Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Naruto latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]
Posted 19 December 2008 - 09:44

Posted 19 December 2008 - 10:54
Posted 19 December 2008 - 11:21
2.σταματηστε μερικοι να χαιρεστε γιατι ο pein συντομα θα δει τα ραδικια αναποδα,ειναι δυνατος οσο δυνατο ειναι το αδυναμο του σημειο οπως εχουμε ξαναπει(δεν μπορω να καταλαβω ρε γμτ γιατι ειστε με τον ψυχοπαθη)
Γεια σου. Είμαι ο Kenny, αυτός που σου αφαίρεσε την sig και τότε και τώρα. Δεν είμαι θρασύδειλος. Είμαι moderator του .aNiMe//GR, και ένα από τα καθήκοντά μου είναι να προφυλάσσω τους χρήστες αυτού του forum από spoilers. Η υπογραφή σου ήταν Naruto manga spoiler. Αν όντως έγραφες μόνο στο Naruto manga thread, αυτό θα ήταν ανεκτό, αλλά στην πραγματικότητα γράφεις και στο anime thread. Συνεπώς δεν μπορώ να την αφήσω. Σε παρακαλώ να μην την ξαναβάλεις.οποιος θρασυδειλος άλλαξε την υπογραφη μου χωρις να με ενημερώσει,να ξέρει οτι δεν γραφω πουθενα μα πουθενα αλλου εκτος απο το συγκεκριμένο thread
Posted 19 December 2008 - 11:55
<3 Kishi που δεν τον νοιάζουν ούτε fans ούτε τίποτα και προχωράει το story του όπως θέλει!
3 ζήτω για τη κατεστραμένη Konoha!!! και για τον raw power Nagato που δεν τον νοιάζει αν μείωσε το lifespan του και απλά την κατέστρεψε!
ps. Αμα είναι τόσο απερίγραπτα δυνατός ο Pain, αυτός που του δίνει εντολές ΠΟΣΟ πιο δυνατός είναι??? Uchiha Madara FTW!

Posted 19 December 2008 - 12:01

Posted 19 December 2008 - 12:39
ΝΑ ΚΑΕΙ, ΝΑ ΚΑΕΙ Η KONOHA H ΤΡΕΛΗ
Μπουρλοτο να βαλει ο pain στον naruto και την παρεα του !!!
Posted 19 December 2008 - 13:16

Au fond d' mon coeur Il reste encore un espoir
Posted 19 December 2008 - 13:26
Περιμένω να δω το summon αλλά κυρίως το τι απέγιναν όλοι οι άλλοι μες την konoha.
Posted 19 December 2008 - 13:32
Δεν περίμενα να καταστραφεί τόσο πολύ η Konoha...
Το μόνο πρόβλημά μου είναι ότι δεν μπορώ να περιμένω ως την μεθεπόμενη εβδομάδα.
Πραγματικά μας άφησε στα κρύα του λουτρού ο Kishi με όλα αυτά τα ερωτηματικά που άφησε...
Νο magazine next week so no Naruto chapter.
Όχι τίποτα άλλο αλλά και τα 3 μεγάλα shounen είχαν καλό ch αυτή την εβδομάδα
Posted 19 December 2008 - 13:42

Posted 19 December 2008 - 14:17
Αφιερωμενο στον Pein... Φευγω κ αφηνω πισω μου συντριμια !!!
Τρομερο τσαπτερ !!!! Αραγε ποσες φορες εχει κανει ο PEin αυτο το jutsu ?? Ποιοι την γλυτωσανε κ ποιοι οχι ???? Δωστε κ αλλο chapter στο λαο... ΤΩΡΑ !!!!!
Μηπως κανουν τα βατραχια το summoning για να επιστρεψει ο Ναρουτο στην Κονοχα ?
Posted 19 December 2008 - 14:51
πολυ καλο chapter !!!!!!!
ειχα να διαβασω τετοιο chapter απο την μαχη Itachi-sasuke................
συμφωνω (δυστηχως) με τον jiraiya.....
αν και δεν νομιζω οτι εχεις κατι αλλο να δειξει!!!!!!!

''Ολοι κάποτε σκοντάφτουμε.
Το τι κάνει κανείς μετά είναι αυτό που του φτιάχνει ή του καταστρέφει τη ζωή.
Η αξία του ανθρώπου φαίνεται στο τι κάνει μετά την πτώση''
Liza Unger, 'black out'
Posted 19 December 2008 - 14:56
Tα'σπασε!!! Ο Πειν τα εσπασε αγριως και γι'αυτο δεν μπορω να περιμενω 3 βδομαδες για να δω τη συεχεια.Οσο δε μου αρεσε το Naruto στην αρχη αλλο τοσο μου αρεσει τωρα, εκτος αν ξενερωσω παλι οπως με το θανατο του Jiraiya:dazed:
Νaruto come back και κανε και καμια sage technique!Τι περιμενουμε σαν μακακες μεχρι να ερθεις?Τουλ να αποζημιωθουμε και λιγακι...

Posted 19 December 2008 - 15:16
1.τα βατραχακια εκαναν κατι summon και οπως λένε ειναι κατι πολυ δυνατο,ο pein εκανε την μ@λ@κια να κανει το τελευταιο jutzu με αποτελεσμα να χάσει τα 5 απο τα 6 σωματα
2.σταματηστε μερικοι να χαιρεστε γιατι ο pein συντομα θα δει τα ραδικια αναποδα,ειναι δυνατος οσο δυνατο ειναι το αδυναμο του σημειο οπως εχουμε ξαναπει(δεν μπορω να καταλαβω ρε γμτ γιατι ειστε με τον ψυχοπαθη)
το ότι ο Πέιν θα φαΐ άκυρο στη μάπα δεν πάει να pi τίποτα kyuubi. και ο darth vader έφαγε άκυρο στη μάπα αλλα παραμένει να είναι καλύτερος από τον luke ως coolness abilities και τα πάντα και ο tobi θα φάει άκυρο στη μάπα αυτό τι πάει να πει? να μην χαίρονται η tobi-fans όταν κάνει γαμάτα πράγματα?
εμείς (μιλάω για όλους τους Pein-fans) ξέρουμε φυσικά πως θα πεθάνει, πωρωνόμαστε κάθε φορα όμως που κάνει κάτι γαμάτο η που σκοτώνει κάποιον καλο. είναι ένας χαρακτήρας που πόλις κόσμος θεωρεί κομπάρσο. σεβόμαστε την άποψη σας αλλα μην μας λέτε και τι χαιρόμαστε.
πέρα από την πλακα που ελπίζω να μην παρεξήγησε κανέναν. Kyuubi, we know we are gonna get ta 3 mas sto telos let us be happy seeing konoha burn, in the end you will win and we all know it
ΝΑ ΚΑΕΙ, ΝΑ ΚΑΕΙ Η KONOHA H ΤΡΕΛΗ
Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.
Posted 19 December 2008 - 15:47
Και μια πικ αφιερωμενη σε ολους τους φιλους του παιν