Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 10 Ψήφοι

One Piece latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
17009 replies to this topic

#14371 Kaidou

Kaidou

Anime Master

• Members
  • 1.930 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΑθηνα

Καταχωρήθηκε 01 Σεπτέμβριος 2016 - 20:06

Eμμ απλα ενα κοψιμο στο χερι του κανε... :P

Παντως το γεγονος οτι η Μαμα φαινεται απογοητευμενη που μεχρι στιγμης o Luffy δεν εχει εμφανιστει λεει πολλα. Ισως και να θελει να περασει..Interesting.

@Κenobi:

Εχω την εντυπωση οτι για τον Crocodile o Οda ειχε πει οτι ηταν λαθος που νικηθηκε τοσο νωρις. Απλα μαλλον δεν υπολογιζε οτι το one piece θα το γραφει για τοσα πολλα χρονια

Παντως το μονο αποθαρρυντικο για τον Cracker ειναι οτι μιλαει παρα πολυ για τις δυναμεις του και φαινεται αρκετα υπεραισιοδοξος γι αυτες. Οι πραγματικα τρομακτικοι αντιπαλοι στο παρελθον δεν τις διαφημιζαν ετσι τις δυναμεις τους. Ειναι συνηθες φαινομενο πλεον του Oda να χανουν κατι τετοιοι φαφλαταδες χαρακτηρες. Οποτε δυστυχως δεν νομιζω τελικα να τον κραταει ο Oda για τον Zoro..Παιζει στο επομενο chap να τον δουμε ηττημενο εχοντας offpanelιασει ο Oda την υπολοιπη μαχη.

Εχει κανει τανκ ολες τις επιθεσεις του (κατι που δεν εκανε ο Φλαμινγκο) και μαλιστα ενα gutling gun απο g4 μπουκετα. Του εκανε χοντρη ζημια και καθε δευτερολεπτο που περναει ειναι αρνητικο για τον Λουφι. Γνωμη μου ειναι οτι ισως νικησει ο Λουφι, αλλα αυτο θα γινει πολυ πιο δυσκολα απο οτι νικησε τον Φλαμινγκο. Για να καταληξουμε στο λογικο συμπερασμα οτι ο Λουφι ειναι 2 σκαλες κατωτερος απο Yonkou και εχει πολλα ψωμια να φαει ακομη.

image.jpg

#14372 Zem@c

Zem@c

"D Will Bring Another Storm"

• Members
  • 2.006 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Σεπτέμβριος 2016 - 20:48

Λατρευω το οπλο του.... Επιπλεον μου κανει εντυπωση που δεν καταφερε να κοψει το χερι του λουφφυ σε μια ανοικτη επιθεση

Ο Κρακερ μου βγαζει μια τρελα.. φαση ντοφλαμινγκο/ μπελλαμυ

9fa001e999892a718bc2b94df13f9e49.gif

"True enough, this compass does not point north....It points to the thing you want most in this world."

#14373 zoro77

zoro77

Anime Master

• Members
  • 1.600 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Σεπτέμβριος 2016 - 22:04

Εχει κανει τανκ ολες τις επιθεσεις του (κατι που δεν εκανε ο Φλαμινγκο) και μαλιστα ενα gutling gun απο g4 μπουκετα. Του εκανε χοντρη ζημια και καθε δευτερολεπτο που περναει ειναι αρνητικο για τον Λουφι. Γνωμη μου ειναι οτι ισως νικησει ο Λουφι, αλλα αυτο θα γινει πολυ πιο δυσκολα απο οτι νικησε τον Φλαμινγκο. Για να καταληξουμε στο λογικο συμπερασμα οτι ο Λουφι ειναι 2 σκαλες κατωτερος απο Yonkou και εχει πολλα ψωμια να φαει ακομη.

Oλοι θελουμε να ειναι δυσκολοι αντιπαλοι οι top commanders αλλα καλο ειναι να μην τα βλεπουμε υπερβολικα για να μην απογοητευομαστε στο τελος. Δεν του χει κανει ΚΑΜΙΑ χοντρη ζημια μεχρι στιγμης. Απλα τα θετικα ειναι ο,τι ακυρωσε το προηγουμενο chap δειχνοντας τον Cracker αγρατζουνιστο αναγκαζοντας γρηγορα τον Luffy να ενεργοποιησει G4 και οτι μεχρι στιγμης φαινεται οτι ανταπεξερχεται στον G4 Luffy, αλλα μεχρι εκει. Τωρα λογικα αφου μας εδειξε οτι περασε μια μερα και δεν εχει κανει αναφορα ο Cracker και η Brulie παει να πει οτι ή ηττηθηκανε ή ακομα η μαχη συνεχιζεται. Κατι που για μενα θα ηταν πολυ cool αν τους βλεπαμε και τους δυο με αιματα και εξουθενωμενους(αν και δυσκολο). Παιζει τωρα ομως αφου πηγε στο μετωπο Sanji να αργησουμε να μαθουμε τα νεα απο τη μαχη και να επικεντρωθει εκει στο story ή να δειξει καποιο flashback.

Παντως το ξαναλεω γιατι το θεωρω σημαντικο. Η Big Mam για την καθυστερηση αυτη αντι να πει αργησε το καμαρι μου να ολοκληρωσει την προσπαθεια, αναρωτηθηκε αν ο luffy ειναι αξιος για κατι ή οχι. Σαν να περιμενε κατι καλυτερο απο το να αργει να νικηθει απο το ενα απο τα πρωτοπαλικαρα της.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από zoro77: 01 Σεπτέμβριος 2016 - 22:15

2po6sfa_jpg.gif

#14374 Kenobi-sensei

Kenobi-sensei

Άρχοντας

• Members
  • 1.451 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Σεπτέμβριος 2016 - 22:16

Μπα νομίζω ότι ειναι το Thrill of the Hunt. Eίναι στο ιδιο στυλ με τον Kidd που "μισουσε" το Luffy.

#14375 Zem@c

Zem@c

• Members
  • 2.006 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Σεπτέμβριος 2016 - 23:19

Oλοι θελουμε να ειναι δυσκολοι αντιπαλοι οι top commanders αλλα καλο ειναι να μην τα βλεπουμε υπερβολικα για να μην απογοητευομαστε στο τελος. Δεν του χει κανει ΚΑΜΙΑ χοντρη ζημια μεχρι στιγμης. Απλα τα θετικα ειναι ο,τι ακυρωσε το προηγουμενο chap δειχνοντας τον Cracker αγρατζουνιστο αναγκαζοντας γρηγορα τον Luffy να ενεργοποιησει G4 και οτι μεχρι στιγμης φαινεται οτι ανταπεξερχεται στον G4 Luffy, αλλα μεχρι εκει. Τωρα λογικα αφου μας εδειξε οτι περασε μια μερα και δεν εχει κανει αναφορα ο Cracker και η Brulie παει να πει οτι ή ηττηθηκανε ή ακομα η μαχη συνεχιζεται. Κατι που για μενα θα ηταν πολυ cool αν τους βλεπαμε και τους δυο με αιματα και εξουθενωμενους(αν και δυσκολο). Παιζει τωρα ομως αφου πηγε στο μετωπο Sanji να αργησουμε να μαθουμε τα νεα απο τη μαχη και να επικεντρωθει εκει στο story ή να δειξει καποιο flashback.

Παντως το ξαναλεω γιατι το θεωρω σημαντικο. Η Big Mam για την καθυστερηση αυτη αντι να πει αργησε το καμαρι μου να ολοκληρωσει την προσπαθεια, αναρωτηθηκε αν ο luffy ειναι αξιος για κατι ή οχι. Σαν να περιμενε κατι καλυτερο απο το να αργει να νικηθει απο το ενα απο τα πρωτοπαλικαρα της.

Συμφωνω οτι ο κρακερ ειναι οκ με G4 του λουφφυ... αλλα προς το παρον δεν εχει παθει καμια ζημια και ειναι ΧΑΛΑΡΟΣ.. ουτε που ιδρωσε.. ενω ο Λουφφυ ειναι στην δυνατοτερη μορφη του... Στο προηγουμενο φανηκε οτι ο λουφφυ ηταν πολυ μπορστα αλλα ο οντα εκανε την ανατροπη στο σημερινο δειχνοντας μας εναν αγρατζουνιστο κρακερ.

Γνωριζοντας οτι ο Λοουφυ θα ελευθερωσει τον σαντι στο μελλον, σημαινει οτι καπς θα πρεπει να περασει τον κρακερ... Θα πονταρα τα λεφτα μου στο καπως - καποιος απομηχανης θεος εμφανιζεται και διακοπτει την μαχη (ισως "κλεβοντας" τον Λουφφυ απο το πεδιο μαχης - παρα την θεληση του)...  ΑΛΛΑ με βαση τα λογια της μπιγκ μαμ οτι ο κρακερ θα σταμτησει 100% τον Λουφφυ δεν το θεωρω απιθανο να δουμε εκτος μαχης τον κομμαντερ (κατι που προσωπικα δεν θα το ηθελα)

"True enough, this compass does not point north....It points to the thing you want most in this world."

#14376 Kaidou

Kaidou

Anime Master

• Members
  • 1.930 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΑθηνα

Καταχωρήθηκε 02 Σεπτέμβριος 2016 - 02:05

Για να το ληξουμε. Ο Κρακερ ειναι αθικτος μεχρι τωρα απο την μαχη και ο Λουφι εχει κοπει βαθια στο χερι, εχει φαει τις φαπες του και οσο χρησιμοποιει το g4, τοσο περισσοτερο κουραζεται... Οπως καταλαβες, ο Λουφι δεν ειναι αξιος αντιπαλος για εναν Yonkou. Οσον αφορα την μαχη, ή θα ληξει ισοπαλια με καποιον τροπο ή θα νικησει ο ΛΟυφι με μεγαλη δυσκολια.

image.jpg

#14377 zoro77

zoro77

Anime Master

• Members
  • 1.600 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Σεπτέμβριος 2016 - 03:18

Για να το ληξουμε. Ο Κρακερ ειναι αθικτος μεχρι τωρα απο την μαχη και ο Λουφι εχει κοπει βαθια στο χερι, εχει φαει τις φαπες του και οσο χρησιμοποιει το g4, τοσο περισσοτερο κουραζεται...

Φιλικη συμβουλη: Διαβασε προσεκτικοτερα τι σου γραφω και τι θεματα σου θιγω.

1) Αυτο που λες το εγραψα κι εγω...Εγω σ αυτο που ειχα την ενσταση μου ειναι οτι ειπες οτι εφαγε σε ΑΥΤΟ το chapter ξυλο και οτι του κανε γερη ζημια. Ειναι γερη ζημια και ξυλο το κοψιμο στο χερι? Λες και δεν εχεις ξαναδει σοβαρη One Piece μαχη  κανεις. Ο Zoro ειχε μισοκοψει οικοιοθελως τα ποδια του στο Littlegarden και ηταν μια χαρα.

Οπως καταλαβες, ο Λουφι δεν ειναι αξιος αντιπαλος για εναν Yonkou.

2) Αυτο το υποστηριζω και εγω και το χω καταλαβει εδω και χρονια, δε χρειαζεται να μου το γραφεις σε καθε σου απαντηση.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από zoro77: 02 Σεπτέμβριος 2016 - 03:18

2po6sfa_jpg.gif

#14378 Zem@c

Zem@c

• Members
  • 2.006 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Σεπτέμβριος 2016 - 03:28

1) Αυτο που λες το εγραψα κι εγω...Εγω σ αυτο που ειχα την ενσταση μου ειναι οτι ειπες οτι εφαγε σε ΑΥΤΟ το chapter ξυλο και οτι του κανε γερη ζημια. Ειναι γερη ζημια και ξυλο το κοψιμο στο χερι? Λες και δεν εχεις ξαναδει σοβαρη One Piece μαχη  κανεις. Ο Zoro ειχε μισοκοψει οικοιοθελως τα ποδια του στο Littlegarden και ηταν μια χαρα.

2) Αυτο το υποστηριζω και εγω και το χω καταλαβει εδω και χρονια, δε χρειαζεται να μου το γραφεις σε καθε σου απαντηση.

Zoro77 δεν σχολιασες καθολου οτι οτι ενα outsider supernovas  εβγαλε εκτος εναν κομμαντερ.. Αυτο ηταν οντως ανατροπη ! 
Βλεπουμε οτι οι ''αδυναμοι΄΄ σουπερνοβας εχουν κανει καλες κινησεις... πχ ο τυπας στην μπιγκ μαμ εχει χωθει στην οικογενεια της και θελει να την σκοτωσει στην πορεια οπως εκανε και ο ΒΒ με τον ασπρογενη 
(Αυτο εννοουσε το χελωνολιονταρι πριν τον πυροβολησει και τον πεταξει στην θαλασσα)

Ασχετο ξερω αλλα ^.^

Ασχετο 2: για τις χειροπεδες του Σαντζι σκεφτηκα οτι ισως ο Λουφφυ μπορει να κανει το ιδιο π εκανε και ο ρεη για την γοργονα.... 

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Zem@c: 02 Σεπτέμβριος 2016 - 03:37

#14379 zoro77

zoro77

Anime Master

• Members
  • 1.600 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Σεπτέμβριος 2016 - 04:13

Για τον Urouge ειχα μιλησει την προηγουμενη βδομαδα και ειχα πει οτι αποτελει εκπληξη :P

Oσο για τις χειροπαιδες ο Rayleigh μαλλον με CoA εσπασε την κλειδαρια και μετα σε κλασματα δευτερολεπτου της την πηρε απο το χερι και την πεταξε μακρυα. Μην ξεχναμε οτι ο Rayleigh ειχε βοηθησει την Hancock να γυρισει στο νησι της αφου ελευθερωθηκε απο τους Celestial . Οποτε λογικα αυτο το ανατιναγμα της χειροπεδας ισως χρειαζεται μια τεχνικη που λογικα θα την μαθουν οι SHs.

2po6sfa_jpg.gif

#14380 Kaidou

Kaidou

Anime Master

• Members
  • 1.930 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΑθηνα

Καταχωρήθηκε 02 Σεπτέμβριος 2016 - 04:32

Zoro

http://mangastream.com/r/one_piece/838/3649/8

Τουλαχιστον σε αυτο το πανελ, φαινεται οτι εχει κοψει σχεδον το μισο του χερι. Στα επομενα δειχνει οτι κραταει το χερι του και να ποναει πολυ. Σε ΟΛΟ το τσαπτερ βγαζει ισως περισσοτερη εξαντληση απο οτι ειχε βγαλει με τον Flamingo οταν ηταν σε g4 mode. Με λιγα λογια, λιγο το κοψιμο, λιγο οτι ο Κρακερ εχει αντεξει ολες τις επιθεσεις με g4 που αυτο λειτουργει εξαιρετικα αρνητικα για τον Λουφι, καταληγω στο συμπερασμα οτι ο Λουφι ακομη και αν νικησει, πολυ πιθανoν να μην μπορει να κινηθει για ωρες μετα απο αυτην την μαχη. In other words, ο Κρακερ εχει κανει χοντρη ζημια στον Luffy και στο σχεδιο που ειχε στο μυαλο του.

Sorry για την επαναληψη, ειμαι επηρεασμενος απο αυτην την συζητηση με αλλα ατομα και ερχομαι με φορα σε σενα... :P

Επισης θελω τρελα ο φιλος μας ο Λουφι να προσγειωθει αποτομα στην πραγματικοτητα, που νομιζει οτι με 2 χρονια προπονησης θα ξεμπερδεψει πιο ευκολα απο τους αλλους supernovas. Καλα, θα το κανει γιατι ειναι πρωταγωνιστης, αλλα τουλαχιστον ας φαει τα μουτρα του πρωτα.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Kaidou: 02 Σεπτέμβριος 2016 - 04:37

image.jpg

#14381 Kenobi-sensei

Kenobi-sensei

Άρχοντας

• Members
  • 1.451 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Σεπτέμβριος 2016 - 11:15

Εγώ παντως από ό,τι έχω καταλάβει οι top commanders των yonku (cracker, marco, jack and so on) είναι κοντά στο επίπεδο του admiral. Δε είναι σίγουρο ότι μπορούν να τους νικήσουν αλλά για να πέσουν οι ίδιοι πρέπει ο άλλος να ματώσει.

Τώρα τι θα κάνει ο Luffy δε ξέρω μπορεί να τον σώσει η Nami με το δάσος. Επίσης ο Urouge πρέπει να νίκησε τον 4ο και πιο "αδύναμο" top commander. Όπωςς βλέπουμε πάντως με το arc του Doffy να τελείωνει μπαίνουμε σε ένα κομμάτι που όλοι οι παίκτες είναι τούμπανα και έχουν και κάτι να πουν (πλήρωμα pk), για να δούμε. Τέλος, πολύ φόβο ο Sanji, κάτι που δεν μου αρέσει (4 μήνες για το 2016 και ακόμα κομπάρσος).

#14382 Zem@c

Zem@c

• Members
  • 2.006 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Σεπτέμβριος 2016 - 14:51

Zoro

http://mangastream.com/r/one_piece/838/3649/8

Τουλαχιστον σε αυτο το πανελ, φαινεται οτι εχει κοψει σχεδον το μισο του χερι. Στα επομενα δειχνει οτι κραταει το χερι του και να ποναει πολυ. Σε ΟΛΟ το τσαπτερ βγαζει ισως περισσοτερη εξαντληση απο οτι ειχε βγαλει με τον Flamingo οταν ηταν σε g4 mode. Με λιγα λογια, λιγο το κοψιμο, λιγο οτι ο Κρακερ εχει αντεξει ολες τις επιθεσεις με g4 που αυτο λειτουργει εξαιρετικα αρνητικα για τον Λουφι, καταληγω στο συμπερασμα οτι ο Λουφι ακομη και αν νικησει, πολυ πιθανoν να μην μπορει να κινηθει για ωρες μετα απο αυτην την μαχη. In other words, ο Κρακερ εχει κανει χοντρη ζημια στον Luffy και στο σχεδιο που ειχε στο μυαλο του.

Sorry για την επαναληψη, ειμαι επηρεασμενος απο αυτην την συζητηση με αλλα ατομα και ερχομαι με φορα σε σενα... :P

Επισης θελω τρελα ο φιλος μας ο Λουφι να προσγειωθει αποτομα στην πραγματικοτητα, που νομιζει οτι με 2 χρονια προπονησης θα ξεμπερδεψει πιο ευκολα απο τους αλλους supernovas. Καλα, θα το κανει γιατι ειναι πρωταγωνιστης, αλλα τουλαχιστον ας φαει τα μουτρα του πρωτα.

Bασικα σε αυτο φταιει ο οντα.... Οι SHs  εκατσαν και κανανε προπονηση 2 χρονια ωστα να ειναι σε αλλη βαθμιδα και να μπορουν να τα βαλουν με ολους. 
ΟΜΩΣ ο οντα δεν του εχει ΄΄πεταξει΄΄ μπορστα απο τους αλλους με χαοτικη διαφορα....  βλεπουμε οτι ολοι (ΑΚΟΜΑ και ο μπελλαμυ) μα χρησιμοποιηει Χακι!
Δλδ τι διαφορα εχουν αυτοι που προπονηθηκαν 2 χρονια σε σχεση με τους αλλους που πηγαν κανονικα στον νεο κοσμο....? εν τελη ολοι χακι χρησιμοποιουν.. σαν καραμελα
Δεν με νοιαζει αν ειναι νεος κοσμος η οχι.! Το χακι οπως το ξερουμε σημερα επρεπε να το χρησιμοποιουν επιλεγμενα ατομα ΜΟΝΟ

Ετσι κανεις να φαινεται η διαφορα σε αυτον που προπονηθηκε 2 χρονια σε σχεση με αυτον που πηγε κατευθειαν... κανεναν δεν ειδα να εχασε η να σκοτωθηκε.. ολοι μια χαρα ειναι...
Το οτι καποιοι τα εβαλαν με αυτοκρατορες και χασανε οκ κουλ... δεν περιμεναμε το αντιθετο αλλα πρςος το παρον εγω βλεπω το 2 χρονια ταημ σκιπ τρομακτικα ανουσιο 

ΕΠΡΕΠΕ ο Λουφφυ να τον δερνει τωρα - οχι εντελως χαλαρα αλλα σε φαση ιδιο λεβελ ενω οι υπολοιποι σουπερνοβας να μην μπορουσαν να κανουν τιποτα και να ταν σε κατασταση

SHs-Sabbondy που δεν μπορουσαν ουτε ενα pacifista να κινησουν

Για να μην μιλησω για το fishman island που ο κακομοιρης αξιοθρηνητος αντιπαλος αντεχε ολες τις επιθεσεις του λουφφυ...  αυατ ειναι θεμα ισορροπιας... κ οντα μετα το ταημ σκιπ την εχει χασει τελειως

#14383 Kaidou

Kaidou

Anime Master

• Members
  • 1.930 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΑθηνα

Καταχωρήθηκε 02 Σεπτέμβριος 2016 - 16:24

Το ts εγινε για να μπορουν οι SHs να ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΝ στο NW κατα την γνωμη μου, οχι για να κανουν ενα ταξιδακι αναψυχης που θα κυριαρχισουν με ευκολια. Δεν ηταν καθολου ανουσιο. Αν κατσεις και σκεφτεις οτι ολοι οι Supernova εφαγαν τα μουτρα τους, δηλαδη ο Kid εχασε το χερι του, οι αλλοι εγιναν τσιρακια των Yonkou για να επιβιωσουν και αλλοι ειναι στα αζητητα, τοτε καταλαβαινεις οτι αν ο αδυναμος pro TS Luffy πηγαινε στο NW, κατι παρομοιο θα συνεβαινε. Το NW ειναι ενας κοσμος που κυβερναται απο τους Yonkou. Αργα ή γρηγορα ο Λουφι θα αναγκαζοταν να υποκυψει ή να στην καλυτερη να σακατευτει οπως ο Kid.

Θεωρω οτι αν ο Λουφι γινοταν επιπεδου Yonkou μονο με δυο χρονια προπονησης, τοτε το NW και γενικα το OPverse θα ηταν ενα χοντροκομμενο αστειο. Περιμεναμε δηλαδη 15 χρονια για να μπορει ο Λουφι με λιγη προπονηση να τα βαζει με ολους στην λεγομενη "κολαση" του One Piece (το πρωτο μερος ηταν ο παραδεισος)? Επισης θα ξαναθεσω το θεμα των ηλικιων στο Opverse. ΟΛΟΙ οι τοπ χαρακτηρες, μηδενος εξαιρουμενου (Yonkou, admirals, shichibukai κ.ο.κ.) , ειναι μεγαλοι σε ηλικια, πολυ μεγαλυτεροι απο τον Λουφι. Δεν μιλαω για απλους αντιπαλους ποτυ εχει αντιμετωπισει μεχρι τωρα, αλλα για τους ΤΟΡ. Αυτο προσωπικα μου δειχνει οτι ο Oda σκεφτεται να κανει ενα δευτερο TS στο μελλον, μεγαλυτερο απο το προηγουμενο (οχι απαραιτητα personal training), που θα του δωσει την αναλογη εμπειρια και δυναμη για να τα βαλει με τους καλυτερους. Δεν γινεται ενας πιτσιρικας σαν τον Λουφι να τελειωσει το One Piece σε 2-3 χρονακια, κανοντας τους υπολοιπους να φαινονται χαζοι. Θα χασει τον ρεαλισμο που ειχε μεχρι τωρα.

Με λιγα λογια βρισκω λογικο το TS και την δυναμη που απεκτησε ο Λουφι, που δεν ειναι υπερβολικη. Δεν θεωρω οτι εκανε καποιο λαθος ο Oda σε αυτο.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Kaidou: 02 Σεπτέμβριος 2016 - 16:26

image.jpg

#14384 Kenobi-sensei

Kenobi-sensei

Άρχοντας

• Members
  • 1.451 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Σεπτέμβριος 2016 - 18:30

Εγώ άλλο καταλαβαίνω από το Zem@c.

Ο Luffy θα έπρεπε τώρα να είναι στα ίσια με τον cracker χωρις gear 4 κλπ. Δεν είναι παράλογο αυτό που λέει. Ο pro TS Luffy τι δε θα κατάφερνε με τον μετά TS Luffy?

Δε θα έφτανε στο πι και φι στο Dofla αλλά κάπως θα πάλευε. Μόνο που θα το δυσκόλευαν θα ήταν οι logia (μέχρι να ανέπτυσσε το haki) ή τουλάχιστον αφού έκανε το training να μη δυσκολεύεται με το Hody

να φεύγει δηλαδή OHK όπως και ο Ceasar. 

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Kenobi-sensei: 02 Σεπτέμβριος 2016 - 18:30

#14385 Kaidou

Kaidou

Anime Master

• Members
  • 1.930 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΑθηνα

Καταχωρήθηκε 02 Σεπτέμβριος 2016 - 19:10

Για τον Hordy σας το δινω. Με τον Cracker παντως η εντυπωση που εχει δημιουργηθει ειναι οτι ειναι στο ιδιο επιπεδο. Μια χαρα δηλαδη για μενα. Το χωρις g4 ειναι σαν να λες πως με g4 θα φτανει σε επιπεδο τους Yonkou.

Eπισης ο pro TS Luffy θα εκανε την μεγαλυτερη μαχη της ζωης του με τον Hordy. ΜΗν ξεχνατε οτι εκτος απο την στερια, παλεψαν και στο νερο. Αμφιβαλλω αν θα τον ειχε εκει, με ενα απλο gear 3rd χωρις armamend. Για τον Doffy δεν το συζηταω καν, θα επεφτε οσο ευκολα επεσε ο Smoker...

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Kaidou: 02 Σεπτέμβριος 2016 - 19:12

image.jpg