Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Naruto latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
11573 replies to this topic

#3781 ssj2sanji

ssj2sanji

This is suicide season!

• Members
  • 723 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Μάρτιος 2009 - 17:31

Spoiler:

#3782 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2.153 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Μάρτιος 2009 - 17:42

Παιδια εμενα μου αρεσε το βιντεακι που εκανε ποστ ο geooo ..πολυ ωραιο αλλα δν ξερουμε αν ειναι ετσι (ωραιουτσικη εκδοχη) σημερα θα ξυπνησω κατα τις 2 το βραδυ για να το δω αφου ανεβενει στις 1 και (καλα το ποσο με εχει αναστατωσει αυτο το τσαπτερ δν λεγετε,μεκαλο τροπο παντα) ανυπομωνω:ureshii:τρελά!!!!!!!!

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#3783 manuel

manuel

Anime Fan

• Members
  • 144 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Μάρτιος 2009 - 20:05

ονως πολυ καλη εκδοχη το βιντεακι..μου αρεσε..και δεν μπορω να περιμενω μεχρι αυριο για το τσαπτερ...

#3784 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2.153 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Μάρτιος 2009 - 20:36

Βασικα πιστευετε οτι μετα απο τον πειν θα εμφανιστουν και αλλοι εχθροι.....????
εγω ελπιζω να συνεχιστει μεχρι 600 τσαπτερ μακαρι(πολλα θελω εεε?)καλα τεσπα παντως ειναι θεικο μανγκα:kawaii: μακαρι να αποθεωθει ακομα περισσοτερο ο κισι :hehehe:
:kill4u:

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#3785 manuel

manuel

Anime Fan

• Members
  • 144 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Μάρτιος 2009 - 21:58

κοιτα δεν νομιζω να εμφανιστουν αλλοι..βεβαια ποτε δεν ξερεισ..μπορει ακομα να υπαρχει κατι κρυμμενο στο μανικι του κισι..ετσι για φιναλε για να μας αφησει αλλη μια φορα με το στομα ανοιχτο..αλλα δεν κερω..υπο8εση κανω..παντως πιστευω οτι ο ναρουτο αυτη την στιγμη ειναι αρκετα δυνατος και για χοκαγκε..σιγουρα 8ελει ακομα αρκετη προπονηση αλλα κανεις στην ηλικια του δεν εχει κανει μαστερ το σεητζ μοουντ..και μονο αυτο φτανει..ισως να υπερβελω λιγο ως προς το να γινει χοκαγκε..αλλα νομιζω πως με λιγη ακομα προπονηση κατι κανει..πιστευω παντως οτι στο τελοσ θα φυγει απ το χωρι για να κανει μονος του προπονηση..και να μαθει καινουργιες τεχνικες και να καταφερει τον σκοπο του..και δεν νομιζω να τελειωσει με τον ναρουτο ως χοκαγκε οσο σονεν και να ειναι...μια απλη αποψη λεω βεβαια ετσι..

#3786 Gilmaru

Gilmaru

Daydreaming

• Members
  • 507 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Μάρτιος 2009 - 22:18

Βασικα πιστευετε οτι μετα απο τον πειν θα εμφανιστουν και αλλοι εχθροι.....????
εγω ελπιζω να συνεχιστει μεχρι 600 τσαπτερ μακαρι(πολλα θελω εεε?)καλα τεσπα παντως ειναι θεικο μανγκα:kawaii: μακαρι να αποθεωθει ακομα περισσοτερο ο κισι :hehehe:
:kill4u:

Κι εγώ :riiight:, αν και πρώτα απ' όλα είναι να διατηρηθεί καλό μεχρι το τέλος.

Υπάρχει ακόμη ο Madara που δεν έχει ουσιαστικά δείξει την δύναμή του. Υπάρχει επίσης ο Sasuke και η ομάδα του, που και πάλι δεν ξέρουμε τι ρόλο θα παίξουν.

Επιπλέον όμως, ξέρουμε ήδη έναν εσωτερικό εχθρό.. το Danzοu που ετοιμάζεται να ανατρέψει την Tsunade μόλις τελιώσει η όλη αναστάτωση..

#3787 geo00

geo00

Anime Amateur

• Members
  • 86 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Μάρτιος 2009 - 00:46

ελπιζω ο Danzοu να πε8ανε η αν ειναι μισοπε8αμενος ισος τον σκωτοσει ο σασκε, και εγω 8ελω κ ελπιζω να συνεχισει να εχει πολλα τσαπτερ ακομα η σειρα ναρουτο. σιγουρα οι "κακοι" δεν εχουν τελιωσει ακομα και 8α υπαρξουν και αλοι.
βρηκα ενα βιντεακι How to draw Yondaime on ms paint αν δεν βαριεστε δειτε το.
[media]http://www.youtube.com/watch?v=yjp4RC0P0lA[/media]

#3788 The Tragic Prince

The Tragic Prince

心消えたこのせかいに 

• Members
  • 1.344 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Μάρτιος 2009 - 07:02

υπέρτατο ch αυτό που έκανε ο nagato δεν υπήρχε (βέβαια ποιοσ τον χ*ζει τον nagato σε σχέση μ αυτά π ακολούθησαν) λιγό πολύ όλο το 439 ήταν γνωστό εδω και μέρες απο τα spoiler που εχουν γίνει post. Ο Νaruto πάντως τη γλίιτωσε πάνω στην ώρα
Spoiler:

#3789 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4.499 Δημοσιεύσεις:
  • LocationArah

Καταχωρήθηκε 13 Μάρτιος 2009 - 08:27

τελικα μου αρεσε το chapter, ειδικα εκει μου μυξοκλεγε ο naruto, και το 6tails επεσε μεσα σε αυτο το πραγμα.Να πω την αληθεια χαρηκα που φανηκε ο yondaime, οχι επειδη συμπαθω αυτον η τον γιοκα του, αλλα δεν ηθελα να βγει το 9tails:P

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Rin: 13 Μάρτιος 2009 - 08:33

qzMHWHd.png

#3790 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2.054 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Μάρτιος 2009 - 08:45

Aπιστευτο chapter.Πραγματικα οι φωτο των spoiler δεν φτανουν στην καμια να μας δειξουν το ποσο καταπληκτικο ειναι αυτο το chapter.
Spoiler:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#3791 tsintori

tsintori

Dmc rocks

• Members
  • 514 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Μάρτιος 2009 - 09:34

Νομίζω ότι ήταν απ' τα καλύτερα chapters.
Ειδικά μόλις εμφανίζεται ο 4oς. Αυτό τώρα όμως πως έγινε;;;;;
Δημοσιευμένη  εικόνα

#3792 geo00

geo00

Anime Amateur

• Members
  • 86 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Μάρτιος 2009 - 09:51

Νομίζω ότι ήταν απ' τα καλύτερα chapters.
Ειδικά μόλις εμφανίζεται ο 4oς. Αυτό τώρα όμως πως έγινε;;;;;

το εξιγησε ο ιδιος ο 4ος, ο ναγκατο δεν σας φαινετε τελιωμενος και χωρις αλλο τσακρα? λογικα 8α πε8ανει στα επομενα 2 τσαπτερ, στο 440 υπο8ετω 8α διχνει μονο τον ναρουτο και το 4ο να μιλανε και κα8ολου ξυλο, αλλα 8α η8ελα να μα8ει κατι απο τον πατερα του κατι που 8α τον κανει καλυτερο οχι μονο απο καποια τεχνικη αλλα γενικα ισος μετα απο ολα αυτα που εγιναν να αλαξει καπως χαρακτηρα, τεσπα 8α δουμε στην συνεχεια

#3793 Psichraimos

Psichraimos

Δεν ειμαι..... :P

• Members
  • 8 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Μάρτιος 2009 - 09:55

Απίθανο ! Φοβερό ! Ανεπανάληπτο !
Πραγματικά ο Kishimoto έδωσε ρεστα σε αυτο το chapter. Οι περισσοτεροι απο μας είχαν διαβάσει τα spoilers.....και πάλι όμως το chapter ήταν εκπληκτικό.

Chibaku Tensei,η ισχυρότερη(?) τεχνικη του Pain, 8-tails transformation και Yondaime στο τέλος.Η επικότητα του chapter θα είναι μετρο συγκρισης για πολύ καιρό ακομα imo.

Υ.Γ. Ελπίζω ο Kishi να μπορέσει να δώσει μερικά μαθήματα για το τι μπορεί να γινει σε 17 σελίδες στον Kubo....μας εχει φλομώσει σε σελίδες των 2 καρε περιμενοντας να δουμε την εξελιξη...

#3794 geo00

geo00

Anime Amateur

• Members
  • 86 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Μάρτιος 2009 - 10:05

Chibaku Tensei,η ισχυρότερη(?) τεχνικη του Pain

ειναι οντος? εκει που μιλαει ο παιν στιν κοναν που λει "besides compared to the moon the sage of the six paths was said to have created... this is nothing" τι ενωει? οτι το chibaku tensei με μπροστα στα 6 path of pain δεν ειναι τπτ? αν ειναι ετσι πολι μουφα εγω περιμενα κατι ποιο "utlimate"

#3795 jedimastermaniac

jedimastermaniac

METAL POWER!!!!!

• Members
  • 252 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Μάρτιος 2009 - 10:08

Απλά splendid!!!
Μόνο 3-4 σελίδες στην αρχή με χάλσαν λίγο που πιστεύω δεν ήταν κ τόσο απαραίτητες αλλά κατά τα άλλα πάλι μείναμε με το !@#$% στο χέρι χααχαχαχαχα :P ;)
Γιατί πρέπει να ανυπομονούμε πάντα τόσο πολύ για το επόμενο !!!???:congrats::burningbe3:
Δημοσιευμένη  εικόνα
Thanks for the sig Snivelili
Last Chancer Platoon - Paintball team