εγω δεν καταλαβα ακομα πως νικησε...
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

One Piece latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]
Posted 16 January 2014 - 00:22
"True enough, this compass does not point north....It points to the thing you want most in this world."
Posted 16 January 2014 - 01:00
Νικήτρια η Rebecca στο block D, λοιπόν, και ο Cavendish είναι "εκτός" από άποψη πλοκής, προς το παρόν, εκτός αν παίξει κάποιον ρόλο στην μάχη εναντίον του Doflamingo αργότερα σε αυτό το arc.
Πάντως, είμαι πολύ περίεργος να δω γιατί τον εισήγαγε ο Oda στην ιστορία. Πιστεύω ότι θα παίξει πολύ μεγάλο ρόλο αργότερα και ανυπομονώ να δω ποιος θα είναι αυτός. Η "κρυφή" του δύναμη τον ανέβασε πολύ στα μάτια μου.
Επίσης, εγώ βρήκα καλό τον τρόπο με τον οποίο "νίκησε" η Rebecca. Δεν θα μπορούσα να σκεφτώ καλύτερο τρόπο για να νικήσει χωρίς να "μειωθεί" ο Cavendish (αν και θα τον προτιμούσα στο top 4 από αυτήν )
@Zemac
Λίγο πριν χτυπήσει την Rebecca το Rommel's Whirlwind, αυτή το προέβλεψε χάρη στο color of observation και κατάφερε, εν μέρει, να το αποφύγει.
Edited by Osama Bin Laden, 16 January 2014 - 01:13.
Posted 16 January 2014 - 02:12
Τα ματια λενε παντα την αληθεια...Τωρα δεν ξερω πως ακριβως θα παρει το Μera Mera,αλλα προσωπικα δεν θα μ'αρεσε αυτη η εξελιξη.Συμφωνω με τον Dragon σε αυτο!
Posted 22 January 2014 - 01:30
ωραιο το τσαπ |
-ν-
Edited by Nikos21, 22 January 2014 - 14:19.

Posted 22 January 2014 - 11:59
Καημένε Buggy!
Posted 22 January 2014 - 13:38
All the hype in the world.
Sabo και Bart ωραία παρέα κάνουν.
Πλακώστε τον Burgess plzzz...
Posted 22 January 2014 - 14:52
Δηλαδή τώρα θα παλέψουν οι 4 και ο Diamante, όλοι εναντίον όλων;
Λογικά έτσι πάει γιατί αρχικά είχαν αναφερθεί οι executives Lao-G, Senor Pink, Dellinger, Machvise, αλλά όλοι αυτοί τώρα είναι στο εργοστάσιο.
Οπότε ουσιαστικά Barto & Sabo vs. Diamante vs. Rebecca vs. Burgess... Θέλω πολύ να φύγει πρώτα ο Diamante και να μείνει στο τέλος Sabo vs. Burgess... Πάντως δε νομίζω να μας εκπλήξει ο Oda και να μην το πάρει ο Sabo το φρούτο. Αν και μ' αυτόν όλα είναι πιθανά!
Btw, o Franky την πάτησε λίγο. Είναι πολύ outnumbered για να κάνει οτιδήποτε... Ίσως την κοπανήσει με κανένα Coop de Boo, αλλιώς δύσκολα
Αν και γεμάτο chap, με τόσα ανοικτά μέτωπα δεν μπορείς να το απολαύσεις... Και μάλιστα έχει μερικά chapters να δείξει τι γίνεται από Sunny μεριά. Με το σταγονόμετρο μας τα δίνει ο άτιμος ;p
Posted 22 January 2014 - 16:04
Barto & Sabo vs. Diamante vs. Rebecca vs. Burgess
Πιστεύω ότι θα διακοπεί ο τελικός. Εκτός από τον Bartolomeo, όλοι οι υπόλοιποι παραείναι καλοί ή σημαντικοί για την ιστορία είτε για να χάσουν από τόσο νωρίς είτε για να χάσουν το mera-mera no mi (ίσως με εξαίρεση τον Diamantes). Εάν δεν χάσει ο Doflamingo σε αυτό το arc πάντως, δεν πιστεύω ότι θα χάσει ο Diamantes γιατί όλες οι μάχες θα αναβληθούν για αργότερα.
P.S. Ξέρω ότι είμαι ο μόνος, αλλά αν είναι να νικήσει τελικά κάποιος, θα ήθελα να είναι ο Burgess. Τυχόν νίκη του θα προσέδιδε περισσότερο κύρος στους Blackbeard Pirates σαν τελικούς κακούς. Το χρειάζονται αυτό επειγόντως γιατί το κοινό της σειράς δεν τους παίρνει πολύ στα σοβαρά ακόμα.
Edited by Osama Bin Laden, 22 January 2014 - 16:05.
Posted 22 January 2014 - 16:22
Bλέπω ήδη τα ξένα forum να παίρνουν φωτιά.(Is really DD on admirals level?troll mode on...)
Posted 22 January 2014 - 17:38
δε μ'αρσει ο σύντροφος Sabo,
φοβερός ο Fuji,πολύ συμαντική η Reverie, ελπίζω να την δείξει,
οι μάχες έρχονται, σιγά σιγά

the good the bad and the Hiratsuka
Posted 22 January 2014 - 19:07
Ο Fujitora δεν παιζεται. Ευκολα τον εφερε στην θεσουλα του τον DD. Οχι οτι τον φοβισε απλα δεν τον αφησε να πιστευει οτι εχει το πανω χερι.Θα κανω μια προβλεψη. Αυτο που ειπε ο fujitora για τερματισμος των shichibukai πιστευω θα γινει μετα το τελος αυτου του arc. Θα βγουν τοσα στην φορα με την επικειμενη ηττα της toy user Sugar που δεν νομιζω να ανεχτει κανεις στο μελλον να ξαναεμπιστευτουν τους warlords.
Edited by zoro77, 22 January 2014 - 19:07.
Posted 22 January 2014 - 20:02
Θέλω να δω Fujitora vs Mihawk μετά το σημερινό chapter.
Posted 22 January 2014 - 21:54
Δεν νομιζω να το δουμε αυτο στο αμεσο μελλον.
Παντως αυτο που ειπε sto DD οτι ειναι τυφλος και οτι μπορει να υποκριθει οτι δεν ειδε τιποτα, πιστευω θα συμβει στο τελος και θα αφησει με αυτον τον τροπο να αφησει τους SHs να ξεφυγουν(θα ναι κορυφαια ατακα που θα μεινει )