Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Naruto latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
11573 replies to this topic

#2896 ssj2sanji

ssj2sanji

This is suicide season!

• Members
  • 723 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Ιανουάριος 2009 - 14:40

naruto is the one whos is gonna kick your ass!!!
:hahaha::beaten:
τωρα ο naruto μπορει να εσθανεται το chakra των αλλων γιαυτο ρωτησε εαν ο kakashi λιπει για αποστολη:thatsit:

#2897 ssjchris

ssjchris

Δαααμέ ρε λέσιη...δαμέ..

• Members
  • 255 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Ιανουάριος 2009 - 14:42

μα τον θεο το chapter ηταν γαματοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:nanana::nanana::nanana::nanana:ειχα πολυ καιρο να δω τον ναρουτο ετσι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!να γ***!!!!!!!!!!!τους θελω ολους πανω τωρα ρε!επρεπε να βλεπει ο sasuke τον ναρουτο ποσο δυνατος εγινε για να καταλαβει τι σημενει ΝΑΡΟΥΤΟ!!!εννα μου γυρισει!!!!!:congrats::tensai:

tumblr_mw0bnpDAmF1rlqb0oo1_500.gif
 "Nothing is true, everything is permitted."

#2898 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2.153 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Ιανουάριος 2009 - 15:30

Καλα παιδια ...δεν εχω λογια ηταν αο τα πιο ωραια τσαπτερ γαμ***:kill4u::blush2:εντελοως απεχτο τσαπτερ:lovulovu:...η μαχη ηταν αιστευτη και τρομερα βασισμενη στις δυναμεις του ναρουτο(οχι για καποιους που το αμφισβητουν:hiding_something:!!!!ηταν εκπληκτικο...Επεισης επιμενω οτι ο κακασι δεν εχει πεθανει και σιγουρα κατι θα γινει......και αυτη η φωνη δεν ηταν του ντανζου(well done tsunade )αφου καποιος το ελεγε απο μεσα του!!:stubborn: καλα και ριν ειμαι εντελως αντιθετος με τις ηλιθιοτητες που λες:yellowcard::madtodeath:..1ον το κονοχα ουτε καν επαιξε ρολο ως προς την μαχη του και αν δεν σου αρεσει το τσαπτερ σου συνιστω να αλλαξεις μανγκα και ανιμ γτ φαινεται θα υπαρξουν πολλες τετοιες σκηνες στο ναρουτο:tensai: μην σε χασουμε απο στα καλα του καθουμενου κριμα ειναι!!!!!!!!

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#2899 Hatake Kakashi

Hatake Kakashi

Anime Professional

• Members
  • 985 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Ιανουάριος 2009 - 15:38

:stubborn: καλα και ριν ειμαι εντελως αντιθετος με τις ηλιθιοτητες που λες:yellowcard::madtodeath:..1ον το κονοχα ουτε καν επαιξε ρολο ως προς την μαχη του και αν δεν σου αρεσει το τσαπτερ σου συνιστω να αλλαξεις μανγκα και ανιμ γτ φαινεται θα υπαρξουν πολλες τετοιες σκηνες στο ναρουτο:tensai: μην σε χασουμε απο στα καλα του καθουμενου κριμα ειναι!!!!!!!!

Φιλε μου κανεις μεγαλο φαουλ εδω,μπορει να μην συμφωνεις με αυτα που ειπε αλλα δεν εχεις κανενα δικαιωμα να αποκαλεις ηλιθοτητες τις αποψεις καπιου αλλου χρηστη και μαλιστα εφοσων δεν εχει προσβαλλει κανεναν αυτος,μπορεις να εκφρασεις την αντιθεση σου με ωραιο τροπο,πιστευω πως κανεις μας δεν θα ηθελε να πεσει flame εδω μεσα.

#2900 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2.574 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Ιανουάριος 2009 - 15:45

Εγώ δε μπορώ να καταλάβω πως οι βάτραχοι χρησιμοποίησαν τόσο γρήγορα το frog song.Στη μάχη με τον Jiraiya έκαναν πολύ ώρα μέχρι να το ετοιμάσουν.

Επίσης επιβεβαιώθηκε αυτό που πίστευα ότι δηλαδή ο Naruto ακόμα δε μπορεί να κάνει Rasengan χωρίς κλώνους.

Επίσης απ'ότι είδα οι βάτραχοι κάθονται στο scroll του Naruto και όχι στις πλάτες.Λογικό είναι,πρέπει να ρίξει πολύ γυμναστική για να αποκτήσει τις πλατάρες του Jiraiya:hehehe:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#2901 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1.409 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Ιανουάριος 2009 - 15:49

ο ναρουτο, δεν ειναι πολυ δυνατος, καλος ειναι.Η κονοχα ειναι πολυ δυνατη, τον pein στη θεση που ειναι τωρα δεν τον εφερε ο ναρουτο, ολλη η κονοχα το εκανε, τις οποιας μερος ειναι ο ναρουτο,αυτο ξεχνατε η περισσοτεροι.

Εμ οχι...Μονος του ηρθε σε αυτη τη θεση... Εκανε την κινηση εκεινη και την πληρωσε.

Επισης εκεινη η φωνη δεν ειναι του Ντανζο με τιποτα...Καμια κατσουγιου ή Σακουρα θα ειναι που χρησιμοποιησε το τσακρα της και ειδαμε παλι το γερασμενο χερι της...Πραγματικα πρεπει να ειναι πολυ ασχημη γρια ΧΡ:hahaha:

Δημοσιευμένη  εικόνα

ΧΙΝΑΤΑ, και τι δεν θα έδινα να σκύψεις να πιάσεις τη ΚΑΝΑΤΑ....:: LiveJournal ::. = DeviantArt = \o/MADAOmon FanSubs :3 \o/
Spoiler: Υφυπουργός Γαστρονομιας και Επίσημος Κρατικός Μπαρτέντερ

#2902 Hatake Kakashi

Hatake Kakashi

Anime Professional

• Members
  • 985 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Ιανουάριος 2009 - 15:49

Εγώ δε μπορώ να καταλάβω πως οι βάτραχοι χρησιμοποίησαν τόσο γρήγορα το frog song.Στη μάχη με τον Jiraiya έκαναν πολύ ώρα μέχρι να το ετοιμάσουν.

Επίσης επιβεβαιώθηκε αυτό που πίστευα ότι δηλαδή ο Naruto ακόμα δε μπορεί να κάνει Rasengan χωρίς κλώνους.

Επίσης απ'ότι είδα οι βάτραχοι κάθονται στο scroll του Naruto και όχι στις πλάτες.Λογικό είναι,πρέπει να ρίξει πολύ γυμναστική για να αποκτήσει τις πλατάρες του Jiraiya:hehehe:

Δεν χρησιμοποιησαν το frog song,μαλλον εννοεις το Sennin mode

Εκαναν ωρα γιατι ο Jiraiya δεν ειχε κανει μαστερ το sennin mode :hahaha:

#2903 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1.136 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Ιανουάριος 2009 - 15:59

το chapter ήταν cool, τώρα τελευταία δεν έχω να πω και πολλά άσχημα πράγματα για αυτή την σειρά (αντίθετος με το bleach XD) γενικά όπως λέτε όλη σας πάνω κάτω ο Naruto έχει γίνει imbah powah cool, ο Pein βεβαια φέρεται σα παραπληγικό, μου θυμίζει η μάχη έναν lvl 20 ως 6 lvl 4, τους παίρνει έναν έναν όλους τους Pein. όσο για τα βατράχια θα συμφωνήσω με τον Hatake Kakashi

ο ναρουτο, δεν ειναι πολυ δυνατος, καλος ειναι.Η κονοχα ειναι πολυ δυνατη, τον pein στη θεση που ειναι τωρα δεν τον εφερε ο ναρουτο, ολλη η κονοχα το εκανε, τις οποιας μερος ειναι ο ναρουτο,αυτο ξεχνατε η περισσοτεροι.

φιλε Rin, πρώτη φορα στα χρονικά θα διαφωνήσω μαζί σου ;D ο Pein από μονος του έγινε όπως έγινε, η konoha δεν του έκλασε τίποτα.

:stubborn: καλα και ριν ειμαι εντελως αντιθετος με τις ηλιθιοτητες που λες:yellowcard::madtodeath:..1ον το κονοχα ουτε καν επαιξε ρολο ως προς την μαχη του και αν δεν σου αρεσει το τσαπτερ σου συνιστω να αλλαξεις μανγκα και ανιμ γτ φαινεται θα υπαρξουν πολλες τετοιες σκηνες στο ναρουτο:tensai: μην σε χασουμε απο στα καλα του καθουμενου κριμα ειναι!!!!!!!!

night_wizard αυτό το περί ηλιθιότητας με δυσάρεστη πολύ, αν μιλάγαμε έτσι κάθε φορα που διαφωνούμε με αυτά που λέτε τώρα θα είχαμε σκοτωθεί στο βρισίδι, σε παρακαλώ προσπάθησε να σέβεσαι πιο πολύ τους άλλους και να μιλάς καλύτερα

πιστευω πως κανεις μας δεν θα ηθελε να πεσει flame εδω μεσα.

ναι κανεις δεν θα ήθελε να peso εγώ μέσα στο thread XD *έχει συνηθίσει να τον φωνάζουνε Flame* XD

Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.

#2904 RiDeLub

RiDeLub

- ΡίΝΤεΛουμπ -

• Members
  • 1.010 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Ιανουάριος 2009 - 16:05

Πολύ καλό chapter. Πολύ καλός Naruto.
Τα υπόλοιπα τα είπατε για τον Naruto...

Εξακολουθώ να μην μπορώ να περιμένω chapter...

- Επέζησα και εγώ από το φαγητό του Κ.Ε.Τ.Θ Αυλώνας -

Δημοσιευμένη  εικόνα

#2905 manuel

manuel

Anime Fan

• Members
  • 144 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Ιανουάριος 2009 - 17:14

Bασικα αυτο που μου κεντρισε περισσοτερο σε ολο το μανγκα περα απο τη φαση με τη σκηνη της μαχης ηταν αυτο που ακουει na της λενε WELL DONE TSUNADE(νομιζω οτι ηρ8ε η ωρα να μπει ο danzu στο προσκηνιο και αν δουμε τη σακουρα να πολεμαει):tensai:

Spoiler:

δεν υπαρχει περιπτωση να ειναι ο ντανζου αυτος που της το λεει..(well done tsunade..) γιατι απ οτι 8υμαμαι το ενα χερι του ντανζου ειναι δεμενο...και στην φςτο φαινονται 2 χερια να κρατανε το ενα γερικο χερι της τσουναντε...και χωρισ κανεναν επιδεσμο δεμενο σ αυτα τα χερια...:smokingg:

φιλε μου τζιραυα...κα8ονται στο σκρολ του γιατι οι πλατες του δεν τον δεχονται λογο του κιουμπι...τον τζιραγια ο ναρυτο τον εχει ξεπερασει κατα πολυ και δεν τον λεω ετψ γιατι παω πιο πολυ τον ναρουτο..ειμαι και εγω μεγαλος φαν του τζιραγια..αλλα ειναι η αλη8εια..να ρουτο αυτη την στιγμη ακομα καο τον σασουκε τον εχει για πλακα..οτι και να εχει ο σασουκε..το σεητζ μοουντ δεν το πιανει..γιατι αυτη ειναι η δυναμη της φυσης..και τπτ δεν μπορει να ξεπερασει την δυναμη της φυσης..http://www.onemanga.com/Naruto/425/06/:smokingg:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Jiraiya: 16 Ιανουάριος 2009 - 17:41

#2906 LCF89

LCF89

..::Unfightable::..

• Members
  • 323 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Ιανουάριος 2009 - 17:41

431 μαματο! Αλλα ο Naruto να ξεπερναει το Jiraiya τοσο γρηγορα?Ουτε στο δωματιο του χρονου στο Dragonball τοσο γρηγορα!:hahaha: Τεσπα... δλδ τωρα ο Naruto θα νικησει το Pein με μια κινηση? I will end this with my new move... κατουρα και λιγο! sorry κιολας...

Υ.Γ. Παει ο Kakashi?:Crying2::nanteee::OMG3:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#2907 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2.574 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Ιανουάριος 2009 - 17:42

Δεν χρησιμοποιησαν το frog song,μαλλον εννοεις το Sennin mode

Κι αυτό εδώ τι είναι;

Spoiler:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#2908 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2.054 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Ιανουάριος 2009 - 17:48

ι στην φςτο φαινονται 2 χερια να κρατανε το ενα γερικο χερι της τσουναντε...και χωρισ κανεναν επιδεσμο δεμενο σ αυτα τα χερια...:smokingg:

E λογικο ειναι αφου τα χερια αυτα εινα της σακουρα που τρεχει να την βοη8ησει απλα το well done tsunade δεν το λεει η σακουρα και εγω πιστευω οτι το λεει ειρωνικα ο danzu

Δημοσιευμένη  εικόνα

#2909 manuel

manuel

Anime Fan

• Members
  • 144 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Ιανουάριος 2009 - 17:53

E λογικο ειναι αφου τα χερια αυτα εινα της σακουρα που τρεχει να την βοη8ησει απλα το well done tsunade δεν το λεει η σακουρα και εγω πιστευω οτι το λεει ειρωνικα ο danzu

ισως να ειναι και ετσι..τι να πω..παντως δεν μας δινει καμια πληροφορια οτι ειναι ο ντανζου καπου εκει κοντα...

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από manuel: 16 Ιανουάριος 2009 - 18:26
αλλαξα το ποστ μου γιατι καταλαβα λαθος...

#2910 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1.136 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Ιανουάριος 2009 - 18:22

εγω νομιζα πως εφου εδειχνε τα χερια τοτε λογικο και επομενο τα λογια να ειναι και αυτου που ειναι τα χερια...αλλα μαλλον εγω δεν καταλαβα κλ...:nod:

όχι γιατί απλούστατα αν προσέξεις ενώ όταν κάποιος μιλάει έχει άσπρο συννεφάκι με ένα μικρό "βελάκι" που πάει προς τα αυτόν όταν κάποιος έξω από την συζήτηση μιλάει η κάποιος σκέφτεται τότε βάζει γραμμές γύρο γύρο από το συννεφάκι και το κάνει πιο γκριζαρισμένο
εγώ θα σας το χαλάσω, πιστεύω πως απλά είναι η sakura που το σκέφτεται. φυσικά αν είναι ο danzou κάπου εκεί και ήταν αυτός που το είπε/σκέφτηκε τότε προβλέπεται μάχη με sakura πράγμα αρκετά δυσάρεστο εφόσον θα νικήσει η sakura. danzou δεν τον παο καθόλου αλλα omfg suckura will beat him?
προτιμώ πιο πολύ η μεγάλη μας συμπάθεια ο sucksuke (seraphimon μην με βρίσεις :P) να κάνει την βρώμικη δουλειά, θέλοντας να σφάξει τους elders θα σκοτώσει και τον danzou και έτσι είναι ok. γενικά η suckura όποτε δεν κάνει τίποτα μου φαίνεται η σειρά καλυτερεύει. δεν λέω να πεθάνει αλλα τώρα αν μας δείχνει μάχη με danzou αντί να δείχνει naruto η Pein θα τσαντιστώ :P

Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.