Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 10 votes

One Piece latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
17001 replies to this topic

#13696 SupG18

SupG18

BibleThump

• Members
  • 471 posts

Posted 24 September 2015 - 10:38

Εμενα τωρα με εχει φαει η περιεργια ποιος ειναι αυτος ο Jack που παει να τα βαλει με fugitora - sengoku- tsuru

Τρελο αγαλμα για Ussop! :D

Posted Image

#13697 Kenobi-sensei

Kenobi-sensei

Άρχοντας

• Members
  • 1,451 posts

Posted 24 September 2015 - 10:59

Μαλλον ειναι top member του kaido δεν εξηγειται αλλιως. Αν θυμασαι στον πολεμο οι πρωτοι 3 commanders του WB (marco, ace, jozu) τα βαζανε με τους admirals

αρα λιγο cocky πρεπει να ειναι ολα τα top members των yonko.

Eπισης συνειδητοποιω πως στο NW αν δεν εισαι rookie οι admirals δεν πρεπει να ειναι τοσο ο φοβος και ο τρομος εκτος ισως απο τον Akainu, τον Garp και τον Coby :D

#13698 itachi_se

itachi_se

Anime Freak

• Members
  • 353 posts

Posted 24 September 2015 - 11:59

Αν δεν το καταλάβατε ο Φλαμινγκος το είπε ξεκάθαρα..One piece=Game of thrones!!! Ποιος θα κάτσει στη καρέκλα οεο????

2008ipman01.jpg

#13699 Kaidou

Kaidou

Anime Master

• Members
  • 1,928 posts
  • LocationΑθηνα

Posted 24 September 2015 - 12:28

Βεβαιως και ισχυει η θεωρια με τον Sanji... Συμφωνω επισης οτι ο Jack ειναι πειρατης του Kaido και το "our" που ειπε ειναι παραπλανητικο. Η δυναμη του παντως πρεπει να ειναι πολυ hax για να πιστευει οτι θα μπει στο πλοιο των marines και θα ξεφυγει.

Edit: Ναιπ, confirmed. O Jack εχει το συμβολο του Kaidou στο πλοιο του. Half confirmed η θεωρια μου, τωρα μενει να δουμε αν ειναι ο 7ος shichibukai και αν εχει καποια σχεση με τον Jack the ripper.

Edited by Kaidou, 24 September 2015 - 12:44.

image.jpg

#13700 redpower1989

redpower1989

Raftel

• Members
  • 1,072 posts

Posted 24 September 2015 - 13:41

kuma_shirt.jpg

Wtf shirt is that?

Θα περιμένω την μετάφραση από mangastream γιατί θέλω να ξανα διαβάσω τον μονόλογο του Dofla. Που όπως ειπώθηκε θα επιστρέψει? Μου άρεσε πολύ ότι ο Luci είναι πίσω, το άγαλμα του Ussop και το Bounty του (Ο Oda τρολάρει απίστευτα με τα bounties Και νομίζω ότι δεν πρέπει να κοιτάμε τα bounties για να δούμε ποιος είναι πιο δυνατός). Επίσης συμφωνώ με την θεωρία του Sanji και περιμένω με αγωνία να δω τι θα γίνει. Και να δούμε πιο είναι αυτό το ντούκι που θα επιτεθεί σε admiral και tsuru και Sengoku για να σώσει τον Dofla. Και ναι κάτι μπαμ ότι είναι με τον Kaido.

Edited by redpower1989, 24 September 2015 - 13:48.

#13701 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

Confused Earl

• Members
  • 846 posts

Posted 24 September 2015 - 13:50

ΔΩΣΕ ΜΟΥ SANJI ARC ODA ΚΑΙ ΠΑΡΕ ΜΟΥ ΤΗΝ ΨΥΧΗ! Επιτέλους. Ο Sanji ήταν υπερβολικά παραγκωνισμένος για πολύ καιρό. Ώρα να πάρουμε οι Sanji fanboys αυτό που περιμένουμε εδώ και πολλά χρόνια. Τα καινούρια bounties δεν μου αρέσουν, θεωρώ ότι είναι υπερβολικά υψηλά αλλά whatever, δεν με ενδιαφέρει ιδιαίτερα.

Δεν θέλω να επιστρέψει ο Dofla. Αρκετά ξεφτιλίστηκε το κουφάρι του, άσ'το να αναπαυτεί. Στο ίδιο μοτίβο και οι CP9-τώρα-CP0. Βάλε σε τάξη όλα όσα έχεις ρε Oda και σταμάτα να φέρνεις πίσω χαρακτήρες. Έχεις ήδη υπερβολικά πολλά και έχει φανεί ότι δεν μπορείς να τα διαχειριστείς όλα. Μην μπουκώνεις την πλοκή και άλλο χωρίς λόγο.

Edited by Osama Bin Laden, 24 September 2015 - 13:51.

#13702 zoro77

zoro77

Anime Master

• Members
  • 1,600 posts

Posted 24 September 2015 - 15:14

Γαμααατο!!!
Kαλα κανενας δε σχολιασε το πλοιο του Barto? Epic! χαχαχα. Οπως epic ηταν κι οταν τον προσκαλουσαν να δει τα bounties(του στρωσαν χαλι χαχαχαχα)
Anw ωραια τα bounties. O Zoro πιτσιλισε Killer (δε περιμενα να τον ξεπερασει τοσο). Ο Usopp νταξει τρελαινει κοσμο το αγορι χαχαχα.
Και το κερασακι στη τουρτα το only alive του Sanji.. Πωωω μας εστειλε ο Oda. Τι γαματο να κανε αραγε ο mister prince? Παιζει να ξερει μια τρελη πληροφορια και να τον θελει η WG σαν τρελη. Παιζει και το αλλο με την καταγωγη του αλλα προτιμω το πρωτο :P H υποσχεση του στον Kuma οτι θα προκαλεσει τα μεγαλυτερα προβληματα στη WG ηδη εχει ξεκινησει ;)

Oποτε αναμενουμε στο επομενο chapter να χουμε Sanji..

2po6sfa_jpg.gif

#13703 teo13

teo13

Anime Freak

• Members
  • 491 posts

Posted 24 September 2015 - 15:37

Γύρισε ο Lucci ο τρελάκιας.

Ο Dofla μάλλον δεν θα φυλακιστεί και τα είπε και πολύ ωραία.

Ο Μπάρτο αρχίζει να μου αρέσει αν και με τσάντιζε στις αρχές.

God Usopp 3ος πιο δυνατός του πληρώματος είναι foreshadow η όπως λέγεται αυτό.

Luffy και Law στα ίδια;ΓΙΑΤΙ;

O Zoro πολύ ψηλά όπως αξίζει.

Είδαμε καινούριο revolutionary.λίγο τον νέο sichi,κάτι στο κεφάλι της Big Mom και λίγο από τον Admiral.

Αυτός ο Jack τι φάση;Εγώ πιστεύω θα πάρει τον Dofla πίσω.

Και επιτέλους θα επικεντρωθεί στον Sanji γιατί τον είχε αφήσει πολύ εκτός ιστορίας από το thriller bark και μετά.

Τρομερό chapter.

Edited by teo13, 24 September 2015 - 15:38.

#13704 Kaidou

Kaidou

Anime Master

• Members
  • 1,928 posts
  • LocationΑθηνα

Posted 24 September 2015 - 15:46

Ο Oda εχει πει πως εχει σκοπο να κανει πολυ δυνατοτερους καποιους χαρακτηρες που τωρα θεωρουντε σχετικα αδυναμοι. Δηλαδη Usopp και captain Buggy... :P

image.jpg

#13705 teo13

teo13

Anime Freak

• Members
  • 491 posts

Posted 24 September 2015 - 15:51

Τους 2 επικότερους χαρακτήρες του manga.

#13706 Kenobi-sensei

Kenobi-sensei

Άρχοντας

• Members
  • 1,451 posts

Posted 24 September 2015 - 16:57

Κατι ασχετο αλλα μαλλον υπάρχει και ένα ακόμα πολύ δυνατός Revlutionary που τον δείχνει δίπλα στον Dragon... OP is interesting again

#13707 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

Confused Earl

• Members
  • 846 posts

Posted 24 September 2015 - 22:14

Κάτι που παρατήρησα διαβάζοντας το τσάπτερ από mangastream. Στην σελίδα 11 που δείχνει τα factions πέρα από τον καινούριο revolutionary, στο πάνελ των marines βλέπουμε δεξιά του Fujitora και τo περίγραμμα του δεύτερου καινούριου admiral. :P

#13708 zoro77

zoro77

Anime Master

• Members
  • 1,600 posts

Posted 25 September 2015 - 16:44

Kαι ο νεος shichibukai φαινεται αναμεσα σε Law και Buggy. Εχει πολλα μαλλια και ενα μεγαλο σπαθι..

2po6sfa_jpg.gif

#13709 Usopp MZ

Usopp MZ

The COOL-GUY

• Members
  • 492 posts

Posted 25 September 2015 - 17:07

Επιτέλους αναγνωρίζεται στον κόσμο των πειρατών η αξία του Usopp! 3ο μεγαλύτερο bounty στο πλήρωμα ο τρελός, και επική ονομασία God Usopp!

(έκλαψα στη σκηνή με Franky: "Even my teammates are gunning for me!")

Ο Eiichiro Oda σίγουρα έχει μεγάλες προσδοκίες για το συγκεκριμένο χαρακτήρα - δεν είναι τυχαίο που ήταν ο πρώτος που απέκτησε haki μετά το Monster Trio.

Τώρα, όσον αφορά το Sanji, σίγουρα θα έχουμε μεγάλες αποκαλύψεις στα chapters to be! Μου φαινόταν τόσο παράλογη η θεωρία που ήθελε το Sanji να κατάγεται από βασιλική οικογένεια, και τώρα με το νέο αυτό στοιχείο φαίνεται σαν μία πολύ καλή λογική εξήγηση! Πάντως η άνοδος του bounty του (αν και δεν ξεπέρασε τον Usopp) κατά 100mil. παρ' όλο που δεν είχε τρομερή συμμετοχή στα γεγονότα της Dressrosa, δείχνει ότι έχει να κάνει με εξωγενείς παράγοντες.

Ωραίος ο Oda, μαζί με τη δημιουργία του Straw Hat Pirate Fleet, την παρουσίαση Kaidou, τη δημιουργία μυστηρίων με Sanji, αυτούς που πολεμούσαν με το Nami team πριν μερικά κεφάλαια, τι συμβαίνει με Momonosuke κτλ., γενικά δημιουργεί ωραίες συνθήκες για να προχωρήσει παρακάτω ωραία. Και όντως, μάλλον χρειάζεται ένα δεύτερο, πιο διαφωτιστικό Sanji arc / flashback.

Posted Image

#13710 redpower1989

redpower1989

Raftel

• Members
  • 1,072 posts

Posted 25 September 2015 - 17:32

Καλά μην ξεχνάς ότι το Ussop πρέπει να έχει haki γιατί είναι snipper. Και snipper χωρίς haki δεν πας πουθενά.