Για οσους δεν το παρατηρησαν, αυτη η επιθεση ανοιξε τεραστια εκταση εδαφους και την εσπασε στα δυο... Πραγματικα, αυτη η τεχνικη πλησιαζει (εχει δρομο ακομη) επιπεδο Yonkou.
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

One Piece latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]
Posted 18 June 2015 - 19:30
Posted 18 June 2015 - 22:11
εξαιρετικο...και ο ραϋ ηρθε και εδεσε....κατι σαν το φλασμπακ του ζορο με τον μιχοκ...
Καλο ψωφο ντοφλα.... αυτη η επιθεση ηταν εκρηξη.... μια all-out επιθεση σε single hit.
ειδαμε λοιπον το 100% του λουφφυ... αλλα ακομα να δουμε τον ζορο στα καλυτερα του... χμμμμμ τι να κρυβει αραγε?
ουτε ασσουρα δνε εχει χρησιμοποιησει...
"True enough, this compass does not point north....It points to the thing you want most in this world."
Posted 18 June 2015 - 23:18
Ίσως το επόμενο arc να είναι με samurai και εκεί ο Zoro να δείξει την δύναμη του.
Posted 19 June 2015 - 00:17
O Zoro την εδειξε την δυναμη του..Μιλαμε για τις Ougi επιθεσεις του,οχι κατι απλο.
Posted 19 June 2015 - 02:29
Luffy: "Περίμενέ με να κάνω charge την επίθεσή μου χωρίς να κάνεις τίποτα ουσιαστικό για να με σταματήσεις".
Dofla: "Εντάξει. Και όσο το κάνω αυτό, εγώ και το hax φρούτο μου δεν θα κάνουμε τίποτα για να την αποφύγουμε όταν συνειδητοποιήσουμε ότι δεν μπορούμε να την μπλοκάρουμε και ας έχει φανεί ότι μπορούμε να κάνουμε άπειρα για να αποφύγουμε τόσο αργές επιθέσεις. Μόνο θα κοιτάμε τρομαγμένοι καθώς έρχετε".
Doflamingo went full Shiki. Never go full Shiki... 'Tis bad for your health...
(sigh)
Επιτέλους τελείωσε. Ελπίζω να μην "ξεχάσει" ο Oda ότι το μισό πλήρωμα κινδυνεύει και σπαταλήσει έστω και μισό πάνελ σε γιορτές και πανηγύρια.
Edited by Osama Bin Laden, 19 June 2015 - 02:31.
Posted 19 June 2015 - 02:30
Πιστεύω ότι έχει να δείξει και άλλο, εάν κρίνουμε από το γεγονός ότι δεν έχει παλέψει μέχρι τέλους με κάποιον αντίπαλο μετά το time skip.
Posted 19 June 2015 - 03:39
Luffy: "Περίμενέ με να κάνω charge την επίθεσή μου χωρίς να κάνεις τίποτα ουσιαστικό για να με σταματήσεις".
Dofla: "Εντάξει. Και όσο το κάνω αυτό, εγώ και το hax φρούτο μου δεν θα κάνουμε τίποτα για να την αποφύγουμε όταν συνειδητοποιήσουμε ότι δεν μπορούμε να την μπλοκάρουμε και ας έχει φανεί ότι μπορούμε να κάνουμε άπειρα για να αποφύγουμε τόσο αργές επιθέσεις. Μόνο θα κοιτάμε τρομαγμένοι καθώς έρχετε".
Doflamingo went full Shiki. Never go full Shiki... 'Tis bad for your health...
(sigh)
Επιτέλους τελείωσε. Ελπίζω να μην "ξεχάσει" ο Oda ότι το μισό πλήρωμα κινδυνεύει και σπαταλήσει έστω και μισό πάνελ σε γιορτές και πανηγύρια.
Δικιο εχεις, αλλα ο Dofla εδω φανηκε πολυ "υπερηφανος" για να αποφυγει την δυνατοτερη επιθεση του, ηθελε να την αντιμετωπισει στα ισια για να δειξει οτι ειναι δυνατοτερος. Το λογικο ειναι αυτο που λες, χωρις δευτερη σκεψη, απλα υπαρχει και αυτη η εξηγηση.
Posted 19 June 2015 - 03:53
Επρεπε ο Vegeta να φυγει αφου ειδε οτι εχανε σε beam και να μην το ετρωγε.
Απορω πως ειχε ο ιδιο σκεπτικο κ ο Doflamingo.
Posted 19 June 2015 - 05:49
Δεν ηταν καθολου αργη επιθεση το king kong gun. Ηταν οσο γρηγορο ηταν και το kong gun(η πρωτη επιθεση που εφαγε με G4 mode) που ο DD χωρις να το καταλαβει διεσχισε τη μιση dressrosa. Αλλα και να μην ηταν, παλι για μενα ισχυει αυτο που ειπε ο Kaidou. Eιδε την επιθεση και αποφασισε να την σταματησει με την δικια του δυνατοτερη επιθεση (God thread). Δεν παει να πει οτι επειδη το God thread ηταν ανικανο να σταματησει την επιθεση του luffy, οτι ο DD ηταν αμετοχος και περιμενε να την φαει κατακεφαλα...
Με το ιδιο σκεπτικο μπορουμε να πουμε οτι κι ο lucci ηταν χαζος που εφαγε head on το gatling gun του luffy ενω πιο πριν θα μπορουσε να το απεφευγε με soru αντι για tekkai. Και γενικα απο αυτην την σκοπια μπορεις να βγαλεις πολλες μαχες αχρηστες οπως κι αυτη που ποσταρε ο Τoriko.
Edited by zoro77, 19 June 2015 - 05:51.
Posted 19 June 2015 - 07:15
Δικιο εχεις, αλλα ο Dofla εδω φανηκε πολυ "υπερηφανος" για να αποφυγει την δυνατοτερη επιθεση του, ηθελε να την αντιμετωπισει στα ισια για να δειξει οτι ειναι δυνατοτερος. Το λογικο ειναι αυτο που λες, χωρις δευτερη σκεψη, απλα υπαρχει και αυτη η εξηγηση.
Δεν ηταν καθολου αργη επιθεση το king kong gun. Ηταν οσο γρηγορο ηταν και το kong gun(η πρωτη επιθεση που εφαγε με G4 mode) που ο DD χωρις να το καταλαβει διεσχισε τη μιση dressrosa. Αλλα και να μην ηταν, παλι για μενα ισχυει αυτο που ειπε ο Kaidou. Eιδε την επιθεση και αποφασισε να την σταματησει με την δικια του δυνατοτερη επιθεση (God thread). Δεν παει να πει οτι επειδη το God thread ηταν ανικανο να σταματησει την επιθεση του luffy, οτι ο DD ηταν αμετοχος και περιμενε να την φαει κατακεφαλα...
Με το ιδιο σκεπτικο μπορουμε να πουμε οτι κι ο lucci ηταν χαζος που εφαγε head on το gatling gun του luffy ενω πιο πριν θα μπορουσε να το απεφευγε με soru αντι για tekkai. Και γενικα απο αυτην την σκοπια μπορεις να βγαλεις πολλες μαχες αχρηστες οπως κι αυτη που ποσταρε ο Τoriko.
Fine, I guess. Δεν με ενδιαφέρει και ιδιαίτερα. Ας προχωρήσουμε όσο γρηγορότερα γίνεται.
Posted 19 June 2015 - 14:16
Posted 19 June 2015 - 15:52
Εγω δεν καταλάβα το νόημα του flashback. Ο Rayleig του λεει να αποφυγει το g4 γιατί του στρεσσαρει το σωμα και αυτος κανει το σωμα. Εκτος αν θελει να υπονοησει οτι εχεις και αλλους ασσους στο μανικι ο luffy οποτε οκ.
Posted 19 June 2015 - 16:08
Fine, I guess. Δεν με ενδιαφέρει και ιδιαίτερα. Ας προχωρήσουμε όσο γρηγορότερα γίνεται.
Λογικα τα επομενα θα ειναι πολυ καλα. Στο new world κανει πολυ καλα ξεκινηματα ο Oda(μετα το χαλαει). Ας ελπισουμε οτι δε θα το χαλασει τωρα.
Kenobi μαλλον του ειπε να βρει κατι για να τελειωνει γρηγοροτερα τη μαχη για να αποφευγει προβληματα των επιπτωσεων του G4
Edited by zoro77, 19 June 2015 - 16:10.
Posted 25 June 2015 - 11:30
http://www.mangapanda.com/one-piece/791
edit: spooky coincidence https://twitter.com/UberFacts/status/613780385957343232
Edited by Nikos21, 25 June 2015 - 12:30.

Posted 25 June 2015 - 14:13
LOL. για την σύμπτωση. Ναι και εγώ ήθελα να δω τα μάτια του Mingo. Αλλά μου άρεσαν κάποιες στιγμές όπως το κλάμα του Kyros και του Barto. Και τον τυχερό Leo που κάπου πήγε και χώθηκε πάλι.