Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 10 votes

One Piece latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
17010 replies to this topic

#11791 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2,473 posts
  • LocationBus 142

Posted 12 July 2013 - 14:53

Δηλαδη μπορεσε μεταφερει στην γη με την δυναμη της ελξης, μετεωριτες οι οποιοι αιωρουνταν στο διαστημα (?)
Too much, μου ακουγεται.

2bbd14fc.jpg

#11792 laraska

laraska

Self imposed ban

• Members
  • 1,875 posts

Posted 12 July 2013 - 16:25

ειναι ισως καποιος που μπορει να βαλει τον μαυρογενη στην θεση του ...σκεφτειτε...εχει σαν να λεμε και τις δυο δυναμεις του συνδυασμενες.
Posted Image
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
[IMG]http://www.anime.gr/forums/%5Burl=http://dragcave.net/view/yrOI%5D%5Bimg%5Dhttp://dragcave.net/image/yrOI.gif%5B/img%5D%5B/url%5D[/IMG]

#11793 redpower1989

redpower1989

Raftel

• Members
  • 1,072 posts

Posted 13 July 2013 - 09:01

Δηλαδη μπορεσε μεταφερει στην γη με την δυναμη της ελξης, μετεωριτες οι οποιοι αιωρουνταν στο διαστημα (?)
Too much, μου ακουγεται.

Γιατί όχι? Εδώ μιλάμε ότι ο Aokiji πάγωνε ολόκληρους ωκεανούς και ο WB έκοβε την γη κομματάκια σαν να ήταν τούρτα. Δεν θα είναι περίεργο να έχει αυτή την δύναμη να έλκει αντικείμενα. Αν και παίζει το σενάριο ο μετεωρίτης να είναι πρώτα κομμάτι της γης που το απώθησε επάνω και ήρθε ξανά στην γη.

Edited by redpower1989, 13 July 2013 - 09:05.

#11794 Juda

Juda

Anime Fan

• Members
  • 365 posts

Posted 13 July 2013 - 12:26

Πιο περίεργο μου φαίνεται το οτι υπήρχε civilian με τέτοια δύναμη και δεν ήταν ούτε marine ουτε pirate και ίσως δεν δούλευε ουτε για WG
τόσο εξωφρενικά καλός και με df και τελείως αποστασιοποιημένος απο τα δρώμενα? Unreal.

Edited by Juda, 13 July 2013 - 17:41.

#11795 zoro77

zoro77

Anime Master

• Members
  • 1,600 posts

Posted 13 July 2013 - 14:52

Πιο περίεργο μου φένεται το οτι υπήρχε civilian με τέτοια δύναμη και δεν ήταν ούτε marine ουτε pirate και ίσως δεν δούλευε ουτε για WG
τόσο εξωφρενικά καλός και με df και τελείως αποστασιοποιημένος απο τα δρώμενα? Unreal.

Χωρις να μαι σιγουρος στο προηγουμενο chap ο dof ειχε πει για global military enlistment δηλαδη κατι σαν λιστα με στρατιωτικους.. Mπορει περα απο navy να υπαρχει και αντιστοιχο πεζικο. :P Iσως εχουμε πολλα να μαθουμε ακομα.

Spoiler:

Edited by zoro77, 13 July 2013 - 14:55.

2po6sfa_jpg.gif

#11796 redpower1989

redpower1989

Raftel

• Members
  • 1,072 posts

Posted 13 July 2013 - 15:33

Χωρις να μαι σιγουρος στο προηγουμενο chap ο dof ειχε πει για global military enlistment δηλαδη κατι σαν λιστα με στρατιωτικους.. Mπορει περα απο navy να υπαρχει και αντιστοιχο πεζικο. :P Iσως εχουμε πολλα να μαθουμε ακομα.

Spoiler:

Εγώ αυτό που πιστεύω είναι ότι υπάρχουν και δυνατοί χαρακτήρες πέρα από τους marines που υπηρετούν στα εκάστοτε βασίλεια ή κυβερνήσεις που ανήκουν στην WG και τώρα έγινε κάτι σαν διαγωνισμός για τις θέσεις αυτές και πήραν αυτούς. Ή μπορεί να είναι από μισθοφόρους.

#11797 pasxaleas

pasxaleas

Smell the bunny

• Members
  • 866 posts

Posted 16 July 2013 - 16:35

Spoiler: 715

09pntFA.png?1

#11798 redpower1989

redpower1989

Raftel

• Members
  • 1,072 posts

Posted 17 July 2013 - 09:30

Νωρίς νωρίς σήμερα.

#11799 helo

helo

lonely boy

• Members
  • 373 posts

Posted 17 July 2013 - 10:52

πολύ καλό!
αλλά ελπίζω να μη τραβήξει πολύ η μάχη στο Colosieum
οι Funk Broters είναι σαν τους Blues Brothers; :hehehe: αστειάκι...

Edited by helo, 17 July 2013 - 10:57.

Posted Image
the good the bad and the Hiratsuka

#11800 Teo Dragneel

Teo Dragneel

Greek Otaku Radio

• Members
  • 5 posts

Posted 17 July 2013 - 11:41

At last ένα chapter που ασχολήθηκε μόνο με ένα κομμάτι και δεν μας έδειξε τι γίνεται παντού... Εγώ προσωπικά το προτιμώ αυτό...

#11801 Aldark

Aldark

Αιώνιος Ρομαντικός

• Members
  • 317 posts

Posted 17 July 2013 - 18:54

μπα , δε το προτιμώ ούτε με τρελαίνει το στόρυ στο κολοσσαίο , όμως ο Όντα κάνει καλά τη δουλειά του και διδάσκει τους Μανγκάκες πως να κάνουνε τουρνουά. Δεν βάζει τον Λούφφυ να τους δείρει όλους. Προσωπικά κι εγώ βαριέμαι τέτοια τσάπτερ , αλλά είναι υπέρ-σημαντικά καθώς χτίζουν. Λογικά θα πέσει ΤΟ ξύλο εκεί μέσα. Δε μπορούμε να κάνουμε καμία πρόβλεψη όμως τι θα γίνει στη συνέχεια του αρκ με τόσα μέτωπα και τόσους εχθρούς!

Hunter_x_Hunter_image_hunter_x_hunter_36

#11802 Juda

Juda

Anime Fan

• Members
  • 365 posts

Posted 17 July 2013 - 21:22

Δεν μου άρεσε το chapter αμα το συγκρίνω με τα υπόλοιπα 15 του Dressrosa στα οποία έχει κάνει εμετικά καλή δουλειά.
Το πρόβλημα με το τελευταιο είναι οτι είναι πέρα για πέρα Colosseum .
Με ότι και αν συμπεριλαμβάνει αυτό.
αδύναμη πλοκή δλδ , καθόλου story development, μπουνιές(literaly) κλωτσιές, χωρίς καμία κατάληξη όπως στο group B( μιας και εδώ παίζει ο luffy και πρέπει να το τραβήξουμε λίγο).
Έκανε το τρίκ βέβαια με τα αδέρφια bobby και cary
Και συνέχισε αυτό τον αποχαυνωτικό τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιεί τον commentator-troll για να εξυψώνει fighters στο Colosseum με το απαραίτητο ψευτο hype για 2 σελίδες, πριν κυριολεκτικά τους γκρεμίσει στη λήθη του "ye just another fighter".
Εν ολίγοις, σε καμιά περίπτωση δεν ήταν κακό

αλλα.. ......τα παμε. This is Dressrosa, where any chapter can hold on its own. ( till now)

Edit: don- Haoshoku Haki.....Τελικά το Conqueror's δεν πρέπει να είναι autowin απο μόνο του.

Edited by Juda, 17 July 2013 - 21:28.

#11803 redpower1989

redpower1989

Raftel

• Members
  • 1,072 posts

Posted 17 July 2013 - 22:36

Δεν μου άρεσε το chapter αμα το συγκρίνω με τα υπόλοιπα 15 του Dressrosa στα οποία έχει κάνει εμετικά καλή δουλειά.
Το πρόβλημα με το τελευταιο είναι οτι είναι πέρα για πέρα Colosseum .
Με ότι και αν συμπεριλαμβάνει αυτό.
αδύναμη πλοκή δλδ , καθόλου story development, μπουνιές(literaly) κλωτσιές, χωρίς καμία κατάληξη όπως στο group B( μιας και εδώ παίζει ο luffy και πρέπει να το τραβήξουμε λίγο).
Έκανε το τρίκ βέβαια με τα αδέρφια bobby και cary
Και συνέχισε αυτό τον αποχαυνωτικό τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιεί τον commentator-troll για να εξυψώνει fighters στο Colosseum με το απαραίτητο ψευτο hype για 2 σελίδες, πριν κυριολεκτικά τους γκρεμίσει στη λήθη του "ye just another fighter".
Εν ολίγοις, σε καμιά περίπτωση δεν ήταν κακό

αλλα.. ......τα παμε. This is Dressrosa, where any chapter can hold on its own. ( till now)

Edit: don- Haoshoku Haki.....Τελικά το Conqueror's δεν πρέπει να είναι autowin απο μόνο του.

Και εγώ πιστεύω ότι δεν είναι από μόνο του autowin όπως λες. Μάλλον θα μπορεί να περάσει και σε μπουνιά ή κάτι τέτοιο. Επίσης τα spoilers που διάβασα πριν είναι όλο το ζουμί.

#11804 Dio Brando

Dio Brando

Dark Will

• Members
  • 1,185 posts
  • LocationFalconia

Posted 17 July 2013 - 23:27

Μου άρεσε,λατρεύω το World Building που κάνει ο Oda.

Δεν θα βάλει καποιούς χαρακτήρες εκεί απλά για να τους έχει.

Επίσης το Block C έχει πολυ πιο δυνατούς αντιπάλους απο το Block B.

Spoiler:

#11805 redpower1989

redpower1989

Raftel

• Members
  • 1,072 posts

Posted 31 July 2013 - 08:36

Βγήκε!