Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Naruto latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
11573 replies to this topic

#1561 kagemaru igano

kagemaru igano

Anime Freak

• Members
  • 424 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Οκτώβριος 2008 - 12:56

εγω δεν αντεχω αλλο την αγωνια...θα το παρατησω για κανα εξαμηνο το ναρουτο και θα τα δω μαζεμενα.

#1562 gogetasjj4

gogetasjj4

Anime Fan

• Members
  • 251 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Οκτώβριος 2008 - 13:00

εγω δεν αντεχω αλλο την αγωνια...θα το παρατησω για κανα εξαμηνο το ναρουτο και θα τα δω μαζεμενα.

και εγώ μαζί σου
τα λέμε μάρτιο-απρίλιο παίδες :P:knock-knock:

#1563 LCF89

LCF89

..::Unfightable::..

• Members
  • 323 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Οκτώβριος 2008 - 13:00

θα'χεις να δεις fillers...:hahaha:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#1564 israh

israh

Starting...

• Members
  • 27 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Οκτώβριος 2008 - 13:07

θα'χεις να δεις fillers...:hahaha:

XD no kidding XDDD Ο.ο λες να κανουν fillers με Sasuke & Hebi/Taka too? o.O

#1565 MaSaKa

MaSaKa

Anime Freak

• Members
  • 342 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Οκτώβριος 2008 - 14:55

ποσο τελειο ηταν το chapter?? θελω κ αλλο.... επιτελους θα δουμε ναρουτο σε δραση :P:burningbe3:

#1566 Ferian

Ferian

Nique Le Systeme

• Members
  • 183 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Οκτώβριος 2008 - 14:59

kakashi vs pein!!! το εκοψα!!!!!!!! παιδια αυτο το chapter με εθησε στην ναρουταμφεταμινη ειναι καινουριο πραμα κ δν αντεχω πολυ καιρο χωρις ετουτο :)

#1567 Seirios

Seirios

Έκτακτος νεαρός...

• Members
  • 776 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Οκτώβριος 2008 - 15:57

και καπου εδω......ολοι ξερουμε....
-Κακασι για δες καιρο που διαλεξε ο χαρρος να με παρει τωρα που ανθυζουν τα φυτα και βγαζει η γη χορταρι

#1568 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4.499 Δημοσιεύσεις:
  • LocationArah

Καταχωρήθηκε 10 Οκτώβριος 2008 - 16:42

παντως ετσι και πε8ανει ο πειν τωρα 8α τον παρει ο διαολος τον μανγκακα...εδω εχωσε κοτζαμ χανζο+ολη του την φρουρα και 8α πε8ανει απο το ναρουτο τη συγκεκριμενη χρονικη στιγμη???δε λεω να πε8ανει ο πειν,αλλα δεν ειναι καπως νωρις για να πε8ανει ο δευτερος,αν οχι πρωτος πιο δυνατος σινομπι του κοσμου????αντε ισως ανακαλυψουν το μυστικο του και τον χωσουν,αλλα εξακολου9ω να πιστευω οτι ειναι παρα πολυ νωρις για να πε8ανει ενας τετοιος χαρακτηρας.....

qzMHWHd.png

#1569 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Οκτώβριος 2008 - 17:36

ΩΩΩχ ασχημα τα πραγματα για τον Kakashi.... Πολυ ασχημα. Και αρχίζουμε να βλέπουμε τις πραγματικές δυνάμεις του Rinnegan .Ο Pain δεν θα ειναι εύκολος αντίπαλος αυτό είναι σίγουρο. Και σίγουρα και τα ήδη υπάρχοντα σώματα να καταστραφούν στο Konoha ο αληθινός δεν είναι ανάμεσα τους οπότε δεν υπάρχει περίπτωση να σκοτωθεί εκεί και να τελειώσουμε με αυτόν. Και σκέφτομαι και το εξής. Αν αυτά τα σώματα λαμβάνουν chakra Και κατα προέκταση δυνάμεις από τον Pain τοτε, οι πραγματικές δυνάμεις του original είναι πολύ πιο πάνω απο αυτές των υποκατάστατων σωμάτων. Φανταστείτε τους 6 Pain σε ένα σώμα και ακόμη περισσότερο.... Για να μπορέσει ο Naruto να επιβιώσει εν τέλει απέναντι του χρειάζεται όχι μόνο το Sage Mode αλλά και ουρές....πολλές ουρές imo.

#1570 RiDeLub

RiDeLub

- ΡίΝΤεΛουμπ -

• Members
  • 1.010 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Οκτώβριος 2008 - 17:56

Πσσσσσσσσ
Πώρωσε μας κι άλλο......

- Επέζησα και εγώ από το φαγητό του Κ.Ε.Τ.Θ Αυλώνας -

Δημοσιευμένη  εικόνα

#1571 super sayian

super sayian

Anime Fan

• Members
  • 183 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Οκτώβριος 2008 - 18:58

αυτα ειναι πορωθηκαμε πιστευω οσο πρεπει!παρα πολυ καλο το τσαπτερ
πιστευω παντως πως ο κακασι θα το κερδισει το ενα αυτο σωμα του πειν αλλα κλασσικα καθε ηρωας στην αρχη τις τρωει

#1572 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2.491 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Οκτώβριος 2008 - 18:59

Η φαντασία του Naruto είναι πολύ άγρια!:hahaha: Τί fusion σκέφτηκε... (Αν και μεταξύ μας, κι εμένα εκεί με πήγε!)

Η Tsunande με πόρωσε στη τελευταία εικόνα. Όρμα γιαγιάκα! Έχει να γίνει της εταίρας το σιδηρόν κιγκλίδωμα!

Επιτέλους, μετά από το χιλιοβαρετό Uchiha arc, (μή μ'αρχίσετε... :stubborn:) το manga ξαναδικαιολογεί το όνομά του: NARUTO.

Τρομερό.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#1573 mihalakis21

mihalakis21

Natsu Dragonil

• Members
  • 280 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Οκτώβριος 2008 - 20:23

φοβερο chapter. επιτελους θα γινει σφαγη και θα δουμε και αποτελεσματα της προπονησης του naruto. πωρωθηκα αγρια
Δημοσιευμένη  εικόνα

#1574 Ptomahawk

Ptomahawk

Σενιορ Ρεσερτσερ στα ΒeeTas

• Members
  • 701 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Οκτώβριος 2008 - 20:48

Εγώ έχω την εξής απορία. Η Tsunade ζήτησε να καλέσουν τον Naruto. Το θέμα είναι ότι ο Naruto είναι ακόμα κάτω και από το επίπεδο του Jiraiya(σε 1 βδομάδα δεν αποκτάται εμπειρία και zutsus 50 χρόνων), πώς θα τα καταφέρει ενάντια στον Pain.Θα πείτε ππως είναι καλύτερος από τον Jiraiya στο Hermit Mode, ναι αλλά ο Jiraiya είχε μια τεράστια γκάμα από zutsus, κάτι το οποίο ο Naruto δεν έχει.

Το να καταφέρουν όλοι μαζί οι Κονοχαίοι μαζί με τον Naruto να καταστρέψουν τα σώματα, θεωρώ πως είναι ότι πιο lame θα μπορούσε να γίνει. ΌΧΙ άλλες μάχες 5 konoha shinobis ενάντια σε έναν αντίπαλο. Θέλουμε να δούμε τον Naruto να pawnάρει μόνος του.

Βέβαια στην κατάσταση που τον επιστρέφει, δεν πιστεύω πως μπορεί να κάνει κάτι τέτοιο μόνος του. Θεωρώ πιθανότερο να καταφέρει να τον αιχμαλωτήσει ο Pain και όταν οι Akatsuki ξεκινήσουν το ritual να συνειδητοποιήσουν ότι τους λείπει το άλλο chakra του kyuubi, οπότε και θα σταματήσουν το ritual για να το βρουν. Αυτό θα είναι η αφορμή για το πρώτο Naruto retrieval arc και πολλούς θανάτους (ενάντια στον Pain θα πάνε).

Ας δούμε τι θα δούμε.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#1575 pagama

pagama

fight you fate

• Members
  • 103 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Οκτώβριος 2008 - 22:49

το τσαπτερ ειχε τα παντα γελιο,πειν,κακασι,heroe's come back,δραση απλως τα παντα και η σελιδα με τα biju's τα εσπασε
ε ε ε παιδια θα με βοηθησετε σε κατι?θα μου βρειτε ενα chapter που μιλανε η τσουναντε και ο J πριν φυγει για την μαχη με τον πειν

in the name of god,impure souls of the living dead

shall be banished into eternal damnation..amen