Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 10 Ψήφοι

One Piece latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
17010 replies to this topic

#11821 Kaidou

Kaidou

Anime Master

• Members
  • 1.931 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΑθηνα

Καταχωρήθηκε 07 Αύγουστος 2013 - 14:14

Και εγώ μόλις το διάβασα σήμερα παραξενεύτηκα. Υποτίθεται ότι το CoC Haki το έχουν λίγοι. Εδώ το ξεφτιλίζουμε μου φαίνεται.

Το haoshokou haki το εχει μονο ενας στο εκατομμυριο ανθρωπους!Αν υποθεσουμε οτι στον κοσμο του OP υπαρχουν δεκαδες εκατομμυρια ανθρωποι λογικο μου φαινεται :P

image.jpg

#11822 Dio Brando

Dio Brando

Dark Will

• Members
  • 1.185 Δημοσιεύσεις:
  • LocationFalconia

Καταχωρήθηκε 07 Αύγουστος 2013 - 14:35

Η μεταφραση ειναι λαθος ετσι και αλλιως.

DC: “What drivel!! Those possessing the “disposition of a king”…”
“Know that they are commonplace in the seas ahead”
“Everything will be determined there…!!”
“Further ahead, at the summit, where those conquerors are the only thing holding each other back!!”
“There is your “pirate king”!!!”

Είναι λογικο να το εχουν και αλλοι.Δηλαδη αμα το εχουν οι Yonkos και οι Admirals θα σας φανει ξεφτίλα?

Αλλο ένα φοβερο chapter.

Spoiler:

#11823 redpower1989

redpower1989

Raftel

• Members
  • 1.072 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Αύγουστος 2013 - 14:53

Δεν εννοώ να μην το έχει κανείς άλλος πέρα από Yonkou ή admirals. Αλλά ακόμα και μαθηματικά εάν μπορείς να το πάρεις που δεν μπορείς. 900 εκατομμύρια να είναι ο κόσμος του OP τότε πρέπει να το έχουν ΜΟΝΟ 900 άτομα. Εδώ σε δυο arc. Έχουμε δει κάνα τρεις που το έχουν. Γενικά προβλέπω ότι θα είναι πολύ συχνό φαινόμενο να έχει κάποιος CoC. Και αυτό για μένα χάνει στο ότι το παρουσίασε ο Oda σαν σπάνιο ενώ κάθε αντίπαλος από εδώ και πέρα παλιός και νέος φαίνεται ότι το έχει. Ελπίζω να διαψευσθώ.

#11824 SupG18

SupG18

BibleThump

• Members
  • 471 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Αύγουστος 2013 - 14:58

δεν νομιζω να ειναι τυχαιο οτι δεν εχουν βγει οι χαμενοι απο το κολοσαιο , λετε να τους κανει fruit users με την ιδιοτητα να τον υπακουν? (σε συνδυασμο με το περιστατικο με τον momonosuke) 

Δημοσιευμένη  εικόνα

#11825 redpower1989

redpower1989

Raftel

• Members
  • 1.072 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Αύγουστος 2013 - 15:07

δεν νομιζω να ειναι τυχαιο οτι δεν εχουν βγει οι χαμενοι απο το κολοσαιο , λετε να τους κανει fruit users με την ιδιοτητα να τον υπακουν? (σε συνδυασμο με το περιστατικο με τον momonosuke) 

Είναι πολύ πιθανόν αυτό. Ή να τους κάνει παιχνίδια και πάλι να τον υπακούν. Ή να παρέχει κάλυψη στους εγκληματίες.

#11826 Juda

Juda

Anime Fan

• Members
  • 365 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Αύγουστος 2013 - 15:58

Πολύ καλο chapter again.

Forgotten things and people who forgot them...πάντα ένα story με "kind of deep meaning" απο Odachi 

Law is kind of getting owned also.

Αποκαλύφθηκε  και ποιόν θα δείρει ο zoro μάλλον....  "shark slasher Bastille" γνωστός vice admiral ήταν και στο MF.. και με το απαραίτητο attitude.

Και όπως εύστοχα προείπε κάποιος .... όλοι στο Colosseum τελικά

Oουφφ
το Dressrosa έχει κάνει την καλυτερότερη αρχή σε arc op 
Kυριολεκτικά "living the dream" μέχρι στιγμής.

p.s ο Ζόρο τι διάολο ακόμα να φτάσει? Εκτός αμα εμφανιστεί σε κάνα άκυρο σημείο έτσι για να trollaroume τον χαρακτήρα όπως του αρμόζει άλλωστε.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Juda: 07 Αύγουστος 2013 - 23:06

#11827 helo

helo

lonely boy

• Members
  • 373 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Αύγουστος 2013 - 22:13

από καμιά τρισεκατομύρια ανθρώπος δε μου φαίνεται περιέργο να έχουν και 2013 άτομα μεγάλες "φιλοδοξίες"
το τσάπτερ φανταστικό , κάποιος το χε πει ότι τα παιχνίδια είναι από Devil Fruit έτσι...
στρατιτικός νόμος και ποταπαγόρευση!!!!
can't wait... Θέλω παραπάνω Zoro , πολύ παραπάνω

Δημοσιευμένη  εικόνα
the good the bad and the Hiratsuka

#11828 MPVNsf123

MPVNsf123

Anime Fan

• Members
  • 140 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Αύγουστος 2013 - 13:03

Το debate για την συχνότητα εμφάνισης CoC users είναι το ίδιο για την συχνότητα εμφάνισης haki users ή (πιο πριν) devil fruit users. Το σημαντικό είναι να θυμόμαστε ότι υπάρχουν εκατομμύρια άνθρωποι που ζουν μικρές, απλές ζωές, στις 4 θάλασσες του One Piece, χωρίς δυνάμεις, οι οποίοι δεν συμμετέχουν καθόλου στα γεγονότα του κόσμου. Για παράδειγμα, ο Iceburg θα ζούσε φυσιολογική ζωή αν δεν ερχόταν σε επαφή με τον Franky, τα σχέδια του Pluton και τους Strawhats. Από εκατομμύρια πολίτες, μόνο καμιά εκατοστή επηρεάζουν τον κόσμο στο One Piece (cough... σας θυμίζει κάτι; cough...). Το ότι βλέπουμε συνέχεια devil fruit users, haki users και στο μέλλον (απ' ότι subtly έδειξε ο Oda χτες) CoC users, δεν είναι μόνο "αναγκαίο" για να έχουν ενδιαφέρον οι μάχες, αλλά και λογικό. Δεν είναι ότι η Grand Line και το New World έχουν πολλούς devil fruit, haki και CoC users, είναι ότι αυτοί πηγαίνουν εκεί.

Κατά τα άλλα ενδιαφέρον chapter, αν και θα προτιμούσα να δω περισσότερο Zoro, Law-Dofla-Fuji, κτλ.

#11829 laraska

laraska

Self imposed ban

• Members
  • 1.875 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Αύγουστος 2013 - 23:45

Εγώ το είχα πει. αλλά βαριέμαι να σιγουρευτώ ότι ήμουν εγω. κοιτάξτε τό'
Ας το ψάξει κάποιος στα ποστ μου. λίγα είναι. είμαι από κινητό και ... δεν.
Αλλά νόμιζα ότι καταλάβατε το πιο σημαντικό του τσάπτερ. το ουαν πις είναι κάτι χειροπιαστό όχι μια ιδέα ή γνώση. το είχε μπροστά του αλλά τι τον εμπόδιζε να το κρατήσει;
Δημοσιευμένη  εικόνα
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
[IMG]http://www.anime.gr/forums/%5Burl=http://dragcave.net/view/yrOI%5D%5Bimg%5Dhttp://dragcave.net/image/yrOI.gif%5B/img%5D%5B/url%5D[/IMG]

#11830 laraska

laraska

Self imposed ban

• Members
  • 1.875 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Αύγουστος 2013 - 10:30

τελικα του redpower ηταν. εγω το ειχα μονο σκεφτει και οχι ποσταρει.

Δημοσιευμένη  εικόνα
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
[IMG]http://www.anime.gr/forums/%5Burl=http://dragcave.net/view/yrOI%5D%5Bimg%5Dhttp://dragcave.net/image/yrOI.gif%5B/img%5D%5B/url%5D[/IMG]

#11831 RandomAnimeFun

RandomAnimeFun

Starting...

• Members
  • 153 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Αύγουστος 2013 - 19:30

cant wait for zoro πρεπει να ειναι ο πρωτος που θα βοιθισει τον law για να ζησει απο admiral/doflamingo combination

#11832 Pirate King

Pirate King

Anime Freak

• Members
  • 429 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Αύγουστος 2013 - 19:37

cant wait for zoro πρεπει να ειναι ο πρωτος που θα βοιθισει τον law για να ζησει απο admiral/doflamingo combination

Θα εκσπερματώσω αν γίνει κάτι τέτοιο.

#11833 DeLGaDo

DeLGaDo

Apapapa

• Members
  • 420 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Αύγουστος 2013 - 22:19

Θα εκσπερματώσω αν γίνει κάτι τέτοιο.

Πραγματικά!

Αυτό θέλω να γίνει, να πεταχτεί ο Zoro και βοηθήσει τον Law!

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από DeLGaDo: 09 Αύγουστος 2013 - 22:19

Beyond the Grave Δημοσιευμένη  εικόνα

#11834 Kenobi-sensei

Kenobi-sensei

Άρχοντας

• Members
  • 1.451 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Αύγουστος 2013 - 23:29

να προσθεσω εδω οτι βλεποντας ενα schichibukai και εναν admiral θα ανοιξει το ματι του?!

#11835 Juda

Juda

Anime Fan

• Members
  • 365 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Αύγουστος 2013 - 23:58

Πραγματικά!

Αυτό θέλω να γίνει, να πεταχτεί ο Zoro και βοηθήσει τον Law!

Mεγάλα γλέντια

Το green bit όμως βρίσκεται στην αντίθετη κατευθυνση απο  την  nami και τον  Brook.

Που σημαίνει οτι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να συμβεί lol......