Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Naruto latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
11573 replies to this topic

#2941 Goggeta SSJ6

Goggeta SSJ6

Anime Professional

• Members
  • 742 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Ιανουάριος 2009 - 18:20

Ωραιο chapter καλη πλοκη, ενας Naruto οπως πρεπει να ειναι ενας προταγωνιστης με μερικους ασους στο μανικη του!!!
Εχουμε να δουμε πολυ καιρο ενα τοοοσο καλο chapter μακαρι να συνεχηση ετσι ο Kishimoto!!

manuel Δεν νομιζω να ειναι και ολη παιθαμενοι μαλλον λυποθημη η κατι λογο εκρυξης τη σκατα κατι εκανε η 5η Hokage!!!

Θελω Kakashi ζωντανο!!!!:if:
Δημοσιευμένη  εικόνα
Στα 20 μου εγηνα και αδερφος.... ο παλιογερος.... τι επαθα ο αμοιρος με τους γεροντοερωτες!!!

#2942 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2.153 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Ιανουάριος 2009 - 18:33

ρε παιδια !!!1ον να πεθανει ο ναρουτο ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ και εγω πιστεω
οτι δεν πεθανε ο κακασι!!!(και αν υπαρχει καποιος που θα τον βοηθησει
αυτος μπορει να ειναι ο κακασι)
Βασικα βαζω ενα αλλο θεμα λετε να τον βοηθησει η δυναμη που τ εδωσε ο ιτατσι??????

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#2943 Therigos

Therigos

are we there yet....?

• Members
  • 60 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Ιανουάριος 2009 - 19:07

Δέν νομίζω να έχει καμία σχέση η δύναμη που του έδωσε ο ιτάτσι

η καινούρια του κίνηση είναι αυτή που προσπαθούσε να τελειοποιήσει όταν ήταν στο χωριό των βατραχων..

και από ότι είχε δείξει τότε μιλάμε για υπερβολικά δυνατή τεχνική αφού ακόμα και όταν προπονούνταν προκαλούσε εναν κακό χαμό!!!!!!

Naruto 415 page 15 | One Manga
και
Naruto 418 page 10 | One Manga

εχμ,,,, λοιπον χαμό δνε είδα είδα όμως ότι τον εξαντλεί και χρησιμοποιεί πολύ chakra
ακομα και με sage mode θα τον αφησει αρκετά αδύναμο, οπότε στην περίπτωση που δεν
πετύχει τον pain θα έρθουν στην ίδια κατάσταση και θα την έχει άσχημα ο ναρούτο

Όμως σε αυτό το σημείο θα εμφανιστεί ο σάσουκε ή οι τύποι απο το χωριό του 8-τειλ

*edit λέτε αυτό το waves of rage στην τελευταια σελίδα να μην έχει να κάνει μόνο με την ψυχολογική κατάσταση του ναρούτο??
εννοώ, λέτε να έχει να κάνει με το δεύτερο στοιχείο του ναρούτο
και λέτε αυτό να είναι water element εξού και το waves???
τραβιγμένο ίσος, αλλά παίζει????

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Therigos: 17 Ιανουάριος 2009 - 19:22
to avoid dubble post

#2944 The Tragic Prince

The Tragic Prince

心消えたこのせかいに 

• Members
  • 1.344 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Ιανουάριος 2009 - 19:14

εγω πιστεω
οτι δεν πεθανε ο κακασι!!!

Γιατί το αποκλείεις? οι πιθανότητες είναι 50-50 η πέθανε και ο ναρουτος δεν ανιχνεύει το chakra του η τα χει φτύσει λογο έλλειψης chakra και δεν ανιχνεύεται το chakra του.. Εδώ δεν είναι One Piece οποιοσδήποτε μπορέι να πεθάνει

#2945 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2.054 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Ιανουάριος 2009 - 19:50

Eνταξει αυτο που ειπα τελικα για τον danzu βγαινει ακυρο.Απο κει και περα μην ξεχνατε οτι εκτος του χωριου βρισκεται η ομαδα του gai.Moυ εχει κολλησει στο μυαλο οτι ο neji 8α εντοπισει το αλη8ινο σωμα του pain δε ξερω για αυτο αλλα απαλ μου εχει κολλησει.Οπως και να χει 8α δουμε την παρασκευη η μολις βγουν τα σποιλερ :tensai:

Εδώ δεν είναι One Piece οποιοσδήποτε μπορέι να πεθάνει

Εννοεις εδω δεν ειναι bleach πιστεψε με ειναι πιο πειστικο επιχειρημα

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από kelborn3: 17 Ιανουάριος 2009 - 19:55

Δημοσιευμένη  εικόνα

#2946 manuel

manuel

Anime Fan

• Members
  • 144 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Ιανουάριος 2009 - 20:19

κατα την νωμη μου η ομαδα του γκαη μπορει να δωσει πολλεσ απαντησεις σε σχεση με τα σωματα του πειν..λογο των ματιων του νετζη..αλλα και ο γκαη δεν ειναι κανενα παιδακι...ειναι πολυ δυνατος..απο κει και περα στο σεητζ μοουντ ο ναρουτο δεν χαλαει τσακρα οποτε και δεν κουραζεται..αρα η τεχνικη δεν θα τον βγαλει νοκ αουτ οπως γινεται με το ρασενσουρικεν...η ενεργεια της φυσης ειναι απεριοριστη οποτε και ο ναρουτο εχει απεριοριστη ενεργεια οσο βρησκεται σε αυτο το σταδιο..απο κει και περα ομως οταν παψει να βρισκεται σε αυτο το σταδιο πρεπει να ωρει κατι πολυ καλο για να χτυπησει τον πειν αφου παλι θα χρησημοποιει παλι το δικο του τσακρα...

#2947 SouL

SouL

Starting...

• Members
  • 7 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Ιανουάριος 2009 - 20:43

η ομαδα του γκαι λογικα θα εμφανιστει τη στιγμη π ο ναρουτο δν θα ειναι σε κατασταση να αντιμετωπισει πια τον πειν...κ αυτη η στιγμη μαλλον 8α ειναι οταν 8α χρησιμοποιησει τιν καινουριο του jutsu.....to oποιο προβλεπεται να εχει πολλες συνεπειες....

#2948 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2.054 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Ιανουάριος 2009 - 21:01

η ομαδα του γκαι λογικα θα εμφανιστει τη στιγμη π ο ναρουτο δν θα ειναι σε κατασταση να αντιμετωπισει πια τον πειν...κ αυτη η στιγμη μαλλον 8α ειναι οταν 8α χρησιμοποιησει τιν καινουριο του jutsu.....to oποιο προβλεπεται να εχει πολλες συνεπειες....

Kαι εγω αυτο πιστευω σε γενικες γραμμες αν και στο δικο μου μυαλο 2 ειναι τα σεναρια.Καποια στιγμη ο ναρυτο μεσα στη γενικοτερη μαχη 8α βρε8ει σε μια δυσκολη στιμγη και panv poy ειναι ετοιμος να χασει να κανει ντου η ομαδα του gai στον αλη8ινο pain και να κοπει η μεταξυ τους συνδεση oποτε να σω8ει ο ναρουτο-ειτε 8α φτασουν στο χωριο σε μια κρισιμη στιγμη της μαχης και 8α βοη8ησουν στη γενικη εξοντωση ολωςν των σωματων.Το ζητημα για μενα ειναι οτι ολοι οι anbu του χωριου φαινονται απων ειτε σφαγιαστηκαν απο τον pain ειτε ειναι με το hokage h ton danzu.:oo:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#2949 manuel

manuel

Anime Fan

• Members
  • 144 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Ιανουάριος 2009 - 21:22

σ αυτο δεν συμφωνω...γιατι ο ναρουτο οταν εκανε το ρασενσοθρικεν..και ειδε τι επιπτωσεις ειχε...ειπε στο τζιραγια οτι 8ελει να ωρει μια τεχνικη η οποια δεν θα βλαπτει αυτον και τους γυρω του..και δεν θα χρεισημοποιει τοσο πολυ τσακρα...το λεει στο επισοδειο 91 στο ανιμε...

#2950 Psichraimos

Psichraimos

Δεν ειμαι..... :P

• Members
  • 8 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Ιανουάριος 2009 - 21:54

Επικο chapter, το μονο που εχω να πω οταν σκεφτομαι το επομενο ειναι...
Καντε upload το γ..νο, δεν μπορω δεν μπορω να περιμενω !!!

Ο Naruto ειναι επιτελους σοβαρος (?) - δεν μπορω να πιστεψω οτι ο surprise-ninja μεσα του χαθηκε :P - και ελπίζω ο Kakashi μετα απο 20 υπονοουμενα να ειναι οντως νεκρος γιατι οπως ειπε και το παλικαρι παραπανω....ας μη γινει Bleach σε αυτο τον τομέα.

#2951 jimmare

jimmare

Anime Freak

• Members
  • 339 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Ιανουάριος 2009 - 00:08

Καλα παιδια δεν ξερουμε ακομα!!!:oo: δλδ αν επιθημητε να πεθανει ο κακασι τι να σας πω..

:oo: WTF???

Θελετε να πεθανει ο Kakashi?Τι να πω...

On Topic now...

Τρομερος ο naruto στο καινουργιο chapter.Τελικα
Spoiler:

Ποια λετε να ειναι η νεα κινηση του naruto που ελεγε στη τελευταια σελιδα?:drink:

#2952 °•πίΟu-πίΟu•°™

°•πίΟu-πίΟu•°™

I'm just one hell of a butler :)

• Members
  • 1.306 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Ιανουάριος 2009 - 03:07

κατι τετοια chaps σαν το τελευταιο make me a proud narutard...

but...

does that mean that kakashi is dead?? SPIT IT OUT THEN CLEARLY ENOUGH FOR US TO GET IT, KUSO-KISHI-YARO!

yoJC2iXiB8biWL8b9S.gif

Spoiler:

#2953 Zabimaru

Zabimaru

ワン ピース!!

• Members
  • 860 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Ιανουάριος 2009 - 13:41

και οχι μονο μαλλον και η tsunade μας αφησε.Παντος το κεγαλεο αυτο ηταν φοβερο σε σχεση με τα αλλα αντε την παρασκευη να δουμε και το neo jutsu

#2954 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1.136 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Ιανουάριος 2009 - 13:43

είμαι ο μονος negative εδώ μέσα? :P γιατί πιστεύω πως στο επόμενο chapter θα δείξει κάτι άκυρο και ΔΕΝ θα δούμε το jutsu? :|

Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.

#2955 manuel

manuel

Anime Fan

• Members
  • 144 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Ιανουάριος 2009 - 14:23

είμαι ο μονος negative εδώ μέσα? :P γιατί πιστεύω πως στο επόμενο chapter θα δείξει κάτι άκυρο και ΔΕΝ θα δούμε το jutsu? :|

οσο ναρουτοπορωμενος και αν ειμαι...εχω εναν μεγαλο φοωο πως κατι τεοιο μπορει να συμβει...αλα ειμαι σιγουρος πως και να δειξει την τεχνικη, σιγουρα δεν θα μας δειξει τι θα παθει ο πειν...:wis: