Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Naruto latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
11573 replies to this topic

#2461 Seirios

Seirios

Έκτακτος νεαρός...

• Members
  • 776 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Δεκέμβριος 2008 - 16:26

JESUS GYES τι σκευωρίες και προπαγανδες βρισκετε σε ενα παιδικο shounen manga? Ελεος.. Βρε σειριε στο χω ξαναπει μην τα βλεπεις ολα απολυτα και μαυρα (ειπε η σοφη δεκαφταχρονη)

και ποια μαυριλα λες, ποια ελαχιστα σημαδια ανθρωπιας?

και τελος αν δεν υπαρχει τιποτα ισιο στον κοσμο του ναρουτο, just drop it!

γενοκτονίες,θανάτους,απελπισμένα άτομα,ψέματα, και πολλά άλλα, μόνο εγω τα εχω δει δλδ?
που το είδες το παιδικό σε όλο αυτό?
και γιατί να ντροπάρω κάτι επείδη δείχνει άσχημα γεγονότα...κοίτα καλός η κακός είμαι 22 χρονών...δεν θέλω να βλέπω πεταλουδίτσες και αρκουδάκια τις αγάπης....΄΄οχι πως το ναρούτο είναι για ενίλικες,αλλά κάποια πράγματα δεν είναι τόσο παιδικα......

Αυτο εκει ειναι το προβλημα. Οτι πολλοι αδυνατουν ακομα να συνειδητοποιησουν οτι εχουμε ξεφυγει απο τα ναρουτο των sexy no jutsu, και τα rasengan/oodama rasengan. Παιδια, προχωρησαμε. Ο Ναρουτο και οχι μονο αυτος, στα σιπουντεν εχουν τρελο power up, το οποιο κιολας εχει παρουσιαστει αναλυτικα. Το ρασεν σουρικεν που ειδαμε ολοι τι ζημιες κανει, δεν το πηρε ετσι απλα. Ειδαμε τι προπονηση εκανε. Μετα, πηγαμε στα sage mode. Ε, πιστευω πως δεν υπαρχει καποιος εδω μεσα που να μην αναρωτηθηκε ΓΙΑ ΠΟΣΑ ΑΚΟΜΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΘΑ ΠΡΟΠΟΝΕΙΤΑΙ!

Επισης, απο τη στιγμη που το ναρουτο απο την αρχη βασιζεται στην ιδεα "οι νεοι ξεπερνανε τους παλιους", μια φραση που την βλεπουμε ολη την ωρα, τι αλλο πρεπει να δουμε για να καταλαβουμε οτι ΝΑΙ ο ναρουτο ειναι πιο δυνατος απο τον κακασι τωρα πια? Αφου το παραδεχτηκε ο ιδιος μωρε περα ολων των αλλων! Καλα ο πατερας του Τσοζι ειναι σαφως ξεπερασμενος προ πολλου. Δεν καταλαβαινω που σκαλωνετε. Ξεπεραστε τα ναρουτο και προχωρειστε στα σιπουντεν. Ειδαμε ο κονοχαμαρου τι εκανε. Πανω σε αυτη την ιδεα βασιζεται το ναρουτο τι να κανουμε!

Εγω αν δω τελικη μαχη στο ναρουτο κονοχαμαρου vs ναρουτο δε θα παραξενευτω αν νικησει ο κονοχαμαρου (φυσικα αν κανει undergo την ιδια προπονηση ε!)! Εδω εμαθε το ρασενγκαν απο 5 κουβεντες που του χε καποτε πει ο ναρουτο ο οποιος ειχε κανει 2 βδομαδες. και ποσο ειχε κανει ο 4ος? Ετσι ειναι. Οι νεοι ειναι παντα καλυτεροι στον κοσμο του ναρουτο.

Και κατι τελευταιο. Ο ναρουτο κουβαλαει στην πλατη του τη δυναμη του τεταρτου, την προπονηση του Τζιραγια και ενα κιουμπι (=ανεξαντλητη πηγη τσακρα).

Ε πιστευω σε καλυψα the.flame.alchemist

2η ένσταση...μου συγκρίνεις τον ναρούτο με τον 4ο βάση του ρασένγκαν...ο ένας ΔΙΜΙΟΥΡΓΗΣΕ την τεχνική από ΜΟΝΟΣ του...ο ναρούτο απλά την έμαθε...έχει τεράστια διαφορά..
τα περισότερα που είπες είναι σωστά. αλλά μιλάμε για επικές μάχες..όχι για εξηγήσεις.
δεν μπορούν όλοι να σκεύτοντε με τον δικό σου τρόπο..μην το πάρεις επιθετικά. τελείος φιλικά μιλάω....
μιλάμε για το πόσο επική θα είναι η μάχη ξαναλέω και όχι αν ο ναρούτο αξίζει την νίκη..που εγώ πιστεύω πως δεν αξίζει τίποτα ενάντια στον πέιν...
Δημοσιευμένη  εικόνα
Spoiler:

#2462 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1.136 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Δεκέμβριος 2008 - 16:31

Mα δν θα ειχε πιστευω ενδιαφερον αν δν υπηρχε ολο αυτο το σκηνικο (προδοσιες,πισωμαχαιρωματα κλπ κλπ)... Εξαλου ολοι λιγουρευονται την εξουσια εστω κ λιγο, οποτε ο καθενας κανει κ κατι κακο (μικρο ή κακο) για να την αποκτησει.(υπαρχουν κ εξαιρεσεις)

μα δεν ηπα πως δεν μου αρέσει αυτό που γίνετε! kirigakure is my favourite village XD. απλά παραδέχομαι πως τα villages μονο good aligment δεν φαίνεται να έχουν

2η έσταση...μου συγκρίνεις τον ναρούτο με τον 4ο βάση του ρασένγκαν...ο ένας ΔΙΜΙΟΥΡΓΗΣΕ την τεχνική από ΜΟΝΟΣ του...ο ναρούτο απλά την έμαθε...έχει τεράστια διαφορά..
τα περισότερα που είπες είναι σωστά. αλλά μιλάμε για επικές μάχες..όχι για εξηγήσεις.
δεν μπορούν όλοι να σκεύτοντε με τον δικό σου τρόπο..μην το πάρεις επιθετικά. τελείος φιλικά μιλάω....
μιλάμε για το πόσο επική θα είναι η μάχη ξαναλέω και όχι αν ο ναρούτο αξίζει την νίκη..που εγώ πιστεύω πως δεν αξίζει τίποτα ενάντια στον πέιν...

+10000000000000000

ο naruto απλά έτσι όπως είναι είναι ΨΕΎΤΙΚΟ να νικήσει τον Pein αν είναι 1vs1 (με 1vs1 εννοώ 6vs1 XD)

Peins death will be just a plot no jutsu to make the story continue ffs >_>

Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.

#2463 8tails

8tails

アニメ マスター

• Members
  • 407 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Δεκέμβριος 2008 - 17:42

Γιατί τόσο δέος για τον πειν; Καθαρα απο ενδιαφερον ρωταω. Συμφωνοι, ότι είναι φοβερα δυνατός. Το ρινένγκαν φταίει επειδη ειναι κατι καινουργιο; το ότι θελει να δειξει στον κοσμο του ναρουτο τι παει να πει πονος; (μιας και αυτη ειναι η μονη του ατακα εκτός απο το "ειμαι θεος, ειμαι θεος" ) Ειναι η ωμη δυναμη που πορωνει γενικα; τι;

Αντε να μπει στη μεση ο Μανταρα εκει να δουμε τι παει να πει δύναμη. (ο οποιος όπως ειπαμε σε αλλο θεμα είναι ο δευτερος κακος μετα τον απόλυτο κακο...τον Σειριο)

#2464 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1.136 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Δεκέμβριος 2008 - 17:47

Γιατί τόσο δέος για τον πειν; Καθαρα απο ενδιαφερον ρωταω. Συμφωνοι, ότι είναι φοβερα δυνατός. Το ρινένγκαν φταίει επειδη ειναι κατι καινουργιο; το ότι θελει να δειξει στον κοσμο του ναρουτο τι παει να πει πονος; (μιας και αυτη ειναι η μονη του ατακα εκτός απο το "ειμαι θεος, ειμαι θεος" ) Ειναι η ωμη δυναμη που πορωνει γενικα; τι;

Αντε να μπει στη μεση ο Μανταρα εκει να δουμε τι παει να πει δύναμη. (ο οποιος όπως ειπαμε σε αλλο θεμα είναι ο δευτερος κακος μετα τον απόλυτο κακο...τον Σειριο)

κοίτα. το με ο Pein έχει αλλα καλά χαρακτηριστικά και τα ματια του δεν με ενδιαφέρουν καθόλου. here is a list:
Akatsuki leader
cool
orange hair
cool piercings
cool abilities (specially the human realm and the god realm)
killed jiraiya
killed kakashi (i hope)

is that enough?

Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.

#2465 8tails

8tails

アニメ マスター

• Members
  • 407 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Δεκέμβριος 2008 - 18:33

ναι, φτάνουν:

πσ. μόνο η εικονα με ναρουτο και παιν εχει δημοσιευτει στο ιντερνετ? αλλες;

#2466 Hatake Kakashi

Hatake Kakashi

Anime Professional

• Members
  • 985 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Δεκέμβριος 2008 - 18:39

ναι, φτάνουν:

πσ. μόνο η εικονα με ναρουτο και παιν εχει δημοσιευτει στο ιντερνετ? αλλες;

Nαι μονο αυτη υπαρχει

Αυτο το τσαπτερ θα εχει και colour pages

χαθηκε να βαλει μια απο αυτες?

Η εστω την εικονα με Χινατα και Σακουρα να κοιτανε σαν ξελιγωμένες τον Ναρουτο :hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:

#2467 Seirios

Seirios

Έκτακτος νεαρός...

• Members
  • 776 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Δεκέμβριος 2008 - 18:41

ο μαντάρα μου αραίσει πιο πολύ από τον πέιν...:hahaha:

ο λόγος που μου αραίσει εμένα είναι καθαρά οτι απλά...ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ δεν ακολουθει κανόνες..θέλει να βάλει δικούς του..έίναι κάγκε και το κρατάει κρυφό....σε σχέση με άλους που δεν κάνουν απολύτος τίποτα στην ζωή τους εκτός απο το να κινιγάνε τον σάσουκε..κλάσης ανώτερος...
επίσεις καλύτερα να λες είμαι θεός είμαι θεός...παρά να λες όπως ο κακάσι."με ξεπέρασε,με ξεπέρασες με ξεπέρασες"
Δημοσιευμένη  εικόνα
Spoiler:

#2468 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Δεκέμβριος 2008 - 18:44

Διάβασα τα spoiler και πραγματικά ξετρελάθηκα από την χαρά μου. Περιμένω το επόμενο κεφάλαιο με ανυπομονησία. Προσωπικά δεν βρήκα κάτι το οποίο να με χάλασε. Και σαν πρώτη αναμέτρηση Naruto vs Pein μου φάνηκε πολύ καλή. Τα σώματα μου φαίνονται ένας καλός πρόλογος για το τι θα συμβεί στην συνέχεια.

Σε σχέση με τα όσα ειπώθηκαν σε προηγούμενα post έχω προσωπικά να σχολιάσω τα εξής:

Καλώς η κακώς το naruto δεν είναι παιδική σειρά. Δεν είναι η σειρά την οποία θα την δείξει κανείς στο 8χρονο η το 9χρονο ανηψάκι του. Είναι μια σειρά η οποία προορίζεται για άτομα εφηβικής ηλικίας και πάνω. Και αίμα έχει και βία έχει και ο κόσμος του κάθε άλλο παρά καλός και ρόδινος είναι. Προσωπικά εγώ αυτό το κατατάσσω στα θετικά της σειράς. Παρά το στοιχείο του φανταστικού και τα διαφορα μυθολογικά, fantasy στοιχεία που έχει αναπάντεχο για το είδος της ρεαλισμός όσον αφορά την ψυχογράφηση και τον χαρακτήρα των ηρώων. Ας λάβουμε υπόψιν μας ότι παρουσιάζει έναν κοσμο shinobi, και όχι μια πασιφιστική και ολοκληρωτικά ειρηνική κοινωνία. Τα πισωμαχαιρώματα και οι υπουλες τεχνικές είναι αυτονόητα σε ένα τέτοιο σύμπαν.

Πέρα από αυτό και αναφορικά με τους χαρακτήρες και την εξέλιξη της υπόθεσης. Θεωρώ απολύτως λογικό το ότι ο Naruto μπόρεσε και νίκησε τόσο εύκολα ένα από τα δυνατότερα σώματα του Pein. Το περίεργο και το εκνευριστικό θα ήταν να μην μπορούσε. Όπως σωστά προανέφερε η πιου πιου πλέον έχουμε ξεφύγει κατά πολύ από τον παλαιότερο Naruto, και δεν πρόκειται για ένα ξαφνικό power up αλλά για το αποτελεσμα σκληρής προπόνησης τόσων και τόσων μηνών. Έχετε ακόμη υπόψιν σας ότι μιλάμε για "σωματα" και όχι για τον ίδιο τον Pein, οπότε ο Naruto έχει ακόμη έδαφος να καλύψει, δεν είναι ότι χάθηκε από αυτήν την αναμέτρηση το ενδιαφέρον της σειράς. Επιπλέον έχει ωριμάσει και νοητικά όχι μόνο σαν Shinobi. Δεν είναι το παιδάκι το οποίο σαν σκοπό είχε μόνο το να γίνει Hοkage και να αναγνωριστεί από τους άλλους. Αν και προσωπικά ακόμη με ενοχλεί το ότι ο χαρακτήρας του παραμένει αμετάβλητα καλός και δεν παίζει καθόλου εντούτοις δεν μπορώ παρά να αναγνωρίσω το ότι πλέον μετά την φυγή του Sasuke, τον θάνατο των Jiraiya, Asuma και τόσες καταστροφές προτεραιότητα του είναι η προστασία των φίλων του και του χωριού του και όχι αυτούσιος ο τίτλος του Hokage Και η αναγνώριση από το χωριό (την οποία έχει ήδη κερδίσει εδώ και πολύ καιρό.). Ο Naruto τώρα αρχίζει και γίνεται Hokage material, Και όχι μόνο από πλευρά δύναμης αλλά και από πλευρα ψυχολογίας και οπτικής γωνίας.

Για τους υπόλοιπους χαρακτήρες δεν θα επεκταθώ τόσο. Θα πώ μόνό για άλλη μια φορά ότι οι συμπαθειες και οι αντιπάθειες είναι θεμα γούστου. Δεν θεωρώ όμως ότι υπάρχει τέτοιο πράγμα ως αναίτια καλός ή αναίτια κακός σε αυτήν την σειρά. Και πολύ περισσότερο όλοι θα παρατηρήσετε ότι ακόμη και στους αρνητικούς χαρακτήρες ο Mangaka δίνει και την ανθρώπινη πλευρά τους και φωτίζει τα κίνητρα των πράξεων τους (Orochimaru, Pain, Sasori, Μadara κτλ). Και στους καλους ενδεχομένως δείχνει και την λιγότερο τέλεια πλευρά τους (Jiraiya, Asuma, Kakashi) δεν τους παρουσιάζει τέλειους και αδιάφθορους. Για τον Pein εντούτοις πιστεύω ότι έχουμε πολλά ακόμη να δουμε και ότι δεν μας έχει παρουσιαστεί όλοκληρη η εικόνα του.

ΕDIT

ο μαντάρα μου αραίσει πιο πολύ από τον πέιν...:hahaha:

ο λόγος που μου αραίσει εμένα είναι καθαρά οτι απλά...ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ δεν ακολουθει κανόνες..θέλει να βάλει δικούς του..έίναι κάγκε και το κρατάει κρυφό....σε σχέση με άλους που δεν κάνουν απολύτος τίποτα στην ζωή τους εκτός απο το να κινιγάνε τον σάσουκε..κλάσης ανώτερος...
επίσεις καλύτερα να λες είμαι θεός είμαι θεός...παρά να λες όπως ο κακάσι."με ξεπέρασε,με ξεπέρασες με ξεπέρασες"

Δεν είναι δίκαιο να συγκρίνεις χαρακτήρες με διαφορετικά βιώματα μεταξύ τους. Και πάνω από όλα με διαφορετικές ηλικίες. Ο Naruto είναι ένα παιδί 17 χρονών και ο Madara ένας άνθρωπος που έζησε την εποχή του πρώτου. Λογικό είναι να έχουν διαφορετικό χαρακτήρα και στόχο στην ζωή καθότι δεν έχουν τα ίδια βιώματα σε περιεχόμενο αλλά και αριθμό εμπειριών. Και ο Madara στην ηλικία του Naruto δεν ήταν ενδεχομένως τόσο ώριμος όσο είναι τώρα. Mήπως ξέχασες ότι ήταν διατεθειμένος να βυθίσει την clan του στο αίμα μόνο και μονο για να αποδειχτεί ανώτερος των Senjou και ότι θυσίασε και τον μικρό του αδερφό γι αυτόν τον σκοπό? Προσωπικά προτιμώ τον στόχο να σώσεις τον καλύτερο σου φίλο από το παραπάνω. Το ότι επί μισό και παραπάνω αιώνα τώρα έχει παθει ψυχωση με τους Senju δεν σου κάνει καμιά αρνητική εντυπωση?

Και αναφορικά στον Kakashi. Ο καλός και ο σωστός δασκαλός στοχεύει στο να φέρει τον μαθητή ένα βήμα πάνω από αυτόν. Και έχει το θάρρος να αναγνωρίσει όταν κάτι τέτοιο συμβαίνει χωρίς κρίσεις εγωισμού και μεγαλομανίας.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από iristella: 24 Δεκέμβριος 2008 - 19:23

#2469 Sora

Sora

Gintama Hype

• Members
  • 682 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Δεκέμβριος 2008 - 18:47

Η εστω την εικονα με Χινατα και Σακουρα να κοιτανε σαν ξελιγωμένες τον Ναρουτο :hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:

Πωπω, ποσο καιρο το περιμενα αυτο, μακαρι να γινει ετσι!!!:congrats:
θα τον κοιτανε ολοι με ανοικτο το στομα (θα μπαινουν πολλεσ μυγες):dazed:

#2470 charger

charger

οr recharger?

• Members
  • 87 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Δεκέμβριος 2008 - 19:09

Seirie οπως παντα η κριτικη σου ειναι σκληρη ή μαλλον υπερβολικα σκληρη. Δεν λεω καθενας εχει την αποψη του πανω στο καθε θεμα οποιοδηποτε και αν ειναι αυτο, ητε ειναι για τα anime ητε κατι ασχετο με αυτα, αλλα δεν νομιζεις οτι θα επρεπε να συγκρατηθεις λιγο?

σε σχέση με άλους που δεν κάνουν απολύτος τίποτα στην ζωή τους εκτός απο το να κινιγάνε τον σάσουκε

Παρατηρηση οτι κρατιεσαι πολυ απο λεξεις και κουβεντες που αναφερονται μια αντε δυο φορες στην διαρκεια του anime. Επισης πιστευεις οτι ο naruto εκπαιδευεται αυτη την στιγμη μονο και μονο για να φερει πισω τον sasuke ? Το οτι θελει να γινει Hokage το ξεχασες τελειος μαλλον. Ισως αν προσπαθησεις να παρεις μερικους χαρακτηρες με αλλο ματι ισως να βρεις και μερικα καλα πανω τους.

Μην τα περνεις προσωπικα αυτα που λεω απλως τωρα ειδα εσενα και ειπα να σχολιασω. Απευθυνομε και στους υπολοιπους της τσακαλοπαρεας.
Tonikaku, no hard feelings please^_^ .
Naruto Manga Spoiler : Βλεπετε με δικη σας ευθυνη
Spoiler:

#2471 Sora

Sora

Gintama Hype

• Members
  • 682 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Δεκέμβριος 2008 - 19:25

Επισης πιστευεις οτι ο naruto εκπαιδευεται αυτη την στιγμη μονο και μονο για να φερει πισω τον sasuke ? Το οτι θελει να γινει Hokage το ξεχασες τελειος μαλλον.

Ο naruto κτλβ οτι το πιο σημαντικο που εχει στη ζωη του ειναι οι φιλοι τ και θελει να τους προστατεψει, οχι μονο το sasuke ο οποιος πηρε το κακο το δρομο και την ευκολη ζωη...αλλα γινοντας hokage σημαινει οτι θα ειναι αυτος ο οποιος θα προστατευει
το χωριο καλυτερα απο ολουσ και επειδη ολο το χωριο ειναι ολοι φιλοι τ θα πετυχει το σκοπο της ζωης του

φτου!!! εγω ηθελα ο naruto να ειναι καπως ετσι
Spoiler:

Spoiler:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Sora: 24 Δεκέμβριος 2008 - 19:39

#2472 8tails

8tails

アニメ マスター

• Members
  • 407 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Δεκέμβριος 2008 - 19:56

Seirie όταν μπει το παιχνιδι ο Μανταρα τότε θα του κανουμε τις μαζορετες μαζί, τωρα με τον πειν αν και ειναι απιστευτα δυνατός, δεν ξερω μου τη σπαει, γιατί ειναι αρρωστημενος. Το να θες να δωσεις στον κοσμο πόνο όπως λεει επειδη ειχες περασει τα διαφορα καποτε, ε μου φαινεται καπως αρρωστημενο (όχι αδικαιολογητο, αλλα αρρωστημενο)

υγ. θελω να δω τι εγινε τελικα με τον 8tails που ξεγελασε και το σασουκε. Τόσα φοβερα που γινονται τωρα, ξεχασαμε τα υπόλοιπα. Το μανγκα φτανει στο ζενιθ του σιγα σιγα.

#2473 Yu_Kanda

Yu_Kanda

Live and die by the sword

• Members
  • 309 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Δεκέμβριος 2008 - 19:56

Παντως ο Kishimoto οταν ειπε οτι σκοπευει να τελειωσει το manga το εννοουσε!!Δεν περιμενα να δω τοσο συντομα τη μαχη Naruto-Pain αν και δεν πιστευω οτι θα ειναι αυτη η τελικη τους μαχη.Πιστευω παντως οτι καπου εδω πεταγεται ο Sasuke και βλεπουμε τη μαχη που περιμεναμε τοσο καιρο επιτελους να γινεται τωρα.Παντως θα συμφωνησω οτι ο Naruto δεν ειναι ρε παιδια το παιδακι που βλεπαμε στα chunnin exams αλλα εχει μεγαλωσει και οριμασει και σε δυναμη και σε μυαλο(παρολα αυτα εγω ακομη τον μισω!!!Kill him Sasuke-kun:burningbe3:) Τεσπα παντως να λεμε του στραβου το δικιο εμενα δεν μου αρεσει ο Pein γιατι ειναι μεγαλη κομπλεξαρα.Επειδη αυτος οταν ηταν μικρος τον βαραγαν τον κλωταγαν τον βιαζαν δεν ξερω κ εγω τι,τωρα θελει να νιωσουν ολοι τον ιδιο πονο που ενιωσε κι αυτος γιατι πιστευει οτι μονο ετσι θα καταλαβουν η ανθρωποι την πραγματικη σημασια της ζωης.... απλα ειναι ενας κομπλεξικος τυπας που δεν πιστευει οτι υπαρχουν διαφορετικοι τροποι ζωης και θελει να κανουν ολοι και να παθουν οτι περασε κ αυτος...δεν ειναι ετσι τα πραγματα παιδια.Αυτος που μου αρεσει και μαλιστα συμφωνω με τις πραξεις του παντως ειναι ο Madara ο οποιος εχει 1000% δικιο σε οσα κανει και η συμπεριφορα του και οι κινησεις του ειναι οι πιο σωστες απ ολους τους αλλους στο manga και θελω να πιστευω οτι αυτος οχι μονο σαν παλαιοτερος αλλα σαν πιο εξυπνος αλλα και πιο εμπειρος θα ειναι ο δυνατοτερος και οχι ενα κομπλεξικο που επειδη εχει το Rinnengan νομιζει πως ειναι και θεος και θα κανει οτι γουσταρει στον κοσμο....Madara FTW!!!!
Δημοσιευμένη  εικόνα

#2474 LCF89

LCF89

..::Unfightable::..

• Members
  • 323 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Δεκέμβριος 2008 - 20:03

Αντι ν'αντιμετωπισει ο Pein τον Naruto καλυτερα να τον αντιμετωπισει ο Madara να τον κανει το γατακι του και να σκουπιζει το εδαφος με τη μαπα του.Δεν λεω, συμπαθεια ο Pein αλλα κι η υπομονη εχει τα ορια της.Δεν ειναι δυνατον να σκοτωνεις τον Kakashi-senpai(δεν μας εχει δειξει κατι αλλο) αρα σου αξιζει ενα, μη σου πω και δυο, χερακι ξυλο...

Δημοσιευμένη  εικόνα

#2475 8tails

8tails

アニメ マスター

• Members
  • 407 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Δεκέμβριος 2008 - 20:26

Αυτό παντως που θελω να δω στα επομενα τσαπτερς ειναι αν ο Ναρούτο εχει κανει καποια πρόοδο όσον αφορα τον ελεγχο του Kyuubi. Nα δούμε επιτελους τι γίνεται με το "κλειδί" που λεγανε. επίσης, έχουμε ξεκαθαρίσει τελικά ποιο είναι το "that jutsu" ? είναι τo rasen-shuriken ή κάτι αλλο που εχει σχεση με το kyuubi;...