Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 10 votes

One Piece latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
17011 replies to this topic

#11026 Kaidou

Kaidou

Anime Master

• Members
  • 1,931 posts
  • LocationΑθηνα

Posted 23 January 2013 - 23:37

http://mangastream.com/read/one_piece/75355832/20

Ο Κaidoυ ειναι τελικα ο Yonkou.Αυτο που με παραξενευει ειναι γιατι ανοιξε μετωπο και με την Big Mom και με τον Kaidou...Πως ακριβως θα αντιμετωπισει και τους δυο μαζι;Ποιον απο τους δυο θα αντιμετωπισει πρωτο και θα δεχτει ο Law να βοηθησει τον Luffy στην μαχη του με την BM;

PS:Εχουμε wano country,Elbaf και Don flamingo...Οποτε θα περιμενουμε πολυυυυυυ ωστε να δουμε μια μαχη με Yonkou...

image.jpg

#11027 Dio Brando

Dio Brando

Dark Will

• Members
  • 1,185 posts
  • LocationFalconia

Posted 23 January 2013 - 23:58

Άκυρη μετάφραση του MS.
Eδώ είναι καλύτερη.
Spoiler:

Και βλέπω κάποιους να θεωρούν ότι ο Doflamingo δεν μπορεί να τα βάλει με το Μ3 και τους άλλους 2.Ο Zoro και ο Sanji δεν υπάρχουν μπροστά στον Doflamingo.

Spoiler:

#11028 redpower1989

redpower1989

Raftel

• Members
  • 1,072 posts

Posted 24 January 2013 - 00:42

Καλά ο CC deal με τον Walter White έκανε και έδινε στα παιδιά meth?? :P

#11029 Strawhat

Strawhat

Anime Newbie

• Members
  • 305 posts

Posted 24 January 2013 - 00:55

με αυτη τη μεταφραση βγαινεικαλυτερο νοημα γιατι ο λουφης θελει να ριξει και τους 4 αλλα οχι τον σανκς απο την αρχη, και λογικο αλλωστε, θελει και να δυναμωσει και να ναι ετοιμος να τον συναντησει επι ισοις οροις

#11030 Xa0s

Xa0s

Gambate o kudasai !!!

• Members
  • 341 posts

Posted 24 January 2013 - 11:32

Με την νεα μεταφραση βγαζει νοιμα...ΑΛΛΑ δεν μπορω να καταλάβω γιατι να θελει ο Λουφη να ριξει κ τουσ 4 Yonkyu...O σκοπός του ειναι να βρει One Piece και να γινει Pirate King...καταλαβαίνω οτι εαν γινει αυτος (αντε κ καποιοι φίλοι-συμαχοι ) Shichibukai ή Yonkyu αφτο θα κανει την επιτευξη του στοχου του πιο ευκολη ...αλλα απο εκει μεχρι να ''ΝΙΚΙΣΕΙ'' και τουσ 4 υπαρχει τεραστια διαφορα...και το κυριοτερο οτι δεν βλεπω καποιο νόημα πισω απο αυτη την κίνηση...Το να τουσ νικήσει γιατι εχει διαφορες μαζι τους ειναι αλλη υποθεση. Αλλα εδω προβάλετε ως σκοπος η νικη επι των 4αρων.... Δηλαδη οταν ο Luffy νικήσει τον Κaidou , Big Mama... θα θέλει-πρεπει να νικήσει κ τον Shanks ??? Na τον νικισει για να αποδείξει τι ???? Επίσης ενα ο Luffy νικισει ολουσ αυτους Κaidou , Big Mama , Blackbird , Shanks , Don Flamingo +...οποιοδήποτε αλλο ξεχνάω --μενουν μονο μερικοι Marines-- και θα τους εχει νικισει οτι κινείτε στο ΟnePiece-verce.... Τι νόημα θα εχει να γινει Pirate King ???Δεν θα το εχουν ιδη ολοι αποδεχτει οτι ειναι ο Pirate King ???

I would likePosted Image for a pet...

#11031 Usopp MZ

Usopp MZ

The COOL-GUY

• Members
  • 493 posts

Posted 24 January 2013 - 12:41

Ο Whitebeard ήταν αναμφισβήτητα ο πιο δυνατός πειρατής, πριν πεθάνει, αλλά δεν τον είχε αποδεχτεί κανένας σαν Pirate King. Βασιλιάς των πειρατών θα γίνει όποιος βρει το One Piece, αυτό ήταν ξεκάθαρο από το πρώτο κεφάλαιο άλλωστε.

Όσο για τις βλέψεις του Luffy περί Four Emperors:
1.) Τον Kaidou θα τον παλέψει λόγω της συμφωνίας με τον Law
2.) Την Big Mam διότι έχει ανοίξει ο ίδιος μέτωπο μαζί της από το Fishman Island
3.) Τον Blackbeard για να πάρει εκδίκηση για τον Ace και τον Whitebeard
4.) Τον Shanks για να του δείξει ότι έγινε δυνατός και να του επιστρέψει το καπέλο

Κάπως έτσι... Αλλά ούτως ή άλλως, τον Luffy απλά τον εξιτάρει η ιδέα να παλεύει με δυνατούς αντιπάλους. Δε μου φαίνεται λοιπόν περίεργο που θέλει να τα βάλει με όλους.

Πολύ ωραία εξέλιξη, από 'δω και πέρα μου φαίνεται έχει να πέσει πολύυυυ epicness!
Posted Image

#11032 SupG18

SupG18

BibleThump

• Members
  • 471 posts

Posted 24 January 2013 - 12:51

δεν νομιζω οτι θα μεινει μονο στην συμφωνια για καιντου , ετσι ξεκινησε και για τον cc και κατα την διαρκεια ο λουφη εμαθε για τα πειραματα , την εκμεταλλευση των παιδιων , την συμπεριφορα του cc απεναντι στο "πληρωμα" του και ειχε ενα επιπλεον κινητρο να τον σταματησει.

θεωρω λοιπον οτι ο καιντου θα κανει διαφορα που θα εκνευρισουν τον λουφη (το ιδιο εγινε και με τον crocodile)

Posted Image

#11033 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

Confused Earl

• Members
  • 846 posts

Posted 24 January 2013 - 12:56

Πάντως είμαι της άποψης ότι ο Luffy δεν μπορεί να τα βάλει ακόμα με κανένα από τους emperors. Άκομα και τον Kaidou ή την Big Mom, πιστεύω ότι θα χρειαστεί την βοήθεια πολλών μεγάλων ονομάτων για να τους ρίξει. Δεν θα είναι δηλαδή Luffy vs Kaidou αλλά Kaidou vs Luffy & Law &...& (insert dudes at shickibuckai level or stronger).

#11034 RandomAnimeFun

RandomAnimeFun

Starting...

• Members
  • 153 posts

Posted 24 January 2013 - 14:09

μπορει να τους βοηθησει ο aokiji ειναι ο μονος που μου ερχετε στο μυαλο αρκετα δυνατος για να δειρει yonku και να ειναι στο NW η το whitebeard crew ο μαρκο ανετα πολυ κοντα στο lvl των yonku το θεμα ειναι ποσο κερο θα παρει να φτασουν στον πρωτο yonku

#11035 zoro77

zoro77

Anime Master

• Members
  • 1,600 posts

Posted 24 January 2013 - 16:00

Πάντως είμαι της άποψης ότι ο Luffy δεν μπορεί να τα βάλει ακόμα με κανένα από τους emperors. Άκομα και τον Kaidou ή την Big Mom, πιστεύω ότι θα χρειαστεί την βοήθεια πολλών μεγάλων ονομάτων για να τους ρίξει. Δεν θα είναι δηλαδή Luffy vs Kaidou αλλά Kaidou vs Luffy & Law &...& (insert dudes at shickibuckai level or stronger).

αν και ειναι το πιο λογικο αυτο που λες εγω το βλεπω για luffy vs kaidou σκετο. Η ιστορια με τον οda εχει δειξει οτι τον μεγαλο αντιπαλο τον κερδιζει ο Luffy μονος του. Και μονος του διαλεγει τον αντιπαλο και δεν θελει να ανακατευται κανενας στην μαχη του. Απλα μεχρι να τον νικησει θα χει ξεφτιλιστει κανα δυο φορες και μετα με την κλασικη υπερμετρη shounen θεληση θα τον κερδισει.

μπορει να τους βοηθησει ο aokiji ειναι ο μονος που μου ερχετε στο μυαλο αρκετα δυνατος για να δειρει yonku και να ειναι στο NW η το whitebeard crew ο μαρκο ανετα πολυ κοντα στο lvl των yonku το θεμα ειναι ποσο κερο θα παρει να φτασουν στον πρωτο yonku

καποια στιγμη και ο aokiji και ο marco οντως μπορει να βοηθησουν. Αν και το βλεπω να αργει αυτο.

Edited by zoro77, 24 January 2013 - 16:02.

2po6sfa_jpg.gif

#11036 SupG18

SupG18

BibleThump

• Members
  • 471 posts

Posted 24 January 2013 - 17:04

ρε παιδια το οτι ο αοκιτζι εφυγε απο τους μαρινες και οτι δεν τα παει καλα με τον ακαινου δεν σημαινει οτι εγινε φιλος με τους ψαθινους, ουτε με κανεναν αλλο πειρατη......για ποιο λογο να τους βοηθησει?

δεν πιστευω οτι θα αναμειχθει ξανα στην πλοκη του μανγκα , ωραιος , δυνατος , απο τους αγαπημενους μου χαρακτηρες αλλα δεν εχει να προσφερει κατι πλεον .....μονο κανα φλασμπακ της μαχης με τον ακαινου αλλα δεν το βλεπω :P

και για να ειμαι ον τοπικ γιατι το εσκισα συμφωνω με τον zoro77 οτι ο λουφη θα ριξει τον καιντου μονος του

Edited by SupG18, 24 January 2013 - 17:05.

Posted Image

#11037 Kenobi-sensei

Kenobi-sensei

Άρχοντας

• Members
  • 1,451 posts

Posted 24 January 2013 - 18:00

ρε παιδια το οτι ο αοκιτζι εφυγε απο τους μαρινες και οτι δεν τα παει καλα με τον ακαινου δεν σημαινει οτι εγινε φιλος με τους ψαθινους, ουτε με κανεναν αλλο πειρατη......για ποιο λογο να τους βοηθησει?

δεν πιστευω οτι θα αναμειχθει ξανα στην πλοκη του μανγκα , ωραιος , δυνατος , απο τους αγαπημενους μου χαρακτηρες αλλα δεν εχει να προσφερει κατι πλεον .....μονο κανα φλασμπακ της μαχης με τον ακαινου αλλα δεν το βλεπω :P

και για να ειμαι ον τοπικ γιατι το εσκισα συμφωνω με τον zoro77 οτι ο λουφη θα ριξει τον καιντου μονος του

αυτό με κάνει να διαφωνω

εμένα μου αρεσε το chapter και η ατακα του Law ποιος χρησιμοποιει ποιον :P

#11038 Arucard

Arucard

Anime Newbie

• Members
  • 125 posts

Posted 24 January 2013 - 18:13

Εντάξει όντως δεν ξέρουμε αν θα τους βοηθήσει άμεσα, αλλά για μένα δεν υπάρχει περίπτωση να μην παίξει κάποιο ρόλο στη συνέχεια του μάνγκα! Πολύ καλό το τσάπτερ, άντε να δούμε ποιος είναι αυτός πάνω στην πάπια όμως :P
Posted Image

#11039 Usopp MZ

Usopp MZ

The COOL-GUY

• Members
  • 493 posts

Posted 24 January 2013 - 18:21

Βασικά ο Aokiji τα πάει μια χαρά με τους Straw Hats και είναι πολύ πιθανό να εμπλακεί παρακάτω. Βασικά, πέρα από το ότι είναι προφανές ότι θα αναμιχθεί στη συνέχεια, διότι είναι αντίθετος με τον τρόπο ποι διοικεί ο Akainu, έχει υποχρέωση στον Saul (γι' αυτό άλλωστε πάει την Robin) και στον Garp με τον οποίο φαίνεται ήταν καλοί φίλοι.
Άλλωστε φαίνεται ότι τους πάει τους Strawhats και από το Z (προσωπικά το θεωρώ έγκυρο reference) :D
Posted Image

#11040 redpower1989

redpower1989

Raftel

• Members
  • 1,072 posts

Posted 24 January 2013 - 19:15

Διαβάζοντας τα λόγια του Kinemon προς τον γιο του σκέφτηκα το εξής σενάριο. Στην χώρα του Wano κάτι έκανε τους εκεί Samurai να είναι μια κλειστεί κοινωνία. Από ότι φαίνεται δεν εμπιστεύονται καθόλου τον έξω κόσμο και έχουν μεγάλο πρόβλημα στην χώρα τους εάν καταλαβαίνω καλά από τα λόγια οπότε πιστεύω ότι κάπου εκεί θα βοηθήσει το πλήρωμα του Luffy. Εσείς τι λέτε υπάρχει πρόβλημα?

Edited by redpower1989, 30 January 2013 - 13:32.