Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Naruto latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
11573 replies to this topic

#3256 Hatake Kakashi

Hatake Kakashi

Anime Professional

• Members
  • 985 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Φεβρουάριος 2009 - 18:47

Sora-kun ειναι πολυ fake το δικο σου, αλλα το πρωτο μερος μαρεσε πολυ, ειδικα εκει που το κιουμπι του λεει για τον Μινατο.. Ωραιο σκηνικο αυτο!

τα υπολοιπα βαριομουν να τα διαβασω

Κακασι, αυτο ειναι confirmed?

Nαι πιστευω πως ειναι confirmed για 4 λογους

1)Γιατι ετσι λενε ολοι :D
2)Επειδη ποσταρε μαζι με το text το εξωφυλλο του shounen jump αυτης της εβδομαδας
3)Επειδη ειχε δωσει σποιλερς για το bleach καποια αλλη φορα και ηταν αληθινα(απο οσο τουλαχιστον λενε αυτοι που διαβαζουν bleach)
4)H κοπελια που μας δινει τα σποιλερς καθε εβδομαδα(ναι κοπελα ειναι :D) εμφανιστηκε και ειπε οτι το text ειναι αληθινο,αλλα δεν το εχει αγορασει λογω οτι το μαγαζι της γειτονιας της ειναι κλειστο επειδη εχουν καποια γιορτη σημερα,αλλα εγω με το φτωχο μου το μυαλο λεω αφου δεν το εχει αγορασει πως ξερει οτι ειναι αληθινα τα παραπανω σποιλερ?

τεσπα ολοι λενε οτι ειναι confirmed οποτε κατα 99% ειναι΄

Ps:Flame alchemist o θανατος της shizune εγινε για να ζησει ο Κακασι :D,στεναχωρηθηκα για τον fukasaku(αν ειναι οντως νεκρος) τα εσπαγε,αλλα ηταν ενα πολυ
δυνατο οπλο με το μερος του Ναρουτο και επρεπε να πεθανει.Ο Pain καταλαβε τον κινδυνο(γιατι με το frog song θα ειχε τελιωσει το παραμυθι για εκεινον) και ετσι τον καθαρισε.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Hatake Kakashi: 11 Φεβρουάριος 2009 - 18:53

#3257 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2.054 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Φεβρουάριος 2009 - 19:03

sora, το δικό σου είναι too long το be true. αυτό του Kakashi φαίνεται γνήσιο και tbh μου αρέσει πολύ ως ιδέα ;P
τι τέλειο! είμαστε σίγουρη πως πέθανε η Shizune, λογικά πέθανε και ο Pa. το μονο που λείπει είναι ένας νεκρός Kakashi, το κερασάκι στην τούρτα
anyways i think πως είναι πολύ νωρίς για να είμαστε σίγουροι

Συμφωνω με οσα λεει ο φλειμ-απλα 8ελω να προσ8εσω οτι το να ειναι ο κακασι νεκρος ειναι καπως ακυρο με το 8ανατο της σιζουνε αφου δε νομιζω να σκοτωσει 2 χαρακτηρες ετσι αν και 8α μου αρεσε να πε8ανει 1 ακομα βασικος χαρακτηρας :bike:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#3258 °•πίΟu-πίΟu•°™

°•πίΟu-πίΟu•°™

I'm just one hell of a butler :)

• Members
  • 1.306 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Φεβρουάριος 2009 - 19:06

Ps:Flame alchemist o θανατος της shizune εγινε για να ζησει ο Κακασι :D

Δεν καταλαβα; Πως σχετιζεται δηλαδη?

Analyze plz!!

yoJC2iXiB8biWL8b9S.gif

Spoiler:

#3259 Hatake Kakashi

Hatake Kakashi

Anime Professional

• Members
  • 985 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Φεβρουάριος 2009 - 19:09

Δεν καταλαβα; Πως σχετιζεται δηλαδη?

Analyze plz!!

Για τον ιδιο λογο που αναφερει ο k3lborn στο προηγουμενο ποστ:congrats:

#3260 slateras

slateras

►§╚Ât3r[a]§±!!◄AMV MaKeR

• Members
  • 129 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Φεβρουάριος 2009 - 19:20

ο kakashi εχει πεθανει εδω και chapters :P

#3261 °•πίΟu-πίΟu•°™

°•πίΟu-πίΟu•°™

I'm just one hell of a butler :)

• Members
  • 1.306 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Φεβρουάριος 2009 - 19:34

Συμφωνω με οσα λεει ο φλειμ-απλα 8ελω να προσ8εσω οτι το να ειναι ο κακασι νεκρος ειναι καπως ακυρο με το 8ανατο της σιζουνε αφου δε νομιζω να σκοτωσει 2 χαρακτηρες ετσι αν και 8α μου αρεσε να πε8ανει 1 ακομα βασικος χαρακτηρας :bike:

O kelborn λεει οτι ειναι ακυρο το να εχει πεθανει ο κακασι με το θανατο της Σιζουνε ενω εσυ ειπες οτι η Σιζουνε πεθανε για να ζησει ο Κακασι.

Ειμαι εγω η χαζη η κατι δεν εχει διατυπωθει καλα εδω περα?

yoJC2iXiB8biWL8b9S.gif

Spoiler:

#3262 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1.136 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Φεβρουάριος 2009 - 19:39

φυσικά εννοεί πως αν πεθάνει ένας καλός δύσκολα θα πεθάνει και άλλος, αλλα εγώ μέσα στην ουτοπία μου πιστεύω πως θα μπορούσε να τους έχει σφάξει όλους αυτούς ακριβώς για να μας δείξει την δύναμη του ώστε να καταλάβουμε και το ποσο δυνατός πρέπει να είναι ο μαντάρα για να είναι master του, και να δούμε και τι θεός θα είναι ο naruto όταν σφάξει τον Pein.
kakashi ελπίζω να έχεις άδικο και να εξής ψοφήσει και εσύ (sry XD)
@ slateras: it's not sure, we hope so tho

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από the.flame.alchemist: 11 Φεβρουάριος 2009 - 19:46

Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.

#3263 jedimastermaniac

jedimastermaniac

METAL POWER!!!!!

• Members
  • 252 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Φεβρουάριος 2009 - 20:12

Νομίζω ο Kakashi είναι dead for good :(
Με στεναχώρησε αυτό λίγο όπως όλους πιστεύω αλλά ακόμα κ ο Naruto επειδή κατέχει και Nature Energy τώρα το κατάλαβε μόνος του
αλλιώς ο σαλύγκαρος θα τον είχε γιατρέψει αλλά το ύφος της Granny (0_o) όταν την ρώτησε ο Naruto μάλλον τα λέει όλα
Δημοσιευμένη  εικόνα
Thanks for the sig Snivelili
Last Chancer Platoon - Paintball team

#3264 Nobody

Nobody

Anime Fan

• Members
  • 195 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Φεβρουάριος 2009 - 21:01

Νομίζω ο Kakashi είναι dead for good :(
Με στεναχώρησε αυτό λίγο όπως όλους πιστεύω αλλά ακόμα κ ο Naruto επειδή κατέχει και Nature Energy τώρα το κατάλαβε μόνος του
αλλιώς ο σαλύγκαρος θα τον είχε γιατρέψει αλλά το ύφος της Granny (0_o) όταν την ρώτησε ο Naruto μάλλον τα λέει όλα

κάντε όνειρα,σε κώμα βρίσκεται κ θα επιστρέψει:wooi2:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#3265 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1.409 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Φεβρουάριος 2009 - 21:05

volume 45 cover

Spoiler:

Ειναι φανταστικη ετσι ?

Yup! Οντως ειναι φανταστικη (Japflap quality φυσικα).Τωρα τελευταια ο Κισι μας εχει συνηθίσει σε ωραια εξωφυλλα! Thanks Kakashi :3:drink:

Δημοσιευμένη  εικόνα

ΧΙΝΑΤΑ, και τι δεν θα έδινα να σκύψεις να πιάσεις τη ΚΑΝΑΤΑ....:: LiveJournal ::. = DeviantArt = \o/MADAOmon FanSubs :3 \o/
Spoiler: Υφυπουργός Γαστρονομιας και Επίσημος Κρατικός Μπαρτέντερ

#3266 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Φεβρουάριος 2009 - 21:27

Nice spoiler text and picture! Thank you Hatake Kakashi:wooi2:!!!
Spoiler:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από iristella: 11 Φεβρουάριος 2009 - 21:34

#3267 jedimastermaniac

jedimastermaniac

METAL POWER!!!!!

• Members
  • 252 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Φεβρουάριος 2009 - 14:07

Πάντως μου φαίνεται περιέργο να χωθεί η Hinta να σώσει τον Ναρουτο και όχι η Sakura ?
νομίζω ότι κ ο Naruto της είναι σημαντικό πρόσωπο :/
Αρχίζω να έχω αμφιβολίες λίγο για το leaked :P

Και όπως είπε η Ιριστέλλα ... το Sage chakra απλά τι; :P
Πάντως αν όντως υποκύψει ο Naruto στον 9τέϊλς τότε αναρωτιέμαι για την αντίδραση της Konoha....
άμα είναι όντως όιπως στο leaked δεν βλέπω πουθενά αντίδραση για την αύρα που αρχίζει να βγάζει ο Naruto ?? 0_o
Δημοσιευμένη  εικόνα
Thanks for the sig Snivelili
Last Chancer Platoon - Paintball team

#3268 Sora

Sora

Gintama Hype

• Members
  • 682 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Φεβρουάριος 2009 - 15:19

[media= naruto chapter 435 spoiler confirmed]http://www.youtube.com/watch?v=9sFtvTDbPc4&eurl=http://iareawesomeness.wordpress.com/2009/02/06/naruto-manga-435-spoiler-discussion-434-breakdown-and-discussion/&feature=player_embedded[/media]

#3269 Hatake Kakashi

Hatake Kakashi

Anime Professional

• Members
  • 985 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Φεβρουάριος 2009 - 15:49

pic
Spoiler:

Το υψος του Pain στo εξωφυλλο μαλλον συμβολιζει κατι,δεν ειναι τοσο μεγαλη η διαφορα υψους.

Ο τιτλος του επομενου τσαπτερ μαλλον ειναι Peace,που σημαινει οτι λογικα θα δουμε τον Pain να εχει εναν πολυ ενδιαφερον διαλογο με τον Ναρουτο.

Συμφωνω απολυτα μαζι σου Iristella

Seraph Japflap ftw :D,οι τελευταιες volume cover πραγματικα ειναι πολυ καλες,οι αγαπημενες μου ειναι αυτη με τον Ιτατσι και Σασουκε,Jiraiya και Ναρουτο και η τελευταια.

ΥΓ:σχολιο για την κοπελα που μας δινει τις εικονες και τα σποιλερς
Spoiler:

#3270 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4.499 Δημοσιεύσεις:
  • LocationArah

Καταχωρήθηκε 12 Φεβρουάριος 2009 - 15:53

αρχισαν τα Flashback του Pein?Ε τωρα ειναι που θα μου τον σκοτωσει σιγουρα..
first it was sasori...then deidara, itachi, now him....
ειναι καταρα να υποστηριζεις τους κακους σε shounen :(

qzMHWHd.png