Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Naruto latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]
Καταχωρήθηκε 15 Δεκέμβριος 2008 - 17:30
Καταχωρήθηκε 15 Δεκέμβριος 2008 - 17:34
Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.
Καταχωρήθηκε 15 Δεκέμβριος 2008 - 17:36
Καταχωρήθηκε 15 Δεκέμβριος 2008 - 19:41
[QUOTE][Ολες οι μαχες ειναι μονο brutal και επιδειξη δυναμης. Πουθενα μυαλο, στρατηγικη και φυσικα ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ? /QUOTE]
Δλδ μαχη sakura ηταν μονο δυναμη με τη chiyo.Μαχη του gaara me deidara το ιδιο...ο καημενος ο γκαρα εχασε γτ δεν ειχε πολ δυναμη οχι γτ ο αλλος χρησιμοποιησε καλυτερα το μυαλο του....shikamaru ναι οντως οταν νικαει τον ακατσουκι ειναι μονο brutal τπ αλλο..o jiraya ναι και αυτος μονο brutal ...(ama 8ες εχω κι αλλες μαχες να σου πω αλλα κουβεντα να γινεται)
[QUOTE]Στο Ναρουτο ειδαμε NEJI, Kiba, Hinata, Lee, Gaara, Shino να εχουν καλες μαχες με πολυ μυαλο και πολυ δραση. Τωρα τιποτα. Αν εξαιρεσεις τον Σικαμαρου, ολες οι μαχες δεν εχουν τιποτα το ιδιαιτερο και θυμηζουν Dragonball[/QUOTE]
Δλδ τι παραπανω περιμενες να κανουν..Ολοι εχουν μεγαλωσει και πλεον συμμετασχουν σε αποστολες λογικο ειναι να τους βλεπουμε λιγοτερο στο μανγκα.Μην ξεχνας ομως οτι ολοι εχουν βοη8ησει οποτε μπορουσαν το ναρυτο.Το γεγονος οτι δεν τουσ βλεπουμε τοσο συχνα σε μαχη εμενα δε μου φαινεται και τοσο κακο.Οσο μεγαλωνει η ιστορια λογικο ειναι να βλκεπουμε τους κεντρικους ηρωες και οχι τοσο τους φιλους τους.Απο κει και περα ολοι βοη8ησαν οταν επρεπε και με το παραπανω και αυτιο ειναι που μετραει.
[QUOTE]..Ευτυχως που εχει ριξει λιγη πλοκη μεσα, αλλα και παλι...
[/QUOTE]
Αυτο το αφηνω ασχολιαστο.Πιο πολυ πλοκη εχει τωρα παρα οταν ο ναρυτο ηταν μικρος αν και στηριζεται λιγοτερο στην πλακα και περισσοτερο στη εξελιξη των χαρακτηρων.Βασικα το μανγκα εχει αλλαξει σε μεγαλο βα8μο γενικα με ολη την εξελιξη του χαρακτηρα και αυτο ειναι για μενα που μετραει.Τωρα ολα αυτα βεβαια γουστα ειναι σε αλλουσ αρεσει σε αλλους δεν αρεσει
υ.γ πολυ γελιο περιγραφη του ναρουτο για το ρασενγκαν και η αποδοση σε σεχι τζουτσου απο τον κονοχαμαρου

Καταχωρήθηκε 16 Δεκέμβριος 2008 - 15:28
Η αλήθεια έιναι πως μου λείπει ο όλος παθισμένος ηρωισμός του Naruto, αλλά τα πράγματα είναι λογικό να έγιναν κάπως πιο "χλιαρά", επειδή κι αυτός μεγάλωσε και ο ενθουσιασμός του παιδιού έχει εξατμιστεί κάπως.
ΑΛΛΑ.
Από την αρχή της επιστροφής του Naruto μετά από τα τρία χρόνια, ο Kishimoto έχει προετοιμάσει το έδαφος για μάχες με πολύ πάθος και τον Naruto σε πρώτο πλάνο. Απλά σκεφτείτε τί θα κάνει ο Naruto έτσι και μάθει για την Konoha.
Πιστεύω πως είμαστε σε ένα μεταβατικό στάδιο, γι'αυτό μερικοί δείχνουν να βαριούνται. Τουλάχιστον, έτσι νομίζω. Το θέμα είναι πως το Naruto δεν έχει μόνο μάχες, αλλά και ιστορία. Και αυτή πρέπει να ειπωθεί και να παρουσιαστεί κατάλληλα.
Εγώ προσωπικά έχω πολύ μεγάλες προσδοκίες από το επόμενο arc μετά την καταστροφή της Konoha. Χι,χι...

Καταχωρήθηκε 16 Δεκέμβριος 2008 - 18:21

Καταχωρήθηκε 16 Δεκέμβριος 2008 - 19:30
ηδη εχουν βγει 2 σποιλερ,ενα απο τα δυο ειναι το αληθινο λογικα και ο λογος ειναι οτι τις τελευταιες εβδομαδες παντα το αληθινο σποιλερ βγαινει την Τριτη αλλα χωρις εικονες κατι που δυσκολευει ακομα και τους ιαπωνες να καταλαβουν ποιο ειναι το αληθινο.
Both the spoiler provider #1 and spoiler provider #2 showed back up in the thread semi-recently. From the resulting discussion, 2ch seems to think #2 is fake while #1 is true. It's a tough game, though. This stuff is just based loosely on the style of the poster, and it's not something you can tell with any accuracy
το πρωτο
το δευτερο και (καλυτερο)
Αν και το δευτερο μου αρεσει πολυ πισετυω πως το πρωτο εχει περισσοτερες πιθανοτητες για 2 λογους
1)ειναι μικρο
2)στο δευτερο γινεται της κακομοιρας
αλλα και το δευτερο εχει και αυτο τις πιθανοτητες του,θα ξερουμε σιγουρα αυριο.\
"the invincible Pain's violent/murderous act".
το preview του τελευταιου τσαπτερ ταιριαζει γαντι στο δευτερο σποιλερ αλλα οπως ξερουμε αυτο δεν εχει καμια σημασια.
Καταχωρήθηκε 16 Δεκέμβριος 2008 - 19:44

Καταχωρήθηκε 16 Δεκέμβριος 2008 - 23:24
Καταχωρήθηκε 16 Δεκέμβριος 2008 - 23:32
Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.
Καταχωρήθηκε 17 Δεκέμβριος 2008 - 02:05
τα πραγματα εχουν μπλεχτει καθως απο οτι διαβασα πριν απο λιγο,βγηκε ενας στο ιαπωνικο φορουμ και ειπε οτι ο ιδιος ειναι αυτος που εδωσε και το αληθινο σποιλερ της προηγουμενης εβδομαδας και οτι και τα δυο ειναι fake,λεει επισης οτι θα δωσει εικονες και text το απογευμα η το βραδυ(δηλαδη μεσημερι στην Ελλαδα)
αλλα κλασικα μπορει να ειναι και αυτος ενας ακομα λαλακας γιατι εχει διαφορετικο id post
τεσπα αυριο το μεσημερι θα ξερουμε.
Καταχωρήθηκε 17 Δεκέμβριος 2008 - 03:14
Και ένα αλλο..
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Angelbless: 17 Δεκέμβριος 2008 - 03:21
Καταχωρήθηκε 17 Δεκέμβριος 2008 - 03:57
Πρωτη φορα θελω τοσο πολυ να ποιασω chapter στα χερια μου
Καταχωρήθηκε 17 Δεκέμβριος 2008 - 10:51

Καταχωρήθηκε 17 Δεκέμβριος 2008 - 12:28
pic
omg !!!δεν μπορω να περιμενω να γυρισει ο Ναρουτο !!!!!
και θα δουμε και Nagato σε αυτο το τσαπτερ