Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Naruto latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
11573 replies to this topic

#3541 8tails

8tails

アニメ マスター

• Members
  • 407 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Φεβρουάριος 2009 - 00:55

Πολυ ωραίο το τσάπτερ, όλοι περιμεναμε καποια στιγμή να βγει το Kyuubi. Όλοι απο τους ακατσουκι που βρεθηκανε αντιμετωποι με τους αντιστοιχους hosts καταληξανε να αντιμετωπίζουν με το αντιστοιχο Bijuu. Το παρελθόν δίνει το μελλον και αυτό είναι και το σκεπτικό του Kishimoto απ'όσο φαίνεται στην πλοκή και στη εξελιξη των όσων γίνονται. Τους χαρακτηρες που σκοτωνει ο Kishimoto το κανει με τρόπο που είναι ξεκαθαρο στον αναγνωστη, όπως με το Τζιραγια τη Σιτζούνε το Φουκασακου, δεν αφήνει αμφιβολίες. Αν υπαρχει καποια αντιθετη περιπτωση δεν μου ερχεται τωρα στο μυαλό. Αντιθετως με τον Κακασι και τωρα με τη Χινάτα εχει αφησει τον αναγνωστη σε αγωνία και πολυ καλα κανει για να κραταει όσο μπορει το ενδιαφερον ψηλά. Γιαυτό το λόγο η Χινατα δεν πρεπει να εχει πεθανει, το ότι είναι τραυματισμενη είναι σίγουρο. Νομίζω ότι απο το επόμενο τσαπτερ θα αρχισει να γίνεται πολυπλευρη η εξελιξη του μανγκα. Ηδη εμφανιστηκε η ομαδα του Γκαι που ειδε και τον Γκαμαμπουντα αναισθητο, αλλες ομαδες φυγανε να βρουνε το Ναγκατο, ο Σασουκε είναι στο δρόμο, και όσο περνανε τα τσαπτερ τοσο περισσότερες πιθανοτητες εχουμε να τον δουμε στην Κονόχα.
Αν και απο τη μια δεν πιστευω ότι ο Πειν στην κατασταση που βρισκεται (δεδομενου ότι ο Ναγκατο είναι σε αθλια κατασταση απο την μαχη αυτη) είναι σε θεση να κοντραρει στα ίσα το 70% Kyuubi power, απο την αλλη αυτη η αταραξία του και η απαντηση του ότι ο δικός του πόνος ξεπερναει του Ναρούτο και αυτη η ελλειψη οποιασδηποτε ανησυχίας μπροστα στο θεαμα του Kyuubi, μαρτυραει ότι δεν εχει παιξει ακόμα το τελευταίο χαρτί του.

#3542 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Φεβρουάριος 2009 - 09:25

Several off topic posts were deleted. Carry on ppl and stay on topic!

#3543 pervy sage

pervy sage

Give me cookies!!!

• Members
  • 67 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Φεβρουάριος 2009 - 12:48

Ο κατα τα φαινόμενα θάνατος της Hinata ( αν και η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία...)με κατάφερε να κάνω και εγώ ενα post.Λοιπόν καιρός ήταν να δούμε και λίγη γυναικεία δράση(για 2 σκηνές...) αφου εδώ και πολύ καιρο εχουν παραμεληθεί ,ειδικά η sakkura που απο αδύναμη πήρε τρελλό power up στα 3 χρόνια που έλειψε ο naruto kai τώρα δείχνει τελείος αδύναμη πάλι,βέβαια με Itachi sasuke Pain Madara ...ποιος ενδιαφερεται για το love story^^.
Θέλω να δώ αν το rinnegan μπορεί κάπως να ελέγξει το Kyuubi όχι οτι έχει εννοηθεί πουθενά.Άλλα η ηρεμία του pein κάτι τέτοιο υπονοεί.Σίγουρα έχει πολλές παραπάνω ικανότητες απο τα six paths.Τέλος μπορεί να δούμε επιτέλους και το δώρο του itachi στο Naruto... αν και αυτη η κραυγή του Kyuubi δεν μου δείνει την εντύπωση να το ελέγχει καθόλου αλλά κάτι μπορεί να γίνει στην πορεία.Προβλέπονται πολυ ενδιαφέροντα chapter.:wooi2:

#3544 spyrospokemon

spyrospokemon

Starting...

• Members
  • 1 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Φεβρουάριος 2009 - 13:19

Naruto is going to died together Sasuke and sakura?

#3545 roriconfan

roriconfan

*Don't be like me*

• Banned
  • 1.786 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Φεβρουάριος 2009 - 13:48

Τι λέει από πάνω; Πεθαίνει ο πρωταγωνιστής που η σειρά έχει το όνομά του; Αν πάντως γίνει, η σειρά θα μετανομαστεί σε Σάσουκε, τον πραγματικό πρωταγωνιστή.

#3546 Zabimaru

Zabimaru

ワン ピース!!

• Members
  • 860 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Φεβρουάριος 2009 - 14:37

δυο τελευταια ποστς δε τα σχολιαζω.ειδικα το προτελευταιο ουτε καν νοημα βγαζει.τωρα οτι και να λεμε γενικα δε εχει νοημα θα περιμενουμε μεχρι την παρασκευη παιδια.απλα εγω καταλαβα οτι σκοτωνει ολους τους μεγαλους ο κισιμοτο για να δειξει οτι το μελλον ειναι τα παιδια για αυτο ελεγα μηπως η χινατα εζησε τεσπα θα δουμε

#3547 manuel

manuel

Anime Fan

• Members
  • 144 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Φεβρουάριος 2009 - 15:47

δυο τελευταια ποστς δε τα σχολιαζω.ειδικα το προτελευταιο ουτε καν νοημα βγαζει.τωρα οτι και να λεμε γενικα δε εχει νοημα θα περιμενουμε μεχρι την παρασκευη παιδια.απλα εγω καταλαβα οτι σκοτωνει ολους τους μεγαλους ο κισιμοτο για να δειξει οτι το μελλον ειναι τα παιδια για αυτο ελεγα μηπως η χινατα εζησε τεσπα θα δουμε

το βρισκω πολυ σωστο αυτο που λες....και νομιζω πως παντα τα παιδια ειναι το μελλον του κοσμου...σε οτισηποτε..

#3548 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2.153 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Φεβρουάριος 2009 - 18:42

Ας ειπω και την αποψη μου επανω σε αυτα που συζητησατε λοιπον καποιοι απο εδω μεσα εχουν διαφορετικη αποψη πανω στο τσαπτερ αλλα και σε αυτα που πηραν μερος .......βασικα εγω πιστευω οτι δν εχει πεθανει η χινατα ,κατι προσπαθει να μας δειξει ο κισι τι το θεωρουμε
"Να μωρε ηταν μια ηλιθια που στεκοταν στην μεση δν την βαζω να πει οτι εχει να πει και να ξεκουμπιστειμε την βοηθεια αλλουνου??"
τωρα καποιοι θα μου πειτε οτι ειναι ακραιο (δν θελω να κοροριδεψω τον κισι προς θεου) απλα θελω να πω οτι ως τσαπτερ "confession" ειχε αρκετα στοιχεια που το εκαναν τελειο
επισης καποιοι μπορειτε να μου πειτε οτι το εκανε γτ ειναι στην φυση του και θελει να κανει ετσι στον ναρουτο (ωραια βασανα) τεσπα απλα αν και εγω οπως εχω ξαναπει ειναι το κουμπι μαλλον ο μοχλος για να ξυπνησει τον ναρουτο (παντως για αυτο αν ηταν στο θεμα περι χινατας , ετσι το θεωρω πολυ βλακεια)και οντως δν θα το περιγραφαμε ως φονικο :))
Και εκει που βασιζω την αποψη μου ο κισι προσπαθει να το παει αλλου με τον θανατο της χινατα (οχι ετσι οπως σκοτωσε ο πειν και τους αλλους τζιρ κλπ) για αυτο θεωρω να πεθανει
βεβαια ακουστηκε και σε προηγουμενο ποστ για το οτι μπορει ο πειν (ναγκατο)να εμφανισει και την καλη του πλευρα αλλα εγω λεω με αυτο που ειπε στο τελος ο πονος μου ειναι μεγαλυτερος αποτον δικο σου κατι θελει να μας δειξει και αυτο περναει μεσω απο το κιουμπι που βγηκε επειδη πεθανε η χινατα
+ το οτι αυτα που ειπε η χινατα ξαφνιασαν τον ναρουτο και μαλλον για αυτο αποφασισε να μας δειξει κατι μεσω του πονου του πειν (αλλα οχι να την σκοτωσει :nanana:δεν το δεχομαι!!!)

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#3549 ssj2sanji

ssj2sanji

This is suicide season!

• Members
  • 723 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Φεβρουάριος 2009 - 22:59

το βρισκω πολυ σωστο αυτο που λες....και νομιζω πως παντα τα παιδια ειναι το μελλον του κοσμου...σε οτισηποτε..

δεν αδικω τον kishimoto γιατι οτι και να εκανε,οι funs θα ειχαν παραπονο π.χ.εαν δεν πεθενε ο jiraiya τοτε θα αναγκαζωταν να τον αφιση πισω στην kοnoha,και τοτε οι funs του jiraiya δεν θα τους αρεσε γιατι δεν θα ειχε μερος στο storyline:canthelp:
θα υπαρχει λογος που ο kishimoto σκοτωνει τα πιο κοντεινα προσωπα στον naruto.βασικα αυτο μειωνει τον naruto γιατι δεν καταφερε να τους προστατεψει

#3550 Sora

Sora

Gintama Hype

• Members
  • 682 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Μάρτιος 2009 - 04:08

εγω θεωρω αυτο to chpater epic γτ οχι μονο βγαζει 6 ουρες ο ναρουτο αλλα γιατι εχει confession+death(probably) ...και αυτο βοηθησε στη γρηγορη εξελιξη της πλοκης!ολικη ανατροπη της εικονας (και σε ερωτικα και σε μαχη)

#3551 Namida

Namida

Nihao

• Members
  • 1.108 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Μάρτιος 2009 - 17:32

Νταξ, υποτίθεται ότι ο Ναρούτος εκπαιδευόταν με τα βατράχια για να μάθει να ΜΗΝ χρειάζεται την αλεπού. Και υποτίθεται ότι πλέον αποφάσισε να παλεύει μόνος, χωρίς τη βοήθειά της. Νόμιζα ότι αυτό θα έκανε, και ξενέρωσα που πάλι έβγαλε ουρές.

Το πρώτο μισό με τη Χινάτα μου άρεσε πολύ, ειδικά εκεί που μπήκε μέσα, και είπε ότι το κάνει επειδή το θέλει. Ακόμα και το σκίτσο της ήταν καλύτερο από συνήθως. Αλλά μπήκε μόνο για να ομολογήσει την αγάπη της και να πεθάνει πάνω που επιτέλους κατάφερε να ξεπεράσει τον εαυτό της; Κρίμα το κορίτσι.

@Rori
Προφανώς ο Κισιμότο, όπως και πολλοί άλλοι χρησιμοποιούν τα κλισέ ή ότι άλλο γράφεις. Μην περιμένεις εις βάθος καινοτομίες, και λογοτεχνικά αριστουργήματα. Μιλάμε για mangaka Shonen ιστοριών. Μην περιμένεις να βρεις κάποιον σύγχρονο Lovecraft στα έργα τους. Και θανάτους θα βάλουν, και κακό παρελθόν, και ενδυνάμωση του χαρακτήρα με τον θάνατο κάποιου. Μην προσπαθείς να βρεις κλισέ και συνταγές στα μάνγκα αυτά. Διάβασε και απολαυσέτα για αυτό που είναι. Διαφορετικά ασχολήσου με κάτι άλλο που θα σε ενδιαφέρει περισσότερο.
Φιλικά πάντα, για να μην έχουμε καμιά παρεξήγηση.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Namida: 02 Μάρτιος 2009 - 13:00

#3552 8tails

8tails

アニメ マスター

• Members
  • 407 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Μάρτιος 2009 - 17:58

Νταξ, υποτίθεται ότι ο Ναρούτος εκπαιδευόταν με τα βατράχια για να μάθει να ΜΗΝ χρειάζεται την αλεπού. Και υποτίθεται ότι πλέον αποφάσισε να παλεύει μόνος, χωρίς τη βοήθειά της. Νόμιζα ότι αυτό θα έκανε, και ξενέρωσα που πάλι έβγαλε ουρές.

Το πρώτο μισό με τη Χινάτα μου άρεσε πολύ, ειδικά εκεί που μπήκε μέσα, και είπε ότι το κάνει επειδή το θέλει. Ακόμα και το σκίτσο της ήταν καλύτερο από συνήθως. Αλλά μπήκε μόνο για να ομολογήσει την αγάπη της και να πεθάνει πάνω που επιτέλους κατάφερε να ξεπεράσει τον εαυτό της; Κρίμα το κορίτσι.

Ακόμα δεν ξερουμε αν πεθανε ή όχι και γω πιστεύω ότι δεν εχει πεθανει, θα το δουμε στην πορεία.

Τώρα για το Kyuubi, ο Ναρούτο καποια στιγμη θα ανακαλυψει ότι από τη στιγμή που το εχει μεσα του θα πρεπει να βρει ένα τρόπο να το ελέγξει. Δε μπορεί να το αγνοεί συνέχεια. Ακόμα και τωρα ξεροντας τα αποτελεσματα που εχει πανω του αλλα και στους υπολοιπους όταν χανει τον ελεγχο και εχοντας αποκτησει καλυτερο ελεγχο στον εαυτό του, παλι το Kyuubi ενεργοποιηθηκε. Πάντα θα υπαρχει κατι που θα τον κανει να χανει τον ελεγχο και να ξεπεταγεται το Kyubbi.
Ο μόνος τρόπος είναι να μαθει να το ελεγχει. Αν καταφερει κατι τετοιο, τότε ίσως να γίνει ο δυνατότερος νίντζα σε όλο τον κόσμο του Ναρούτο. Δεν ξερω αν εχει να κανει κατι με αυτό η δυναμη του Ιτατσι στο Ναρούτο, αλλα σε προηγουμενα τσαπτερ (αν θυμαμαι καλα πριν το Shippuuden όταν πρωτοξεκινησε την εκπαιδευση του με το Τζιραγια στον ποταμο) εχει ειπωθει ότι ο Ναρούτο πρεπει να μαθει να χρησιμοποιει όπως θελει το τσακρα του Kyuubi.

#3553 Pain_GodRealm

Pain_GodRealm

against the odds.

• Members
  • 187 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Μάρτιος 2009 - 18:11

Πραγματικά το chapter ηταν παρα πολυ καλό.
Ο Κισι προσπαθει πιθανότατα να βάλει μια διαφορετική πινελιά στο ολο σενάριο και να μας δείξει τι εστι πόνος (pain ^^ ) .
Η Hinata epic εξομολογηση. Απλα. Ο Ναρουτο κλασσικα χάνει τον έλεγχο και το Kyuuby αναλαμβάνει. Όμως δεν καταλαβαίνω γιατι κάποιοι λετε οτι πρεπει να ΜΗΝ το χρησιμοποιεί?
Η λογικη λέει πως λογο ηλικιας (οποτε και απειρος) δεν εχει καταφέρει ακομα να το ελεγξει. Αυτο μπορουμε να το καταλάβουμε απο τον 8 tail... ο οποιος οταν εγινε biju ειχε κανονικα full control του biju του.
Όσον αφορά το χάρισμα του Itachi πιστευω εχει να κάνει (πιθανοτατα... δικια μου θεωρια) με την αντιμετωπιση του sharingan. Πολλα σενάρια βέβαια παιζουν... Οποτε ο καθένας μας απλα κάνει την δικια του ανάλυση , όπως αυτος το βλέπει ή θα ήθελε να ειναι .
"A ninja who couldn't save his friend can never be hokage. Isn't that right, Sasuke?"
Δημοσιευμένη  εικόνα
click em και βοηθηστε να μεγαλωσουν plz :)

#3554 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4.499 Δημοσιεύσεις:
  • LocationArah

Καταχωρήθηκε 01 Μάρτιος 2009 - 18:19

εγω δε πιστευω (και δεν θελω) ο naruto να μαθει να ελεγχει το Kuybi.Να δανειστει λιγο chakra ναι, γιατι οχι, αλλα αν ειναι οπως ο killerbee, δλδ με 3-5-7 ουρες και να εχει ο Naruto τον ελεγχο dropαρω με τη μια το manga.Επισης ουτε ο Naruto ο ιδιος νομιζω να θελει να γινει αθτο, καθως ειχε πει, οτι θελει να νικαει μονος του τις μαχες και οχι με το kyubi.

qzMHWHd.png

#3555 Pain_GodRealm

Pain_GodRealm

against the odds.

• Members
  • 187 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Μάρτιος 2009 - 18:30

Mα φιλε/η Rin ειναι αναποσπαστο κομματι του ο Kyuuby. Οποτε πρεπει να μαθει οτι μαζι του θα ζει και μαζι του πιθανοτατα θα πεθανει.
"A ninja who couldn't save his friend can never be hokage. Isn't that right, Sasuke?"
Δημοσιευμένη  εικόνα
click em και βοηθηστε να μεγαλωσουν plz :)