Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Naruto latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]
Καταχωρήθηκε 10 Φεβρουάριος 2009 - 09:11
Επισης παντα στο manga ειχα την αποροια: γιατι προσπαθουν να φερουν τοσο απεγνωσμενα πισω τον σασκε.Ενταξει φιλος του πρωταγωνιστη ειναι δε λεω, αλλα η tsunade επρεπε να κρατησει αλλη σταση.Μη ξεχναμε οτι προκειτε για rogue shinobi ποου εγκαταλειψε το χωριο του, τραυματισε σοβαρα συγχωριανο του shinobi, πηγε με την πλευρα του μεγαλυτερου εχθρου του χωριου, παρα πολυ πιθανον να σκοτωσε-τραυματισε αλλο κονοχανο shinobi στη διαρκεια των 3 χρονων (η οταν ειχε βγαλει του πολλους shinobi εκτος στην αρχη της σασκειαδας), και τωρα προσφατα συμμαχισε με μια ομαδα απο τους μεγαλυτερους rogue-shinobi ever, επιτεθηκε σε χωριο με το οποιο λογικα υπαρχει ειρηνη και αποπειραθηκε να εχμαλωτισει bijuu (ασχετα αν τα θαλασσωσε).Απο ολλα αυτα επρεπε αυτοματα να δωθει εντολη kill-on sight σε ολλους τους κανονικους shinobi για τον σασκε.Επισης αν τον δεχτει η konoha πισω, αυτο συνιστα αυτοματα αιτια πολεμου με το χωριο του raikage.Γιατι ολλη αυτη η διαφορετικη μεταχειριση?Ο ναρουτο τοσα χρονια, ασχετα αν ειναι πρωταγωνιστης δεν κατειχε απολυτος καμια θεση εξουσιας στο χωριο. δεν ηταν τιποτα παρα ενας μετριος shinobi γιατι εδειναν τοσο ξεχωριστη μεταχειριση στο θεμα του φιλου του?
ps:ποιος βαζει τετοια tags????
Καταχωρήθηκε 10 Φεβρουάριος 2009 - 12:38
Υ.Γ. για τους Ενκα και τον Σανμπου ξέρει καποιος κάτι; Ακόμα και ένα όχι παράτα μας μου κανει, απτο να μην απανταει κανεις.
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από 8tails: 10 Φεβρουάριος 2009 - 16:51
Καταχωρήθηκε 10 Φεβρουάριος 2009 - 14:43
Aπλα αναφορικα σε αυτο που λες ο ναρουτο στη πλατη του δεν εχει καμια καμπια.Αυτη τη στιγμη απλα ειναι πιασμενος με τον παιν και μεχρι στιγμης λογικα εχει λιπο8υμησει.Απο κει και περα δεν εχουμ δει τπ αλλο.Οσο για τις καμπιες καμια ποτε δεν πηγε πανω τουΤον είδαμε να κλείνει τα μάτια του, δε φαίνεται κάπου ξεκαθαρα ότι λιποθυμά, εχει και την καμπια πισω του που τον βοηθάει εξάλλου.

Καταχωρήθηκε 10 Φεβρουάριος 2009 - 15:32
Aπλα αναφορικα σε αυτο που λες ο ναρουτο στη πλατη του δεν εχει καμια καμπια.Αυτη τη στιγμη απλα ειναι πιασμενος με τον παιν και μεχρι στιγμης λογικα εχει λιπο8υμησει.Απο κει και περα δεν εχουμ δει τπ αλλο.Οσο για τις καμπιες καμια ποτε δεν πηγε πανω του
Ρίξε μια ματια εδώ, απο το τελευταίο τσαπτερ είναι.Καλό είναι πριν λεμε με τόσο σιγουριά κατι να το ψαχνουμε.
Στην πορεία δε φαίνεται πουθενα το katsuyu. Στην καπα του πιθανως να εχει μπει. Η δουλεια που της ανεθεσε ο Φουκασακου είναι να μείνει μαζί με το Ναρούτο. Οπότε ενα λογικό συμπερασμα είναι ότι είναι μαζί του. Τωρα αν εχει λιποθυμησει η όχι ο ναρουτο και αν το katsuyu εχει παιξει σεαυτο ρόλο δε ξερω σίγουρα αλλα εκεί παει το μυαλό μου. Αυτό που είναι σίγουρο είναι οτι το σωμα του πειν του απορροφησε όλο το sage chakra. Εχει και το δικό του όμως.
edit
εδώ δειχνει ξεκαθαρα τη Τσουναντε να δινει τo katsuyu στο Φουκασακου και ο Φουκασακου να δινει εντολη στο katsuyu να μείνει στην τσεπη του Ναρούτο. 3η και 6η εικόνα.
edit2 Kyuubi ειμαστε ενταξει τωρα
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από 8tails: 10 Φεβρουάριος 2009 - 16:54
Καταχωρήθηκε 10 Φεβρουάριος 2009 - 16:37
σαλιγκαράκια ειναι .........έλεος
Καταχωρήθηκε 10 Φεβρουάριος 2009 - 17:47
Eσυ επαναλαμβανω εννοιεις οτι ειναι η ιδια 8εραπευτικη καμπια που εχουν και οι αλλοι ενω κατι τετοια δε συμβαινει απλα τα πραγματα.Αλλο το να δινει πληροφοριες και αλλο να εισαι πανω στο ναρουτο και να τον γιατρευεις..Ρίξε μια ματια εδώ, απο το τελευταίο τσαπτερ είναι.Καλό είναι πριν λεμε με τόσο σιγουριά κατι να το ψαχνουμε.
Στην πορεία δε φαίνεται πουθενα το katsuyu. Στην καπα του πιθανως να εχει μπει. Η δουλεια που της ανεθεσε ο Φουκασακου είναι να μείνει μαζί με το Ναρούτο. Οπότε ενα λογικό συμπερασμα είναι ότι είναι μαζί του. Τωρα αν εχει λιποθυμησει η όχι ο ναρουτο και αν το katsuyu εχει παιξει σεαυτο ρόλο δε ξερω σίγουρα αλλα εκεί παει το μυαλό μου. Αυτό που είναι σίγουρο είναι οτι το σωμα του πειν του απορροφησε όλο το sage chakra. Εχει και το δικό του όμως.
edit
εδώ δειχνει ξεκαθαρα τη Τσουναντε να δινει τo katsuyu στο Φουκασακου και ο Φουκασακου να δινει εντολη στο katsuyu να μείνει στην τσεπη του Ναρούτο. 3η και 6η εικόνα.
edit2 Kyuubi ειμαστε ενταξει τωρα

Καταχωρήθηκε 10 Φεβρουάριος 2009 - 21:39
1ον ....Η τσουναντε ειχε δωσει ενα γυμνοσαλιαγκα στον ναρουτο οπως ειπαν και ειναι στην τσεπη του ναρουτο,ή αν θες κελμπορν ειναι πανω στο σωμα του ναρουτο με το απομεινον τσακρα της τσουναντε για να τον γιατρεψει .......
2ον να σου πω την αποψη μου πανω στο ερωτημα σου 8τειλς .....επειδη εχω σκεφτει και εγω αρκετα σεναρια θεωρω οτι ο κισι εχει αφησει μια ανοιχτη "πορτα" με το θεμα του ραικαγκε καιμαλλον πιστευω οτι θα αρχισει το "κυνηγι" απο ολες τις πλευρες και παρτε το οπως θελετε δν θα συνεχιζω να κανω και αλλο flooding
3ον δεν καταλαβα τι θες να πεις κελμπορν στο last ποστ σου,λες οτι ο ναρουτο δν εχει την κατσουγιου ή οτι δν τον γιατρευει??
Καταχωρήθηκε 10 Φεβρουάριος 2009 - 21:39
Βεβαια εξαρτάται αν η Tsunade θα έχει κάποιο άλλο επάνω της για να μεταφέρει το chakra (γιατί η θεραπευτική διαδικασία αντλεί chakra απο την Tsunade) . Όπως και να έχει πάντως, οψόμεθα, οπότε κάντε λίγη υπομονή.
***********************************************************************************************
Btw το παρόν thread περνάει ολόκληρο σταδιακό ξεκαθάρισμά από double, spam, off topic posts. Οπότε για όποιες αλλαγές στo post count σας κατά πάσα πιθανότητα θα ευθυνεται η υποφαινόμενη
ps:ποιος βαζει τετοια tags????
Ohhh give me a break 230 σελίδες θα καθαρίσω i can choose the tags i want
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από iristella: 11 Φεβρουάριος 2009 - 10:59
Καταχωρήθηκε 11 Φεβρουάριος 2009 - 00:04
Υ.Γ.iristella.. 230 σελίδες! σου ευχομαι καλο κουραγιο. κρίμα που καποια απο τα ποστ που θα διαγραψεις θα ναι και δικα μου
Καταχωρήθηκε 11 Φεβρουάριος 2009 - 00:25

Καταχωρήθηκε 11 Φεβρουάριος 2009 - 10:34
Καταχωρήθηκε 11 Φεβρουάριος 2009 - 10:55
Α) δεν έχει ιαπωνικό κείμενο
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από iristella: 11 Φεβρουάριος 2009 - 11:01
Καταχωρήθηκε 11 Φεβρουάριος 2009 - 12:47
Εγώ πάντως θα περιμένω όλο το βράδυ μέχρι να βγει
Οι πιθανότητες που μπορούν να συμβούν είναι πολλές από την αιχμαλώτιση μέχρι και το "pwnge" του Pain. Δεν υπάρχει λόγος να το κυνηγάμε , άσκοπο είναι
Απλά σκεφτήτε τον ήρωα του manga (Naruto) πριν απο 10 χρόνια τι Σ@!%!# έκανε και τι κάνει τώρα , εγώ όσο σκεφτόμουν τι έκανε πριν το sage training απλά σκεφτόμουν το εξής :
LOL!
Τώρα για την μάχη .. απλά περιμένουμε
Καταχωρήθηκε 11 Φεβρουάριος 2009 - 13:39
Αυτος που εδωσε το script εδωσε και το εξωφυλλο του shounen jump οποτε μαλλον λεει την αληθεια
Text
αλλο ενα κομματι το οποιο δεν εχει μεταφραστει πληρως ακομα
don't treat it as confirmed - a very fishy deal is going on about poster
ΕΙναι μαλλον αληθινο λογω του shounen jump οπως ειπα αλλα χωρις εικονες απο το τσαπτερ δεν μπορω να ειμαι απολυτα σιγουρος.
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Hatake Kakashi: 11 Φεβρουάριος 2009 - 15:05