Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

One Piece latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]
Posted 13 March 2013 - 10:30
Posted 13 March 2013 - 12:34
Ο Fujitora είναι πιθανόν να μπορεί απλώς να παίζει με τα βαρυτικά πεδία (ή απλώς τα βάρη που υπάρχουν γύρω του), αυξομειώνοντας απλώς την έντασή τους κατά πως τον βολεύει. Οι τύποι στο εστιατόριο απλώς απέκτησαν ξαφνικά υπερβολικά μεγάλο βάρος. Ο Fujitora, στην προκειμένη περίπτωση, δεν άλλαξε κάτι στους φυσικούς κανόνες (όπως μπορεί να κάνει ο Blackbeard) αλλά απλώς τους ενίσχυσε στιγμιαία.
Ακόμα (δεν) τον είδαμε, Fujitora τον φαβτίσαμε...

Posted 13 March 2013 - 14:47
Ακόμα (δεν) τον είδαμε, Fujitora τον φαβτίσαμε...
[grammar nazi]
βαφτίσαμε
[/grammar nazi]
Υπάρχoυν τόσες πολλές ενδείξεις ότι είναι ο Fujitora που μου φαίνεται περίεργο να μην τον αποκαλούμε με το όνομά του. Εάν δεν είναι αυτός:
1) O Oda θα αποδείξει για άλλη μια φορά ότι είναι το μεγαλύτερο troll ever.
2) Θα φάω το πληκτρολόγιο και την οθόνη του υπολογιστή μου βρασμένα σε σάλτσα μέντας με πατάτες φούρνου, καβουρδισμένα chopsticks, παστουρμά και χωριάτικη σαλάτα αφού τρέξω για ένα τέταρτο γυμνός στην Πανεπιστημίου φωνάζοντας ότι με κυνηγάνε διαβολικοί σκίουροι και νεκροζωντανές χύτρες γεμάτες με πατσά. Και μου αρέσει ο πατσάς.
Δεν γίνεται να μην είναι αυτός.
Posted 13 March 2013 - 15:46
[grammar nazi]
βαφτίσαμε
[/grammar nazi]
Υπάρχoυν τόσες πολλές ενδείξεις ότι είναι ο Fujitora που μου φαίνεται περίεργο να μην τον αποκαλούμε με το όνομά του. Εάν δεν είναι αυτός:
2) Θα φάω το πληκτρολόγιο και την οθόνη του υπολογιστή μου βρασμένα σε σάλτσα μέντας με πατάτες φούρνου, καβουρδισμένα chopsticks, παστουρμά και χωριάτικη σαλάτα αφού τρέξω για ένα τέταρτο γυμνός στην Πανεπιστημίου φωνάζοντας ότι με κυνηγάνε διαβολικοί σκίουροι και νεκροζωντανές χύτρες γεμάτες με πατσά. Και μου αρέσει ο πατσάς.
offtopic
χαχαχα
Θέλω πολύ να σε δω να το κάνεις όλο αυτό. Μεγάλη μπουκιά φάε μεγάλη κουβέντα μην λες.
Edited by redpower1989, 13 March 2013 - 15:47.
Posted 13 March 2013 - 17:03
http://onepiece.wikia.com/wiki/Yami_Yami_no_MiTo φρούτο του BB είναι φρούτο του σκοταδιού και ρουφάει τους αντιπάλους και πράγματα στο σκοτάδι. Δεν νομίζω να έχει σχέσει με βαρύτητα. Όσο για τον Oda τι να πω. Ξενέρωσα απίστευτα.
εχει να κανει με την βαρυτητα.Αυτο ειναι και ο λογος που ρουφαει τους αντιπάλους και πράγματα οπως λες!
Posted 13 March 2013 - 17:33
Αυριο δεν θα εχουμε chapter one piece!!
Ο Oda ειναι αρρωστος και ετσι δεν θα εχουμε τσαπτερ.
my week has been ruined :x
καλα οτι να ναι ρε πουστη μου.... και τι πως ειναι αρρωστος?...δν το σχεδιασε χτεσ το κεφαλαιο..ειναι ετοιμο εδω και καιρο οπως πολλα αλλα... ανετα θα μπορουσαν να το βγαλουν και ας ειναια ρρωστος αυτος... οτι να ναι...τσαμπα μπρεϊκ τωρα.....

"True enough, this compass does not point north....It points to the thing you want most in this world."
Posted 13 March 2013 - 17:45
http://onepiece.wikia.com/wiki/Yami_Yami_no_Mi
εχει να κανει με την βαρυτητα.Αυτο ειναι και ο λογος που ρουφαει τους αντιπάλους και πράγματα οπως λες!
Πιστεύω ότι η έννοια gravity που χρησιμοποιεί ταιριάζει πιο πολύ στο ρουφάω. Ενώ στον τυφλό παίζει να είναι καθαρή ιδιότητα της βαρύτητας.
Posted 13 March 2013 - 17:59
[grammar nazi]
βαφτίσαμε
[/grammar nazi]
Χαχαχα ο δαίμων του... πληκτρολογίου!
Ναι ρε κι εγώ συμφωνώ ότι είναι πολύ πιθανόν να είναι αυτός ο Fujitora, απλά το λέω μην το δένουμε σκοινί κορδόνι γιατί ο Oda έχει αποδείξει κατά κόρον πόσο απρόβλεπτος είναι.

Αν και μετά την περιγραφή του 2 θα παρακαλούσα να μην είναι

Posted 13 March 2013 - 18:07
Posted 13 March 2013 - 19:30
Edited by redpower1989, 13 March 2013 - 19:30.
Posted 14 March 2013 - 00:15
"True enough, this compass does not point north....It points to the thing you want most in this world."
Posted 14 March 2013 - 00:44
oχι. Eχει και το ''Liberation'' o Teach που απομακρυνει οτι τραβηξε.Βασική διαφορά είναι ότι ο Teach τα τραβάει πρως τα πάνω του ενώ με τον Fujitora δεν είναι έτσι.
Ο Τeach βασικα εχει την δυναμη ας πουμε της ''μαυρης τρυπας'' του διαστηματος. Κατι που του δινει μια α' βαρυτικη δυναμη.
Αυτο που εχει ο fujitora θα φανει διαφορετικο και θα ναι εξ' ολοκληρου φρουτο της βαρυτητας.( Αν οντως αυτο εχει)
Παντως ρε παιδια ας κρατησουμε λιγο τα λογια μας. Ενα chap ειδαμε, δεν μπορουμε να μαστε απολυτα σιγουροι. Ειδικα εκει που σηκωσε το σπαθι και μετα τον ξαπλωσε μπερδευει λιγο τα πραγματα. Γιατι να μην το κανει αυτο απλα με τα χερια του ?
Edited by zoro77, 14 March 2013 - 01:06.
Posted 14 March 2013 - 00:54
oχι. Eχει και το ''Liberation'' o Teach που απομακρυνει οτι τραβηξε.
Ο Τeach βασικα εχει την δυναμη ας πουμε της ''μαυρης τρυπας'' του διαστηματος. Κατι που του δινει μια α' βαρυτικη δυναμη.
Αυτο που εχει ο fujitora θα φανει διαφορετικο και θα ναι εξ' ολοκληρου φρουτο της βαρυτητας.( Αν οντως αυτο εχει)
Αυτό προσπαθώ να πω και εγώ αλλά δεν το θεωρώ βαρυτική δύναμη γιατί η βαρύτητα έχει σχέση με το κέντρο της γης. Είναι ενέργεια που σε τραβάει προς τα κάτω. Ενώ το φρούτο του BB σε ρουφάει και μετά σε πετάει κιόλας εάν θέλει.
Edited by redpower1989, 14 March 2013 - 11:09.
Posted 14 March 2013 - 01:13
Κατι ασχετο. Αν ειναι οντως αυτος ο fujitora που λογικα ειναι admiral γιατι δεν φοραει την καπα του ναυτικου? xD

Posted 14 March 2013 - 12:36