αν και νισταγμενος (αμαν με τα ελληνικα τωρα μου φενοναι μπελας γκρρρ) μετα απο τα τελευτεα post ειπα να γραψω και εγω λιγακι τιν γνομη μου lol
αρχικα ειδα αυτα που εγραφε ο sgouver και κα8ως διαβαζα εβρισκα τις απαντισεισ στισ βλακιουλες που ελεγε (που τωρα βαριεμαι να γραψω) μετα που του απαντισανε τοσα ατομα λεω οκ αστον μιν του τιν πεσουμε ολοι μαζι
αλλα ηρ8ε για βοη8εια η ριν 0ε0.
χαχαχα εχετε πλακα.
σχετικα με το αν πρεπει να κερδιζει μαχες με τιν βοη8εια της αλεπους, so what?? οταν ειδα το 1ο επισοδειο στο ανιμε σινεχισα να το βλεπω επιδη με γοητευσε η αλεπου και η εσ8ιση του κακου

ο σασκε που ειναι jenius πωσες φορες εχει νικισει με τιν βοη8εια του cursed seal που δεν γενι8ικε με αυτο η την βοη8εια απο τον αποροφιμενο orohimaru;
τεσπα ωπος και να εχει δεν αποφασιζουμε εμεις για το σεναριο ωποτε το βλεπουμε ωπος το φτιαχνουν,
ενα σιμαντικο που πρεπει ωμος να αναροτι8ιτε ειναι εφοσον δεν σας καλυπτει και δν σας ευχαριστει γιατι σινεχιζετε και το βλεπετε; και μαλιστα σιζιτατε και γιαυτο?
ο naruto ειναι αυτος που ειναι και δεν τον θεωρω καθολου loser...(ok ας εξαιρεσουμε τη μαχη του με τον kiba:uhh:)
lol μωρε το πως νικαει δν εχει σιμασια η νικη ειναι νικη ο j αλα και ο ιτατσι ειχαν σωστα πει οτι ο καλως νιτζα εχει να κανει οχι μονο απο τιν διναμη και τις τεχνικες που ξερει αλλα και απο τις αποφασεις που πρεπει να περνει (ειτε ειναι στιν ζωη του βεβαια ειτε σε μαχη) η ικανοτιτα του σικαμαρου ειναι το μυαλο του? δλδ ειναι αδικο να ειναι ποιο εξυπνος απο τους αλους? η του "μπρους" λι που ειναι απλα η δυναμη του και το μονο που κανει ειναι ται jutsu παλι καλα δλδ που μπωρει να περπαταει πανω σε νερο λολ
σοζ αν με ποιανει η παρλα και μακριγορω

δν νικαει τις μαχες ωπος τον yu gi; χαχα φοβερο επιχιριμα, πωσο χρονων ειπαμε εισαι;;;
να μαντεψω αγαπημενος ηρωας ο σουπερμαν ο ανθρωπος ατσαλι; εμενα παλι ο σπαιντερμαν και ας τις τρωει...
...ο πειν ειναι φοβερος χαρακτιρας τον σιμπα8ω, ωπος και τον ναρουτο βεβαια δν επιρεαζει το ενα το αλο και προφανος 8α πε8ανει στο τελος ο πειν ασχετα αν εχει βοη8εια ο ναρουτο απο τιν αλεπου η απο ολο τον κοσμο που υπαρχει εκει στιν εποχη του.
ριν και sgouverφιλικα παντα ε;
αντε καληνυχτα σε ολους πολι εκατσα
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από geo00: 07 Μάρτιος 2009 - 04:45