Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Naruto latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]
Καταχωρήθηκε 13 Δεκέμβριος 2008 - 09:21
Καταχωρήθηκε 13 Δεκέμβριος 2008 - 16:41
Και το ακομα πιο τραγικο....του το εμαθε ο Naruto....
Οχι οτι με χαλασε βεβαια το στυλακι του. Γ!@#τα το εκανε και το rasengan και το kage bushin.Τελικα ειναι καλος ο μικρος.
Αντε να δουμε τι θα κανει ο Pain τωρα που εμαθε που ειναι ο Naruto. Εχω την εντυπωση οτι δεν μπορει να παει κανεις εκει εκτος απο τους Ninja βατραχεξξξ (διορθωστε με αν κανω λαθος).
Εχω μια απορια. Παρατηρησα οτι ο Pain προσεχει πολυ περισσοτερο το σωμα του φιλαρακου του (η οπως θελετε πες τε τον) αποτι τα υπολοιπα σωματα. Το ενα το αφηνει να το καρφωνουν, το αλλο να τρωει rasengan στην μαπα, το αλλο να πεθαινει ξανα. Εσεις τι λετε?
Καταχωρήθηκε 13 Δεκέμβριος 2008 - 16:46
Παρατηρησα οτι ο Pain προσεχει πολυ περισσοτερο το σωμα του φιλαρακου του (η οπως θελετε πες τε τον) αποτι τα υπολοιπα σωματα. Το ενα το αφηνει να το καρφωνουν, το αλλο να τρωει rasengan στην μαπα, το αλλο να πεθαινει ξανα. Εσεις τι λετε?
κοίτα η αλήθεια είναι πως δεν νομίζω να το κάνει επίτηδες, απλά τυχαίνει να είναι αυτή η ability το God Realm. εφόσον έχει το force field γύρο του είναι πιο δύσκολο να suckari
φυσικά μπορεί και να έχεις απόλυτο δίκιο βεβαια, δεν είναι απόλυτα τρελό αυτό.
Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.
Καταχωρήθηκε 13 Δεκέμβριος 2008 - 18:53
Καταχωρήθηκε 13 Δεκέμβριος 2008 - 20:39
Καταχωρήθηκε 14 Δεκέμβριος 2008 - 02:02
Στο Ναρουτο ειδαμε NEJI, Kiba, Hinata, Lee, Gaara, Shino να εχουν καλες μαχες με πολυ μυαλο και πολυ δραση. Τωρα τιποτα. Αν εξαιρεσεις τον Σικαμαρου, ολες οι μαχες δεν εχουν τιποτα το ιδιαιτερο και θυμηζουν Dragonball....Εισαι SSJ2 εγω γινομαι SSJ3 και σε νικαω...
Γενικα εχει πεσει πολυ το επιπεδο. Ειναι δυνατον να ασχολειται επι 200 chapters μονο με 2-3 χαρακτηρες? Naruto-Sasuke και Itachi-Jiraya...Ευτυχως που εχει ριξει λιγη πλοκη μεσα, αλλα και παλι...
Γενικα η σειρα φθίνει σε σχεση με το πρωτο Naruto
Καταχωρήθηκε 14 Δεκέμβριος 2008 - 02:41
Εχω απογοητευτει απο τον Κισιμοτο. Το Shippuuden ειναι ολο φρου φρου και αρωματα. Ολες οι μαχες ειναι μονο brutal και επιδειξη δυναμης. Πουθενα μυαλο, στρατηγικη και φυσικα ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ?
Στο Ναρουτο ειδαμε NEJI, Kiba, Hinata, Lee, Gaara, Shino να εχουν καλες μαχες με πολυ μυαλο και πολυ δραση. Τωρα τιποτα. Αν εξαιρεσεις τον Σικαμαρου, ολες οι μαχες δεν εχουν τιποτα το ιδιαιτερο και θυμηζουν Dragonball....Εισαι SSJ2 εγω γινομαι SSJ3 και σε νικαω...
Γενικα εχει πεσει πολυ το επιπεδο. Ειναι δυνατον να ασχολειται επι 200 chapters μονο με 2-3 χαρακτηρες? Naruto-Sasuke και Itachi-Jiraya...Ευτυχως που εχει ριξει λιγη πλοκη μεσα, αλλα και παλι...
deidara vs sasuke σκατά ήταν?
sasori vs chiyo?
shikamaru vs hidan
hidan vs asuma and friends
kakuzu vs kakashi/naruto and friends
jiraiya vs pein
σε παρακαλώ μην υπερβάλλεις, το naruto μετά το volume 27 (αυτό που εσύ αποκαλείς shippuden) γεμάτο μάχες ήταν τις οποιες εγώ προσωπικά θεωρώ epic,
και πολύ πιο ουσιώδης από το: ας κάνουμε ένα exam, εσύ εναντίον αυτού και εσύ εναντίον εκείνου. είχαν πολύ νόημα η μάχες που είπες...
από το πρώτο κομμάτι τις σειράς (μέχρι το volume 27) οι μονες μάχες που πιστεύω άξιζαν στα αλήθεια είναι zabuza vs kakashi και gaara, kankuro, temari, rock lee, shikamaru, choji, kiba, vs. sound gonin
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από the.flame.alchemist: 14 Δεκέμβριος 2008 - 02:43
typos again XD
Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.
Καταχωρήθηκε 14 Δεκέμβριος 2008 - 02:56
Καταχωρήθηκε 14 Δεκέμβριος 2008 - 13:45
Πιστεψτε με τωρα ειναι ακομα ενταξει δειχνει και τους αλλους λιγο .... σε λιγο θα δειχνει μονο τους συμπληρωματικους για να φανει οτι πολεμανε λιγο και μετα θα ριξει ολο το βαρος στις μαχες των main "καλων" και "κακων" παλι. Δλδ στο τελος θα βλεπουμε μονο Naruto, Sasuke, Madara, Pain αντε και καμια Sakura αν ειμαστε τυχεροι.
Καταχωρήθηκε 14 Δεκέμβριος 2008 - 14:16
Καταχωρήθηκε 14 Δεκέμβριος 2008 - 17:51

Στα 20 μου εγηνα και αδερφος.... ο παλιογερος.... τι επαθα ο αμοιρος με τους γεροντοερωτες!!!
Καταχωρήθηκε 14 Δεκέμβριος 2008 - 18:07
Στο Ναρουτο ειδαμε NEJI, Kiba, Hinata, Lee, Gaara, Shino
lol πεσμου οτι μου κανεις πλακα.....εδω βλεπουμε deidara,sasori,hidan,kakuzu,pein,madara,orochimaru, itachi, και εσυ μου λες για τους ακυρους, τους κομπαρσους, τους πουθεναδες????Να μη τους ξαναδουμε ποτε, η ακομα καλυτερα αν τους σκοτωσει ο Pein.
ειχαν μυαλο οι μαχες του kiba,lee,hinata?να εχουν καλες μαχες με πολυ μυαλο και πολυ δραση.
lol?και ο Madara τι ειναι?ο pein τι ειναι?ο danzou τι ειναι?κομπαρσοι??????Naruto-Sasuke και Itachi-Jiraya
ιδιαιτερο και θυμηζουν Dragonball....Εισαι SSJ2 εγω γινομαι SSJ3 και σε νικαω...Αν εξαιρεσεις τον Σικαμαρου, ολες οι μαχες δεν εχουν τιποτα το
δεν ειχε στρατιγικη η μαχη Jiraya-pein?Δε χρησιμοποιεισε το κεφαλι του ο πορνογερος για να νικησει τα 3 σωματα?Δεν ειχε στρατηγικη η μαζη deidara -sasuke?
γενικα διαφωνω μαζι σου.Ο 2ος κυκλος εχει εκτοξευτει στα υψη, φοβερη υποθεση,ωραιες μαχες, καλη πλοκη, ωραιοι χαρακτηρες, τι αλλο να ζητησουμε?Τον θεωρω ανωτερο του 1ου
Καταχωρήθηκε 14 Δεκέμβριος 2008 - 21:56
deidara vs sasuke σκατά ήταν?
sasori vs chiyo?
shikamaru vs hidan
hidan vs asuma and friends
kakuzu vs kakashi/naruto and friends
jiraiya vs pein
σε παρακαλώ μην υπερβάλλεις, το naruto μετά το volume 27 (αυτό που εσύ αποκαλείς shippuden) γεμάτο μάχες ήταν τις οποιες εγώ προσωπικά θεωρώ epic,
και πολύ πιο ουσιώδης από το: ας κάνουμε ένα exam, εσύ εναντίον αυτού και εσύ εναντίον εκείνου. είχαν πολύ νόημα η μάχες που είπες...
από το πρώτο κομμάτι τις σειράς (μέχρι το volume 27) οι μονες μάχες που πιστεύω άξιζαν στα αλήθεια είναι zabuza vs kakashi και gaara, kankuro, temari, rock lee, shikamaru, choji, kiba, vs. sound gonin
Ειπα μονο για τις μαχες Shikamaru με Hidan οτι αξιζαν...Ουτε του Sasori ηταν στα ιδια επιπεδα με πριν, ουτε του Kakuzu με Naruto, ελεος, ενα Rasenshuriken ολη η μαχη. Γενικα, οι μαχες ειναι κατωτερες απο πριν. Αν εσενα σου αρεσουν ΟΚ, γουστα ειναι αυτα. Εμενα μου φαινονται ολες απλη επιδειξη δυναμης
Καταχωρήθηκε 14 Δεκέμβριος 2008 - 22:24
Aλλά πέρα από αυτό όταν κάποιος αγνοεί όλες τις εξελίξεις στην πλοκή και στην εξέλιξη της υπόθεσης και κοιτάει μόνο τις μάχες και από αυτές αξιολογεί το σύνολο της σειράς, τότε είναι σαν να λέει "ζητάω να δω στείρο ξύλο". Το Naruto τουλάχιστον στην φάση την οποία βρίσκεται έχει πολύ περισσότερα να προσφέρει σαν σύνολο ιστορίας από τις μάχες και μόνο.
Καταχωρήθηκε 14 Δεκέμβριος 2008 - 22:29