23:43

Βασικά εγώ θεωρώ ότι σε καμιά μάχη, ειδικά τέτοιου επιπέδου δεν μπορείς να πεις ότι κάποιος κάνει "pwn" κάποιον άλλο.. είναι πάντα αβέβαιο το αποτέλεσμα ακόμη κι αν κάποιος έχει γενικά μεγαλύτερη δύναμη.

Πάντως ας μην θεωρούμε a priori ότι ο pain είναι ο δυνατότερος λόγο του Rinnegan, διότι αφενός δεν έχουμε δει ακόμη όλη τη δύναμη του sharingan καθώς και το "final secret" το οποίο υποτίθεται ότι γνωρίζει μόνο ο Madara, και αφετέρου όπως λέει και ο Zetsu "an expert with a stone can still beat a novice with a shuriken"..

Θα συμφωνήσω κι εγώ πάντως με τον Night Wizard πως κατά βάση η μάχη είναι σε επίπεδο στάσης και νοοτροπίας στη ζωή.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Gilmaru: 16 Μάρτιος 2009 - 23:49

#3887 °•πίΟu-πίΟu•°™

°•πίΟu-πίΟu•°™

I'm just one hell of a butler :)

• Members
  • 1.306 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Μάρτιος 2009 - 00:21

Ρε σκουληκια κανεις δεν απαντησε στην ερωτηση μου! ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 3ΤΕΙΛ ΟΕΟ?

Επισης, ξερω γιατι ο Ναρουτο τα πηρε τοσο που του κατεστρεψαν την Κονοχα.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΑ ΤΟ ICHIRAKU NO RAMEN! buhahahahhahahahah!!

yoJC2iXiB8biWL8b9S.gif

Spoiler:

#3888 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4.499 Δημοσιεύσεις:
  • LocationArah

Καταχωρήθηκε 17 Μάρτιος 2009 - 00:24

ωχ οχι!Ερχεται το 8tails που για καπιο περιεργο λογο αντι για την φονικη και παντοδυναμη αλεπου μοιαζει με το κοτοπουλο του θανατου!!!!!
Pein ετοιμασου, θα σε τσιμπησει μεχρι θανατου!!!

Το Kyuubi όσο και αν δεν το δέχονται πολλοί (που οι ίδιοι πολλοί δεν είδα να λένε το ίδιο για τον killerbee όταν αυτός πολεμούσε τον Sasuke) αποτελεί μέρος του Naruto όπως αποτελούν τα bloodline limits μέρος των Shinobi. Tους πολλαπλούς αντιπάλους που αντιμετώπισε ο Pain θα μπορούσε πολύ εύκολα να τους έχει αποφύγει αν δεν ήταν τόσο υπερβολικά σίγουρος για τον εαυτό του και αν υιοθετούσε μια πιο κατάλληλη για Shinobi τακτική (κοινώς δεν έμπαινε στην Konoha με διάθεση για μακελειό).

Για μενα δεν ειναι ιδια.Τα ματια του pein δεν εχουν ξεχωριστο εγκεφαλο και chakra.Επισης ο Pein πληρωνει καπιο τιμημα για τη δυναμη του, δε φωναζει "ninetails, παλι με δειρανε!!!ελα να με σωσεις!" και τσουπ ερχεται το κοτοπουλο η αλεπου και δερνει.Επισης ο pein εχει τη συνειδηση του οταν χρησιμοποιει το rinnegan, ενω ο naruto δε σκεφτεται, (οχι οτι οταν δεν εχει το kuybi σκεφτεται αλλα λεμε τωρα) δεν ελεγχει τιποτα για αυτο ειναι διαφορετικοι.Επισης οταν ο pein κινδυνευει απο το rinnegan δεν ερχεται ο ποζερας πατερας του να το παιξει cool και να των σωσει.Επισης αντι να λεμε οτι το kuybi ειναι μερος της δυναμης του naruto, εγω προτιμω το ο naruto ειναι μερος της δυναμης του kuybi, και ο αγωνας ειναι απο την αρχη pein vs kuybi, οχι pein vs naruto.

Επισης ο pein μπηκε στη Konoha και αρχισε να μοιραζει φαπες επειδη ηθελε να την τιμωρησει, και οχι να ποιασει μονο το naruto.Θεος ειναι ο αν8ρωπος, εχει και με αλλα πραγματα να ασχολι8ει περα απο τον σασουκοπληκτο, να τον κατηγορπυμε τωρα επειδη εχει background ειναι λιγο υπερβολικο.

pein fanboys are dangerous!!!

Spoiler:

qzMHWHd.png

#3889 roriconfan

roriconfan

*Don't be like me*

• Banned
  • 1.786 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Μάρτιος 2009 - 00:25

Μάγκες, κόφτε τα σεντόνια και απλά ας περιμένουμε να δούμε πως θα λήξει η μάχη. Εκεί θα φανεί ποιός παούναρε ποιόν. Και ελπίζω να μην είναι το αποτέλεσμα όπως στο Ντράγκομπολ
Spoiler: Dragonball Z spoilers
Έλεος δηλαδή. Και ας μη αναφέρω πάλι τι έγινε πάλι στο Μπλιτς. Λοιπόν, η κατάληξη θα κρίνει αν είναι θέμα δύναμης, τακτικής ή απλά απο-Κισιμότο-Θεός.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από iristella: 17 Μάρτιος 2009 - 00:43
spoiler tags inserted :P

#3890 °•πίΟu-πίΟu•°™

°•πίΟu-πίΟu•°™

I'm just one hell of a butler :)

• Members
  • 1.306 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Μάρτιος 2009 - 00:29

rori το ξερουμε οτι εχεις δει πολλα ανιμε, το χεις και στην υπογραφη σου αλλωστε αλλα σταματα να λες για κατι και για να το στηριξεις να αναφερεις αλλα 200 παραδειγματα απο αλλες σειρες.. Θελω να πω μονο η τελευαται προταση ηταν η ουσια του ποστ σου. Τεσπα, εγω ειμαι της γνωμης οτι ο Ναρουτο δεν pwnαρε τον Πειν, Δε συγκρινονται αυτες οι δυναμεις που εχει ο καθενας ουτε και οι αντοχες τους (βλεπε ανεξαντλητη πηγη τσακρα του κιουμπι)

yoJC2iXiB8biWL8b9S.gif

Spoiler:

#3891 geo00

geo00

Anime Amateur

• Members
  • 86 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Μάρτιος 2009 - 00:35

μου φαίνεται απόλυτος λογικό ένας τόσο δυνατός shinobi να θέλει να σκοτώσει ότι βρει μπροστά του αν είναι evil. και εγώ τα ίδια και χειρότερα θα έκανα αν ήμουν ο Pein XD.δεν είναι δικαιολογία το ότι έκανε τόσα πράγματα πριν την μάχη απλά σου εξηγώ πως σε ένα γνήσιο κανονικό 1vs1 duel ο naruto θα είχε χάσει.

μα υπερεκτιμισε της δυναμεις του, αν δεν πιστεβε οτι μπωρει να σκωτοσει τους παντες πριν βρει και καταφερει να ποιαει τον ναρουτο ισος να ειχε καποια στρατιγικη και να αποφεβγε περιτες μαχες και 8α γλιτωνε και χρονο ισος. αντι αυτου 8α χασει (οκ 8α εχανε ουτος η αλως δν γυνετε να παι8ανει ο πρωταγωνιστης της σειρας αλλα οχι ετσι) παντος μου ρ8ε στο μυαλο η νικη του σασκε με τον ιτατσι σιγουρα ο ναρουτο κερδιζει ποιο "δικεα" απο τον σασκε

Eπιπλέον περα από όλα αυτά να ξεκαθαρίσω και κάτι ακόμη. Το να νικήσει η μία ή η άλλη πλευρά δεν σημαίνει Pwning του αντιπάλου. Υπάρχει διαφορά από νίκη σε νίκη. καταρχάς η νίκη με Pwn είναι αυτή που η αποτυχία του αντιπάλου δεν μπορεί να εκφραστεί απλά με 0 η fail (πχ η νίκη Itachi επί Orochimaru). Στην συγκεκριμένη περίπτωση και οι δύο πλευρές έδωσαν μια αξιοπρεπέστατη και πραγματικά συναρπαστική μάχη. Δεν είμαι κατηγορηματικά υπέρ της μίας ούτε της άλλης πλευράς (pain/naruto δλδ) απλά δεν μπορώ να βλέπω να εκμηδενίζονται καταστάσεις και να υπερεκτιμούνται άλλες.

σχετικα με αυτο που ειπες 8υμι8ικα το 1ο εξαμ που καποιοι περασαν ασχετα αν εχασαν στον αγωνα τους που σιμενει οτι τα κριτιρια ειναι αλλα και οχι ποιος κερδισε τελικα.
αλλα η μαχη που λες του ιτατσι με τον οροτσιμαρου? ποτε λες οταν βγηκε απο τον σασκε? ε δεν ειδα να κανει τπτ το φοβερο ο οροτσιμαρου αντι8ετα ο ιτατσι εδειξε ενα απο τους ασσους που εχει. εντομεταξη αυτο που του εκανε ο ιτατσι με το σπανιο σπα8ι δεν το καταλαβα τον εξαφανισε σε καποιο gen jutsu? και πως τον αποροφισε ο καμπουτο μετα?
τεσπα καληνυχτες και απο μενα νανι τιμε :)

#3892 Sora

Sora

Gintama Hype

• Members
  • 682 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Μάρτιος 2009 - 03:00

Συμφωνω οτι ο pein ειναι πιο δυνατος απο το ναρουτο γιαυτο αναγκαστηκε να βγει ο kyuubi
Ο pein ισως ειναι απο τις μεγαλυτερες καταστροφες που εχει υποστει το konoha..και ο pein ευθυνεται για τη καταστροφη του χωριου αλλα αν δν το ειχε καταστρεψει εκεινος θα το καταστρεφε ο naruto γινοντας kyuubi και αυτο θα ανετρεπε την εικονα του ναρουτο απο "ηρωας" σε"καταστροφη"..

Γιαυτο ο kishimoto με την εξης λογικη και σκοπο να εμφανισει sage naruto/8tails/pein
1.o pein θα επιτεθει στο χωριο για να βρει το ναρουτο
2.
ο ναρουτο δν ειναι εκει αρα θα καταστρεψει το χωριο(αν ηταν εκει ο ναρουτο δν θα χρησιμοποιουσε αυτη τη τεχνικη γιατι ετσι θα τον σκοτωνε και ετσι προετοιμασε το πεδιο γιαα την εμφανιση το Kyuubi)
3. κανοντας αυτο ετσι ωστε ο ναρουτο μεταμορφωνοντας σε kyuubi να μην υπαρχει τπτ να καταστρεψει ετσι οι κατοικοι του konoha δν θα τον κατηγορουσαν και αντιθετα θα τον τιμουσαν για τη μαχη του με το pein και το οτι υπερασπιστηκε το χωρο καλυτερα απ'ολους
4.θα μπορουσε καλλιστα να γινει 8tails εξω απο το χωριο μπορει να σκεφτειτε αλλα ετσι δν θα εμπλεκονταν ολα τα βασικα προσωπα και φυικα μια σειρα βασικων γεγονοτων

Ολα αυτα ηταν τελεια υπολογισμενα ο kishimoto ειναι αναμφιβολα μια ιδιοφυια

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Sora: 17 Μάρτιος 2009 - 03:11

#3893 Pain_GodRealm

Pain_GodRealm

against the odds.

• Members
  • 187 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Μάρτιος 2009 - 07:45

Για μενα δεν ειναι ιδια.Τα ματια του pein δεν εχουν ξεχωριστο εγκεφαλο και chakra.Επισης ο Pein πληρωνει καπιο τιμημα για τη δυναμη του, δε φωναζει "ninetails, παλι με δειρανε!!!ελα να με σωσεις!" και τσουπ ερχεται το κοτοπουλο η αλεπου και δερνει.

oταν ξερουμε (γιατι το εχουν πει τοσο στο anime οσο και στο manga) οτι καθε φορα που usarei tails ο Naruto μικραινει το LIFE SPAN του... αυτο δεν ειναι τιμημα? το να μικραινει η ζωη σου καθε φορα που χρησιμοποιεις ενα ability που καλως η κακως σου δωθηκε οταν ησουν βρεφος και δεν ηταν επιλογη σου , τοτε σταματαει να θεωρειται ως "πληρωνει το τιμημα ο Naruto" ?

ΟΚ ειπαμε, μπορει μερικοι να ειστε haters του Naruto αλλα υπαρχουν ωρες και φορες που ξεπερνατε τα ορια ! Εγω ειμαι Pain fan αλλα δεν εχω μπει ποτε στο λουκι να κατσω να κανω κριτικη στον Νaruto... Shounen ειναι και λιγο πολυ ολοι ξερουμε οτι στο τελος "the good will prevail" end of story και καλημερες :tensai:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Pain_GodRealm: 17 Μάρτιος 2009 - 09:42

"A ninja who couldn't save his friend can never be hokage. Isn't that right, Sasuke?"
Δημοσιευμένη  εικόνα
click em και βοηθηστε να μεγαλωσουν plz :)

#3894 geo00

geo00

Anime Amateur

• Members
  • 86 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Μάρτιος 2009 - 08:57

(μην πειτε για το Αν η γιαγια σας ειχε ροδες η δεν ξερω κ γω τι). αν ο 4ος δεν ειχε κανει σεαλ την αλεπου στον ναρουτο και ειχαν βρει αλλη λυση η αν δεν υπηρχε κα8ολου αλεπου, 8α ηταν ο ναρουτο με τους γωνεις του μια ευτιχισμενη οικογενια και 8α ειχε και καποιον για να τον εκπαιδευει ωπος εγινε με ολους τους υπολιπους που μα8αιναν τις τεχνικες τις οικογενειας τους. αντι8ετα μεχρι τα 12 του περασε μια ζωη ολοι να τον αποφευγουν κ ισος να τον φοβουνται, χωρις να μαθει βασικα πραγματα κ ισος και λογικα να μην η8ελε να μα8ει. παντος οι ιαπωνες εχουν διαφορετικη φιλοσοφια/νοοτροπια και σιγουρα δεν 8α συζητουσαν καποια που λεμε εδω. δεν μου αρεσει 100% καποιοι χαρακτηρες ωπος ο ναρουτο αλλα μου αρεσει αρκετα για να το βλεπω φανατικα οχι ωμος απο συνη8εια.

#3895 geo00

geo00

Anime Amateur

• Members
  • 86 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Μάρτιος 2009 - 09:54

και αν οι ασπιρίνες ήταν μακρόστενες και πορτοκαλί θα ήταν τρόλεϊ....με αυτά που λες μην περιμένεις άλλη απάντηση....

λολ? εγω το ειπα επειδη καποιοι κατηγωρουν τον ναρουτο κυριως για την αλεπου κ η8ελα να πω οτι χωρις αυτην πι8ανοτατα να ηταν πολυ καλυτερος και απο πλευρας χαρακτηρα-εξυπναδα και ισος κ απο τεχνικες. ωποτε με αυτην την λογικη η αλεπου ειναι ενα μιονεκτιμα που εχει το οτι τον βοη8ισε καποιες φορες δν σημενει και τοσα γτ αν δν υπιρχε ισος δν 8α κινδινευαι (τουλαχιστον οχι απο ακατσουκι)

#3896 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3.599 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Μάρτιος 2009 - 13:23

Spoilers
Spoiler:

Ακούγονται γ@μ@τα αν δεν είναι fake.

#3897 HeLLBoiS

HeLLBoiS

Sasuke Hater

• Members
  • 323 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Μάρτιος 2009 - 13:33

Spoiler:

#3898 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3.599 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Μάρτιος 2009 - 13:41

Spoiler:

#3899 jedimastermaniac

jedimastermaniac

METAL POWER!!!!!

• Members
  • 252 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Μάρτιος 2009 - 13:51

να έχει διάλυση το 80% τις Konoha, όλα αυτά έτσι απλά, νικήσει τον Naruto ΜΕ fukasaku, την Ma, όλους τους βατράχους, σε sage mode (γιατί τον έπιασε μέχρι το χτύπημα στην Hinata) και σκεφτόμενος ότι δεν πρέπει να τον σκοτώσει, γιατί αλλιώτικα μπορούσε να κάνει το "φεγγάρι" από ότι ο Naruto ήταν καρφωμένος στο πάτωμα και είχε τελειώσει το θέμα.
and Yet, έκανε όλα αυτά, έχει ακόμα chakra, μπορεί λίγο αλλα έχει, του την έπεσε ένας Naruto με 8, τονίζω το οκτώ ουρές και δεν τον σκότωσε, δεν τον νίκησε. έκανε αυτήν την τρελή κίνηση και για να σωθεί ο Naruto άρχισε να βγάζει και ενατη ουρα. τέλος, ακόμη και αν πεθάνει αυτός ο Pein, ο nagato είναι ζωντανός, δηλαδή τον θάνατο του Pein θα τον προκαλέσει η ομάδα του Inoichi απότι φαίνεται. πάντως όχι ο Naruto. τώρα πάρε όλες τις information iri, και άλλοι iri-fans, και πείτε μου, ποιος νικάει κανονικά? :D

Κάνεις ένα λάθος ... Δεν τον πολέμησε με 8 ουρές ακόμα LOOOOOL
βγαίνοντας από το φεγγάρι είχε 8 ουρές, πριν είχε 6
Δημοσιευμένη  εικόνα
Thanks for the sig Snivelili
Last Chancer Platoon - Paintball team

#3900 dOOpLiSSaKoS

dOOpLiSSaKoS

Cloud Gets Owned

• Members
  • 221 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Μάρτιος 2009 - 14:00

Υπάρχει περίπτωση ο Minato να ήταν και αυτός Sage? :hmmm: (άσχετο)

[SIGPIC]Life is RPG[/SIGPIC]