Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 10 votes

One Piece latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
17009 replies to this topic

#14341 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3,599 posts

Posted 05 August 2016 - 23:21

Την big mom μέχρι στιγμής, την βρίσκω αρκετά καλογραμμένη. Έχει περίεργο όνειρο και περίεργους τρόπους με τους οποίους αντιμετωπίζει τα πράγματα και έτσι δεν ξέρουμε ακόμη αν είναι καλή η κακιά η και τίποτα από τα 2. Πηδάει πόσους άντρες και τους πετάει σαν καπότες, από την μια θέλει δείπνο με την οικογένεια από την άλλη ρειτζάρει και τρώει την ζωή του γιού της, από την μια θέλει ισότητα των εθνών από την άλλη κλέβει lifespans και στέλνει κεφάλια σε κουτιά. Δεν ξέρουμε ακριβώς τι παίζει.

Όσο αφορά την δυναμή της είμαι 100% βέβαιος ότι ο Όντα θα τιμησει τον τίτλο του Yonkou και θα  χρησιμοποίησει το φρούτο της με δημιουργικό τρόπο. Δεν έχω καμία αμφιβολία πως όταν συγκρουστεί ο Luffy μαζί της θα φάει βρωμόξυλο. Όσοι έχετε ψευδαισθήσεις ότι ο Luffy έχει ελπίδες με μισό πλήρωμα να κερδίσει yonkou στο σπίτι της ξεχάστε το. Αν νικηθεί η big mom σε αυτό το arc, αυτό θα γίνει από μια τρίτη δύναμη που θα σκάσει την ώρα του γάμου για all out πόλεμο. Στόχος των straw hats σε αυτό το arc είναι o Σαντζι και το polneglyph, όχι πόλεμος με μια αυτοκράτορα. 

Posted Image

#14342 itachi_se

itachi_se

Anime Freak

• Members
  • 353 posts

Posted 07 August 2016 - 20:59

Οπως και να εχει ασχετα με τις δυναμεις απο θεμα του ποσο γουσταρουμε η big mom ειναι η τελευταια με διαφορα απο τους Yonkou που περιμενα να δω.Εχει το λιγοτερο ενδιαφερον και δεν με πορωνει το ιδιο με το τερας Kaido,με τον πιο ανατρεπτικο χαραχτηρα της σειρας Blackbeard και με τον τεραστιο Shanks που τον περιμενω απο τοτε που πηγαιανα σχολειο πριν 11 χρονια το ελαχιστο.Ελπιζω ο oda να κανει κατι φοβερο να δωσει μεγαλο ενδιαφερον στην σειρα.Μεχρι στιγμης αρεσει αλλα οχι να περιμενω με αγωνια καθε εβδομαδα τι θα γινει και να λεω πωωω τι εγινε τωρα...

2008ipman01.jpg

#14343 Zem@c

Zem@c

"D Will Bring Another Storm"

• Members
  • 2,006 posts

Posted 09 August 2016 - 15:19

To φρουτο της ειναι επικίνδυνο εαν σκοτωνει... αλλα γενικα δεν το θεωρω καλο αμπιλιτι για γιονκου .. περιμενα κατι αλλο...

Βεβαια για να ειναι στην θεση που ειναι παει να πει οτι ειναι πολυ δυνατη...

Γενικα δεν με εχει ενθουσιασει το συγκεκριμενο αρκ και ολοι ξερουμε οτι το προσωπο κλειδι στην υποθεση ειναι λολα χαρης στην οποια θα σωσουν τον σαντζι

μπαναλ οσο δεν παει. Αλλα δεν πειραζει.. το Ζου αρκ ηταν υπερβολικα καλο οποτε μας κραταει ακομα σε καλη φορμα χαχα 

9fa001e999892a718bc2b94df13f9e49.gif

"True enough, this compass does not point north....It points to the thing you want most in this world."

#14344 Pirate Luffy

Pirate Luffy

Mein König

• Members
  • 331 posts

Posted 11 August 2016 - 21:10

Δεν έχει chapter αυτή την εβδομάδα;

Posted Image

#14345 Kaidou

Kaidou

Anime Master

• Members
  • 1,930 posts
  • LocationΑθηνα

Posted 12 August 2016 - 15:46

Εχει την γιορτη του βουνου στην Ιαπωνια, οποτε δεν εχει...

image.jpg

#14346 D.Dragon

D.Dragon

• Members
  • 3,599 posts

Posted 18 August 2016 - 16:07

http://mangastream.com/r/one_piece/836/3614/1

Αναμένω να μην απογοητεύσει ο Κράκερ, πρέπει να ναι επιπέδου Jozu/Vista.

Posted Image

#14347 teo13

teo13

Anime Freak

• Members
  • 491 posts

Posted 18 August 2016 - 18:16

Luffy φάε ξύλο να γουστάρουμε.

#14348 zoro77

zoro77

Anime Master

• Members
  • 1,600 posts

Posted 18 August 2016 - 23:52

Zoro εγω στα ελεγα πως ο πρωτος Yonkou μονο με συμμαχια θα νικηθει και τωρα βλεπεις πως η BM ειναι σχεδον απιθανο να νικηθει μονο απο τον Luffy...

Μα δεν διαφωνουσα ποτε σ'αυτο. Εμεις αλλου ειδους συζητηση ειχαμε. Οσον αφορα την ηλικια που θα γινει PK :P

Ωραιο chap το σημερινο. Ημαστε σιγουροι οτι ο Cracker ειναι στο top3 του crew της Μαμας? Ή μηπως εχει κι αλλα τετοια γκρουπακια ανα 3 commanders με διαφορερικη ονομασια? Πχ εκτος απο sweet commanders να εχουμε και chocolate commanders κ.ο.κ
.

2po6sfa_jpg.gif

#14349 Kaidou

Kaidou

Anime Master

• Members
  • 1,930 posts
  • LocationΑθηνα

Posted 19 August 2016 - 01:24

Νομιζω πανω σε αυτην την συζητηση ειχαμε διαφωνια στο αν θα πρεπει να νικησει μονος του τον πρωτο Yonkou ή οχι... :P

Παντως και εμενα δεν μου γεμιζει καθολου το ματι ο Cracker. Στην εμφανιση θυμιζει πολυ κομπαρσος, τοσο πολυ που θα ελεγα πως μου θυμιζει καποιον κομπαρσο στο παρελθον. Επισης ο λαγος μου εμοιαζε πιο υψηλοβαθμος, αλλα φαινεται πως δεν ειναι.

image.jpg

#14350 Kenobi-sensei

Kenobi-sensei

Άρχοντας

• Members
  • 1,451 posts

Posted 19 August 2016 - 01:46

Ωραίο chapter αλλά να δούμε τι θα γίνει τώρα. Οπτικά ο Cracker δε γέμιζε το μάτι αλλά μάλλον είναι από τα top members.

Μου άρεσε που η BM δεν ήθελε να πάρει ρίσκο ενάντια στο brat Luffy και τον έστειλε. Το καλό είναι ότι το βασίλειο δεν μπορεί να τους πειράξει έλεω vivre card. Ακόμα εύχομαι σε ΜΗ συμμαχία Luffy-Big Mom.

#14351 teo13

teo13

Anime Freak

• Members
  • 491 posts

Posted 19 August 2016 - 05:50

Δεν νομίζω να μην είναι στο top 3 με τέτοιο bounty.

#14352 redpower1989

redpower1989

Raftel

• Members
  • 1,072 posts

Posted 19 August 2016 - 10:51

Να ρωτήσω ρε παιδιά το

huge can of whoop ass

είναι σωστή η μετάφραση; Πολύ ότι νάνε μου φαίνεται.

#14353 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

Confused Earl

• Members
  • 846 posts

Posted 19 August 2016 - 13:02

Να ρωτήσω ρε παιδιά το

είναι σωστή η μετάφραση; Πολύ ότι νάνε μου φαίνεται.

Ναι, είναι. Είναι πολύ αργκό έκφραση και είναι επιτηδευμένα θεατρινίστικα υπερβολική (αντίστοιχο του "θα σε καταστρέψω, σκουλήκι" ή κάτι άλλο παρόμοια cringe-worthy), αλλά είναι legit.

Edited by Osama Bin Laden, 19 August 2016 - 13:02.

#14354 D.Dragon

D.Dragon

• Members
  • 3,599 posts

Posted 19 August 2016 - 14:54

Πάντως αρκετά χαμηλής ποιότητας και κουραστικά τα chapters του δάσους, ουσιαστικά όσα έγιναν αυτή την βδομάδα ήταν μας είπε ο Όντα ότι ο Κράκερ έχει 850 bounty, πέταξε και μια badass ατάκα ο Luffy, και τα λέμε την άλλη βδομάδα. Ότι συμβαίνει με Jimbe-Sanji είναι πολύ πιο ενδιαφέρον, και έτσι όπως αναφέρθηκε στο γάμο ο Cracker, ότι δεν έχουν φτάσει οι καλεσμένοι, θα δούμε τον γάμο το 2018.

Edited by D.Dragon, 19 August 2016 - 14:54.

Posted Image

#14355 zoro77

zoro77

Anime Master

• Members
  • 1,600 posts

Posted 25 August 2016 - 13:40

http://mangastream.com/r/one_piece/837/3627/1

Ωραιο ματσακι αν και αναμενομενο για αρχη.
Αυτο που ουσιαστικα περιμενω πως και πως ειναι να δω πως θα αντιδρασει ενας top commander στο Gear 4th. Τοτε θα βγαλω ακρη πως κινουνται τα power levels στο OP.

2po6sfa_jpg.gif