Μου άρεσε πολύ το σημερίνο chapter που ουσιαστικά εξήγησε γτ δώθηκε τόσο χρόνος σε τόσους side character αφού ήρθαν για να μείνουν και αρχίζουν να χοντραίνουν ακόμα περισσότερο τα πράγματα αφού για να είσαι σημαντικός player στο new world πρέπει να έχεις και το κατάλληλο manpower.
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

One Piece latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]
Καταχωρήθηκε 03 Σεπτέμβριος 2015 - 11:47
Καταχωρήθηκε 03 Σεπτέμβριος 2015 - 12:02
inb4 ο Luffy τους απορρίψει όλους στο επόμενο because he is a shonen protagonist...
Καταχωρήθηκε 03 Σεπτέμβριος 2015 - 12:04
Μπορεί να τσινήσει λίγο αλλά θα τους δεχτεί απλόχερα ο ussop.
Καταχωρήθηκε 03 Σεπτέμβριος 2015 - 12:41
inb4 ο Luffy τους απορρίψει όλους στο επόμενο because he is a shonen protagonist...
Yπάρχει διαφορά με Alliance και Nakama.Θα τσουγκρίσει μαζί τους το ποτό.
Αν για το inb4 εννοείς την φάση με τον Foxy που παίξαν στα χαρτιά ο καθένας το crew τους δε μέτραγε σε alliance αλλά σαν crew μέσα στο πλήρωμα για αυτό τους απέρριψε.
Δεν είναι οτι θα τον ακολουθούν σε κάθε περιπέτεια,απλά όταν θα τους χρειαστεί θα τους φωνάζει όπως έκανε ο Whitebeard στον πόλεμο που τους φώναξε όλους.
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Toriko: 03 Σεπτέμβριος 2015 - 12:44
Καταχωρήθηκε 03 Σεπτέμβριος 2015 - 13:33
Αναμενόμενα τα γεγονότα που έδειξε απλά δεν περίμενα και τους νάνους.
Καταχωρήθηκε 03 Σεπτέμβριος 2015 - 13:49
Αναμενομενα ναι, αλλα μερικοι βιαστηκαν να κραξουν τον Οντακο μας που δινει τοσο χρονο σε fodder χαρακτηρες...
Σε αυτο το τσαπτερ ο Λουφι ανεβηκε επιπεδο.
Καταχωρήθηκε 03 Σεπτέμβριος 2015 - 14:04

Τωρα οσο για το ενδεχομενο alliance ετσι οπως του ζητανε να δεχτει δεν νομιζω να δεχτει για αρχη. Κατ αρχην δε θα δεχτει να ειναι boss τους. Μονο φιλος τους. Ετσι προβλεπω στο επομενο chap ενα πανηγυρικο οχι αλλα αυτοι θα τον βοηθανε ως το τελος της σειρας με το ετσι θελω οπως κανανε και στην dressrosa. Αποκλειεται να μην τους ξαναδουμε στη συνεχεια μετα απο τοσο χτισιμο στην dressrosa.
Καταχωρήθηκε 03 Σεπτέμβριος 2015 - 14:18
Κατι αλλο που παρατηρησα. Ο Kinemon ειναι απο την πλευρα των SΗs στην τελευταια σελιδα... Μπορει και να μην σημαινει τιποτα βεβαια.
Καταχωρήθηκε 03 Σεπτέμβριος 2015 - 15:09
Άντε να φύγουμε από Dresrossa!!!!!Τον Bartolomeo τον ήθελα στο βασικό crew αλλά έστω και έτσι μας κάνει.
Καταχωρήθηκε 03 Σεπτέμβριος 2015 - 17:16
Και μένα μου άρεσε το σημερινό. Απλά να πω την γνώμη μου ότι ο Barto φαινόταν από την αρχή ότι είναι για βοηθός και όχι για πλήρωμα. Είναι fanboy και σαν fanboy δεν ταιριάζει να είναι με το πλήρωμα. Να πω ότι και εμένα με εξέπληξαν οι νάνοι.
Καταχωρήθηκε 03 Σεπτέμβριος 2015 - 17:25
A Yonkou in the making.Αυτό μου ήρθε στο μυαλό όταν είδα τα τελευταία καρέ.Αλλά κάτι μου λέει και εμένα ότι όλοι θα εκπλαγούμε από την απάντηση που θα δώσει ο Luffy.Πίθανό είναι να του αρέσει πολύ η ιδέα όπως και να την αγνοήσει τελείως...Το σίγουρο πάντως είναι οτι το break μας άφησε με το πουλί στο χέρι...
Καταχωρήθηκε 04 Σεπτέμβριος 2015 - 19:29
chapterAΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!
Τα σπασε! Πολυ καλο! και ο λουφφυ δεν θα πει οχι πολυ απλα γιατι θα ιεναι προσβλητικο! θα ειναι συμμαχοι...και οταν θα φτασει η ωρα θα τον βοηθησουν..αλλιως δεν πεφτουν οι yonkoυ
αθλια η μεταφραση απο το μανγκαριντερ...
μπρεηκ τωρα γιατι (δεν) το χρειαζομαστε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
"True enough, this compass does not point north....It points to the thing you want most in this world."
Καταχωρήθηκε 16 Σεπτέμβριος 2015 - 15:27
Επιτέλους η πρόχειρη παρωδία της Dressrosa τελειώσε και επίσημα. Το τσάπτερ θεωρώ ότι ήταν μια πολύ forced μπούρδα για να βγει σώνει και καλά συναίσθημα και ένα feast στο τέλος, όχι ότι οι μισοί Straw Hats κινδυνεύουν να πεθάνουν από το πλήρωμα του Kaido or something, αλλά αν καταντάς κομπάρσος στην ίδια σου την σειρά αυτά παθαίνεις.
Το επόμενο arc βάσει ενός leak που είχε γίνει πριν χρόνια είναι "το arc στο οποίο θα εμφανιστούν όλοι οι Supernova", κάτι το οποίο φαίνεται πολύ λογικό πλέον. Έχει αρχίσει πάρα πολύ καλά μέχρι στιγμής, οι yonko δείχνουν ότι δεν παίζουν και η δράση έχει ήδη ξεκινήσει. Ελπίζω στο επόμενο τσάπτερ να δούμε τους Kidd/Apoo/Hawkins να τρώνε βρωμόξυλο από τον Kaido. Επίσης θέλω να δω τι ρόλο θα παίξουν οι όχι διάσημοι Supernova (Capone, Bonney, Urouge) που φαίνεται ότι δεν έχουν εμπλακεί καθόλου στην ιστορία.
Καταχωρήθηκε 16 Σεπτέμβριος 2015 - 16:21
^Ο Capone εχει γινει συμμαχος της ΒΜ
H Boney λεγεται οτι εχει καποια σχεση με την ΒΜ επισης
O Urouge λεγεται οτι θελει να εκδικηθει τον Enel που κατεστρεψε το νησι Birka, 'οπου και καταγεται.