Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 10 votes

One Piece latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
17006 replies to this topic

#13606 Kaidou

Kaidou

Anime Master

• Members
  • 1,930 posts
  • LocationΑθηνα

Posted 17 August 2015 - 23:51

Εχεις δικιο... Μηπως και ο Shanks μπορει τελικα; :P

image.jpg

#13607 RevengerGR

RevengerGR

Manga Collector

• Members
  • 379 posts
  • LocationNew World

Posted 17 August 2015 - 23:57

Εχεις δικιο... Μηπως και ο Shanks μπορει τελικα; :P

Σιγουρα μπορει. Βασικα θα γραψω σε λιγο πως το εχω στο μυαλο μου να συμβει γιατι κανω κατι. brb will edit post.

Posted Image
Spoiler: ΑΓΟΡΑΖΩ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΜANGA

#13608 itachi_se

itachi_se

Anime Freak

• Members
  • 353 posts

Posted 18 August 2015 - 13:30

Ο Luffy θα τους δειρει ολους μα τη μπριζολα!!!

2008ipman01.jpg

#13609 redpower1989

redpower1989

Raftel

• Members
  • 1,072 posts

Posted 18 August 2015 - 16:24

Γιατί να μην δεχτούμε το γεγονός ότι όλοι είναι Yonko και οι δυνάμεις μεταξύ τους δεν είναι τόσο καθαρές. Ότι πάνω κάτω είναι όλοι ίσοι. Το ότι ο Kaido είναι το πιο δυνατό πλάσμα δεν τον κάνει αυτόματα και τον πιο δυνατό από όλους. Απλώς θέλει να δηλώσει με αυτόν τον τίτλο πόσο ντούκι είναι και ότι δεν είναι άνθρωπος. Γιατί να θυμίσω ότι ο WhiteBeard είχε το τίτλο του πιο δυνατού ανθρώπου. Γενικά δεν πιστεύω ότι έχουν οι Yonko μεγάλη διαφορά στην δύναμη τους.

#13610 Kaidou

Kaidou

Anime Master

• Members
  • 1,930 posts
  • LocationΑθηνα

Posted 18 August 2015 - 16:34

^Αυτο μπορει να ισχυει αλλα εγω περιμενω μελλοντικα ο ΒΒ να ξεχωρισει ως φαινομενο με την δυναμη του. Γιαυτο θελω και ενα συγκλονιστικο upgrade στις δυναμεις του, κατι που θα τον κανει να ξεχωρισει απο τους υπολοιπους Yonkou...

image.jpg

#13611 8tails

8tails

アニメ マスター

• Members
  • 407 posts

Posted 18 August 2015 - 18:21

Ξεκολλατε ο Shiki θα ειναι ο τελικος villain!! /okz iz stopz kaidou ειδα την ταινια που ελεγες δεν το χα στα υποψη μου, πανε οι προσδοκιες μου πανε οι ελπιδες πανε ολα. Πανε και μπυρες μου.

Ηθελα να πω καιρο αυτο για τον Kaidou (οχι εσενα ρε, τον yonkou) ο τιτλος the strongest creature in the world θελει να δειξει καταρχας ότι δεν ειναι ανθρωπος και παιζει πολυ η θεωρια με το να ειναι δρακος , οι δρακος ειναι the strongest creature απολα τα creatures.
Οι yonkou πρεπει να ειναι σε απιστευτα επιπεδα και οι 4 πιθανον σε μια υποθετικη μαχη shanks kaidou bigmom να βγαιναν ολοι νοκ αουτ. O Bb πρεπει να ανεβει σε αλλο επιπεδο λογω του storyline. Το οτι ειναι κατι το πολυ ιδιαιτερο που εκανε και τον shanks να ανησυχησει μας το χει δειξει. Δε θα μου κανε εντυπωση αν ο τυπος ειναι σε θεση να τρωει οσα devilfruits θελει χωρις να χει θεμα. Μεχρι τωρα παντως εχει (τουλαχιστον) δυο απο τα πιο επικινδυνα που εχουμε δει.

Επισης δε θαθελα να δω τον hawkeye να πεθαινει απο shirrew οπως ειπωθηκε, θελω να τον δω στο μελλον να χανει απο ζορο ωστε να αποδειχτει ανωτερος του. Αν και δυσκολο να γινει κατι τετοιο δε πιστευω οτι θα εναντιωθει ποτε ο ενας στον αλλλον ειδικα τωρα που λογικα θα καταργηθει το συστημα των shichibukai

#13612 redpower1989

redpower1989

Raftel

• Members
  • 1,072 posts

Posted 18 August 2015 - 19:25

Από ότι έχω πει έχω μια υποψία ότι ο Shanks θα πεθάνει κάποια στιγμή. Η υποψία μου αυτή είναι βασισμένη στο γεγονός ότι η νέα γενιά θα κυριαρχήσει. Αυτό το μήνυμα έδωσε και ο Luffy με τις καμπάνες. Ο Shanks για μένα ανήκει στην παλιά εποχή. Ανήκει στην παλιά γενιά όπως ο WB, Roger, Sengoku, Garp. Ήταν στο πλοίο με τον Roger τα έχει δει όλα.

Από την άλλη εάν ισχύει και η θεωρία ότι η τριάδα του Kid συνεργάζεται με τον Bb για να ρίξουν τον Shanks τότε η θεωρία ότι η νέα γενιά θα κυριαρχήσει είναι πιο βάσιμη. Γιατί και ο Bb όπως και οι αλλοι τρεις ανήκει στην worst generation. Άσχετα εάν έχει ήδη την δύναμη ενός Yonko. Και το ότι έχει πει στον πόλεμο ότι δεν είμαστε έτοιμοι ακόμα για τον Shanks πάει να πει ότι έχει σχέδιο. Και αυτός είναι που θα τον ρίξει πιστεύω.

Θα υπάρχει μια διαμάχη μεταξύ των D. για το ποιος θα γίνει βασιλιάς των πειρατών και αυτή διαμάχη θα είναι μεταξύ του Teach και του Luffy. Με το να νικήσει ο Teach τον Shanks ρίχνει και άλλο λάδι στην φωτιά στην διαμάχη του με τον Luffy.

#13613 Kaidou

Kaidou

Anime Master

• Members
  • 1,930 posts
  • LocationΑθηνα

Posted 18 August 2015 - 19:36

^Alpha2late17 fan εε? :P

Ο τυπας τα λεει τοσο ωραια, που και να μην γινουν θα μπορουσαν να σταθουν σε ενα διαφορετικο στορυ...

image.jpg

#13614 zoro77

zoro77

Anime Master

• Members
  • 1,600 posts

Posted 19 August 2015 - 01:03

Kαλος ο alpha2late αλλα λεει και καποιες μακακιες ωρες ωρες :P(νταξει τον δικαιολογω, ισως ολοι να λεμε καμια φορα :P )

Aυτο που ειπωθηκε οτι ο Kidd παιζει να συνεργαστει με BB για να ριξουν Shanks μ αρεσει σαν ιδεα αλλα ισως να μην γινει ακριβως ετσι και απλα ο BB γνωριζοντας την ενδεχομενη ζημια που παει να του κανει η kidd alliance θα προσπαθησει να το εκμεταλλευτει και να του κανει επιθεση ταυτοχρονα(να χει δηλαδη ο shanks δυο μετωπα) Kαπου εκει πεταγεται ο luffy και σταματαει τον Kidd και δινει τρελη ανασα στον Shanks. Το αν τελικα θα ειναι αρκετο να γλυτωσει απο τον BB θα φανει. Οπως και να χει εχω την αισθηση οτι ο luffy θα βοηθησει αρκετα καποια στιγμη τον shanks και ισως χαρη στην παρεμβαση του να τον σωσει.

Απο την αλλη αυτο που περιμενω πως και πως ειναι η μαχη της Kidd alliance εναντια στον Kaidou.Θα συμφωνησω απολυτα με την αποψη που γραφτηκε πιο πριν οτι το γεγονος οτι τον πετυχαν μονο του ισως ειναι η καλυτερη ευκαιρια της ζωης τους να ριξουν yonku. Μιας και η μεγαλυτερη δυσκολια ειναι να ξεπερασει καποιος οοοοολο τον στολο ενος yonku( ειδικα του Kaidou που εχει 500 zoan users + το crew του που λογικα θα ναι γαματο) και τοτε να τον αντιμετωπισει φατσα φορα. Θα χει τεραστιο ενδιαφερον η καταληξη αυτης της μαχης αλλα και η προβλεψη του Hawkins που θα δειξει τις πραγματικες ελπιδες στην καλυτερη δυνατη στιγμη γενικα των supernova να ριξουν ενα yonku.
Το πιο γαματο θα ηταν και ο Kaidou να εχει στοχο τον Shanks και η Kidd alliance να τον βοηθησουν. Ετσι ο luffy θα τα βαλει με Kidd ενω ο Shanks θα ειναι απελευθερωμενος να τα βαλει με Kaidou και να τον ριξει αυτος...

Υγ 8tails θελω να μαι εγω ενας απο εδω μεσα που θα κερασεις μπυρα :P

Edited by zoro77, 19 August 2015 - 01:12.

2po6sfa_jpg.gif

#13615 Kaidou

Kaidou

Anime Master

• Members
  • 1,930 posts
  • LocationΑθηνα

Posted 19 August 2015 - 02:54

Χαχαχαχα με τοση διαφημιση που του εχω κανει θα νομιζετε οτι ειμαι εγω... xD

Zorro αυτο που λες για τον ΒΒ παιζει, οσο βεβαια παιζει και το αλλο ενδεχομενο, δηλαδη να συμμαχησει με τον Κιντ. Γενικα απο τον ΒΒ περιμενω μονο κινησεις τακτικης, ακομη και οταν φτασει στο απογειο της δυναμης του. Ειναι ισως ο πιο tactician χαρακτηρας στο ΟPverse, ακομη περισσοτερο και απο τον Doflamingo.

Τον Kaido τον κοβω χαρακτηρα που κανει τρελες και δεν μασαει. Η εμφανιση του εκει ισως σημανει και την "προσγειωση" της συμμαχιας του Kid, που τολμαει να τα βαλει τοσο νωρις με Yonkou. Αυτο σημαινει οτι πρεπει να περασει και αλλος καιρος για να επιτεθουν οι supernovas στους Yonkou. Θυμησου, αν θεωρησουμε οτι ο Kid και οι αλλοι δυο ειναι στο ιδιο επιπεδο με Luffy-Law, τοτε καταλαβαινετε οτι δεν εχουν πολλες ελπιδες. Ο ιδιος ο DD ετρεμε στην ιδεα να τα βαλει με τον Kaido. Ο Κaido θα ειναι στο επιπεδο του WB (ο μονος yonkou που ξερουμε την δυναμη του) που θεωρω οτι αν ζουσε ακομη τα πιτσιρικια θα τα ειχε στην φαπα...

Edited by Kaidou, 19 August 2015 - 02:56.

image.jpg

#13616 RevengerGR

RevengerGR

Manga Collector

• Members
  • 379 posts
  • LocationNew World

Posted 19 August 2015 - 19:03

http://www.ishuhui.com/archives/374458

Κινέζικο raw.

Γαμω τη Rebecca γαμω... μακραν ο χειρότερος χαρακτηρας σε ολο το one piece. αυτοματα hate σε οποιο τσαπτερ την βλεπω. Φαινετε οτι ο oda παιζει λιγο με τα νουμερα, στο 799 θα φυγουμε απο την dressrosa και στο 800 μαλλον θα εχουμε κατι καλο.

Posted Image
Spoiler: ΑΓΟΡΑΖΩ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΜANGA

#13617 Toriko

Toriko

Toriko

• Members
  • 708 posts
  • LocationFUCKING SPACE!!!

Posted 19 August 2015 - 21:34

Γιατι καλε τοσο μισος για την Rebecca,τι σου φταιξε η καημενη;

header.jpg?t=1485907896

#13618 itachi_se

itachi_se

Anime Freak

• Members
  • 353 posts

Posted 19 August 2015 - 23:02

Θα έχει συγγινιτικές στιγμές το chapter αλλά όχι εξέλιξη πάλι.Αυτό έχει κουράσει γενικά.Να ρωτήσω με το Doflamingo τι παίζει πλέον?Μπαίνει φυλακή και τέλος?Ή το αφήνουν ελεύθερο επειδή ξέρει μυστικά και συνεχίζει ως shichibukai??

Edited by itachi_se, 19 August 2015 - 23:02.

2008ipman01.jpg

#13619 8tails

8tails

アニメ マスター

• Members
  • 407 posts

Posted 20 August 2015 - 11:17

Βγηκε στο mangareader πωωω για μια στιγμη νομιζα οτι παιρνει τη rebecca στο πληρωμα και πηγα να ξενερωσω απιστευτα..

@zoro77 εσενα σε κερναω διπλη γιατι εχουμε παρομοια οπτικη στο οπ :P

#13620 Dio Brando

Dio Brando

Dark Will

• Members
  • 1,185 posts
  • LocationFalconia

Posted 20 August 2015 - 13:23

Κοιτα τι κανει ο ανθρωπος απλα και μονο για να δειξει κατι στο νουμερο 800..

Αμαν ρε Oda με τις μαλακιες σου.

Spoiler: