Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 10 votes

One Piece latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
17010 replies to this topic

#11266 Kaidou

Kaidou

Anime Master

• Members
  • 1,931 posts
  • LocationΑθηνα

Posted 14 March 2013 - 14:34

Αυτό προσπαθώ να πω και εγώ αλλά δεν το θεωρώ βαρυτική δύναμη γιατί η βαρύτητα έχει σχέση με το κέντρο της γης. Είναι ενέργεια που σε τραβάει προς τα κάτω. Ενώ το φρούτο του BB σε ρουφάει και μετά σε πετάει κιόλας εάν θέλει.

Το ιδιο ακριβως κανει και η μαυρη τρυπα.Και δεν ειναι απαραιτητο να βρισκεται κατω απο εναν πλανητη για να τον ρουφηξει!

image.jpg

#11267 Dio Brando

Dio Brando

Dark Will

• Members
  • 1,185 posts
  • LocationFalconia

Posted 14 March 2013 - 14:43

καμουφλαζ.. πηγε να κανει ερευνα... τι παιζει γιατι παιζει κτλ.... βεβαια παρολο που ειναι τυφλος θα επρεπε να καταλαβει οτι ο αλλος ειναι ο λουφφυ... κριμα που ο παπ@ρας ο οντα αρρωστησε.. φτερνιζεται οποτε δεν μπορει να πει "βγαλτε το κεφαλαιο κανονικα...".... φτηνες δικαιολογιες....

Ένα hiatus που μας χρειάζεται.

Απλά,και μια μέρα να είναι άρρωστος ένας mangaka,του χαλάει όλο το πρόγραμμα.

Η μέρες του Oda είναι: 3 μέρες το script και 4 το σχέδιο.

Edited by Dio Brando, 14 March 2013 - 16:35.

Spoiler:

#11268 Xa0s

Xa0s

Gambate o kudasai !!!

• Members
  • 341 posts

Posted 14 March 2013 - 14:50

Μια προσωπική θεωρία (αν κ μεταξι μασ καποσ τραβιγμενη) ειναι να εχει κάποιο εντελώς διαφορετικο απο τα φρουτα που εχουμε μεχρι τωρα συναντήσει. πχ Το φρουτο τησ δικαιοσύνης ή τησ αληθειας ή καποιο plane walking ...το γεγονός οτι ειναι τυφλος θα το εκανε ακομα πιο γαματα κ συγκυριακό (αν εχει αυτο τις δικαιοσύνης) . Και η τρυπα που άνοιξε να ειναι κατι σαν divain jujment και ουσιαστικα να καταδίκασε - εστηλε αυτουσ τουσ τύπους στην κολαση, στον Αδη , στην Άβυσσο...κατι αντιστιχο τελοσ παντον...Τωρα στο κλασικο ερωτημα γιατι αν ηξερε απο την αρχη οτι οι τυποι τον κλεβανε δεν εκανε κατι...εγω πιστευω οτι αυτη ηταν μια δοκιμασια του ''τυφλού'' προς τον Luffy για το πως θα αντιδρούσε σε αυτη την κατασταση και για να τον ''μετρήσει'' σε δύναμη & ήθος ...

Edit: και στης 2 μεταφρασεις ουσιστικα στο προτελευταίο πανελ λεει κατι σχετικο με αυτο που υποθετω...
http://www.mangareader.net/one-piece/701/19
http://mangastream.com/read/one_piece/97608395/19

Αν και παλι οπως ειπα κ στην αρχη η θεωρια ειναι καπος τραβιγμενη...

Edited by Xa0s, 14 March 2013 - 14:59.

I would likePosted Image for a pet...

#11269 RevengerGR

RevengerGR

Manga Collector

• Members
  • 379 posts
  • LocationNew World

Posted 14 March 2013 - 15:02

καμουφλαζ.. πηγε να κανει ερευνα... τι παιζει γιατι παιζει κτλ.... βεβαια παρολο που ειναι τυφλος θα επρεπε να καταλαβει οτι ο αλλος ειναι ο λουφφυ... κριμα που ο παπ@ρας ο οντα αρρωστησε.. φτερνιζεται οποτε δεν μπορει να πει "βγαλτε το κεφαλαιο κανονικα...".... φτηνες δικαιολογιες....

Δεν φτανει που το διαβαζεις τζαμπα τοσα χρονια...Δεν φτανει που ο ανθρωπος γαμιετε στη δουλεια , δεν φτανει που σου προσφερει το καλυτερο manga στον κοσμο , τον βριζεις και παραπωνιεσε και για ενα hiatus.

Αν δεν γουσταρεις κανε drop το series , αλλιος το βουλωνεις και δεν μιλας σε τετοια θεματα.
Posted Image
Spoiler: ΑΓΟΡΑΖΩ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΜANGA

#11270 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 14 March 2013 - 16:24

Για χαλαρωστε λιγο, παρακαλώ πολυ. Εκφρασεις τυπου "το βουλωνεις" δεν εχουν θεση στην κοινοτητα.

Απο την αλλη νομιζω ότι οταν σχολιαζουμε κατι πρεπει να εχουμε παντα υποψην μας οτι ο παραγοντας ανθρωπος υπερβαινει και chapters, και σειρες ολοκληρες αν χρειαστει.

#11271 Zem@c

Zem@c

"D Will Bring Another Storm"

• Members
  • 2,006 posts

Posted 14 March 2013 - 19:33

Δεν φτανει που το διαβαζεις τζαμπα τοσα χρονια...Δεν φτανει που ο ανθρωπος γαμιετε στη δουλεια , δεν φτανει που σου προσφερει το καλυτερο manga στον κοσμο , τον βριζεις και παραπωνιεσε και για ενα hiatus.

Αν δεν γουσταρεις κανε drop το series , αλλιος το βουλωνεις και δεν μιλας σε τετοια θεματα.

Με προλαβε η Ιριστελλα. Δεν θα σου απαντουσα αναλογα, γιατι δεν ειναι το στυλ μου αυτο, και σεβομαι το σαϊτ... εσυ μπορει να εκφραζεσαι σαν βλαχος , ειναι δικο σου θεμα αυτο. Και ναι...τα μπρεϊκς εχουν κουρασει.... αν τα εγγραφε και τα εδινε απεθθειας οκ... αλλα μια μερα αρρωστος και το ακυρωνει?... δεν βγαζει νοημα αυτο... προφανως αυτος εχει γραψει τουλαχιστον τα επομενα 20.... οποτε μπρουσε να βγει κανονικα το κεφαλαιο αυτο μιας και σιγουρα θα εχει κανονισει μπεϊκ παρακατω παλι... η επιθεση που εκανες δεν εχει νοημα οποτε αν μπορουσες να χρησιμοποιησεις το λιγοστο μυαλο που απομεινε ισως να ζητουσες συγγνωμη ή να εκανες εντιτ το προκλητικο ποστ σου. (σορρυ ιριστελλα αλλα το ποστ του ειναι ακομα εκει και με εκνευριζει)

Edited by Zem@c, 14 March 2013 - 20:21.

9fa001e999892a718bc2b94df13f9e49.gif

"True enough, this compass does not point north....It points to the thing you want most in this world."

#11272 Punisher_P.E.F.

Punisher_P.E.F.

Manga Fan

• Members
  • 369 posts

Posted 14 March 2013 - 20:18

Πως εκφραζονται οι βλαχοι ακριβως? χΔ

" On life's vast ocean diversely we sail. Reasons the card, but passion the gale. ,,

Alexander Pope

#11273 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 14 March 2013 - 20:30

Όταν κάνει παρατήρηση moderator, δεν συνεχίζουμε με ακόμα πιο προκλητικά posts και δεν έχει ούτε σόρυ ούτε ξεσόρυ. Το γεγονός Zem@c ότι οι δικές σου προσβολές είναι καλυμένες με μία γραμμή είναι ακόμα χειρότερο γιατί αυτή η γραμμή δεν τις κάνει αόρατες. Με ενοχλούν και τα δύο ποστς αλλά αυτό δεν σημαίνει και ότι θα σβηστούν. Αν όμως, οποιοσδήποτε από τους δύο σας συνεχίσει αυτή την ανταλλαγή πυρών και τα ποστς θα σβηστούν και warnings θα πέσουν και κεφάλια θα κυλίσουν (game of thrones style).

Οι υπόλοιποι on topic από δω και πέρα.

Πραγματικά αυτόν τον Oda τον λυπάμαι ρε παιδί μου.

xbJ3b2w.jpeg

#11274 Zem@c

Zem@c

• Members
  • 2,006 posts

Posted 14 March 2013 - 20:53

Όταν κάνει παρατήρηση moderator, δεν συνεχίζουμε με ακόμα πιο προκλητικά posts και δεν έχει ούτε σόρυ ούτε ξεσόρυ. Το γεγονός Zem@c ότι οι δικές σου προσβολές είναι καλυμένες με μία γραμμή είναι ακόμα χειρότερο γιατί αυτή η γραμμή δεν τις κάνει αόρατες. Με ενοχλούν και τα δύο ποστς αλλά αυτό δεν σημαίνει και ότι θα σβηστούν. Αν όμως, οποιοσδήποτε από τους δύο σας συνεχίσει αυτή την ανταλλαγή πυρών και τα ποστς θα σβηστούν και warnings θα πέσουν και κεφάλια θα κυλίσουν (game of thrones style).

Οι υπόλοιποι on topic από δω και πέρα.

Πραγματικά αυτόν τον Oda τον λυπάμαι ρε παιδί μου.

τις γραμμες τις εβαλα 20:21 γιατι το σκεφτηκα ηρεμα και καταλαβα οτι ηταν λαθος που απαντησα σε αυτο το ποστ και με αυτον τον τροπο. παρολα αυτα το να το σβησω τελειως το θεωρησα λαθος γιατι ειχε γινει ηδη το ποστ 1 ωρα πριν. δεν θα συνεχισω την συζητηση αυτη. αλλα θεωρω αδικαιολογητη την επιθεση που δεχτηκα εξ αρχης. εγω σταματαω εδω.

"True enough, this compass does not point north....It points to the thing you want most in this world."

#11275 RevengerGR

RevengerGR

Manga Collector

• Members
  • 379 posts
  • LocationNew World

Posted 14 March 2013 - 21:46

Εγω ειμαι βλαχος ;
Εσυ παραπωνιεσε για κατι που δεν θα παρεις για μια βδομαδα ενω ετσι και αλλιος το περνεις τζαμπα.
Posted Image
Spoiler: ΑΓΟΡΑΖΩ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΜANGA

#11276 Zem@c

Zem@c

• Members
  • 2,006 posts

Posted 14 March 2013 - 21:55

Εγω ειμαι βλαχος ;
Εσυ παραπωνιεσε για κατι που δεν θα παρεις για μια βδομαδα ενω ετσι και αλλιος το περνεις τζαμπα.

Μαν ειπα δεν θα συνεχισω την συζητηση και σκοπευω να το κανω... αλλα απλα για να ξερεις αγοραζω τα one. piece γιατι οταν κατι μου αρεσει το υποστηριζω. συζητηση τελος. οτι θες ποσταρε μου στο προφιλ .. αρκετα σπαμαραμε την σελιδα.

Ον Τοπικ: διαβαζοντας παλι το τελευταιο κεφαλαιο επιμενω οτι ισως να μην ειναι ιδιοτητα φρουτου.... φαινεται οτι χρησιμοποιει το σπαθι του ο ανθρωπος.... επιπλεον τυφλος αντμιραλ μου φαινεται πολυ καπως. σιγουρα ο ακαϊνου αποφασισε για τους 2 αντικαταστατες... γνωριζοντας τον χαρακτηρα του αποκλειεται να επαιρνε εναν τυφλο οσο δυνατος και αν ειναι... θελει το νεο ναυτικο να προκαλει τρομο και φοβο... δεν θα ρισκαρε να γινει ο διαλογος μετξυ πειρατων: "λολ ο νεος αντιμιραλ ειναι εκεινος ο τυφλος... παει .. μετα τον πολεμο και την διαγραφη του αοκιτζι το ναυτικο αποδυναμωθηκε"... βεβαια ολα αυατ ειναι μια θεωρια... θα δειξει στο επομενο τι παιζει...

Edited by Zem@c, 14 March 2013 - 21:55.

#11277 SupG18

SupG18

BibleThump

• Members
  • 471 posts

Posted 14 March 2013 - 22:30

εγω παλι συμφωνω απολυτα με το ποστ του osama στην προηγουμενη σελιδα και μου φαινεται η πιο λογικη εξηγηση (φρουτο βαρυτητας δηλαδη με διαφορετικα χαρακτηριστικα απο αυτα του bb)

το οτι χρησιμοποιει το σπαθι δεν εχει σημασια , θυμησου ο wb χρησιμοποιουσε το φρουτο του σε συνδιασμο με το weapon του

Posted Image

#11278 Juda

Juda

Anime Fan

• Members
  • 365 posts

Posted 14 March 2013 - 23:31

Η σκηνή που κλέβουν τον τυφλό είναι φοβερή by the way.
Το arc προμηνύεται καυτό οχι αστεία..

#11279 Zem@c

Zem@c

• Members
  • 2,006 posts

Posted 15 March 2013 - 01:18

Η σκηνή που κλέβουν τον τυφλό είναι φοβερή by the way.
Το arc προμηνύεται καυτό οχι αστεία..

το αρκ εχει ντοφλα-νεο αντμιραλ-φρουτο ace... ειναι ηδη καυτο! :ρ

#11280 Nikos21

Nikos21

Soul King

• Members
  • 616 posts

Posted 15 March 2013 - 08:17

το αρκ εχει ντοφλα-νεο αντμιραλ-φρουτο ace... ειναι ηδη καυτο! :ρ

haha, I see what you did there :P

anw πιστευω πως ολα "δειχνουν" οτι fujitora=admiral=blind guy
και καιγομαι να δω τον 3ο admiral και τον 7o shichibukai!
:thatsit: Have a nice day! :)