Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Naruto latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]
Posted 18 December 2008 - 13:23
Posted 18 December 2008 - 23:00
Βασικά όλα αυτά και πολλά περισσότερα δεν θα γίνονταν εάν ο Jiraiya άκουγε την συμβουλή που του έδωσε ο Orochimaru ( πάντα θαύμαζα την ικανότητα του να προβλέπει καταστάσεις).
Spoiler:
priceless!!!!
Eγω στενοχωρηθηκα για την κονοχα.. Γιατι καταστραφηκε που καταστραφηκε, δεν πηρε μαζι της και καναν elder η τον danzou.. Kusooooooo
Kαι που ειναι ο Γκαρα σε τετοιες κρισιμες ωρες μου λετε? Ο Ναρουτο στο αναλογο δεν ειχε παει? GIMME MY KAZEKAGE BACK, TEMEEEE!

Posted 19 December 2008 - 00:00
Πολυ απλα περναει τον χρονο του χαρουμενος που δεν εχει πλεον το 1 tails μεσα του και μπορει να κανει καστρα απο αμμο χςρισ να φοβαται οτι 8α πειραξει ακιτα πιτσιρικια διπλα του.Και το πολυ πολυ να ριχνει και 1 γρηγορο στη shinobi που ειχε εκπαιδευσει και βλεπουμε στο ανιμε να τρεχει παντα να τον βοη8ησειKαι που ειναι ο Γκαρα σε τετοιες κρισιμες ωρες μου λετε?

Posted 19 December 2008 - 00:29
το θεμα ειναι αλλο, πρεπει ν εμφανιστουν παλι οι αγαπημενοι μας χαρακτηρες... Gaara,Neji,Temari(
kakashi don't die!!!

Posted 19 December 2008 - 01:12
Τα σπαει!!!Δεν μπορω δεν μπορω δεν μπορω να περιμενω!!!
Μην μουπητε οτι αυτο το chapter ειναι το last for 2008 γιατι κατι τετειο διαβασα απο τον Kakashi????
Εστω ενα ακομη κατι ειναι και αυτο για το θεο δλδ μην μας αφηνει στο ετσι για 3weeks............

Στα 20 μου εγηνα και αδερφος.... ο παλιογερος.... τι επαθα ο αμοιρος με τους γεροντοερωτες!!!
Posted 19 December 2008 - 05:48
Posted 19 December 2008 - 08:59
Posted 19 December 2008 - 09:09
Posted 19 December 2008 - 09:10
τι κίνηση ήταν αυτή που έκανε. Θεός ο τύπος XD. ακόμα όμως δεν έχω καταλάβει πια είναι η ability του ακριβώς, η Tsunade είχε chakra στα πόδια για να μείνει κολλημένη στο έδαφος και να μην πιάσει το pull του Pein η για άλλο λόγο? :S
τι hiroshima και τέτοια, ο Pein απλά τα ξέσκισε όλα.
λυπήθηκα όμως που πέθανε το σώμα του human realm =( ελπίζω να τα κάνει resurrect γιατί μου άρεσε παρα πολύ και αυτός και η ability του
Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.
Posted 19 December 2008 - 09:10
που είναι η κονόχα ΟΕΟ?
πιστεύω ότι μετά από αυτό που όλοι είδατε,καταλαβαίνετε πως ο πειν όχι απλά είχε τον κακάσι...αλλά έπαιζε και μαζί του....
η τσουνάντε τρέχει περα δόθε.είχαμε και άλο ένα θύμα,την σιτζούνε. καλά πήγε το θέμα..
φοβερό το τσαπτεράκι..πολύ καλύτερο από όσο περίμενα..ο κισιμότο μας εκπλήσει ξανά και ξανά...
Υ.Γ καλά άμα ζει κανας τζιράγια θα τρελαθώ λέμε...με την καλή πάντα έννοια...αλλά ξέρεται ποιος άλος μπορεί να είναι....παρατηρήστε την άκρη τησ κάπας...σκούρα άκρη με φωτιές....χμμμ δεν μου θυμίζει τίποτα...
I want you to feel pain,to think about pain,to accept pain,to know pain....
Those who don't know pain can never know true peace!
Edited by Seirios, 19 December 2008 - 09:23.

Posted 19 December 2008 - 09:27
μήπως θέλετε να γυρίσει και ο Yondaime και όλοι η άλλοι νεκροί? bleach θα την κάνουμε την σειρά? όλa ta souls που δεν ψοφάνε ποτε? XD
εγώ είμαι πολύ χαρούμενος που έχει γίνει έτσι η ιστορία. φυσικά δεν χαίρομαι που ο kakashi και ο jiraiya είναι ψόφιοι αλλα από την ali πέθαναν σαν ήρωες, είναι ok! θα τους θυμόμαστε ποσο γαμάτoi ήταν όταν ήταν ζωντανoi. ούτος η άλλος ο kakashi
μονος του το είχε πει, έχει έρθει η καινούρια γενιά ας την αφήσουμε να κάνει τα πράγματα XD. θέλουμε τα παιδιά να σφάξουν τους κακούς όχι ο Gai ούτε ο kakashi ούτε ο jiriya (καλά για την Tsunade δεν μιλάω καν)
Posted 19 December 2008 - 09:30
έλα ρε Seirie μη με χαλάς τώρα >_> άμα ζει ο Jiraiya ο kishimoto θα έχει κάνει άνω κάτω ΌΛΗ την ιστορία. by the way, τώρα ο Kakashi είναι στάνταρ νεκρός έτσι δεν είναι?
και ο Choza?
μήπως θέλετε να γυρίσει και ο Yondaime και όλοι η άλλοι νεκροί? bleach θα την κάνουμε την σειρά? όλa ta souls που δεν ψοφάνε ποτε? XD
εγώ είμαι πολύ χαρούμενος που έχει γίνει έτσι η ιστορία. φυσικά δεν χαίρομαι που ο kakashi και ο jiraiya είναι ψόφιοι αλλα από την ali πέθαναν σαν ήρωες, είναι ok! θα τους θυμόμαστε ποσο γαμάτoi ήταν όταν ήταν ζωντανoi. ούτος η άλλος ο kakashi
μονος του το είχε πει, έχει έρθει η καινούρια γενιά ας την αφήσουμε να κάνει τα πράγματα XD. θέλουμε τα παιδιά να σφάξουν τους κακούς όχι ο Gai ούτε ο kakashi ούτε ο jiriya (καλά για την Tsunade δεν μιλάω καν)
δεν έπιασες τον συλογισμό μου...φαντάσου.....
έρχεται ο 4ος,κάνει μια ποροτική και κουλ είσοδο. κάνουν όλοι πέρα και πάει να αντιμετοπίσει τον πέιν.....
δεν θα ήταν φοβερό?

Posted 19 December 2008 - 09:35
AHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHHAHAHAHA
μόλις έγραψες ιστορία φιλε
αν γίνει έτσι τότε θέλω και εγώ ![]()
more dead people thanks tο Pein ![]()
τώρα έχω πωρωθεί αγρια! αλλα κοίτα, νομίζεις θα έκανε ποτε κάτι τέτοιο ο uchiha kishimoto? μπορεί ο Namikaze να μην είναι uchiha αλλα του αρέσει πολύ και αυτός. λες να τον έκανε έτσι ρόμπα? όπως έκανε με τον Orochimaru?
Posted 19 December 2008 - 09:35
Ηταν πραγματικα ενα πο τα καλυτερα chapter που εχω δει.Στο μεταξυ για να τα κανει ολα αυτα χρειαζεται να μικρινει την ιδια του τη ζωη-αλλα το αποτελεσμα των δικαιωνει απιστευτα.Πραγματικα ο τυπας ειναι κινδυνος 8ανατος.Τωρα ο 8ανατος της shizune λιγο με χαλασε-γτ να πε8ανει αυτη και οχι και κανας αλλος βασικος(ξερετε πιον εννοω).Αν και να μου πειτε τοσοι πε8αναν στην εκρηξη αυτο εσενα σε χαλαει.Στο τελος βεβαια εχω και την απορια να δω τι εφεραν τα βστραχακια.Αν προσεξετε στο κεδρο της εκρηξης φαινεται καπνος απο το summoning jutsu.Tι να ειναι οεο

Posted 19 December 2008 - 09:40
δεν ξέρω τι είναι το summoning jutsu ξέρω πως η konoha είναι θρύψαλα και ο kakashi είναι νεκρός (I hope) αυτά αρκούνε για σήμερα