Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Naruto latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
11573 replies to this topic

#2341 Yu_Kanda

Yu_Kanda

Live and die by the sword

• Members
  • 309 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Δεκέμβριος 2008 - 13:23

Καλα η Κονοχα να ταν κι αλλο τωρα...Ο Ναρουτο θα γυρισει στα συντριμια της ζωης του,στα κομματια της ψυχης του:hahaha: οικοπεδα την εκανε ο Pein.Tους διαλυσαν τελειως τους Κονοχονιανους o Pein kai h Konan και φανταστειτε οτι ακομη δεν εχουμε δει τον πραγματικο Pein και τις ικανοτητες του.Επιτελους ψοφησε η Shizune!!!Yattaaaaa!!!!!Ποτε μου δε την συμπαθησα αυτη τη γυναικα.Η Tsunade παντως δεν πιστευω να μας εχει αφησει χρονους.Τωρα γι αυτον που φοβαμαι ειναι ο Kakashi καθως ηταν που ηταν στα τελευταια του εγινε και η εκρηξη αντε ζωη σε μας...Ετσι λοιπον μεσα σε ολη αυτη την αναταραχη θα ερθει ο Danzou και για να γινει Hockage θα πει ολοι στην Konoha να αγοραζουν προκατασκευασμενα σπιτια,που θα ειναι αντιπυρικα,αντισεισμικα και γενικα οτι αντι υπαρχει..Πιστευω μεχρι και η Tsunade θα τον ψηφισει για hockage:P Αντε τον Ναρουτο οταν γυρισει να δω πως θα ειναι κ τιποτε αλλο...
Δημοσιευμένη  εικόνα

#2342 °•πίΟu-πίΟu•°™

°•πίΟu-πίΟu•°™

I'm just one hell of a butler :)

• Members
  • 1.306 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Δεκέμβριος 2008 - 23:00

Βασικά όλα αυτά και πολλά περισσότερα δεν θα γίνονταν εάν ο Jiraiya άκουγε την συμβουλή που του έδωσε ο Orochimaru ( πάντα θαύμαζα την ικανότητα του να προβλέπει καταστάσεις).

Spoiler:

priceless!!!! :hahaha::hahaha::hahaha:

Eγω στενοχωρηθηκα για την κονοχα.. Γιατι καταστραφηκε που καταστραφηκε, δεν πηρε μαζι της και καναν elder η τον danzou.. Kusooooooo

Kαι που ειναι ο Γκαρα σε τετοιες κρισιμες ωρες μου λετε? Ο Ναρουτο στο αναλογο δεν ειχε παει? GIMME MY KAZEKAGE BACK, TEMEEEE!

yoJC2iXiB8biWL8b9S.gif

Spoiler:

#2343 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2.054 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Δεκέμβριος 2008 - 00:00

Kαι που ειναι ο Γκαρα σε τετοιες κρισιμες ωρες μου λετε?

Πολυ απλα περναει τον χρονο του χαρουμενος που δεν εχει πλεον το 1 tails μεσα του και μπορει να κανει καστρα απο αμμο χςρισ να φοβαται οτι 8α πειραξει ακιτα πιτσιρικια διπλα του.Και το πολυ πολυ να ριχνει και 1 γρηγορο στη shinobi που ειχε εκπαιδευσει και βλεπουμε στο ανιμε να τρεχει παντα να τον βοη8ησει:tensai:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#2344 LCF89

LCF89

..::Unfightable::..

• Members
  • 323 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Δεκέμβριος 2008 - 00:29

Ο Sasuke γιατι να τσαντιστει?Επειδη ο Pain κατεστρεψε τη Konoha πριν απο αυτον?:hahaha:
το θεμα ειναι αλλο, πρεπει ν εμφανιστουν παλι οι αγαπημενοι μας χαρακτηρες... Gaara,Neji,Temari(:nbleed:),Gai και φυσικα να μαθουμε τι εγινε με τον Kakashi-sensei
kakashi don't die!!!:burningbe3:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#2345 Goggeta SSJ6

Goggeta SSJ6

Anime Professional

• Members
  • 742 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Δεκέμβριος 2008 - 01:12

:wooi2::wooi2::wooi2:
Τα σπαει!!!Δεν μπορω δεν μπορω δεν μπορω να περιμενω!!!

Μην μουπητε οτι αυτο το chapter ειναι το last for 2008 γιατι κατι τετειο διαβασα απο τον Kakashi????

Εστω ενα ακομη κατι ειναι και αυτο για το θεο δλδ μην μας αφηνει στο ετσι για 3weeks............
Δημοσιευμένη  εικόνα
Στα 20 μου εγηνα και αδερφος.... ο παλιογερος.... τι επαθα ο αμοιρος με τους γεροντοερωτες!!!

#2346 SSJGojeta

SSJGojeta

Anime Fan

• Members
  • 145 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Δεκέμβριος 2008 - 05:48

Ρε παιδιά κάτι άσχετο, δεν ξέρω αν έχει υποθεί πουθενά, στο 418 chapter, σελίδα 10, μας δείχνει τον naruto να κάνει προπόνηση το βράδυ σε sage mode για να τελειωποιήσει μια τεχνική, γιατί μου βρωμάει rasen-shuriken από range.....; (ξέρω άκυρο, μου ήρθε φλασιά και το είπα) Όσο για το επόμενο chapter, βρωμάει ερήπια η υπόθεση xD
I am a proud "human" obsessed with anime and manga. And i am proud with that obsession:wis:

#2347 laraska

laraska

Self imposed ban

• Members
  • 1.875 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Δεκέμβριος 2008 - 08:59

Naruto 429 page 01 | One Manga
σε αυτο το τσαπτερ τα ειδα ολα ... σχεδον δηλαδη ...
Δημοσιευμένη  εικόνα
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
[IMG]http://www.anime.gr/forums/%5Burl=http://dragcave.net/view/yrOI%5D%5Bimg%5Dhttp://dragcave.net/image/yrOI.gif%5B/img%5D%5B/url%5D[/IMG]

#2348 Angelbless

Angelbless

Anime Amateur

• Members
  • 96 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Δεκέμβριος 2008 - 09:09

παιδιά στο τέλος του chapter, εμφανίζετε κάποιος στο pain που φαίνεται να έχει ένα πάπυρο πίσω του.(Σαν αυτό που είχε ο Jiraya)
Spoiler:
Και ο Πέιν απόρησε για κάτι. Κάτι άλλο που βγήκε ανακοίνωση ότι δεν θα εχει chapters gia 2 weeks?

#2349 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1.136 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Δεκέμβριος 2008 - 09:10

νομίζω πως λέγοντας πως αυτή ήταν η best manga friday after a long time δεν υπερβάλλω :D το bleach τα έσπασε, όσο για το naruto...ΑΠΛA ΈΜΕΙΝΑ :D ένα από τα όνειρα μου εκπληρώθηκε, χάος στην konoha, θάνατος και πετσόκομμα...και το καλύτερο, τα έκανε όλα ο pein :D

τι κίνηση ήταν αυτή που έκανε. Θεός ο τύπος XD. ακόμα όμως δεν έχω καταλάβει πια είναι η ability του ακριβώς, η Tsunade είχε chakra στα πόδια για να μείνει κολλημένη στο έδαφος και να μην πιάσει το pull του Pein η για άλλο λόγο? :S
τι hiroshima και τέτοια, ο Pein απλά τα ξέσκισε όλα.

Spoiler:

λυπήθηκα όμως που πέθανε το σώμα του human realm =( ελπίζω να τα κάνει resurrect γιατί μου άρεσε παρα πολύ και αυτός και η ability του

Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.

#2350 Seirios

Seirios

Έκτακτος νεαρός...

• Members
  • 776 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Δεκέμβριος 2008 - 09:10

this is madness!
που είναι η κονόχα ΟΕΟ?
πιστεύω ότι μετά από αυτό που όλοι είδατε,καταλαβαίνετε πως ο πειν όχι απλά είχε τον κακάσι...αλλά έπαιζε και μαζί του....
η τσουνάντε τρέχει περα δόθε.είχαμε και άλο ένα θύμα,την σιτζούνε. καλά πήγε το θέμα..

φοβερό το τσαπτεράκι..πολύ καλύτερο από όσο περίμενα..ο κισιμότο μας εκπλήσει ξανά και ξανά...

Υ.Γ καλά άμα ζει κανας τζιράγια θα τρελαθώ λέμε...με την καλή πάντα έννοια...αλλά ξέρεται ποιος άλος μπορεί να είναι....παρατηρήστε την άκρη τησ κάπας...σκούρα άκρη με φωτιές....χμμμ δεν μου θυμίζει τίποτα...:)

I want you to feel pain,to think about pain,to accept pain,to know pain....

Those who don't know pain can never know true peace!

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Seirios: 19 Δεκέμβριος 2008 - 09:23

Δημοσιευμένη  εικόνα
Spoiler:

#2351 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1.136 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Δεκέμβριος 2008 - 09:27

έλα ρε Seirie μη με χαλάς τώρα >_> άμα ζει ο Jiraiya ο kishimoto θα έχει κάνει άνω κάτω ΌΛΗ την ιστορία. by the way, τώρα ο Kakashi είναι στάνταρ νεκρός έτσι δεν είναι? :D και ο Choza?

μήπως θέλετε να γυρίσει και ο Yondaime και όλοι η άλλοι νεκροί? bleach θα την κάνουμε την σειρά? όλa ta souls που δεν ψοφάνε ποτε? XD

εγώ είμαι πολύ χαρούμενος που έχει γίνει έτσι η ιστορία. φυσικά δεν χαίρομαι που ο kakashi και ο jiraiya είναι ψόφιοι αλλα από την ali πέθαναν σαν ήρωες, είναι ok! θα τους θυμόμαστε ποσο γαμάτoi ήταν όταν ήταν ζωντανoi. ούτος η άλλος ο kakashi

μονος του το είχε πει, έχει έρθει η καινούρια γενιά ας την αφήσουμε να κάνει τα πράγματα XD. θέλουμε τα παιδιά να σφάξουν τους κακούς όχι ο Gai ούτε ο kakashi ούτε ο jiriya (καλά για την Tsunade δεν μιλάω καν)

#2352 Seirios

Seirios

Έκτακτος νεαρός...

• Members
  • 776 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Δεκέμβριος 2008 - 09:30

έλα ρε Seirie μη με χαλάς τώρα >_> άμα ζει ο Jiraiya ο kishimoto θα έχει κάνει άνω κάτω ΌΛΗ την ιστορία. by the way, τώρα ο Kakashi είναι στάνταρ νεκρός έτσι δεν είναι? :D και ο Choza?

μήπως θέλετε να γυρίσει και ο Yondaime και όλοι η άλλοι νεκροί? bleach θα την κάνουμε την σειρά? όλa ta souls που δεν ψοφάνε ποτε? XD

εγώ είμαι πολύ χαρούμενος που έχει γίνει έτσι η ιστορία. φυσικά δεν χαίρομαι που ο kakashi και ο jiraiya είναι ψόφιοι αλλα από την ali πέθαναν σαν ήρωες, είναι ok! θα τους θυμόμαστε ποσο γαμάτoi ήταν όταν ήταν ζωντανoi. ούτος η άλλος ο kakashi

μονος του το είχε πει, έχει έρθει η καινούρια γενιά ας την αφήσουμε να κάνει τα πράγματα XD. θέλουμε τα παιδιά να σφάξουν τους κακούς όχι ο Gai ούτε ο kakashi ούτε ο jiriya (καλά για την Tsunade δεν μιλάω καν)

δεν έπιασες τον συλογισμό μου...φαντάσου.....
έρχεται ο 4ος,κάνει μια ποροτική και κουλ είσοδο. κάνουν όλοι πέρα και πάει να αντιμετοπίσει τον πέιν.....
Spoiler:

δεν θα ήταν φοβερό?:hahaha:
Δημοσιευμένη  εικόνα
Spoiler:

#2353 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1.136 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Δεκέμβριος 2008 - 09:35

AHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHHAHAHAHA

μόλις έγραψες ιστορία φιλε
αν γίνει έτσι τότε θέλω και εγώ :D
more dead people thanks tο Pein :D

τώρα έχω πωρωθεί αγρια! αλλα κοίτα, νομίζεις θα έκανε ποτε κάτι τέτοιο ο uchiha kishimoto? μπορεί ο Namikaze να μην είναι uchiha αλλα του αρέσει πολύ και αυτός. λες να τον έκανε έτσι ρόμπα? όπως έκανε με τον Orochimaru?

Spoiler:

#2354 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2.054 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Δεκέμβριος 2008 - 09:35

ΠΩΠΩ πανικος και παλι πανικος.Μολις ξυπνησα και κοιταω το 429 εμεινα καγκελο.Και μετα μου λετε γτ μας αρεσει ο παιν.Ρε εδω εκανε τη κονοχα σκονη και 8ρυψαλα....(Να που χρειαζεται και ο gaara ποιος 8α βγαλει ολη αυτη την αμμο εξω....:bike:).
Ηταν πραγματικα ενα πο τα καλυτερα chapter που εχω δει.Στο μεταξυ για να τα κανει ολα αυτα χρειαζεται να μικρινει την ιδια του τη ζωη-αλλα το αποτελεσμα των δικαιωνει απιστευτα.Πραγματικα ο τυπας ειναι κινδυνος 8ανατος.Τωρα ο 8ανατος της shizune λιγο με χαλασε-γτ να πε8ανει αυτη και οχι και κανας αλλος βασικος(ξερετε πιον εννοω).Αν και να μου πειτε τοσοι πε8αναν στην εκρηξη αυτο εσενα σε χαλαει.Στο τελος βεβαια εχω και την απορια να δω τι εφεραν τα βστραχακια.Αν προσεξετε στο κεδρο της εκρηξης φαινεται καπνος απο το summoning jutsu.Tι να ειναι οεο
Spoiler:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#2355 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1.136 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Δεκέμβριος 2008 - 09:40

ahahah την είχα ξεχάσει τελείως την Shizune, αρχικά είχα καρα κ***ώσει με τον θάνατο τις αλλα μετά έγιναν τόσα πράγματα που στο τέλος του chapter ούτε καν το θυμόμουν XD
δεν ξέρω τι είναι το summoning jutsu ξέρω πως η konoha είναι θρύψαλα και ο kakashi είναι νεκρός (I hope) αυτά αρκούνε για σήμερα :D