Το ιδιο ακριβως κανει και η μαυρη τρυπα.Και δεν ειναι απαραιτητο να βρισκεται κατω απο εναν πλανητη για να τον ρουφηξει!Αυτό προσπαθώ να πω και εγώ αλλά δεν το θεωρώ βαρυτική δύναμη γιατί η βαρύτητα έχει σχέση με το κέντρο της γης. Είναι ενέργεια που σε τραβάει προς τα κάτω. Ενώ το φρούτο του BB σε ρουφάει και μετά σε πετάει κιόλας εάν θέλει.
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

One Piece latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]
Posted 14 March 2013 - 14:34
Posted 14 March 2013 - 14:43
Ένα hiatus που μας χρειάζεται.καμουφλαζ.. πηγε να κανει ερευνα... τι παιζει γιατι παιζει κτλ.... βεβαια παρολο που ειναι τυφλος θα επρεπε να καταλαβει οτι ο αλλος ειναι ο λουφφυ... κριμα που ο παπ@ρας ο οντα αρρωστησε.. φτερνιζεται οποτε δεν μπορει να πει "βγαλτε το κεφαλαιο κανονικα...".... φτηνες δικαιολογιες....
Απλά,και μια μέρα να είναι άρρωστος ένας mangaka,του χαλάει όλο το πρόγραμμα.
Η μέρες του Oda είναι: 3 μέρες το script και 4 το σχέδιο.
Edited by Dio Brando, 14 March 2013 - 16:35.
Posted 14 March 2013 - 14:50
Edit: και στης 2 μεταφρασεις ουσιστικα στο προτελευταίο πανελ λεει κατι σχετικο με αυτο που υποθετω...
http://www.mangareader.net/one-piece/701/19
http://mangastream.com/read/one_piece/97608395/19
Αν και παλι οπως ειπα κ στην αρχη η θεωρια ειναι καπος τραβιγμενη...
Edited by Xa0s, 14 March 2013 - 14:59.
I would like for a pet...
Posted 14 March 2013 - 15:02
Δεν φτανει που το διαβαζεις τζαμπα τοσα χρονια...Δεν φτανει που ο ανθρωπος γαμιετε στη δουλεια , δεν φτανει που σου προσφερει το καλυτερο manga στον κοσμο , τον βριζεις και παραπωνιεσε και για ενα hiatus.καμουφλαζ.. πηγε να κανει ερευνα... τι παιζει γιατι παιζει κτλ.... βεβαια παρολο που ειναι τυφλος θα επρεπε να καταλαβει οτι ο αλλος ειναι ο λουφφυ... κριμα που ο παπ@ρας ο οντα αρρωστησε.. φτερνιζεται οποτε δεν μπορει να πει "βγαλτε το κεφαλαιο κανονικα...".... φτηνες δικαιολογιες....
Αν δεν γουσταρεις κανε drop το series , αλλιος το βουλωνεις και δεν μιλας σε τετοια θεματα.

Posted 14 March 2013 - 16:24
Απο την αλλη νομιζω ότι οταν σχολιαζουμε κατι πρεπει να εχουμε παντα υποψην μας οτι ο παραγοντας ανθρωπος υπερβαινει και chapters, και σειρες ολοκληρες αν χρειαστει.
Posted 14 March 2013 - 19:33
Δεν φτανει που το διαβαζεις τζαμπα τοσα χρονια...Δεν φτανει που ο ανθρωπος γαμιετε στη δουλεια , δεν φτανει που σου προσφερει το καλυτερο manga στον κοσμο , τον βριζεις και παραπωνιεσε και για ενα hiatus.
Αν δεν γουσταρεις κανε drop το series , αλλιος το βουλωνεις και δεν μιλας σε τετοια θεματα.
Με προλαβε η Ιριστελλα. Δεν θα σου απαντουσα αναλογα, γιατι δεν ειναι το στυλ μου αυτο, και σεβομαι το σαϊτ... εσυ μπορει να εκφραζεσαι σαν
Edited by Zem@c, 14 March 2013 - 20:21.
"True enough, this compass does not point north....It points to the thing you want most in this world."
Posted 14 March 2013 - 20:18
" On life's vast ocean diversely we sail. Reasons the card, but passion the gale. ,,
Alexander Pope
Posted 14 March 2013 - 20:30
Οι υπόλοιποι on topic από δω και πέρα.
Πραγματικά αυτόν τον Oda τον λυπάμαι ρε παιδί μου.
Posted 14 March 2013 - 20:53
Όταν κάνει παρατήρηση moderator, δεν συνεχίζουμε με ακόμα πιο προκλητικά posts και δεν έχει ούτε σόρυ ούτε ξεσόρυ. Το γεγονός Zem@c ότι οι δικές σου προσβολές είναι καλυμένες με μία γραμμή είναι ακόμα χειρότερο γιατί αυτή η γραμμή δεν τις κάνει αόρατες. Με ενοχλούν και τα δύο ποστς αλλά αυτό δεν σημαίνει και ότι θα σβηστούν. Αν όμως, οποιοσδήποτε από τους δύο σας συνεχίσει αυτή την ανταλλαγή πυρών και τα ποστς θα σβηστούν και warnings θα πέσουν και κεφάλια θα κυλίσουν (game of thrones style).
Οι υπόλοιποι on topic από δω και πέρα.
Πραγματικά αυτόν τον Oda τον λυπάμαι ρε παιδί μου.
τις γραμμες τις εβαλα 20:21 γιατι το σκεφτηκα ηρεμα και καταλαβα οτι ηταν λαθος που απαντησα σε αυτο το ποστ και με αυτον τον τροπο. παρολα αυτα το να το σβησω τελειως το θεωρησα λαθος γιατι ειχε γινει ηδη το ποστ 1 ωρα πριν. δεν θα συνεχισω την συζητηση αυτη. αλλα θεωρω αδικαιολογητη την επιθεση που δεχτηκα εξ αρχης. εγω σταματαω εδω.
"True enough, this compass does not point north....It points to the thing you want most in this world."
Posted 14 March 2013 - 21:46
Εσυ παραπωνιεσε για κατι που δεν θα παρεις για μια βδομαδα ενω ετσι και αλλιος το περνεις τζαμπα.

Posted 14 March 2013 - 21:55
Εγω ειμαι βλαχος ;
Εσυ παραπωνιεσε για κατι που δεν θα παρεις για μια βδομαδα ενω ετσι και αλλιος το περνεις τζαμπα.
Μαν ειπα δεν θα συνεχισω την συζητηση και σκοπευω να το κανω... αλλα απλα για να ξερεις αγοραζω τα one. piece γιατι οταν κατι μου αρεσει το υποστηριζω. συζητηση τελος. οτι θες ποσταρε μου στο προφιλ .. αρκετα σπαμαραμε την σελιδα.
Ον Τοπικ: διαβαζοντας παλι το τελευταιο κεφαλαιο επιμενω οτι ισως να μην ειναι ιδιοτητα φρουτου.... φαινεται οτι χρησιμοποιει το σπαθι του ο ανθρωπος.... επιπλεον τυφλος αντμιραλ μου φαινεται πολυ καπως. σιγουρα ο ακαϊνου αποφασισε για τους 2 αντικαταστατες... γνωριζοντας τον χαρακτηρα του αποκλειεται να επαιρνε εναν τυφλο οσο δυνατος και αν ειναι... θελει το νεο ναυτικο να προκαλει τρομο και φοβο... δεν θα ρισκαρε να γινει ο διαλογος μετξυ πειρατων: "λολ ο νεος αντιμιραλ ειναι εκεινος ο τυφλος... παει .. μετα τον πολεμο και την διαγραφη του αοκιτζι το ναυτικο αποδυναμωθηκε"... βεβαια ολα αυατ ειναι μια θεωρια... θα δειξει στο επομενο τι παιζει...
Edited by Zem@c, 14 March 2013 - 21:55.
Posted 14 March 2013 - 22:30
το οτι χρησιμοποιει το σπαθι δεν εχει σημασια , θυμησου ο wb χρησιμοποιουσε το φρουτο του σε συνδιασμο με το weapon του
Posted 14 March 2013 - 23:31
Το arc προμηνύεται καυτό οχι αστεία..
Posted 15 March 2013 - 01:18
το αρκ εχει ντοφλα-νεο αντμιραλ-φρουτο ace... ειναι ηδη καυτο! :ρΗ σκηνή που κλέβουν τον τυφλό είναι φοβερή by the way.
Το arc προμηνύεται καυτό οχι αστεία..
Posted 15 March 2013 - 08:17
haha, I see what you did thereτο αρκ εχει ντοφλα-νεο αντμιραλ-φρουτο ace... ειναι ηδη καυτο! :ρ

anw πιστευω πως ολα "δειχνουν" οτι fujitora=admiral=blind guy
και καιγομαι να δω τον 3ο admiral και τον 7o shichibukai!