Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

One Piece latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]
Posted 23 January 2013 - 23:37
Ο Κaidoυ ειναι τελικα ο Yonkou.Αυτο που με παραξενευει ειναι γιατι ανοιξε μετωπο και με την Big Mom και με τον Kaidou...Πως ακριβως θα αντιμετωπισει και τους δυο μαζι;Ποιον απο τους δυο θα αντιμετωπισει πρωτο και θα δεχτει ο Law να βοηθησει τον Luffy στην μαχη του με την BM;
PS:Εχουμε wano country,Elbaf και Don flamingo...Οποτε θα περιμενουμε πολυυυυυυ ωστε να δουμε μια μαχη με Yonkou...
Posted 23 January 2013 - 23:58
Eδώ είναι καλύτερη.
Και βλέπω κάποιους να θεωρούν ότι ο Doflamingo δεν μπορεί να τα βάλει με το Μ3 και τους άλλους 2.Ο Zoro και ο Sanji δεν υπάρχουν μπροστά στον Doflamingo.
Posted 24 January 2013 - 00:55
Posted 24 January 2013 - 11:32
I would like for a pet...
Posted 24 January 2013 - 12:41
Όσο για τις βλέψεις του Luffy περί Four Emperors:
1.) Τον Kaidou θα τον παλέψει λόγω της συμφωνίας με τον Law
2.) Την Big Mam διότι έχει ανοίξει ο ίδιος μέτωπο μαζί της από το Fishman Island
3.) Τον Blackbeard για να πάρει εκδίκηση για τον Ace και τον Whitebeard
4.) Τον Shanks για να του δείξει ότι έγινε δυνατός και να του επιστρέψει το καπέλο
Κάπως έτσι... Αλλά ούτως ή άλλως, τον Luffy απλά τον εξιτάρει η ιδέα να παλεύει με δυνατούς αντιπάλους. Δε μου φαίνεται λοιπόν περίεργο που θέλει να τα βάλει με όλους.
Πολύ ωραία εξέλιξη, από 'δω και πέρα μου φαίνεται έχει να πέσει πολύυυυ epicness!
Posted 24 January 2013 - 12:51
θεωρω λοιπον οτι ο καιντου θα κανει διαφορα που θα εκνευρισουν τον λουφη (το ιδιο εγινε και με τον crocodile)
Posted 24 January 2013 - 12:56
Posted 24 January 2013 - 14:09
Posted 24 January 2013 - 16:00
αν και ειναι το πιο λογικο αυτο που λες εγω το βλεπω για luffy vs kaidou σκετο. Η ιστορια με τον οda εχει δειξει οτι τον μεγαλο αντιπαλο τον κερδιζει ο Luffy μονος του. Και μονος του διαλεγει τον αντιπαλο και δεν θελει να ανακατευται κανενας στην μαχη του. Απλα μεχρι να τον νικησει θα χει ξεφτιλιστει κανα δυο φορες και μετα με την κλασικη υπερμετρη shounen θεληση θα τον κερδισει.Πάντως είμαι της άποψης ότι ο Luffy δεν μπορεί να τα βάλει ακόμα με κανένα από τους emperors. Άκομα και τον Kaidou ή την Big Mom, πιστεύω ότι θα χρειαστεί την βοήθεια πολλών μεγάλων ονομάτων για να τους ρίξει. Δεν θα είναι δηλαδή Luffy vs Kaidou αλλά Kaidou vs Luffy & Law &...& (insert dudes at shickibuckai level or stronger).
καποια στιγμη και ο aokiji και ο marco οντως μπορει να βοηθησουν. Αν και το βλεπω να αργει αυτο.μπορει να τους βοηθησει ο aokiji ειναι ο μονος που μου ερχετε στο μυαλο αρκετα δυνατος για να δειρει yonku και να ειναι στο NW η το whitebeard crew ο μαρκο ανετα πολυ κοντα στο lvl των yonku το θεμα ειναι ποσο κερο θα παρει να φτασουν στον πρωτο yonku
Edited by zoro77, 24 January 2013 - 16:02.
Posted 24 January 2013 - 17:04
δεν πιστευω οτι θα αναμειχθει ξανα στην πλοκη του μανγκα , ωραιος , δυνατος , απο τους αγαπημενους μου χαρακτηρες αλλα δεν εχει να προσφερει κατι πλεον .....μονο κανα φλασμπακ της μαχης με τον ακαινου αλλα δεν το βλεπω

και για να ειμαι ον τοπικ γιατι το εσκισα συμφωνω με τον zoro77 οτι ο λουφη θα ριξει τον καιντου μονος του
Edited by SupG18, 24 January 2013 - 17:05.
Posted 24 January 2013 - 18:00
ρε παιδια το οτι ο αοκιτζι εφυγε απο τους μαρινες και οτι δεν τα παει καλα με τον ακαινου δεν σημαινει οτι εγινε φιλος με τους ψαθινους, ουτε με κανεναν αλλο πειρατη......για ποιο λογο να τους βοηθησει?
δεν πιστευω οτι θα αναμειχθει ξανα στην πλοκη του μανγκα , ωραιος , δυνατος , απο τους αγαπημενους μου χαρακτηρες αλλα δεν εχει να προσφερει κατι πλεον .....μονο κανα φλασμπακ της μαχης με τον ακαινου αλλα δεν το βλεπω
και για να ειμαι ον τοπικ γιατι το εσκισα συμφωνω με τον zoro77 οτι ο λουφη θα ριξει τον καιντου μονος του
αυτό με κάνει να διαφωνω
εμένα μου αρεσε το chapter και η ατακα του Law ποιος χρησιμοποιει ποιον

Posted 24 January 2013 - 18:13
Εντάξει όντως δεν ξέρουμε αν θα τους βοηθήσει άμεσα, αλλά για μένα δεν υπάρχει περίπτωση να μην παίξει κάποιο ρόλο στη συνέχεια του μάνγκα! Πολύ καλό το τσάπτερ, άντε να δούμε ποιος είναι αυτός πάνω στην πάπια όμωςρε παιδια το οτι ο αοκιτζι εφυγε απο τους μαρινες και οτι δεν τα παει καλα με τον ακαινου δεν σημαινει οτι εγινε φιλος με τους ψαθινους, ουτε με κανεναν αλλο πειρατη......για ποιο λογο να τους βοηθησει?

Posted 24 January 2013 - 18:21
Άλλωστε φαίνεται ότι τους πάει τους Strawhats και από το Z (προσωπικά το θεωρώ έγκυρο reference)

Posted 24 January 2013 - 19:15
Edited by redpower1989, 30 January 2013 - 13:32.