Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Naruto latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
11573 replies to this topic

#3496 The Tragic Prince

The Tragic Prince

心消えたこのせかいに 

• Members
  • 1.344 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Φεβρουάριος 2009 - 15:13

αλλα και να εμενα ολο αυτο με τον ναρουτο μου φανηκε παρα πολυ παραξενο δν καταλαβαινω κατι "βρομικο" παιζεται ειδε ταχ μου την χινατα αλλα δν ειπε κατι το βλεπει και αμεσως νευριαζει ?????τεσπα απλα δν μ φενεται και τοσο λογικο.

Ρε συ ηρθε η Κοπελια του είπε οτι είπε και μετα έφαγε ξυλο απο τον pain και εδειξε να την καρφωνει λογικο δεν είναι ν νευριασει αμέσως το αλεπουδονιντζάκι?

#3497 Kyuubi

Kyuubi

*Don't be like me*

• Banned
  • 148 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Φεβρουάριος 2009 - 15:16

δεν ηθελε να δωσει ερεθισμα στον ναρουτο,ηθελε να τον παρει και να φυγει απλα δεν φανταζονταν οτι δεν τον εξαγριωνε τόσο πολύ....

#3498 Seirios

Seirios

Έκτακτος νεαρός...

• Members
  • 776 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Φεβρουάριος 2009 - 15:17

τωρα για τον σασουκε αμφιβαλω ας κατσει εκει που καθεται τι δουλεια εχει???

μήπως γιατί έχει πει πως είναι στον δρόμο για την κονόχα? λέω μήπως...
Δημοσιευμένη  εικόνα
Spoiler:

#3499 Yu_Kanda

Yu_Kanda

Live and die by the sword

• Members
  • 309 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Φεβρουάριος 2009 - 15:17

Απο τα καλυτερα chapters του manga και παρολο που ηταν 18 σελιδες σου εδινε την αισθηση πως ηταν γυρω στις 30.Παρα πολλα γεγονοτα εγιναν σ αυτο το chapter.Ισως να ηταν η μονη φαση σε ολο το manga που μου αρεσε η Hinata εκει ειδικα που ειπε στον Naruto Ι'm just been selfish ηταν ολα τα λευτα.Οντως κριμα που πεθανε πριν δουμε την αντιδραση του Naruto στην εξομολογιση της Hinata αλλα στα αλλα 436 chapters μας ειχε ζαλισει ολο Naruto-kun kai Naruto-kun ελεος πια.... Εγω παντως λυπαμαι αυτους που θα βρουνε τον Nagato γιατι τους κοβω για μακαριτες.Δεν πιστευω πως κοτζαμ Nagato δεν θα εχει ενα οπλο για να τους πολεμισει και μην ξεχναμε και την Κοναν.Τωρα γιατι λετε οτι ειναι ακυρο το να ερθει ο Sasuke δεν το καταλαβαινω καθολου.Ειναι sharingan user και μπορει να ελεγξει το Kyuubi αρα ο μονος λογικα π μπορει να τον επαναφερει και ερχεται και στην Κονοχα οπως ειχε πει εδω και τοσα chapters εεε καποτε δεν πρεπει να φτασει κι αυτος??.Τωρα οσον αφορα τον Yamato ειναι ο πιο μισητος μου χαρακτηρας και μακαρι να τον σκοτωσει ο Naruto, καταλαθος κιολας.....
Δημοσιευμένη  εικόνα

#3500 The Tragic Prince

The Tragic Prince

心消えたこのせかいに 

• Members
  • 1.344 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Φεβρουάριος 2009 - 15:23

δεν ηθελε να δωσει ερεθισμα στον ναρουτο,ηθελε να τον παρει και να φυγει απλα δεν φανταζονταν οτι δεν τον εξαγριωνε τόσο πολύ

Τό οτι έκανε αυτα τα πράματα στην Hinata μπροστά του μετα απ όλο αυτο το έκανε για να κάνει τον Naruto να νιώσει κάτι το λέει και ο ίδιος ο Pain, άσχετα με το αν περίμενε να βγει η αλεπου η όχι...

Και η επέμβαση της κοπέλας ήταν κάτι που τροποποίησε τα σχέδια του Pain

#3501 Tenshi

Tenshi

Murciélago

• Members
  • 1.256 Δημοσιεύσεις:
  • LocationEl Salonica

Καταχωρήθηκε 27 Φεβρουάριος 2009 - 15:25

Αλλά ο Pein, από την άλλη, δε δίστασε να ξεπαστρέψει ολόκληρο χωριό με αθώους κατοίκους, σε μια γκόμενα θα κολλούσε;

Οψόμεθα.

Ισως να του θυμησε καποια παλια δικια του αγαπη
ισως....την Conan ισως....μπορει να παιζει κατι μεταξυ τους!!!
Και εδω μου γεννιεται και η αλλη απορια....
Ο Υαhiko ( god realm ) γιατι εγινε ενα απο τα σωματα του και οχι και η ΚΟΝΑΝ...
του εναντιωθηκε η απλα προσφερθηκε!?!?!

Εξαλλου η δυναμη της αγαπης ΠΑΝΤΑ νικαει!!!
LOVE IS POWER :)

Tiger-stock-blog-header.jpg

#3502 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Φεβρουάριος 2009 - 15:30

Ο Yahico πιθανότατα σκοτώθηκε σε κάποια φάση και τον κράτησε ο Nagato σαν υπενθύμιση του γιατί πρέπει να φέρει ειρήνη στον κόσμο or something like that. Δεν πιστεύω να προσφέρθηκε οικειοθελώς. Δεν υπηρχε και λόγος άλλωστε.

#3503 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8.656 Δημοσιεύσεις:
  • Locationbetween the frets

Καταχωρήθηκε 27 Φεβρουάριος 2009 - 15:34

Μιας και έμαθα από το /a/ τα δυσάρεστα νέα, ήρθα για να δώσω συλλυπητήρια στον Seraphimon για την waifu του. :canthelp:

Και μία δήλωση που ίσως σας ενδιαφέρει:

"It's far more challenging as a writer to come up with scenarios where characters simply have to part ways or say goodbye to one another through other circumstances. Killing people is far too easy; far too often, character deaths are handled as a cheap emotional stunt used as little more than a crutch to fall back upon to make people think "anything can happen!"

Eiichiro Oda

:wis:

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#3504 vasellhs

vasellhs

Naruto fan

• Members
  • 7 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Φεβρουάριος 2009 - 15:35

Θεικό chapter, ξετρελάθηκα!!!!
Βασικά πιστεύω πως ο Naruto ηθελημένα έγινε Kuybi, δηλαδή είναι κάποιο jutsu αυτό το transformation ("that jutsu" ίσως) το οποίο όμως δε χρησιμοποιούσε γιατί είναι πολύ επικίνδυνο φαντάζομαι. Δε νομίζω ότι ο Naruto θα ρίσκαρε να χάσει τον έλεγχο όταν όλο το χωριό τον παρακολουθεί, μετά από τόση προσπάθεια που έχει κάνει να μην τον βλέπουν όλοι σαν απειλή επειδή έχει μέσα του τον Kuybi. Από το 430 που εμφανίστηκε έχει δείξει πολύ πιο ώριμος και συνειδητοποιημένος.
Αν έχω άδικο όμως δεν τον σώζει ούτε Yamato ούτε Sasuke νομίζω. Θα τον πάρει ο Pein, o Danzou θα επαληθευτεί και θα έχει το πάνω χέρι και το χωριό θα απομονώσει το Naruto και πάλι. Όπως και να'χει πολύ θα ξενερώσω αν αυτή τη μάχη ο Naruto δεν την τελειώσει μόνος του αλλά κάποιος έρθει να τον βοηθήσει/επαναφέρει.

#3505 LCF89

LCF89

..::Unfightable::..

• Members
  • 323 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Φεβρουάριος 2009 - 15:47

437:Επικο!! Το καλο που του θελω του Kishi να μην εχει παθει τιποτα η Hinata(μετα μενει μονο η Temari-chan:nbleed:). Sorry Seraphimon αλλα μου αρεσει κι εμενα :P
Σοβαρα τωρα, μην πεθανει αλλος, ισως κανενας Akatsuki αλλα οχι αλλος.(Ειδικα η Hinata!!)

Δημοσιευμένη  εικόνα

#3506 TotalOblivion

TotalOblivion

Anime Amateur

• Members
  • 106 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Φεβρουάριος 2009 - 15:50

Προβλέπω επικές μάχες στα επόμενα chapters!!! Μέχρι και ο σκελετός φάνηκε! Αν είναι ποτέ δυνατόν. Να δω τί άλλο μας επιφυλάσσει ο kishomoto!
[URL="http://sig.anidb.net/redirect/18901/DuLLw/"]Δημοσιευμένη  εικόνα[/URL]
There's no Success like Failure and Failure is no Sucess at all...

#3507 papous

papous

Sky Ojii-san

• Members
  • 472 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Φεβρουάριος 2009 - 15:59

Μιας και έμαθα από το /a/ τα δυσάρεστα νέα, ήρθα για να δώσω συλλυπητήρια στον Seraphimon για την waifu του. :canthelp:

Και μία δήλωση που ίσως σας ενδιαφέρει::wis:

Dont compare Oda with Kishimoto...
Eichiro Oda-sensei is a genius...
Kishimoto is shit compared to him... (imo always)

Δημοσιευμένη  εικόνα

#3508 matassos

matassos

Anime Professional

• Members
  • 623 Δημοσιεύσεις:
  • LocationThessaloniki-Ksanthi

Καταχωρήθηκε 27 Φεβρουάριος 2009 - 16:01

Ωραίο και σημαντικό στην τροπή του manga chapter μας κραταει ολους σε αγωνια κλασσικα για το αποτελεσμα...Οστώσο δεν μου αρεσε ο τροπος που χειριστηκε την hinata να κανει ντου σε ολοκληρο παιν καταπροσωπο χωρις να το σκεφτει λιγακι....ας βοηθουσε το naruto τουλαχιστον.....που πας κοριτσι μου σαν το προβατο στη σφαγη?οεο?:beaten: ( μακαρι να παιθανε!:hiding_something: μετα το ρεζιλικι και να ζουσε θα αυτοκτονουσε! )
αλλη μια ερωτηση με την βατραχινα τι εγινε?
Naruto 437 page 09 | One Manga
την ξεχασαμε ζει?

#3509 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2.574 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Φεβρουάριος 2009 - 16:02

Και μία δήλωση που ίσως σας ενδιαφέρει:

"It's far more challenging as a writer to come up with scenarios where characters simply have to part ways or say goodbye to one another through other circumstances. Killing people is far too easy; far too often, character deaths are handled as a cheap emotional stunt used as little more than a crutch to fall back upon to make people think "anything can happen!"

Eiichiro Oda

:wis:

Ε τι θα λέγε ο μπαγλαμάς.Όσα δε φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια:nosey:Κι όποιος κατάλαβε κατάλαβε.

Σχετικά με το chapter,αρχίζει και με νευριάζει το Shinra Tensei.

Παραείναι imba.Μόνο με αυτό και ας μην ξέρεις genjutsu,taijutsu,ninjutsu μπορείς να νικήσεις όποιον θες:uhh:

Βέβαια εγώ την έχω βρει τη λύση.Κρύβεις έναν με sniper κάπου,κάνεις εσύ επίθεση στον Pein και όταν χρησιμοποιήσει το Shinra Tensei βαράει ο άλλος με το sniper και πάρτον κάτω.Τόσο απλά:canthelp:

Τώρα σχετικά με την μάχη,πολύ χαλαρός είναι και στο τέλος θα την πατήσει άσχημα:knock-knock:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#3510 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3.599 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Φεβρουάριος 2009 - 16:08

Αν ο Kashimoto σκοτώσει την Hinata θα τον πάρει ο διάολος, ΑΠΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.