Mια απορία μόνο.... ο Sasuke τι θα καταστρέψει???? Αφού ο Pain δεν άφησε τίποτα όρθιο.... Aααχ αυτό το παιδί άτυχο στα παντα.
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Naruto latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]
Posted 17 December 2008 - 12:37
Mια απορία μόνο.... ο Sasuke τι θα καταστρέψει???? Αφού ο Pain δεν άφησε τίποτα όρθιο.... Aααχ αυτό το παιδί άτυχο στα παντα.
Posted 17 December 2008 - 12:52
Καλυτερη μεταφραση και πιο αναλυτικη την εχει ποσταρει και ο angelbless πιο πανω
poor Shizune
Η πρωτη συναντηση Madara με Pain πραγματικα τα σπαει το τσαπτερ
Next time: "A hero's sad return
Ποιος περιμενει τωρα?σε 3 εβδομαδες θα παρουμε μονοχα ενα τσαπτερ
Τουλαχιστον λογικα θα εχουμε νεα συνεντευξη του Κισι στο ενδιαμεσο για την νεα χρονια
Posted 17 December 2008 - 12:58
Και η σκηνη που μαλλον πεθαινει..

Posted 17 December 2008 - 13:05
ο πέιν απλά είναι ακλόνητος για ακόμη μία φορά...
αν και πρέπει να παραδεχτώ ότι μου έκανε τρομερή εντύποση η ατάκα της τσουνάντε....
"Hold your ground no one can truely be a god."

Posted 17 December 2008 - 13:09
το παραπανω σποιλερ που ποσταρα το οποιο εχει ποσταρει και ο angel ισως να ειναι μην ειναι real γιατι λενε πως καποιος πηρε το αρχικο σποιλερ και εβαλε και δικα του μεσα οποτε ας μεινουμε μονο στο προηγουμενο το οποιο δεν ειναι detailed σαν και το παραπανω αλλα σιγουρα ειναι real.
Edited by Hatake Kakashi, 17 December 2008 - 13:20.
Posted 17 December 2008 - 13:36

Posted 17 December 2008 - 13:38
Εχω απογοητευτει απο τον Κισιμοτο. Το Shippuuden ειναι ολο φρου φρου και αρωματα. Ολες οι μαχες ειναι μονο brutal και επιδειξη δυναμης. Πουθενα μυαλο, στρατηγικη και φυσικα ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ?
Στο Ναρουτο ειδαμε NEJI, Kiba, Hinata, Lee, Gaara, Shino να εχουν καλες μαχες με πολυ μυαλο και πολυ δραση. Τωρα τιποτα. Αν εξαιρεσεις τον Σικαμαρου, ολες οι μαχες δεν εχουν τιποτα το ιδιαιτερο και θυμηζουν Dragonball....Εισαι SSJ2 εγω γινομαι SSJ3 και σε νικαω...
Γενικα εχει πεσει πολυ το επιπεδο. Ειναι δυνατον να ασχολειται επι 200 chapters μονο με 2-3 χαρακτηρες? Naruto-Sasuke και Itachi-Jiraya...Ευτυχως που εχει ριξει λιγη πλοκη μεσα, αλλα και παλι...
Γενικα η σειρα φθίνει σε σχεση με το πρωτο Naruto
εχει γινει σαν το ντραγκον μπολ Ζ , μαλλον .
( καθολου δεν με χαλαει ομως )
εντιτ
αντε γεια καταστασεις !!!
ο ναρουτο θα επανελεθει πολυ δυνατος , σουπερ σαγιαν ενα πραγμα .
μιλαμε θα εχουμε πορωση δρακομπαλας !
(θα νιωσω και παλι μωρω παιδι , αλλα τεσπα )
Edited by laraska1, 17 December 2008 - 13:46.
Posted 17 December 2008 - 14:57
Έχε γεια, Konoha. O Naruto θα γίνει ο hokage του τίποτα...

Posted 17 December 2008 - 16:27
Το χειρότερο από όλα.. 3 weeks???
Ps. O Pain έκανε το όνειρο του sasuke πραγματικότητα..
Posted 17 December 2008 - 16:49

Posted 17 December 2008 - 21:09
επίσης δεν θα γινότανε άμα ο jiraya αποφάσιζε να φύγει από την μάχη του pain παρά να κάτσει, με σκοπό να βγάλει άκρη.Όλα αυτά δε θα γινόντουσαν αν ήταν Hokage ο Jiraiya:nosey:
Ακόμα πιστεύω δεν θα γινόταν άμα ο 4τος ζούσε η ακόμα καλύτερα άμα ο pain πέθαινε στην γέννα
Πέρα από την πλάκα τώρα, πια θα είναι η αντίδραση του sasuke μετά από αυτό ? Δεν θα τον ενοχλήσει καθόλου? εγώ θέλω να πιστεύω ότι θα πάει ενάντια των akatsuki..
Posted 17 December 2008 - 22:10
θα νευριάσει επειδή δν κατέστρεψε αυτός την konoha κ θα κόψει τις φλέβες τουεπίσης δεν θα γινότανε άμα ο jiraya αποφάσιζε να φύγει από την μάχη του pain παρά να κάτσει, με σκοπό να βγάλει άκρη.
Ακόμα πιστεύω δεν θα γινόταν άμα ο 4τος ζούσε η ακόμα καλύτερα άμα ο pain πέθαινε στην γέννα
Πέρα από την πλάκα τώρα, πια θα είναι η αντίδραση του sasuke μετά από αυτό ? Δεν θα τον ενοχλήσει καθόλου? εγώ θέλω να πιστεύω ότι θα πάει ενάντια των akatsuki..
Posted 18 December 2008 - 01:13
Posted 18 December 2008 - 01:40
Εχει πεσει πολυ ξυλο στα τελευταια chapters αλλα ρε παιδια....Rasengan κ ο Κονοχαμαρου ??? Αυτο το παιδι δεν θα πρωτοτυπησει πουθενα ?? Koπια του Naruto ?
Posted 18 December 2008 - 09:52