Απλα πρεπει να παρεις τα anime και ειδικα το Νaρουτο πιο χαλαρα 
Sgouver αν αυτο το πας για καποιο ειδους υπονοουμενο ειδικοτερα κατα του Naruto λυπαμαι αλλα θα με βρεις και εμενα να διαφωνω σε αυτο το σημειο.... Εμενα γενικα δεν με ενοχλει να ερθει να πει καποιος κατι που δεν του αρεσει στο Naruto αλλα με προβληματιζουν οι αντιδρασεις των Hatake Kakashi κ Ephialtes γιατι δεν με εχουν συνηθισει σε τετοια....
Τωρα γενικα μιλωντας δεν νομιζω κανεις να μπορει να υποστηριξει οτι υπαρχει το τελειο πνευματικο δημιουργημα. Το ιδιο πιστευω ισχυει και με τα manga. Τα γουστα ειναι υποκειμενικα και ειναι βεβαιο οτι παρα πολλες φορες δεν συμπιπτουν. Πριν ανεφερα καποια πραγματα τα οποια δεν μου αρεσουν οσον αφορα την υποθεση του Naruto... To εκανα δικαιολογωντας την αποψη μου με αρκετη σαφηνεια θελω να πιστευω και χωρις να παρω την οποιαδηποτε αυστηρη κριτικη με κακο ματι. Και θα εξηγησω αμεσως το γιατι.... Πιστευω οτι για καθε κενο η αρνητικο το οποιο μπορει να υπαρχει στην υποθεση του manga υπαρχουν αλλα 3 θετικα τα οποια αναπληρωνουν τις ελλειψεις.... Δεν νομιζω οτι υπαρχει καποιος που να μπορει να αρνηθει ουτε το γενικοτερο ενδιαφερον το οποιο παρουσιαζει η ιστορια, ουτε το ποσο καλα δομημενη ειναι γενικοτερα, ουτε το ποσο ωραια μυνηματα περναει, ουτε το ποσο πιο ρεαλιστικα αποδιδει ορισμενες καταστασεις σε σχεση με αλλα αναλογα εργα..... Και φυσικα να μην ξεχασω να αναφερω και το σχεδιο το οποιο κατα την προσωπικη μου γνωμη ειναι παρα πολυ καλο.
Οποτε για να ειμαι ειλικρινης δεν βλεπω το λογο να εκνευριζομαι καθε φορα που καποιος πει οτι κατι δεν του αρεσει στο συγκεκριμενο manga.... Εχω εμπιστοσυνη στο προσωπικο μου γουστο πανω απο ολα οπως και στους λογους για τους οποιους το διαβαζω ανελλιπως καθε εβδομαδα. Ουτε φυσικα νιωθω την αναγκη να αναφερω μονο τις καλες πλευρες του καθοτι ειμαι σιγουρη για την γενικοτερη αξια του ως συνολο.
@ Doulis...... Νομιζω οτι ο naruto θα λειπει οταν θα φτασει ο Pain στο Konoha.... Aυτος ηταν μαλλον και ο λογος για τον οποιο η εκπαιδευση τοποθετηθηκε τοσο μακρυα. Γιατι πολυ απλα δεν υπηρχε κανεις αυτην την στιγμη που να μπορει να αντισταθει στον Pain και με καποιο ειδους plot devise επρεπε ο Naruto να παραμεινει ασφαλης και να αναπτυξει νεες τεχνικες.
Τωρα για την μαχη του Sasuke μαλλον θα ειναι αρκετα συντομη.... Το MS εχει αποδειξει οτι δεν αστειευεται σαν οπλο και οτι μπορει να δαμασει τα παντα σχεδον. Τωρα απο εκει και περα το πολυ πολυ το 8 tail να αντεξει μιση με μια σελιδα για μενα και μετα θα περασουμε αλλου.
(ναι Ephialtes kun παλι εγραψα πολλα gomenasai!!!!!
)
Edited by iristella, 20 July 2008 - 00:10.