Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Naruto latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
11573 replies to this topic

#2296 laraska

laraska

Self imposed ban

• Members
  • 1.875 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Δεκέμβριος 2008 - 09:21

πιστευω θα υπαρχει καποια αλλαγη στην ολη ιστορια ...
Δημοσιευμένη  εικόνα
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
[IMG]http://www.anime.gr/forums/%5Burl=http://dragcave.net/view/yrOI%5D%5Bimg%5Dhttp://dragcave.net/image/yrOI.gif%5B/img%5D%5B/url%5D[/IMG]

#2297 charger

charger

οr recharger?

• Members
  • 87 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Δεκέμβριος 2008 - 16:41

O Konohamaru εκανε rasengan..... το ειδα και αυτο...τελικα για τπτ δεν μπορεις να εισαι σιγουρος.
Και το ακομα πιο τραγικο....του το εμαθε ο Naruto....:despair:
Οχι οτι με χαλασε βεβαια το στυλακι του. Γ!@#τα το εκανε και το rasengan και το kage bushin.Τελικα ειναι καλος ο μικρος.
Αντε να δουμε τι θα κανει ο Pain τωρα που εμαθε που ειναι ο Naruto. Εχω την εντυπωση οτι δεν μπορει να παει κανεις εκει εκτος απο τους Ninja βατραχεξξξ (διορθωστε με αν κανω λαθος).
Εχω μια απορια. Παρατηρησα οτι ο Pain προσεχει πολυ περισσοτερο το σωμα του φιλαρακου του (η οπως θελετε πες τε τον) αποτι τα υπολοιπα σωματα. Το ενα το αφηνει να το καρφωνουν, το αλλο να τρωει rasengan στην μαπα, το αλλο να πεθαινει ξανα. Εσεις τι λετε?

Naruto Manga Spoiler : Βλεπετε με δικη σας ευθυνη
Spoiler:

#2298 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1.136 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Δεκέμβριος 2008 - 16:46

Παρατηρησα οτι ο Pain προσεχει πολυ περισσοτερο το σωμα του φιλαρακου του (η οπως θελετε πες τε τον) αποτι τα υπολοιπα σωματα. Το ενα το αφηνει να το καρφωνουν, το αλλο να τρωει rasengan στην μαπα, το αλλο να πεθαινει ξανα. Εσεις τι λετε?

κοίτα η αλήθεια είναι πως δεν νομίζω να το κάνει επίτηδες, απλά τυχαίνει να είναι αυτή η ability το God Realm. εφόσον έχει το force field γύρο του είναι πιο δύσκολο να suckari :P
φυσικά μπορεί και να έχεις απόλυτο δίκιο βεβαια, δεν είναι απόλυτα τρελό αυτό.

Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.

#2299 tsintori

tsintori

Dmc rocks

• Members
  • 514 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Δεκέμβριος 2008 - 18:53

Άτσα ο μικρός. Που να έχει chakra αέρα και αυτός για να μάθει και την εξέλιξη. Ακόμα περιμένω να δω μάχη:wallbash:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#2300 Zabimaru

Zabimaru

ワン ピース!!

• Members
  • 860 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Δεκέμβριος 2008 - 20:39

αντε ειδαμε και ton konohamaru na kanei rasengan

#2301 freak27

freak27

Sparking

• Members
  • 622 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Δεκέμβριος 2008 - 02:02

Εχω απογοητευτει απο τον Κισιμοτο. Το Shippuuden ειναι ολο φρου φρου και αρωματα. Ολες οι μαχες ειναι μονο brutal και επιδειξη δυναμης. Πουθενα μυαλο, στρατηγικη και φυσικα ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ?

Στο Ναρουτο ειδαμε NEJI, Kiba, Hinata, Lee, Gaara, Shino να εχουν καλες μαχες με πολυ μυαλο και πολυ δραση. Τωρα τιποτα. Αν εξαιρεσεις τον Σικαμαρου, ολες οι μαχες δεν εχουν τιποτα το ιδιαιτερο και θυμηζουν Dragonball....Εισαι SSJ2 εγω γινομαι SSJ3 και σε νικαω...

Γενικα εχει πεσει πολυ το επιπεδο. Ειναι δυνατον να ασχολειται επι 200 chapters μονο με 2-3 χαρακτηρες? Naruto-Sasuke και Itachi-Jiraya...Ευτυχως που εχει ριξει λιγη πλοκη μεσα, αλλα και παλι...

Γενικα η σειρα φθίνει σε σχεση με το πρωτο Naruto
Δημοσιευμένη  εικόνα

#2302 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1.136 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Δεκέμβριος 2008 - 02:41

Εχω απογοητευτει απο τον Κισιμοτο. Το Shippuuden ειναι ολο φρου φρου και αρωματα. Ολες οι μαχες ειναι μονο brutal και επιδειξη δυναμης. Πουθενα μυαλο, στρατηγικη και φυσικα ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ?

Στο Ναρουτο ειδαμε NEJI, Kiba, Hinata, Lee, Gaara, Shino να εχουν καλες μαχες με πολυ μυαλο και πολυ δραση. Τωρα τιποτα. Αν εξαιρεσεις τον Σικαμαρου, ολες οι μαχες δεν εχουν τιποτα το ιδιαιτερο και θυμηζουν Dragonball....Εισαι SSJ2 εγω γινομαι SSJ3 και σε νικαω...

Γενικα εχει πεσει πολυ το επιπεδο. Ειναι δυνατον να ασχολειται επι 200 chapters μονο με 2-3 χαρακτηρες? Naruto-Sasuke και Itachi-Jiraya...Ευτυχως που εχει ριξει λιγη πλοκη μεσα, αλλα και παλι...

deidara vs sasuke σκατά ήταν?
sasori vs chiyo?
shikamaru vs hidan
hidan vs asuma and friends
kakuzu vs kakashi/naruto and friends
jiraiya vs pein

σε παρακαλώ μην υπερβάλλεις, το naruto μετά το volume 27 (αυτό που εσύ αποκαλείς shippuden) γεμάτο μάχες ήταν τις οποιες εγώ προσωπικά θεωρώ epic,

και πολύ πιο ουσιώδης από το: ας κάνουμε ένα exam, εσύ εναντίον αυτού και εσύ εναντίον εκείνου. είχαν πολύ νόημα η μάχες που είπες...
από το πρώτο κομμάτι τις σειράς (μέχρι το volume 27) οι μονες μάχες που πιστεύω άξιζαν στα αλήθεια είναι zabuza vs kakashi και gaara, kankuro, temari, rock lee, shikamaru, choji, kiba, vs. sound gonin

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από the.flame.alchemist: 14 Δεκέμβριος 2008 - 02:43
typos again XD

Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.

#2303 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Δεκέμβριος 2008 - 02:56

Kαι για να συμπληρώσω και τον flame alchemist θα πω ότι η δράση στο naruto από τον τόμο 27 και έπειτα έχει περάσει σε ένα ουσιαστικά τελείως διαφορετικό επίπεδο από αυτό του αρχικού naruto. Πλέον δεν υπάρχει αναγκη για στείρα περιπέτεια και εισαγωγικά στοιχεία αλλά πλέον οποιαδήποτε εξέλιξη είναι σχετική με την ουσία της ιστορίας και αποκαλύπτει σημαντικά στοιχεία για την υπόθεση. Οπότε και κάθε άλλο παρά στείρες μαχες στυλ Dragonball είναι και λογικό εφόσον πλησιάζουμε στην κορύφωση ενός πολύ σημαντικού κομματιού να επικεντρώνεται η προσοχή στους αυστηρά πρωταγωνιστικούς χαρακτήρες. Αν και στα τελευταία κεφάλαια είδαμε και Lee και Neji Και Ino και άλλους συμπληρωματικούς χαρακτήρες και προβλέπεται ότι ο mangaka θα ασχοληθει και στο μέλλον με αυτούς. Αλλά θα ήταν κουφό εάν σε μια φάση όπου υπάρχουν εξελίξεις σημαντικές για τους κεντρικούς χαρακτήρες Naruto - Sasuke ο mangaka ασχολιόταν εκτεταμμένα με τον Neji (god i ve missed him) την Hinata Και δεν ξέρω και εγώ ποιον άλλο.

#2304 charger

charger

οr recharger?

• Members
  • 87 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Δεκέμβριος 2008 - 13:45

Make us three. Δεν ειμαι ο μονος που πιστευει οτι το naruto μετα τον πρωτο κυκλο εγινε καλυτερο. Καλυτερο απο ολες τις αποψεις. Kαι οπως ειπε και η Iristella το naruto πλησιαζει σε ενα πολυ σημαντικο κομματι της ιστοριας οποτε ειναι λογικο ο mangaka να επικεντρωθει στους main. Οσο και αν δεν παω τον Sasuke αλλο τοσο τον παει ο naruto και η sakura οποτε ειναι συμπρωταγωνιστης.
Πιστεψτε με τωρα ειναι ακομα ενταξει δειχνει και τους αλλους λιγο .... σε λιγο θα δειχνει μονο τους συμπληρωματικους για να φανει οτι πολεμανε λιγο και μετα θα ριξει ολο το βαρος στις μαχες των main "καλων" και "κακων" παλι. Δλδ στο τελος θα βλεπουμε μονο Naruto, Sasuke, Madara, Pain αντε και καμια Sakura αν ειμαστε τυχεροι.
Naruto Manga Spoiler : Βλεπετε με δικη σας ευθυνη
Spoiler:

#2305 Zabimaru

Zabimaru

ワン ピース!!

• Members
  • 860 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Δεκέμβριος 2008 - 14:16

καλο ειναι λιγο θελει να ξεκαθαρισει καποια πραγματα αλλα πιστευω ολα θα παρουν την τροπη τους στο προσεχες μελλον

#2306 Goggeta SSJ6

Goggeta SSJ6

Anime Professional

• Members
  • 742 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Δεκέμβριος 2008 - 17:51

Μια χαρα ειναι το Naruto ασε που τα τελευταια chapter και επεισοδια με κανουν να μην κρατιεμε!!!
Δημοσιευμένη  εικόνα
Στα 20 μου εγηνα και αδερφος.... ο παλιογερος.... τι επαθα ο αμοιρος με τους γεροντοερωτες!!!

#2307 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4.499 Δημοσιεύσεις:
  • LocationArah

Καταχωρήθηκε 14 Δεκέμβριος 2008 - 18:07

Στο Ναρουτο ειδαμε NEJI, Kiba, Hinata, Lee, Gaara, Shino

lol πεσμου οτι μου κανεις πλακα.....εδω βλεπουμε deidara,sasori,hidan,kakuzu,pein,madara,orochimaru, itachi, και εσυ μου λες για τους ακυρους, τους κομπαρσους, τους πουθεναδες????Να μη τους ξαναδουμε ποτε, η ακομα καλυτερα αν τους σκοτωσει ο Pein.

να εχουν καλες μαχες με πολυ μυαλο και πολυ δραση.

ειχαν μυαλο οι μαχες του kiba,lee,hinata?

Naruto-Sasuke και Itachi-Jiraya

lol?και ο Madara τι ειναι?ο pein τι ειναι?ο danzou τι ειναι?κομπαρσοι??????

ιδιαιτερο και θυμηζουν Dragonball....Εισαι SSJ2 εγω γινομαι SSJ3 και σε νικαω...Αν εξαιρεσεις τον Σικαμαρου, ολες οι μαχες δεν εχουν τιποτα το

δεν ειχε στρατιγικη η μαχη Jiraya-pein?Δε χρησιμοποιεισε το κεφαλι του ο πορνογερος για να νικησει τα 3 σωματα?Δεν ειχε στρατηγικη η μαζη deidara -sasuke?

γενικα διαφωνω μαζι σου.Ο 2ος κυκλος εχει εκτοξευτει στα υψη, φοβερη υποθεση,ωραιες μαχες, καλη πλοκη, ωραιοι χαρακτηρες, τι αλλο να ζητησουμε?Τον θεωρω ανωτερο του 1ου

qzMHWHd.png

#2308 freak27

freak27

Sparking

• Members
  • 622 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Δεκέμβριος 2008 - 21:56

deidara vs sasuke σκατά ήταν?
sasori vs chiyo?
shikamaru vs hidan
hidan vs asuma and friends
kakuzu vs kakashi/naruto and friends
jiraiya vs pein

σε παρακαλώ μην υπερβάλλεις, το naruto μετά το volume 27 (αυτό που εσύ αποκαλείς shippuden) γεμάτο μάχες ήταν τις οποιες εγώ προσωπικά θεωρώ epic,

και πολύ πιο ουσιώδης από το: ας κάνουμε ένα exam, εσύ εναντίον αυτού και εσύ εναντίον εκείνου. είχαν πολύ νόημα η μάχες που είπες...
από το πρώτο κομμάτι τις σειράς (μέχρι το volume 27) οι μονες μάχες που πιστεύω άξιζαν στα αλήθεια είναι zabuza vs kakashi και gaara, kankuro, temari, rock lee, shikamaru, choji, kiba, vs. sound gonin

Ειπα μονο για τις μαχες Shikamaru με Hidan οτι αξιζαν...Ουτε του Sasori ηταν στα ιδια επιπεδα με πριν, ουτε του Kakuzu με Naruto, ελεος, ενα Rasenshuriken ολη η μαχη. Γενικα, οι μαχες ειναι κατωτερες απο πριν. Αν εσενα σου αρεσουν ΟΚ, γουστα ειναι αυτα. Εμενα μου φαινονται ολες απλη επιδειξη δυναμης
Δημοσιευμένη  εικόνα

#2309 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Δεκέμβριος 2008 - 22:24

Kοίτα freak27 όπως λες και εσύ γούστα είναι αναφορικά με τις μάχες. Προσωπικά τις θεωρώ πολύ πιο ενδιαφέρουσες από αυτές των Chuunin exams ή από τις άσχετες αποστολές, γιατί παρατηρείται και τελείως διαφορετικό επίπεδο τεχνικών αλλά και έχουν και πολύ μεγαλύτερη βαρύτητα. Αν και μου φαίνεται περίεργο που παραγνωρίζεται και η πιο πρόσφατη μάχη μεταξύ Pain (God Realm) vs Kakashi όπου η αγωνια χτύπησε κόκκινο. Έχε ακόμη υπόψιν σου ότι δεν είναι όλοι οι χαρακτήρες στο στυλ του Shikamaru που χρησιμοποιεί στρατηγική και μόνο. Ο ίδιος ο πρωταγωνιστής ειδικά είναι ο ορισμός του "ορμάω και ότι θελει ας γίνει", και πολύ περισσότερο στην αρχή ήταν έτσι, τώρα έχει αλλάξει νοοτροπία. Ανάλογη εξέλιξη έχει παρατηρηθεί και σε άλλους χαρακτήρες (μέχρι και η άλλοτε παντελώς άχρηστη Sakura έγινε αξιοπρεπής kunoichi) οπότε δεν μπορώ να καταλάβω που ακριβώς έχεις ένσταση.

Aλλά πέρα από αυτό όταν κάποιος αγνοεί όλες τις εξελίξεις στην πλοκή και στην εξέλιξη της υπόθεσης και κοιτάει μόνο τις μάχες και από αυτές αξιολογεί το σύνολο της σειράς, τότε είναι σαν να λέει "ζητάω να δω στείρο ξύλο". Το Naruto τουλάχιστον στην φάση την οποία βρίσκεται έχει πολύ περισσότερα να προσφέρει σαν σύνολο ιστορίας από τις μάχες και μόνο.

#2310 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1.409 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Δεκέμβριος 2008 - 22:29

Η Ιριστελλα με εχει καλύψει απόλυτα (οπως και μερικοι αλλοι πιο πανω), οποτε δεν εχω να προσθεσω τιποτα αλλο.:tensai:

Δημοσιευμένη  εικόνα

ΧΙΝΑΤΑ, και τι δεν θα έδινα να σκύψεις να πιάσεις τη ΚΑΝΑΤΑ....:: LiveJournal ::. = DeviantArt = \o/MADAOmon FanSubs :3 \o/
Spoiler: Υφυπουργός Γαστρονομιας και Επίσημος Κρατικός Μπαρτέντερ