Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Naruto latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]
Καταχωρήθηκε 25 Οκτώβριος 2008 - 18:02

Καταχωρήθηκε 25 Οκτώβριος 2008 - 18:07
Sacrous μηπως εχεις κατι με τον kakashi? Μπα ιδεα μου ειναι
Μπά καλέ γιατί να έχω κάτι με τον ποζερά, υβρίδιο fake-Uchiha με το κλεμμένο style ? Γιατί το λες αυτό? Εγώ να θέλω να δώ το πτώμα του ? Ποτέ!

Καταχωρήθηκε 25 Οκτώβριος 2008 - 18:54
Καταχωρήθηκε 25 Οκτώβριος 2008 - 22:00
Μου έφτιαξες τη διάθεση τώρα !!!!
εγω πως νομιζεις οτι εκανα οταν μου το ειπαν?κι ειχα τοσα ονειρα γι'αυτη τη σειρα...
Καταχωρήθηκε 25 Οκτώβριος 2008 - 23:47

να δουμε το πτωμα του σασουκε ρε!της λουγριτσας.Τι σας επιασε με τον κακασι ρε??????????????????????????????

Θα δουμε την

Καταχωρήθηκε 25 Οκτώβριος 2008 - 23:56
o wannabe uchiha που εχει χαθει στα μονοπατια της ζωης και ο emo ninja γυναικοκατακτοεκδικητης
ας ψοφησουν και οι δυο
ναι πολλα fangirls θα με βαλουν στο deathlist Τους........
αλλα μιας και μπηκαμε στη συγκριση, ο κακασι πολυ πιο συμπαθητικος και σωστος σα χαρακτηρας,αλλα και πολυ πιο αδυναμος.....
δυστηχως το μελλον του διαφαινετε δυσοιωνο
Καταχωρήθηκε 26 Οκτώβριος 2008 - 00:41
Καταχωρήθηκε 26 Οκτώβριος 2008 - 05:21
ριν....μελλον? τι είναι αυτο? ο κακασι παντως δεν διαθέτει κατι τετιο... αντε να τον φάει ο ζετσου να τελειώνουμε.

Καταχωρήθηκε 26 Οκτώβριος 2008 - 05:31

Koίτα γούστα είναι αυτά δεν λέω αλλα πραγματικά αυτό το οποίο σε ενοχλεί επάνω του είναι οτι δεν είναι πραγματικός Uchiha αλλά κληρονόμος του Sharingan? Νομίζω κάτι τέτοιο δεν ήταν και ακριβώς επιλογή του.....

Καταχωρήθηκε 26 Οκτώβριος 2008 - 05:42

δεν είναι οτι τον μισω τον κακασι....απλα λιγακι να τοσο δα.. εμένα θα ελεγα καλύτερα οτι μου τι σπάει ο κακασι γιατι το παίζει πολυ ατσα ουα κουκου βαου κοκομπλοκος και ετσι....άσε που είναι και κλευτοκιλας. όλλα τα κιλλς έχει κλέψει. και την βλέπει κιολας.κοιτα τον χαρακτήρα του τον πάω πάρα πολύ είναι πολύ εριστικός. αλλά αμα δει κανα πιο δυνατο. πάει χανεται η κουλαδα χάνοντε όλα. παταει ραϊκίρι και εύχεται μπας και τρομάξει τον αντίπαλο. βλ. οροτσιμαρου. δεν μπορώ να πώ έχει πολύ οραίο στόρυ. αλλά ΄ταν είναι απέναντι σε κάτι χαρακτήρες όπως ιτατσι,μαντάρα και τα σχετικά χανει και την κουλάδα και όλα...

Καταχωρήθηκε 26 Οκτώβριος 2008 - 05:53
Κοίτα,,, Από άποψη δύναμης ο Kakashi δεν είναι σίγουρα αμελητέα ποσότητα. Είναι ο copy ninja που έχει αντιγράψει πάνω απο 1000 τεχνικες + το οτι δημιουργησε το Chidori (νομίζω το Raikiri είναι διαφορετικό - είναι αυτό που υλοποιείται ενα σπαθί ολοκληρωτικά φτιαγμένο από κεραυνό ------> Seraphimon sensei τα φωτα σου εδω). Αλλά εχει κάποια σοβαρά μειονεκτήματα ένα από τα οποία είναι η αντοχή του και η φθορά που έχει το σώμα του όταν χρησιμοποιεί το Sharingan. Oπότε λογικό είναι να υπαρχουν πολλοι πιο δυνατοί από αυτόν. Orochimaru, Itachi, Pain καλη ωρα. Παρόλαυτά όμως καθε μία από τις παραπάνω καταστάσεις imo τις έχει χειριστεί με γενναιότητα και πάνω από όλα εξυπνάδα. Ακόμα και σε περιπτώσεις όπου δεν εχει κάποια πιθανότητα σπάνια κάνει πίσω αν αυτό το οποίο προστατεύει είναι ζωτικής σημασίας. Αν πάλι όχι δεν κάθεται να πουλήσει μαγκιά εκεί που δεν τον παίρνει. Αυτό για μένα είναι σημαδι ότι γνωρίζει πάρα πολύ καλά τα όρια του και ξέρει πότε πρέπει να ρισκάρει και πότε όχι.... Αυτό το θεωρώ εξαιρετικά μεγάλο προσόν ενός shinobi. Μπορει εν μέρει να συγκριθεί με τον λογω για τον οποιο ο Shikamaru περασε το Chuunin exam ενώ Naruto και Neji κόπηκαν.
Καταχωρήθηκε 26 Οκτώβριος 2008 - 06:04

Καταχωρήθηκε 26 Οκτώβριος 2008 - 12:50
...δεν τον αντιπαθώ τον κακασι. ο σακρους είναι αυτος που τον μισεί...
Με κάρφωσες μπαμπέσικα... Ναι όντως... Είχα την ίδια άποψη με αυτή που εκφράζετε μέχρι που είδα το καταραμένο Kakashi gaiden... Από εκείνη τη στιγμή άλλαξαν όλα είδα όλες του τις κινήσεις από διαφορετική πλευρά και απλά ανυπομονώ να πεθάνει...
Καταχωρήθηκε 26 Οκτώβριος 2008 - 13:20
Με κάρφωσες μπαμπέσικα... Ναι όντως... Είχα την ίδια άποψη με αυτή που εκφράζετε μέχρι που είδα το καταραμένο Kakashi gaiden... Από εκείνη τη στιγμή άλλαξαν όλα είδα όλες του τις κινήσεις από διαφορετική πλευρά και απλά ανυπομονώ να πεθάνει...
μα αμα δεις to kakashi gaiden ειναι που σε κανει να τον συμπαθεις περισσοτερο.Τι δηλαδη δε φτανει που πεθανε ο κολητος του τι αλλο ηθελες.?
Νταξει γενικα ο κακασι μαρεσει επειδη εχει και την μασκα και φερνει πιο πολυ για νιντζα.Με τον πeiν δε τρελαθηκα toso oso eseis an kai einai respect.ο Zetsu kai kisame pio polu maresoun
Καταχωρήθηκε 26 Οκτώβριος 2008 - 13:26
μα αμα δεις to kakashi gaiden ειναι που σε κανει να τον συμπαθεις περισσοτερο.Τι δηλαδη δε φτανει που πεθανε ο κολητος του τι αλλο ηθελες.?
Νταξει γενικα ο κακασι μαρεσει επειδη εχει και την μασκα και φερνει πιο πολυ για νιντζα.Με τον πeiν δε τρελαθηκα toso oso eseis an kai einai respect.ο Zetsu kai kisame pio polu maresoun
άμα δεις το kakashi gaiden δεν σε κάνει να τον συμπαθύσεις αλλά να τον καταλάβεθς περισσότερο. και αυτό που καταλαβένεις είναι πως ότι έχει στον χαρακτήρα του δεν είναι δικό του...αλλα του 4ου και του όμπιτο.
Υ.Γ ο Σακρους τα έκανε όλα.... αυτός φτεεί εγώ δεν ξέρω είμαι μπουφετζης..