Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Naruto latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
11573 replies to this topic

#1756 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4.499 Δημοσιεύσεις:
  • LocationArah

Καταχωρήθηκε 23 Οκτώβριος 2008 - 00:17

οχι,το god realm ειναι το σωμα του yahiko

qzMHWHd.png

#1757 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2.054 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Οκτώβριος 2008 - 01:03

Απ'οτι φανηκε στις spoiler pics παντως ο Κακασι το νικησε το death realm.Κατι ακυρο,επειδη μου εχει περασει πολλες φορες απο το μυαλο ηθελα να ρωτησω κ εσας.Το God Realm δεν ηταν αυτο που ειπε οτι στον Jiraya oτι πε8ανε ο Yahiko οταν τον ρωτησε ο Jiraya αν εκεινος ειναι ο Yahiko?Αρα ο αληθινος Pein πρεπει να ειναι ο Nagato που ειχε εξ'αρχης το Rinnengan και να χειριζεται τα σωματα ολα με τα chakra piercings απο μακρια οπως ειδαμε.Οποτε πανε ολες μας οι θεωριες για το ποιος ειναι πιο δυνατος εφοσον στην ουσια δεν εχουμε δει ακομα τον αλη8ινο Pein.

Βασικα δεν εχω δει τα καινουργια spoilers αλλα αμα ο κακασι νικησε εστω και 1 σωμα μονοσ του τοτε ξενερωνω αγρια.Οσο για την ερωτηση σου δεν σημαιναει και καλα οτι ο yahiko εχει πε8ανει ..Μπορει απλα να επαιζε με τον jiraya αλλα και παλι λιγη σημασια εχουν ολα αυτα αφου μονο υπο8εσει μπορουμε να κανουμε.Οπως και να χει ωραια ειναι παντως οτι μας κραταει σε αγωνια ^^:nod:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#1758 Casshern

Casshern

Ειναι Απλα Cool

• Members
  • 691 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Οκτώβριος 2008 - 10:36

Translation of the pics:

Spoiler:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#1759 Sacrous

Sacrous

Ghost Hunter

• Members
  • 231 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Οκτώβριος 2008 - 10:45

Άμα δω να έχασε έτσι ο Pain, καλή συνέχεια παιδιά - dropped
:erk:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#1760 Casshern

Casshern

Ειναι Απλα Cool

• Members
  • 691 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Οκτώβριος 2008 - 11:48

κατσε ρε κατευθειαν drop,π το ξερεις οτι πεθανε??ο main evil guy always dies by the hand of the hero οχι απο ακυρους(καλα ο κακασι δν ειναι ακυρος για τους αλλους 2 λεω),εσυ πιστευεις οτι πραγματικα εχασε??:tensai:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#1761 8tails

8tails

アニメ マスター

• Members
  • 407 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Οκτώβριος 2008 - 12:05

Εγώ νομίζω ότι ακόμα δεν εχουμε δει τίποτα από τον Pain. Θα ερθει η στιγμη που θα εμφανιστεί ο πραγματικός pein (ίσως όταν αντιμετωπίσει καποιον στα μετρα του - Naruto? ) , αυτός που είναι πίσω από τα ηνία. Όπως και τότε που ο Itachi με τον Kisame είχαν χρησιμοποιήσει καποιους για να καθυστερησουν το Ναρουτο και την ομαδα του Gai. Και ειχαν το 20% αν θυμαμαι καλα της πραγματικής τους δυναμης (ή ακόμα πιο κατω). Κάπως ετσι πρεπει να λειτουργουν και τα σωματα του pein. Είναι ενα jutsu όλη η φαση και τίποτα αλλο μεχρι να εμφανιστεί ο πραγματικός χαρακτηρας full power και εκει αντε τρεχατε.. :P (κοιτα θεωρία που ξεφυτρωσε τωρα..)

Υ.Γ.Εχει παρατηρήσει κανεις με ποιον μοιάζει ένα από τα 2 σώματα που σκότωσε ο Jiraiya στη μαχη του με τον Pein ... η μόνο εμενα μου φαίνεται ότι είναι ο..Deidara...?? (animal realm pein)

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από 8tails: 23 Οκτώβριος 2008 - 12:23

#1762 Ptomahawk

Ptomahawk

Σενιορ Ρεσερτσερ στα ΒeeTas

• Members
  • 701 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Οκτώβριος 2008 - 14:53

Υ.Γ.Εχει παρατηρήσει κανεις με ποιον μοιάζει ένα από τα 2 σώματα που σκότωσε ο Jiraiya στη μαχη του με τον Pein ... η μόνο εμενα μου φαίνεται ότι είναι ο..Deidara...?? (animal realm pein)

FFS τί διαβάζετε!!!!!!!

Αφού το λέει ξεκάθαρα ο Jiraiya ότι είναι ένας Ninja που είχε νικήσει ο ίδιος στο παρελθόν!!!123

Ο Deidara έγινε καπνός, σκόνη γκέγκε;

Και προς άλλους μέσα σε αυτό το thread: Παίδες προσέξτε το spam. Μήν έχουμε συζητήσεις του τύπου

"Πολύ cool ο Pain"
"Ναι φαντάζεσαι να κάνει την super ουαο τεχνική με τα βραστά αυγά;"
"Ω ναι θα είναι και μ@μώ τις τεχνικές"
"Γουστάρω!!!!"

ΑΥΤΑ στο IRC-MSN. Πάτε για κανά καφέ τέλος πάντων.

PS. Eye cancer!

Δημοσιευμένη  εικόνα

#1763 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4.499 Δημοσιεύσεις:
  • LocationArah

Καταχωρήθηκε 23 Οκτώβριος 2008 - 16:20

η οποια εκτιμηση ειχα στο προσωπο του κακασι χαθηκε γιατι απλα νομιζει οτι νικησε ενα σωμα(και το god απο οτι καταλαβα).
Ο κακασι λεει "my preparations are complete" αρα αυτο για τα δυο γιγαντια χερια ηταν απλα μια προετημασια,που λογικα σημαινει οτι στο επομενο κεφαλαιο θα δουμε καινουργιο jutsu.Γενικα το ναρουτο συνεχιζει σε πολυ υψηλα επιπεδα.Και πλοκη και ξυλο και προβλεπονται και συναισθηματα μιας και πολυ πιθανον να εχουμε καποιο θανατο.

Απο οτι καταλαβα η δυμανη του god realm ειναι αποθηση-ελξη?Και χωρις "casting",μονο με μια ματια?Ακομα και αυτο μονο του,χωρις τα αλλα σωματα ειναι sannin level,αντε να περιμενουμε εναγωνιως το επομενο chapter......

α και μη ξεχνιωμαστε...
burn konoha,burn!!!!!!!!

αν τυχον πεθανει ο pein ετσι......
Spoiler:

qzMHWHd.png

#1764 8tails

8tails

アニメ マスター

• Members
  • 407 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Οκτώβριος 2008 - 16:41

FFS τί διαβάζετε!!!!!!!

Αφού το λέει ξεκάθαρα ο Jiraiya ότι είναι ένας Ninja που είχε νικήσει ο ίδιος στο παρελθόν!!!123

Ο Deidara έγινε καπνός, σκόνη γκέγκε;

Και προς άλλους μέσα σε αυτό το thread: Παίδες προσέξτε το spam. Μήν έχουμε συζητήσεις του τύπου

"Πολύ cool ο Pain"
"Ναι φαντάζεσαι να κάνει την super ουαο τεχνική με τα βραστά αυγά;"
"Ω ναι θα είναι και μ@μώ τις τεχνικές"
"Γουστάρω!!!!"

ΑΥΤΑ στο IRC-MSN. Πάτε για κανά καφέ τέλος πάντων.

PS. Eye cancer!

παρόλα αυτα μπορει καποιος να λεει τη γνωμη του με σκοπο τη συζητηση ετσι δεν είναι;
και "το μου φαίνεται" δε σημαινει "είμαι σίγουρος και κοφτε το λαιμο σας". Και η ομοιοτητα του Deidara με το animal realm μου κανει εντυπωση, αυτο ειναι ολο.

Αφού το λέει ξεκάθαρα ο Jiraiya ότι είναι ένας Ninja που είχε νικήσει ο ίδιος στο παρελθόν

δεν το θυμομουν ρε παιδες.. κοιτα να δεις με το καλημερα τι ακους..λολ

#1765 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Οκτώβριος 2008 - 16:52

Rin dear το έχουμε πει επανηλλειμένως σε προηγούμενα post..... Ο αληθινός Pein ΔΕΝ είναι ανάμεσά τους. Απλά ελέγχει τα σώματα από απόσταση μέσω των piercings. Οπότε είναι φύση αδύνατο να τον σκοτώσουν ακόμη και αν νικηθούν όλα τα σώματα του Pain στο Konoha (που δεν πρόκειται). Εν ολίγοις ο αληθινός και απείρως πιο δυνατός Pain είναι ο Nagato από το παρελθόν του Jiraiya. Για κάποιο λόγο κατέλαβε τα σώματα νεκρών Shinobi, μεταξύ αυτών και του Yahico και προσπαθέι να καταλάβει και ολοκληρο των κοσμο.

@ 8tails κάθε γνώμη είναι ευπρόσδεκτη και άξια εξέτασης. Όπως ομως σε μια real life συζήτηση έτσι και σε ένα forum καλό είναι να εξετάζεις λίγο πιο προσεκτικά αυτό για το οποίο μιλάς. Κατι τέτοιο είναι καλό για σένα καθότι δίνει μεγαλύτερη αξιοπιστία στα post σου και επιπλέον και βασικότερο καταλαβαίνεις σε βάθος την ιστορια την οποία διαβάζεις. Στην συγκεκριμένη περίπτωση τόσο η εξαύλωση του Deidara όσο και η πραγματική ταυτότητα του Shinobi που αποτελεί ένα από τα σώματα του Pain είχαν δηλωθεί ρητά και κατηγορηματικά. Ρίξε άλλη μια ματιά στα προηγούμενα chapters και είμαι σιγουρη ότι θα σου ληθουν πολλές απορίες....^^

#1766 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4.499 Δημοσιεύσεις:
  • LocationArah

Καταχωρήθηκε 23 Οκτώβριος 2008 - 17:01

Rin dear το έχουμε πει επανηλλειμένως σε προηγούμενα post..... Ο αληθινός Pein ΔΕΝ είναι ανάμεσά τους. Απλά ελέγχει τα σώματα από απόσταση μέσω των piercings. Οπότε είναι φύση αδύνατο να τον σκοτώσουν ακόμη και αν νικηθούν όλα τα σώματα του Pain στο Konoha (που δεν πρόκειται). Εν ολίγοις ο αληθινός και απείρως πιο δυνατός Pain είναι ο Nagato από το παρελθόν του Jiraiya. Για κάποιο λόγο κατέλαβε τα σώματα νεκρών Shinobi, μεταξύ αυτών και του Yahico και προσπαθέι να καταλάβει και ολοκληρο των κοσμο

βασικα το ξερω για το nagato,απλα οταν ενοουσα να πεθανει ενοουσα το god realm, βλεπεις αν και ενα απλο κομματι του pein, του τρεφω μεγαλη συμπαθεια,και γιατι ειναι τουμπανο,και γιατι ειναι ο παλιοτερος και καλυτερος φιλος του nagato.Δικο μου το λαθος, δεν εκφραστηκα σωστα :(

επισης δεν ακουσα σχολια για το νεο zutsu ΤοΥ κακασι,λετε να κανει ξανα το vortex,και να χρησιμοποιεισε τα χερια απλα για να τον ακινητοποιησει???

και το σωμμα που εβγαλε τα bonus χερια πιο ηταν,επειδη δεν βλεπω καλα?το χοντρο που αποροφα chakra?

qzMHWHd.png

#1767 8tails

8tails

アニメ マスター

• Members
  • 407 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Οκτώβριος 2008 - 17:12

σε ευχαριστω iristella μου έχουν λυθει οι απορίες.
Απαντησα στον τρόπο που μεταφερει καποιος τις υποδειξεις του,...η ειρωνια με πειραζει λίγο (είναι ενα από τα ελλατωματα μου :P)
Αν μου απανταγε καποιος με τον τρόπο που απαντησες εσυ τότε θα ελεγα : :awww:

:)

Ptomahawk φανταζομαι μιας και εισαι ήδη ενα χρόνο περισσότερο απο μενα εδω, θα χεις ακουσει διαφορα τρελα ε;. :pp ;)

#1768 Shikamaru

Shikamaru

So Troublesome

• Members
  • 912 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Οκτώβριος 2008 - 08:31

ειμαι ο πρωτος πως και ετσι παντως το chapter δεν μάρεσε η πιο ωραια στιγμη ειναι αυτη που νομιζεις οτι ο Kakashi πεθανε αλλα ενταξει ζει και βασιλευει:8):
Δημοσιευμένη  εικόνα
Δημοσιευμένη  εικόνα

#1769 Guest-67807

Guest-67807

Anime Freak

• Members
  • 451 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Οκτώβριος 2008 - 08:43

η βλακεια ειναι οτι δεν εδειξε και τπτ καλο. ο χοντρουλης εχει και αλλα προσωπα τελικα. :P επισης καταλαβα οτι δεν μπορει να πολεμισει μονος του(ο pein=φλωρος)

#1770 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4.499 Δημοσιεύσεις:
  • LocationArah

Καταχωρήθηκε 24 Οκτώβριος 2008 - 10:44

εμενα μου αρεσε παντως το chapter

επισης καταλαβα οτι δεν μπορει να πολεμισει μονος του(ο pein=φλωρος)

lol what?man ο pein ειναι μονος του.Για αυτον τα σωματα του ειναι σαν τα χερια και τα ποδια του.Με τον jiraya δεν ηταν 6vs1 ηταν 1vs1,ενα μυαλο εχουν,αυτο μετραει.Aν ηταν ετσι τοτε ολοι οι puppeters θα ηταν αδερφες,για να μην σχολιασω τον kiba με τον κοπροσκυλο,τον orochimaru με τα forbidden jutsu που καλουσε νεκρους,τον Jiraya με του βατραχους και τον ναρουτο με την αλεπουδιτσα με τις 9 ουρες

qzMHWHd.png