πντως αταλαβαμε επιτελους γιατι το πληρωμα του λοου ειχε τιτλο the HEART pirates....απο την θεση που καθεται τωρα
Νομιζω οτι αυτο ηταν ξεκαθαρο απο πριν. το ολο νοημα ειναι το background story των δυο τους.
Posted 25 January 2014 - 18:00
πντως αταλαβαμε επιτελους γιατι το πληρωμα του λοου ειχε τιτλο the HEART pirates....απο την θεση που καθεται τωρα
Posted 28 January 2014 - 20:40
Posted 28 January 2014 - 23:11
Spoiler:
Edited by zoro77, 28 January 2014 - 23:12.
Posted 29 January 2014 - 12:45
http://readms.com/r/one_piece/736/2228/1
Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος το Devil fruit του Diamante γιατί δεν το κατάλαβα..?
Posted 29 January 2014 - 13:41
Από ότι κατάλαβα, μπορεί να δίνει σε οποιοδήποτε υλικό μια "σημαιώδης" υφή. Είναι από αυτά τα whatever random abilities που αν χρησιμοποιηθούν σωστά μπορεί να γίνουν πολύ καταστροφικά.
Ο 'Mingo αρχίζει να τα παίρνει στο κρανίο. Άντε να αρχίσει να δέρνει και τους Straw Hats σιγά σιγά, μπας και τους πέσει λίγο η μύτη γιατί πολύ τούμπανα μας την έχουν δει μετά το timeskip.
Επίσης, για όποιον το παρατήρησε, ο Sabo φαίνεται να έχει μια πολύ μεγάλη ουλή στο αριστερό του μάτι. Αναρωτιέμαι αν θα εξηγήσει από που προήλθε. Τέλος, κλασσικό τρολ ο Oda. Έχουν καταλάβει ακόμα και οι πέτρες ότι πρόκειται για τον Sabo και τον δείχνει με γυαλιά ηλίου, γιατί έτσι.
Posted 29 January 2014 - 14:50
^^Εε κλασσικα θα τις φαν στην αρχη,αλλα ειμαι pretty sure πως αυτο το αρκ θα ληξει με ηττα του ντοφλαμινγκο.Παντως ελιωσα με τον εκνευρισμο του.
Εε ρε oda θεος εισαι ουτε στιγμη δεν εχω βαρεθει σε αυτο το αρκ,προσευχομαι αυτη η ενταση και η γαματοσυνη να συνεχισουν να υπαρχουν μεχρι το τελος της σειρας(δυσκολο)
Posted 29 January 2014 - 15:50
Τέλος, κλασσικό τρολ ο Oda. Έχουν καταλάβει ακόμα και οι πέτρες ότι πρόκειται για τον Sabo και τον δείχνει με γυαλιά ηλίου, γιατί έτσι.
Η γνώμη μου είναι ότι ο λόγος που έχει τα γυαλιά ηλίου είναι για να μας κρύψει ο Oda την εμφάνιση του Sabo ολοκληρωτικά και να μας δείξει τον χαρακτήρα μια και καλή ολόκληρο. Τα μάτια και μόνο δείχνουν πολλά στην εμφάνιση ενός προσώπου και δεν το θέλει αυτό ακόμα ο Oda! Ελπίζω να έγινα κατανοητός
Posted 29 January 2014 - 15:54
Καλό. Η μάχη στο Colosseum θα αφήσει εποχή.... όλοι αδημονούν για τρείς χαρακτήρες που πριν λίγο καιρό ουδείς γνώριζε και περίμενε να αποτελέσουν κομμάτι της ιστορίας του arc.
DIamante στο ρινγκ, Pica στο παλάτι και Trebol να φυλάει την Sugar.....έτοιμοι οι CEO να μοιράσουν εμπειρία
Posted 29 January 2014 - 16:41
Η γνώμη μου είναι ότι ο λόγος που έχει τα γυαλιά ηλίου είναι για να μας κρύψει ο Oda την εμφάνιση του Sabo ολοκληρωτικά και να μας δείξει τον χαρακτήρα μια και καλή ολόκληρο. Τα μάτια και μόνο δείχνουν πολλά στην εμφάνιση ενός προσώπου και δεν το θέλει αυτό ακόμα ο Oda! Ελπίζω να έγινα κατανοητός
Καταλαβαίνω γιατί το κάνει, απλώς το βρίσκω λίγο, δεν ξέρω, "χαζό" ή παιδιάστικο, αν θες. Θα μπορούσε άνετα να έχει συμπεριληφθεί στο σημερινό τσάπτερ η αποκάλυψη του Sabo, είτε στο τέλος του τσάπτερ είτε στο σημείο που ο Doflamingo καταλαβαίνει ότι ο Lucy δεν είναι ο Luffy, αλλά o Oda το καθυστέρησε γιατί... έτσι.
Δεν παραπονιέμαι. Απλώς βρίσκω κάπως φθηνό πλέον το cliffhanger, that's all.
Posted 29 January 2014 - 18:54
Καταλαβαίνω γιατί το κάνει, απλώς το βρίσκω λίγο, δεν ξέρω, "χαζό" ή παιδιάστικο, αν θες. Θα μπορούσε άνετα να έχει συμπεριληφθεί στο σημερινό τσάπτερ η αποκάλυψη του Sabo, είτε στο τέλος του τσάπτερ είτε στο σημείο που ο Doflamingo καταλαβαίνει ότι ο Lucy δεν είναι ο Luffy, αλλά o Oda το καθυστέρησε γιατί... έτσι.
Δεν παραπονιέμαι. Απλώς βρίσκω κάπως φθηνό πλέον το cliffhanger, that's all.
Δεν τον κρύβει(<-lol) για εμάς αλλά για το plot!
Δεν λέω ότι παραπονιέσαι απλά το πως το βλέπω εγώ!
Posted 29 January 2014 - 20:55
Ο DD λογικο ηταν που τα πηρε. Γιατι εκει που ειχε το πανω χερι με το να κραταει απασχολημενο τον Luffy τωρα οχι μονο δεν τον εχει αλλα εχει και τον Diamante βασικο του οπλο απασχολημενο αλλου σε κατι που δεν του προφερει τιποτα.
Ο Picca ειναι τερας. Μαλλον θα ναι αντιπαλος του Ζoro και ο Luffy θα βρει τροπο να τον ξεπερασει και να παει μαζι με την Viola στον Mingo.
Ερωτηση: Ο kinemon που πηγε?
Edited by zoro77, 29 January 2014 - 20:56.
Posted 29 January 2014 - 23:14
Κinemon + Wicca VS Gladius + Baby 5,θέλω, αλλά μάλλον πάει να σώσει τον Kantzuru
όπως και να λέγεται το φρούτο του Peeker/Pica πολύ με άρεσε.
Ελπίζω να μη πεθάνει ο ToySoldier = Kyros...
Posted 29 January 2014 - 23:54
Ενταξει ο Doflamingo εχει με διαφορα το πιο γαματο πληρωμα.Πραγματικα μου φαινεται αξεπεραστο.
Σκεφτομαι τα γυαλια που φορεσε ο Lao G για να δει το dwarf και το κρανος του Gladius και ακομη κλαιω απο τα γελια.
Edited by Dio Brando, 29 January 2014 - 23:58.
Posted 30 January 2014 - 02:18
Ενταξει ο Doflamingo εχει με διαφορα το πιο γαματο πληρωμα.Πραγματικα μου φαινεται αξεπεραστο.
Σκεφτομαι τα γυαλια που φορεσε ο Lao G για να δει το dwarf και το κρανος του Gladius και ακομη κλαιω απο τα γελια.
Aν το χετε παρατηρησει ο καθενας τους εχει απο μια ιδιαιτεροτητα.
Ο Vergo ελεγε πραγματα απο την φαντασια του(πχ ειπε οτι αγορασε μια καμερα ενω δεν την αγορασε) ή ξεχνιοταν και του εμενε μπιφτεκι στο στομα. Γενικα ηταν αφελης.
Η Monet οταν ακουγε κοπλιμεντα κοκκινιζε
Η Baby 5 τα φτιαχνει με τον οποιοδηποτε
O Gladius νευριαζει και του μεγαλωνει το κεφαλι
Ο Diamante κανει τον ταπεινο και μετα ξαφνικα αυτοεπαινει τον εαυτο του.
Ο Lao G δεν βλεπει την τυφλα του
κλπ κλπ
Και ολους αυτους ο DD ξερει να τους χειριζεται αψογα.
Kαι γενικα αυτο συμβαινει σε ολο το OnePiece. Λιγοι ειναι αυτοι που δεν εχουν ενα αστειο ελαττωμα
Edited by zoro77, 30 January 2014 - 02:19.
Posted 30 January 2014 - 09:29
Στο τελευταίο πλάνο δεν φαίνεται ο Brook μάλλον πάει να βρει τον φίλο του.