Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Naruto latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
11573 replies to this topic

#2041 dbgoku

dbgoku

walking down my path...

• Members
  • 80 posts

Posted 17 November 2008 - 15:36

Naruto 370 page 11 | One Manga
Κοιταξτε στο τελος...Ο J αναφερεται στο "that" jutsu και πιστευω οτι ειναι το ιδιο με αυτο που προσπαθει ο naruto να τελειωποιησει...

Τελικα τι του ειπε και τι του εμαθε ο Jiraya του naruto...??Εχουμε ακομα μια πολυ μεγαλη εκπληξη να δουμε γυρω απο το 3-year training:canthelp::canthelp:

#2042 Guest-67807

Guest-67807

Anime Freak

• Members
  • 451 posts

Posted 17 November 2008 - 16:13

Κοιταξτε στο τελος...Ο J αναφερεται στο "that" jutsu και πιστευω οτι ειναι το ιδιο με αυτο που προσπαθει ο naruto να τελειωποιησει...

Τελικα τι του ειπε και τι του εμαθε ο Jiraya του naruto...??Εχουμε ακομα μια πολυ μεγαλη εκπληξη να δουμε γυρω απο το 3-year training:canthelp::canthelp:

τπτ, 8α του εμα8ε πως να την πευτει σε ninja-woman

#2043 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2,054 posts

Posted 17 November 2008 - 17:04

To πιο πι8ανο ειναι να ειναι μια κινηση που σχτιζεται με τη μεταμορφωση του σε kyubi η μια κινηση πανω στο rasengan .Προσωπικα οτι και να ναι δε νομιζω μεχρι στιμγης να εχει σχεση με την εκπαιδευση sage του ναρυτο.Αλλα οτι και να ναι 8α το δουμε στη πορεια

Posted Image

#2044 Angelbless

Angelbless

Anime Amateur

• Members
  • 96 posts

Posted 18 November 2008 - 02:28

Θέλω να πιστεύω ότι είναι το jutsu που ήταν ο λόγος που λεγόταν yellow fang. Shunshin No Jutsu (Body Flicker).

Και όχι κανα rasengan... το έχω βαρεθεί really..

#2045 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 18 November 2008 - 02:37

Θέλω να πιστεύω ότι είναι το jutsu που ήταν ο λόγος που λεγόταν yellow fang

yellow flash δε λεγοταν?Ο πατερας του kakashi ηταν fang (konoha's white fang αν δε με απατα η μνημη μου)

tespa ερχεται οπου νανε το καινουργιο chapter και μαλλον θα δουμε ξυλο human (η αλλιως ψυχοβγαλτη)realm+animal realm vs interrogation squad (ino+ο ηλι8ιος πατερας της+ανονυμοι anbu) + shizune

γενικα τωρα στη μαχη της konoha Πιστευω θα λαμψουν ολλα τα "αστερια"...kiba.hinata rock lee κλπ κλπ κλπ και ο shikamaru θα παιζει για ακομα μια φορα καταλυτικο ρολο,και μαζι με τον θανατο καποιον μεγαλων jounin-hokage θα περασει ο κισι ξανα το μυνημα για τη νεα γενια

qzMHWHd.png

#2046 Angelbless

Angelbless

Anime Amateur

• Members
  • 96 posts

Posted 18 November 2008 - 02:49

yellow flash δε λεγοταν?Ο πατερας του kakashi ηταν fang (konoha's white fang αν δε με απατα η μνημη μου)

tespa ερχεται οπου νανε το καινουργιο chapter και μαλλον θα δουμε ξυλο human (η αλλιως ψυχοβγαλτη)realm+animal realm vs interrogation squad (ino+ο ηλι8ιος πατερας της+ανονυμοι anbu) + shizune

γενικα τωρα στη μαχη της konoha Πιστευω θα λαμψουν ολλα τα "αστερια"...kiba.hinata rock lee κλπ κλπ κλπ και ο shikamaru θα παιζει για ακομα μια φορα καταλυτικο ρολο,και μαζι με τον θανατο καποιον μεγαλων jounin-hokage θα περασει ο κισι ξανα το μυνημα για τη νεα γενια

Yeallow flash λέγετε ναι... φαίνεται εμένα με απατάει η μνήμη μου πφφφ θα την χωρίσω :hahaha:.
Φοβάμαι το επόμενο chapter θα είναι επίσης μικρο και ότι 2 weeks που περιμέναμε με ανυπομονησία δεν θα μάθουμε σχεδόν τίποτα, μακάρι να βγω ψεύτης.

#2047 Casshern

Casshern

Ειναι Απλα Cool

• Members
  • 691 posts

Posted 18 November 2008 - 23:01

Naruto 425 pics:Ante επομενος π θα ειναι θυμα τ Pein!:hahaha::hahaha:

Spoiler:

K btw ας λεμε κανα thanks gia ta spoilers...δν βλαπτει..:tensai::smokingg:

Edited by †Soul_Eater†, 18 November 2008 - 23:09.

Posted Image

#2048 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 18 November 2008 - 23:10

Δεν μπορώ να πω ότι μου αρέσει αυτό το οποίο βλέπω αναφορικά με τον Kakashi. Χμμμ μια εικόνα γεμάτη με χαρακτήρες οι οποίοι έχουν πεθάνει και σχετίζονται με το παρελθόν του , και ο Kakashi παρέα σε όχι και τόσο ζωηρή κατάσταση..... Δεν ξέρω τι λένε τa σκυλιά αλλά δεν με γέμισε αισιοδοξία η πρώτη σελίδα.

#2049 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 18 November 2008 - 23:17

Δεν μπορώ να πω ότι μου αρέσει αυτό το οποίο βλέπω αναφορικά με τον Kakashi. Χμμμ μια εικόνα γεμάτη με χαρακτήρες οι οποίοι έχουν πεθάνει και σχετίζονται με το παρελθόν του , και ο Kakashi παρέα σε όχι και τόσο ζωηρή κατάσταση..... Δεν ξέρω τι λένε τa σκυλιά αλλά δεν με γέμισε αισιοδοξία η πρώτη σελίδα.

πιστεψε με, εμενα με γεμισε!!!!

bb υβριδιο....καλος ησουν αλλα τα εβαλες με τον καλυτερο.

Now Rest In Pieces

επομενος?:hahaha:

Spoiler:

qzMHWHd.png

#2050 Hatake Kakashi

Hatake Kakashi

Anime Professional

• Members
  • 985 posts

Posted 18 November 2008 - 23:22

Oι εικονες ειναι πιο fake και απο τα βυζια της Pamela anderson :D,to text στις εικονες ειναι στα κινεζικα

Δεν εχει βγει τιποτα ακομα εκτος απο το preview του shounen jump που λεει οτι ο Κακασι πεθαινει και τι θα γινει με τον deva pain,βεβαια αυτο μην το παρετε στα σοβαρα ειναι οπως το αλλο πριν δυο εβδομαδες,το ιδιο ειχε γινει και με την μαχη του sasuke
με Deidara.

Edited by Hatake Kakashi, 18 November 2008 - 23:38.

#2051 Ptomahawk

Ptomahawk

Σενιορ Ρεσερτσερ στα ΒeeTas

• Members
  • 701 posts

Posted 18 November 2008 - 23:37

Μάθαιτε να ξεχωρίζετε τα fake :D. Δεν είναι πρώτη φορά που ποστάρονται.

Μήπως να πόσταρα αυτό που ο Naruto αποκτάει sharingan;

Edited by Ptomahawk, 18 November 2008 - 23:50.

Posted Image

#2052 Yu_Kanda

Yu_Kanda

Live and die by the sword

• Members
  • 309 posts

Posted 19 November 2008 - 00:12

Τεσπα ας περιμενουμε μεχρι αυριο για να δουμε τις κανονικες pics και τα spoilers.Παντως δεν νομιζω να εστιασει πολυ στον Kakashi παρα μονο τις 3-2 τελευταιες σελιδες στο chapter του που θα μας δειξει κατι σημαντικο για να μας εχει αλλη 1 βδομαδα μετα σε αγωνια....κλασικος Kishimoto....
Posted Image

#2053 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2,054 posts

Posted 19 November 2008 - 04:54

Καλα ενταξει στο σημειο με τα σκυλια εσπασα στα γελια πρωτονν βγηκα μονα τους απο το scroll και μετα 8α κανουνε ντου και στο pain xaxaxaxaxaxa :nod::burningbe3::uhh:
Παντως εγω πραγματικα δε πιστευω οτι ο kishi 8α φησει να φυγει ετσι ο κακασι σιγουρα καπια πουστια 8α βρει για να γλυτωσει αν και σε ολο το 8εμα της νεας γενιας ο κισι μας δειχνει οτι πρεπει να πε8ανουν οι παλιοι(ισως ειχε παιδικα τραυματα με γονεις και παππουδες:frozen:)αλλα και παλι 8α με κανει να κλαψω το κα8ικι οεο:oo:

Posted Image

#2054 titi

titi

*Don't be like me*

• Banned
  • 75 posts

Posted 19 November 2008 - 09:11

he will live , he is the one saying naruto :
-''naruto , now , i think you can surpace everyone ''

and i have high hopes for him .
i want him to be for once '' Hokage ''
after old hug salutes us ....
Posted Image Posted Image

#2055 Seirios

Seirios

Έκτακτος νεαρός...

• Members
  • 776 posts

Posted 19 November 2008 - 09:14

εγώ πιστεύω πως θα πεθάνει. στα ανιμε και κυρίως στο ναρούτο εγώ προσωπικά δεν σκεύτομαι με το τι βλέπω αλλά με το τι θα έρθει.δλδ προσπαθώ να το δώ από άποψη διμιουργού όσο πιο πολύ μπορώ.για αυτόν τον λόγο πιστεύω πως ο κακασηι θα πεθάνει..όσο για το ηροικό στο μάνγκα ούτε ο θάνατος του ασούμα μου φάνηκε ηρωικός....γιατί πολύ απλά δεν είχε μουσική και όλα αυτά σκηνοθετικά στοιχεία που μας κάνουν να "νιώθουμε" αυτό που βλέπουμε. ο κακάσι αν το βλέπαμε στο άνιμε η σκηνη που αποφασίζει να σώσει τον τσόζι με κόστος της ζωής του θα ήταν τρομερά ηρωική πιστεύω..και ακόμα και τώρα είναι. μας τον δείχνει να μπένει σε ένα δείλιμα που θα του στοιχιζε...και καταστάλαξε ότι προτερεότητα του είναι να προστατέψει όσους μπορεί.ακριβώς όπως κάθε μεγάλος ήρωας θα έκανε.....για μένα είναι ηρωικό και είναι και το τελεφτέο του.

προσωπική οπτική των πραγμάτων παντα...
Posted Image
Spoiler: